Dodaj do ulubionych

TYGRYS do mnie!!!!

07.08.02, 08:44
co to ma sie kurna znaczyc???? no czytam i co widze?? "ewentualnie odstapie
ci szaki"???!!!! Ty moim tylkiem nie rozporzadzaj, sama sie tym zajme!!!;)

no do cholery jasnej!! co za narod!! co za ludzie!! ze tez przestali obozy
budowac, od razu zrobilabym porzadek!!! pojdziesz na futro, ja Ci to mowie!
;)
Obserwuj wątek
    • tygrysek_ Re: TYGRYS do mnie!!!! 07.08.02, 08:51
      ..buuuuuuu...ja chciałem dobrze,....buuuuuu.....
      • saqqara Re: TYGRYS do mnie!!!! 07.08.02, 08:59
        chciales dobrze? a dla kogo, jesli moge spytac? dla siebie, dla Ronki, Crimena
        czy mnie?:)))
        • tygrysek_ Re: TYGRYS do mnie!!!! 07.08.02, 09:02
          ..dla siebie, Ciebie, Ronki i Crimena.....buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....
          • saqqara Re: TYGRYS do mnie!!!! 07.08.02, 09:07
            troche to komplikejted ale postaram sie zrozumiec

Crimen dostalby mnie, wiec byloby mu wzglednie dobrze, widze korzysc Crimena.
            odczepilby sie od Ronki, tu widze korzysc Twoja, i byc moze Ronki. Ty pozbylbys
            sie konkurenta, widze korzysc Twoja, ewentualnie Ronki. ale qzwa mac, gdzie ja
            tu korzystam?!! bo ze Crimen ostatnio chce mnie widziec ulegla a Ty mu pomagasz
            to chyba nie jest moja korzysc? no Tiger, sie zawiodlam!:)
            • tygrysek_ Re: TYGRYS do mnie!!!! 07.08.02, 09:15
              ... nie dostrzegasz korzyści????,...naprawdę?????
              ...to niech Ci Crimen swe wymiary przesle a zrozumiesz!:)))))
              • Gość: Ronja Re: TYGRYS do mnie!!!! IP: 212.244.252.* 07.08.02, 09:18
                A co to do k... nędzy za robienie ze mnie przedmiotu, coooooooo???
                • Gość: crimen Re: TYGRYS do mnie!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 09:24
                  Też chciałbym wiedzieć o co tu chodzi:)))
                • saqqara Re: TYGRYS do mnie!!!! 07.08.02, 09:25
                  wymiary czego? kolnierzyka? ;))

Ronka
                  mam to samo pytanie stad me watpliwosci, ktore Tygrys mi dosc nieumiejetnie
                  probuje wyjasnic..:))
                  • Gość: crimen Re: TYGRYS do mnie!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 09:28
                    Milcz Szaki.Zostaniesz powiadomiona o ostatecznych postanowieniach co do Twojej
                    osoby:)))
                    • saqqara mission impossible 07.08.02, 09:31
                      powiedziec "szaki milcz" i oczekiwac ze sie spelni, z takimi zyczeniami to do
                      wrozki:)))
                      nie kus mnie Crimen, nie chce Cie balamucic:)
                      • ronja Re: mission impossible 07.08.02, 09:32
                        No to Tygrys jak widze ma przerąbane...:)
                        • Gość: crimen Re: mission impossible IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 09:37
                          Bałamucić ty my, a nie nas.Nie ruszać Tygryska:)))
                          • saqqara Re: mission impossible 07.08.02, 09:47
                            Tygrys bedzie mial trzepanie futra i juz!:))

Crimen
                            nie rozsieszaj mnie z samego ranka, chcecie mnie balamucic? dobre sobie!;))
                            • Gość: crimen Re: mission impossible IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 10:04
                              Pewnie że dobre, a Ty lubisz to co dobre:)))
                            • Gość: crimen Re: mission impossible IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 10:05
                              A z Ronji i tak nie zrezygnuję:)))
                              • tygrysek_ Re: oj baby, baby...:) 07.08.02, 10:10
                                ..nieustepliwe to to jak osioł!!:))
                                ..a chce sie dla nich jak najlepiej!:))
                                • saqqara Re: oj baby, baby...:) 07.08.02, 10:13
                                  moge zmienic nika na nieustepliwy_osiol, bedzie pasowac:)))

