nekroskop88 12.07.05, 21:53 U mnie kształtuje sie to tak: 1. Kraków 2. Gdańsk 3. Wrocław 4. Poznań 5. Lublin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilario Re: Najpiękniejsze miasto w Polsce 12.07.05, 21:54 Z jedynką się zgodzę. Ja jeszcze lubię Legnicę, ale to sentyment z dzieciństwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Najpiękniejsze miasto w Polsce 12.07.05, 21:54 nekroskop88 napisał: > U mnie kształtuje sie to tak: > > 1. Kraków > 2. Gdańsk > 3. Wrocław > 4. Poznań > 5. Lublin > > Wrocław,Kraków,Poznań-tak,w Gdańsku nigdy nie byłam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Najpiękniejsze miasto w Polsce 12.07.05, 21:56 ja w żadnym z tych miast nie byłem hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: Najpiękniejsze miasto w Polsce 13.07.05, 21:45 nekroskop88 napisał: > U mnie kształtuje sie to tak: > > 1. Kraków nie byłam > 2. Gdańsk nie byłam > 3. Wrocław nie byłam > 4. Poznań nie byłam > 5. Lublin nie byłam nieźle co? > > Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Najpiękniejsze miasto w Polsce 13.07.05, 21:56 bylam w Krakowie ,Gdansku ,Gdyni,Toruniu ,Kazimierzu Dolnym Malborku Augustowie Warszawie Zakopanym(ale to bylo dawno Zakopane) No ,prawde mowiac moze Krakow jest ladniejszy ,a wlasciwie ,nie wiem czy mozna porownywac Krakow z Gdanskiem to zupelnie inne style:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilario Re: Najpiękniejsze miasto w Polsce 13.07.05, 22:45 Gdańsk ma Niemiecki charakter:) Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Najpiękniejsze miasto w Polsce 13.07.05, 23:28 Dlatego mowilam ze trudno porownac ale prawda ze krakowki rynek jest piekny. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilario Re: Najpiękniejsze miasto w Polsce 13.07.05, 23:32 A gdyby zrobić ranking pięciu najpiękniejszych miast francuskich. Wy6kluczając z tego grona Paryż, to co byś nominowała?? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Najpiękniejsze miasto w Polsce 13.07.05, 23:51 Na pewno Bialystok nie jest ladniejszy od Warszawy. Poza tym sugeruje Sandomierz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Najpiękniejsze miasto w Polsce 14.07.05, 00:11 hansgrubber napisał: > Na pewno Bialystok nie jest ladniejszy od Warszawy. Poza tym sugeruje > Sandomierz. :) Bylam tez w Sandomierzu,pamietam taka anegdotke,syn prowadzil samochod i nie wzielismy dobra droge ,byla jakas uroczystosc z rycerzami na rynku ,przychodzi do samochodu policjant i pyta ,czy ktos mowi po polsku,a ja odpowiadam ,ja troche!!! mandatu nam nie dal ,pokazal gdzie sie zaparkowac i tak sie skonczylo ,a teraz w rodzinie wiedza ze klamie jak szewc Odpowiedz Link Zgłoś
miarol Re: Najpiękniejsze miasto w Polsce 14.07.05, 06:23 Wszystko jest ładniejsze od Warszawy i Łodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Najpiękniejsze miasto w Polsce 14.07.05, 09:18 Moze i wszystko ale na pewno nie Białystok. :) Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Najpiękniejsze miasto w Polsce 13.07.05, 23:59 Lyon, Toulouse ,Marsylia,Nantes,Bordeaux,na rankingu w ktorym miescie najlepiej zyc wygralo Nantes Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Najpiękniejsze miasto w Polsce 14.07.05, 09:18 hmmm jedyne miejsca w Polsce, ktore odwiedzałem to Sokółka, Darłówek, Ełk, Mońki, Warszawa (ale bez zwiedzania) i pare wiosek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilario Re: Najpiękniejsze miasto w Polsce 14.07.05, 11:05 A ja, jeżeli wymianiać dokładniejsze zwidzanie, pobytów jednodniowych nie liczę to Kraków, Legnica, Sokołowsko, Warszawa, było jeszcze kilka ale krótko, np Lublin, Żywiec, Wieliczka, Koszyce. Odpowiedz Link Zgłoś