Dodaj do ulubionych

O maly wlos a ...:-)))

14.07.05, 18:09
roawalilbym mobilka bo tak chodzicie porozbierane Drogie Panie ale co tam
warto poswiecic kawalek blachy aby podziwiac takie widoki hmmm jak ja kocham
lato a ze deszczyk troche popadal to od razu byl tez mokry podkoszulek to byl
widok :-)))Pozdrawiam...
Obserwuj wątek
    • charity Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:14
      Oj Albercik...Bo głowę kiedyś przez podkoszulek stracisz...
      • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:16
        witam przyznaje ze to mozliwe ale dla czegos takiego WARTO :-)))
        • charity Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:20
          Grunt to wiedzieć po co się żyje! Powodzenia!
          • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:23
            dokladnie i wzajemnie :-)))
    • konrado80 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:29
      to nie lepiej przejsc sie spacerkiem :P
      • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:31
        bardzo chetnie ale taka mam prace ze mobilkiem pomykam dzisiaj Krakow och coz
        to za widoki hmmm goraco polecam :-)))
    • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:32
      Mokra koszulka? A baaaardzo krotkie szorty tez moga byc? ;)
      • konrado80 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:34
        wole spodniczke ;)
        • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:35
          ale ja w spodniczkach nie chodze...:(czyli nie mam szans :(
          • konrado80 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:38
            a dlaczego nie chodzisz??
            ale moze tez byc taka do kolan i taka dluzsza tez ;)
            od czasu do czasu, fajne obcisle spodnie, lub takie do lydek ;)
            • konrado80 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:39
              zapomnialem dodac
              ze w sukienkach tez fajnie wyglada ;)
            • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:43
              wszystko ok, tylko mini sobie daruje, bo dla mnie przynajmniej niewygodne
              obcislych spodni u mnie dostatek:)
              • konrado80 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:45
                wiec juz masz bardzo duze szanse
                ale nie zakladaj za czasto tych spodni
                zwlaszcza w taka pogode jak jest ostatnio ;)
                • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:48
                  w taka pogode jak ostatnio zakladam ....:P
                  • konrado80 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:51
                    w taki upal?? :)
                    toz to ugotowac sie mozna
                    • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:55

najpierw zgadnij, co zakladam,,,,a czego nie....;)
                      • konrado80 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:57
                        najpierw pewnie zakladasz bielizne ;)
                        • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 19:01
                          Zla odpowiedz
                          • konrado80 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 19:06
                            moja odpowiedz byla bardzo dobra ;)
                            • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 21:00

skoro tak mowisz...ja chyba wiem, czego nie zakladam????
                              • agent006 Re: Koncert koncert koncert 14.07.05, 21:02
                                jesienny na dwa świerszcze i wiatr w kominie ;))))
        • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:36
          szorty spodniczki sukienki spodnie wszystko moze byc :-)))no i sexi bielizna
          hmmm starczy bo oszaleje moze o kuchni porozmawiamy ale o jedzeniu ...
          • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:38
            o jedzeniu??? moze o tym na co masz apetyt???:P
            • konrado80 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:39
              oj lepiej nie mowic na co ja mam ochote ;))
              • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:44
                zdecydowanie lepiej mowic...bo a noz nie posmakuje...
                • konrado80 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:45
                  to chyba nie moze nie smakowac ;))
                • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:46
                  hmmm mam ochote na jogody maliny i spacer po lesie i ...:-)))
                  • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 18:49

strazaku, to nie wiesz, ze u mnie wstep do lasu zabroniony????zagrozenie pozarem....i co teraz bedzie???jeszcze sploniesz?
                    • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 19:00
                      jako strazak mam wstep do lasu zawsze :-))) badam teren...przed ...
                      • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 19:02
                        przed pozarem???
                        • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 19:04
                          skad wiesz :-)))ale nie tylko...
                          • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 19:07
                            kobieca ciekawosc rosnie...przed czym jeszcze sprawdzasz teren?????
                            • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 20:46
                              sprawdzam ...ale czy na pewno chcesz wiedziec ? :-)))
                              • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 20:50
                                zawsze wole byc dobrze poinformowana...:)))
                                • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 20:54
                                  hmm nie wiem czy moge zdradzac tajemnice sluzbowe :-)))
                                  • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 21:01
                                    asekurujesz sie??ßumiem dochowac tajemnicy w takich sprawach...
                                    • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 21:04
                                      wiem bo Cie dobrze znam :-)))jestes taka no wlasnie jaka Ty wlasciwie jestes...
                                      • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 21:14
                                        to dla odmiany moja slodka tajemnica....ale moze ja poznasz...
                                        • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 21:24
                                          prosze to chociaz moze troszke :-)))
                                          • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 21:27
                                            Ty mi powiedz, jaka jestem dla Ciebie??
                                            • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 21:31
                                              obawiam sie ze nie ma slow aby to opisac lub moge napisac tak po prostu jestes
                                              i to sie liczy reszta jest nie wazana...
                                              • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 21:34
                                                i to mi wystarczy...hmmmm....wystarczy...na razie:))))
                                                • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 21:40
                                                  i co to na dzisiaj tylko tyle buuu szkoda a chcialem jeszcze zagrac:-(((
                                                  • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 21:43
                                                    nie lubie sie dzielic ;) pograj na innym watku....:P
                                                  • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 21:46
                                                    przestan tam tylko gasze widzisz ze Kobieta gdzie nie polezie to sie pali a
                                                    jako strazak mam obowizek niwelowac kazdy ogien prosze zostan jestem tylko Twoj
                                                    wiesz dobrze o tym :-)))
                                                  • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 21:48
                                                    jasne a podobno to nie Twoj rejon????:P
                                                  • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 21:53
                                                    alez Koteczku ja to dla Ciebie bo pozar moze dostac sie w Twoje rejony i co
                                                    wtedy :-)))
                                                  • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 21:55
                                                    jakej nagrody oczekujesz za TAKIE poswiecenie???w koncu tyle rejonow posprawdzac....
                                                  • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:03
                                                    moja Droga wystarczy mi Twoj usmiech wzrok dotyk dloni nie wspomne o cieple
                                                    ktore bije od Ciebie to jest nagroda dla ktorej warto przeczesac wszystkie
                                                    rejony :-)))
                                                  • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:13
                                                    czy wystarczy???mnie chyba nie...nie calkiem...
                                                  • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:18
                                                    jesli masz ochote na wiecej powiedz Tylko slowo a zakladam koguta na dach i
                                                    jade na rozpoznanie terenu bo nie ma to jak gra wstepna:-)))
                                                  • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:26
                                                    ale gra wstepna dlugo trwa...jak sie wytlumaczysz kolegom strazakom i nie tylko...:))))
                                                  • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:31
                                                    to bedzie wyjazd sluzbowy tak wiec tlumaczenie i spowiedz jest zbedna Ty sie
                                                    martw co Ty powiesz:-)))bo ja jade na rozpoznanie...wstepne:-)))
                                                  • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:39

co ja powiem? chyba ladnie przywitam ;)
                                                  • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:41
                                                    beda buziaczki ?:-)))
                                                  • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:45
                                                    no masz...przeciez pisze, ze ladnie przywitam
                                                  • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:48
                                                    oki dobra no to kiedy spotkanie bo musze wyjazd sluzbowy sobie zalatwic jesli
                                                    dobrze pamietam to okolice Legnicy albo cos pomieszalem ...
                                                  • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:54
                                                    okolice Legnicy, dobrze pamietasz.Wlasnie klade sie i czekam.Do zobaczenia niedlugo...mam nadzieje..(jak to bylo??poltorej godziny z Gliwic??)
                                                  • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:57
                                                    hmm witanie na lezaco moze byc bardzo interesujace coraz bardziej mnie
                                                    zaskakujesz Koteczku :-)))
                                                  • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 23:01
                                                    obiecalam ladne powitanie...a ja zawsze dotrzymuje slowa.Wiec witaj....lub dobranoc.Pa wszystkim
                                                  • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 23:05
                                                    buu szkoda Ddobranoc Ps a co z GG masz?
                                                  • tonya4 Re: O maly wlos a ...:-))) 15.07.05, 09:06
                                                    hm...nie rozumiem pytania?GG mam, ale co z GG?prosze jasniej.
                                                  • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 15.07.05, 11:20
                                                    witam serdecznie i znikam do wieczorka Ps Chcialem pogadac na GG to wszystko :-
                                                    )))a Ty poszlas lulu ...
                                                  • agent006 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:29
                                                    A jak tam sikawka Albercik ???? ;)))
    • kotek_mru Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 21:47
      a Tobie tylko jedno w głowie;DDDD
      • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 21:54
        witam i pozdrawiam no coz strazak musi robic to z pasja i miloscia i ja wlasnie
        tak to robie przyjemne z pozytecznym :-)))
        • kotek_mru Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 21:57
          zmieniłes profesje??;DDDDD
          witam ogniomistrza;)))))
          • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:05
            zawsze nim bylem ale troche sie wstydzilem bo to OSP a wiesz jak ludzie reaguja
            bo to niby wies ale ja to lubie:-)))
            • tapierwsza1 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:07
              hahahaa
            • kotek_mru Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:07
              to cos nowego,wydawało mi sie ze jestes specjalista od łamania kobiecych
              serc??;DDDDD
              • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:17
                ja no co Ty chyba mnie z kims pomylilas ja spokojny strazak jestem tylko gasze
                i pomagam kotki z drzew sciagac :-)))no wiesz toporek w reke ciach leci trafia
                kotek spada i juz proste no nie:-)))
                • kotek_mru Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:18
                  brutal;DDDD
                  biedne "kotki";)))))
                • tapierwsza1 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:18
                  uuuuuu
                  • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:29
                    no coz to jest loteria i liczy sie czas a co ja bede drabine wyciagal a tak
                    ciach i kotek leci :-)))
                    • kotek_mru Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:33
                      w takim razie bede omijac drzewka w Twojeje okolicy,jeszcze troche chce
                      pozyc;DDDD
                      a tak nawiasem mowiac(piszac)celne oczko masz alberciku:)))
                      • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:42
                        jeszcze tak a co masz cos na oku :-)))to chetnie pomoge...
                        • kotek_mru Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:53
                          na moim oku nie ma nic ,ale jak cos wypatrze dam Ci znac:DDD
                          a teraz jak na grzecznego kotka przystało ide lulu:)))
                          dobranoc,kotki na noc:)))
                          • albercik7 Re: O maly wlos a ...:-))) 14.07.05, 22:58
                            dobranoc pa do milego:-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka