dryla 13.07.05, 21:24 tu będziemy pisać o głupich ksiązkach, filmach, gazetach i sytuacjach, rozmowach!:)))))) numero uno! - cosmopolitan - te ich bzdurne artykuły! jak zaspokoic faceta na 152 sposoby! porażka.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: najgłupsze..... 13.07.05, 21:27 Fear Factory na Polsacie, ostatnio ogladalem jak kolesiówa jadła glisty i karaluchy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: najgłupsze..... 13.07.05, 21:31 i to pewnie jeszczer te wielkie karaluchy? moda na sukces i inne M jak Mam Mdłości Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: najgłupsze..... 13.07.05, 21:34 tak, te wielkie :/ i jeszcze wszystkie brazylijskie Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: najgłupsze..... 13.07.05, 21:37 nekroskop88 napisał: > tak, te wielkie :/ > > i jeszcze wszystkie brazylijskie > > zobacz nekro czego to ludzie nie zrobią dla kasy durna rozmowa nr 1: Punkt Ksero ja: dzień dobry mogę to dwa razy? blondi: chce pani czarno białe czy kolor ja: kolor blondi: ale tego nie mogę w kolorze bo to ma za duży format ja (w myslach) ; to po kiego groma pytasz ty biała ..... ja (głośno): to czarno białe Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: najgłupsze..... 13.07.05, 21:40 heheh niestety ludzie dla kasy, to by rodzine sprzedali ;) a rozmowa faktycznie - inteligentna, a blondi to typ "barbi"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: najgłupsze..... 13.07.05, 21:41 ona była bardziej barbowata od samej barbie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: najgłupsze..... 13.07.05, 21:43 Jerry Springer - czy tym ludziom za to płacą? bo to niemozliwe ze jest az tyle zjebów!"_ Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: najgłupsze..... 14.07.05, 09:24 a co to za program bo nie kojarze, hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
kamilario Re: najgłupsze..... 14.07.05, 11:03 Taki program, chyba na club leci, z prowadzącym Żydem (nie ma to w tym wypadku pejoratywnego zabarwienia) w okularach i z kręconymi włoskami. Zaprasza on totalnych debili, którzy przed ludxmi, któzy się z nich śmieją przedstawiają swoje kretyńskie bolączki, przebijając się przy tym kto jest bardziej zdebilniałym w iście amerykańskim stylu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilario Re: najgłupsze..... 13.07.05, 22:56 Ja miałem kiedyś podobne. Zachodzę do Metaliku bo blokadę do wc. Facet pyta się, telewizorek czy okrągły?? Nie załapałem o co mu chodzi (takie fachowe nazewnictwo tam mają), więc mi wytłumaczył czym się różnią. Ponieważ w całym domu mam "telewizorek" więc mówię to poproszę "telewizorek". Co on odpowiedział to się oczywiście domyślacie: "Nie mamy telewizorka" Więc ja: to poproszę okrągły:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: najgłupsze..... 14.07.05, 09:25 ej moze oni mają obowiązek informowania nawet o czyms czego nie mają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: najgłupsze..... 14.07.05, 09:25 z książek to wiekszosc lektur szkolnych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: najgłupsze..... 14.07.05, 12:09 dopisuje: Ich Troje, Mandaryna, Michał Wisniewski, hip hopowcy Odpowiedz Link Zgłoś
miarol Re: najgłupsze..... 14.07.05, 15:20 Parę lat temu wycofano "Kolumbów r.20" i dodano "Pamiętniki kard. Wyszyńskiego" i "Listy Jana Pawła II". Odpowiedz Link Zgłoś