Crimen
                                  ja wiem co dobre dla mnie jest, nie uszczesliwiaj mnie na sile:)
                                  • Gość: crimen Re: oj baby, baby...:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 10:19
                                    Szaki, nie sprawdzałem, ale zakładam że jesteś kobietą i jako taka masz
                                    niesprecyzowane pojęcie własnego dobra.Nie sprzeciwiaj się starszym:)))
                                    • tygrysek_ Re: racja!!! 07.08.02, 10:21
                                      ..słuchaj sie Crimena Saqqaruś a napewno dobrze na tym wyjdziesz!!:))
                                      • ronja Re: racja!!! 07.08.02, 10:22
                                        Hoho, pewnie, zaklepta se na zaś...:)
                                        Tego, my się odrobine poszanowania dla naszej woli domagamy!!!!
                                      • nieustepliwy_osiol gucio, nie racja 07.08.02, 10:23
                                        nie bede sie sluchac! i juz!! sama potrafie o siebie zadbac, o! nie potrzeba mi
                                        rad starszych od siebie:))
                                        • Gość: criman Re: gucio, nie racja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 10:26
                                          Wasza wola jest szanowana.Chcemy w rewanżu szanowania naszych decyzji:)))
                                          • nieustepliwy_osiol Re: gucio, nie racja 07.08.02, 10:29
                                            a prosze bardzo, ale jesli decyzje dotycza mnie to nie ma ustap! bede wierzgac
                                            i juz! nie dam sie na salami przerobic!, kopytka stawiam na sztorc.;)
                                            • tygrysek_ Re: gucio, nie racja 07.08.02, 10:31
                                              ..a co innego ci nie stoi na sztorc Saqqaruś na myśl o Crimku ????:)))
                                              ..przyznaj sie perwero!!!!!:))
                                              • nieustepliwy_osiol Re: gucio, nie racja 07.08.02, 10:34
                                                nie ukrywam, rece mi opadaja, jak mnie Crimen zegna i mizia, ale to tak tylko
                                                miedzy nami, nie mow mu, bo bedzie mial na mnie haczyck:))

na perwere nika nie zmienie, juz mam jeden w ten wzorek i wystarczy:)
                                                • Gość: crimen Re: gucio, nie racja IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 10:37
                                                  Hahaha...wszystko słyszałem.Zaczynam miziać:)))
                                                  • nieustepliwy_osiol Re: gucio, nie racja 07.08.02, 10:41
                                                    wiec odwracam sie tylkiem i nadstawiam kopyto, sprobuj mnie tknac, a
                                                    pozalujesz:)))
                                                  • tygrysek_ Re: Crimek nie lekaj sie!!!... 07.08.02, 10:44
                                                    ..miziaj!!!!!,..jak by co jestem z tobą!!!!:))
                                                    ..w razie czego capne osła kłami w szyje!!:))
                                                  • nieustepliwy_osiol Re: Crimek nie lekaj sie!!!... 07.08.02, 10:50
                                                    ba! poczekaj, tylko sie napne, tak Ci tylna czesc skopie ze Ci ochota na
                                                    brykanie przejdzie!!!;)

ps. tu tupie elegancko nozka odziana w sexowne papucie z futrem;)))
                                                  • tygrysek_ Re: Crimek nie lekaj sie!!!... 07.08.02, 10:53
                                                    hahaha...bo sie boje!!!!!!!!!!!:)
                                                    hahahahaha...osioł w papciach!!!!!!:))
                                                  • nieustepliwy_osiol Re: Crimek nie lekaj sie!!!... 07.08.02, 11:04
                                                    no i czego tak kły suszy? lekcewazenie przeciwnika to polowa przegranej, nawet
                                                    jesli jest to nieustepliwy osiol w papciach z futrem i peniuarze;)))
                                                  • ronja Ruszam z odsieczą Osłu!:) 07.08.02, 11:07
                                                    Te, kocurek, wiesz jak wczoraj kota se wokól małego palca owinęłam? Otworzyłam
                                                    mu puszkę z tuńczykiem. Kocica oszalała ze szczęscia, nie wiedziała o co się
                                                    łasić, o mnie, puszkę czy otwieracz...
                                                    Moze puszeczkę?:)
                                                  • nieustepliwy_osiol Osiol dziekuje 07.08.02, 11:11
                                                    zawsze wiedzialam ze sie koniara z oslica dogadaja:)))

