nekroskop88 15.07.05, 19:02 Droga bad_habit jako ze wygonili Cie z FB, to ja postanowilem zalozyc watek, w ktorym mozesz stawiac wykrzykniki do woli :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: Wykrzykniki 15.07.05, 19:03 nekroskop88 napisał: > Droga bad_habit jako ze wygonili Cie z FB, to ja postanowilem zalozyc watek, > w ktorym mozesz stawiac wykrzykniki do woli :) > > a wygonili mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Wykrzykniki 15.07.05, 19:03 no nie wygonili tylko czepiaja sie Twoich wykrzyknikow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Wykrzykniki 15.07.05, 19:04 nekroskop88 napisał: > no nie wygonili tylko czepiaja sie Twoich wykrzyknikow ;) > to ja założe zaraz wątek pożegnalny na FB i mam ich wszystkich gdzieś!> Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Wykrzykniki 15.07.05, 19:03 nekroskop88 napisał: > Droga bad_habit jako ze wygonili Cie z FB, to ja postanowilem zalozyc watek, > w ktorym mozesz stawiac wykrzykniki do woli :) > > dobrze wiedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Wykrzykniki 15.07.05, 19:07 nekroskop88 napisał: > Droga bad_habit jako ze wygonili Cie z FB, to ja postanowilem zalozyc watek, > w ktorym mozesz stawiac wykrzykniki do woli :) > > wiesz,w sumie niepotrzebny jest ten wątek,nie mam już na nic ochoty,nawet na te cholerne wykrzykniki,"kochani forumowicze" mogą je sobie w d... wsadzić Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Wykrzykniki 15.07.05, 19:09 bad_habit nie denerwuj sie, trafiłaś na pare głabow i tyle, sa przeciez inni forumowicze - np. dryla, kamilario, koczisss Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Wykrzykniki 15.07.05, 19:12 nekroskop88 napisał: > bad_habit nie denerwuj sie, trafiłaś na pare głabow i tyle, sa przeciez inni > forumowicze - np. dryla, kamilario, koczisss > ale jestem wkurzona...mimo wszystko,rezygnuję. > Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Wykrzykniki 15.07.05, 19:12 jak chcesz :( mam nadzieje, ze zostaniesz z nami Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Wykrzykniki 15.07.05, 19:15 nekroskop88 napisał: > jak chcesz :( > mam nadzieje, ze zostaniesz z nami > > sorki,ale nie mam zamiaru psuć sobie wakacji przez bandę kretynów,którzy mi na każdym kroku coś wytykają...Wiem,ze nie wszyscy są tacy,jest mi przykro i tyle.:( Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Wykrzykniki 15.07.05, 19:18 za bardzo bierzesz to do siebie :) ja tam olewam tych co mi zwracaja uwage lub sie mnie czepiaja :) ale zostan z nami na Kopytku bad_habit! :) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Wykrzykniki 15.07.05, 19:20 nekroskop88 napisał: > za bardzo bierzesz to do siebie :) ja tam olewam tych co mi zwracaja uwage lub > sie mnie czepiaja :) > > > ale zostan z nami na Kopytku bad_habit! :) > ale ja Was nie zostawię,za bardzo się przywiązałąm ps-już napisałam wąteczek,mam nadzieję ze nie będę żałować,a i tak nikt nie zauważy na FB mojej nieobecności.Nie pasuję do tego towarzystwa i tyle... > Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Wykrzykniki 15.07.05, 19:22 ufff dobrze, ze zostaniesz z nami! kamien z serca, naprawde! powiem tak, FB to zbieranina wszystkich, ktorzy chca powiedziec cos sensownego i tych co sieja zamet, wiec najlepiej tworzyc zamkniete spolecznosci hehe (typu Kopytko lub TT) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Wykrzykniki 15.07.05, 19:24 nekroskop88 napisał: > ufff dobrze, ze zostaniesz z nami! > kamien z serca, naprawde! > > > powiem tak, FB to zbieranina wszystkich, ktorzy chca powiedziec cos sensownego > i tych co sieja zamet, wiec najlepiej tworzyc zamkniete spolecznosci hehe (typu > > Kopytko lub TT) > > jestem tegosamego zdania,tu jest inny klimat:) nei będę tęsknić za FB i już tam nie wrócę,jeśli ktoś będzie chciał się ze mną skontaktować,wie chyba na jakim forum mnie szukać:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Wykrzykniki 15.07.05, 19:26 > > jestem tegosamego zdania,tu jest inny klimat:) fajnie, ze tak myslisz! :) Odpowiedz Link Zgłoś