niech sie ociera o puszeczke,bedzie mial wiecej paskow. wylinialych:))))
                                                  • tygrysek_ Re: Osiol dziekuje 07.08.02, 11:16
                                                    na Tygryska trza cos więcej niż puszkę!!!:))))))
                                                  • ronja Prosze bardzo 07.08.02, 11:16
                                                    Wyobraziłam sobie Tygrysa w realu ocierającego sie o otwartą puszkę z
                                                    tuńczykiem i rokosznie mruczącego...
                                                    Zeszłam pod biurko ze śmiechu...
                                                  • tygrysek_ Re: ronka... 07.08.02, 11:19
                                                    ...żebym ja se czegos nie wyobraził!!!:))))
                                                  • nieustepliwy_osiol Re: ronka... 07.08.02, 11:23
                                                    ja sobie wyobrazilam to wyliniale futro i wyraznie widoczne wszystkie
                                                    narzadka... hehehe, dawaj te puszke;)) posmiejemy sie!
                                                  • ronja Ale przyznaj sam, wizja czarowna...:))) 07.08.02, 11:28
                                                    No, słucham, słucham...:)))
                                                  • tygrysek_ Re: Ale przyznaj sam, wizja czarowna...:))) 07.08.02, 11:40
                                                    ...no np. Ronja rozdeptana przez jakąś stara kobyłe pociągową,..:)))
                                                    ..a z trawy wystaja tylko te buty do jazdy i dżokejka!!:)),..hehe..
                                                  • ronja Re: Ale przyznaj sam, wizja czarowna...:))) 07.08.02, 11:41
                                                    No, przyznam, uśmiałam się tak samo jak z wyobrażenia Ciebie ocierającego się o
                                                    puszkę...
                                                  • tygrysek_ Re: Ale przyznaj sam, wizja czarowna...:))) 07.08.02, 11:57
                                                    to jesteśmy kwita babo!!!:))))
    • Gość: crimen Re: TYGRYS do mnie!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 13:40
      I już po wrzasku.Grzeczne dziewczynki, zrozumiały co dla nich dobre:)))
      • nieustepliwy_osiol Re: TYGRYS do mnie!!!! 07.08.02, 13:43
        tja tja, zyj w tej swiadomosci, w klamstwie latwiej sie zyje;))
        • tygrysek_ Re: TYGRYS do mnie!!!! 07.08.02, 13:48
          ..dobrze gada!!!,..polać mu!!!!:))
        • Gość: crimen Re: TYGRYS do mnie!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 13:50
          Ależ nie rozwiewam Ci iluzji Pluszaczki, abowiem wiem ostateczne zwycięstwo
          będzie moje:)))
          • Gość: Ronja Re: TYGRYS do mnie!!!! IP: 212.244.252.* 07.08.02, 14:07
            Tygrysku, polej lepiej nam! Za to złudzenie Crimena, żeśmy uległy...:)
            • Gość: crimen Re: TYGRYS do mnie!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 14:11
              Tygrysku, polej za to, że one o tym nie wiedzą:)))
              • nieustepliwy_osiol Re: TYGRYS do mnie!!!! 07.08.02, 14:15
                moje zludzenia nie prysna nigdy, faceci nie sa w stanie mnie pozytywnie
                zaskoczyc;)
                a napic sie moge, za wiare w idealy i meska niedoskonalosc :))
              • ronja Jeszcze kilka toastów i zrewiduję poglądy...:) 07.08.02, 14:17
                Oraz za talent dopatrywania sie rzeczy, które nie istnieją:)))
                • Gość: crimen Re: Jeszcze kilka toastów i zrewiduję poglądy...: IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 14:22
                  Ronju, jeśli pijesz za damską solidarność, to przyłączę się:)))
                  • tygrysek_ Re: Jeszcze kilka toastów i zrewiduję poglądy...: 07.08.02, 14:23
                    ...dobra polewam!!,...gul, gul, gul....: )))
                  • nieustepliwy_osiol Re: Jeszcze kilka toastów i zrewiduję poglądy...: 07.08.02, 14:25
                    za to ze choc lezy, to facet twierdzi ze stoi... mowie o gospodarce
                    oczywiscie:))
                    • Gość: crimen Re: Jeszcze kilka toastów i zrewiduję poglądy...: IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 14:35
                      Szaki, coś Cię dzisiaj prześladuje widmo micro softa:)))
                      • nieustepliwy_osiol Re: Jeszcze kilka toastów i zrewiduję poglądy...: 07.08.02, 14:37
                        kurna, Crimen, nie wal tak prawdy prosto z mostu, herbata sie zalalam:)))
                        • Gość: crimen Re: Jeszcze kilka toastów i zrewiduję poglądy...: IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 14:45
                          Myślałem że odpowiadasz za to co piszesz:)))
                          • saqqara Re: Jeszcze kilka toastów i zrewiduję poglądy...: 07.08.02, 14:50
                            a skad ta teoria? ja sie wypre:)))
                            • Gość: crimen Re: Jeszcze kilka toastów i zrewiduję poglądy...: IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 14:55
                              Spojrzysz niewinnie i zatrzepoczesz rzęskami? :))
                              • saqqara Re: Jeszcze kilka toastów i zrewiduję poglądy...: 07.08.02, 15:05
                                moze jeszcze powiedz ze mam zrobic grzbiecik?;))
                                nie moj Drogi, strzele piacha miedzy oczka, ale najpierw poprosze o zdjecie
                                okularow:))))
                                • Gość: crimen Re: Jeszcze kilka toastów i zrewiduję poglądy...: IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 15:09
                                  Opór wzmaga pożądanie:)))
                                  • saqqara Re: Jeszcze kilka toastów i zrewiduję poglądy...: 07.08.02, 15:17
                                    ja nie pozadam:))
                                    • Gość: crimen Re: Jeszcze kilka toastów i zrewiduję poglądy...: IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 15:22
                                      Już mówiłem że nikt Cię nie pyta o zdanie:)))
                                      • saqqara Re: Jeszcze kilka toastów i zrewiduję poglądy...: 07.08.02, 15:28
                                        mam byc cicho? ale wtedy nie bedziesz wiedzial co lubie a czego nie, co sprawia
                                        mi przyjemnosc a co mnie zniesmacza, chcesz polegac tylko na intuicji?? trudna
                                        sprawa...:)))
                                        • Gość: crimen Re: Jeszcze kilka toastów i zrewiduję poglądy...: IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 15:34
                                          Broń boże.Możesz mówić co chcesz.I tak słucham tylko tego co chcę usłyszeć:)))
                                          • saqqara Re: Jeszcze kilka toastów i zrewiduję poglądy...: 07.08.02, 15:40
                                            zdazylam zauwazyc, ja ciagle mowie jedno, a Ty i tak swoje:)
                                            • Gość: crimen Re: Jeszcze kilka toastów i zrewiduję poglądy...: IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 15:44
                                              W drugą stronę to też funkcjonuje:)))
                                              • saqqara Re: Jeszcze kilka toastów i zrewiduję poglądy...: 07.08.02, 15:52
                                                ciekawe ktore bedzie gorą:))
                                                • Gość: crimen Re: Jeszcze kilka toastów i zrewiduję poglądy...: IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 15:56
                                                  Ty wiesz że ja wiem;)
                                                  • saqqara Re: Jeszcze kilka toastów i zrewiduję poglądy...: 07.08.02, 16:06
                                                    ze wygram? alez oczywiscie, mam tego pelna swiadomosc:)))

uciekam juz, wiec buzka i mizianie (cholera, chyba zaczynam ulegac...:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka