Dodaj do ulubionych

Toruń widziałem dziewczyne na wielkim motocyklu

16.07.05, 03:42
wyprzedziła mnie (jechałem s-cienkim), ztrzymała na światłach popatrzyła i pojechała.Wyobraście sobie szczęka spadła mi na podłoge.muśiałem to napisać .Pozdrawiam wszystkie dziewczyny na wielkich motocyklach
Obserwuj wątek
    • goha66 Re: Toruń widziałem dziewczyne na wielkim motocyk 16.07.05, 12:30
      to miłe co napisałeś :D (mam nadzieję, że pozdrowienia dotyczą też tych, które prowadzą "smoki" o nieco mniejszej pojemności niż 1100 :D) . Też pozdrawiam . Goha
      • kalokieri Re: Toruń widziałem dziewczyne na wielkim motocyk 17.07.05, 01:33
        oczywiście widok dziewczyny na motocyklu to w Polsce rzadkość
        • kalokieri Re: Toruń widziałem dziewczyne na wielkim motocyk 17.07.05, 02:29
          zapomniałem dopisac lubię kobiety z jaj.. sory z charakterem . Wszystkie dziewczyny (na motorynkach skuterkach ścigaczach krosowcach i innych mustangach o wszystkich pojemnościach) jeszce raz pozdrawiam
          • sarawi ... 18.07.05, 10:30
            Szkoda,ze ja wczoraj na takich niemilych panow z drogowki trafilam ... :(
            • goha66 Re: ...sposób na ... 18.07.05, 13:57
              nie martw się Magda :) motocyklista bez mandatu jest jak niebo bez gwiazd (nie
              zapomnij ksera oprawić w antyramę). A z innej beczki... trzeba żebyśmy
              podzieliły się swoimi "trikami" które działają i da się wykręcić od mandatu:
              moje są takie:
              1. wyłażę z samochodu (na moto mnie jeszcze nie sprawdzali) spuszczona głowa...
              człap, człap do władzy...: pytanie : no i co kierowca?? odpowiedź : no co ja
              mogę, jestem tylko blondynką ... pomaga - natychmiast jest uśmiech i potem to
              już targujemy
              2. wymienia kwote mandatu: wtedy ja zaczyna protestować... proszę o rozłożenie
              go na raty, albo mówię że mam wrednego męża i nie da mi np. kupić zimowych
              butów (i tenisówki mnie czekają przez całą zimę i się przeziębie i z pewnością
              umrę i to bedzie wina pana policjanta)- zagaduję gościa na śmierć aż ma mnie
              dosyć... i proponuję pouczenie, którego jeszcze nigdy wcześniej (akurat!) nie
              dostałam :D
              Może mam więcej szczęścia niż rozumu, ale do tej pory nigdy nie zapłaciłam,
              czego i wam życzę. Goha
              • sarawi ...sposób na ... :))) 18.07.05, 19:44
                Goha,ale ja brunetka jestem - to juz ten sposob odpada ;)
                no i pewnie Ty bylas z panem policjantem sam na sam ... Ja natomiast mialam
                towarzystwo i chyba chcieli udowodnic,ze nie ma im mocnych :( coz ... musze
                miec chyba silniejszy motocykl ;) i zagieta rejestracje z tylu ;) - co by sobie
                nie robic niepotrzebnych przerw w podrozy ;)
                • czarrna Re: ...sposób na ... :))) 19.07.05, 17:14
                  zawsze mozesz powiedziec, ze sie farbujesz:D
                  • sarawi ...sposób na ... :))) 19.07.05, 17:55
                    czarrna napisała:
                    zawsze mozesz powiedziec, ze sie farbujesz:D

a to to akurat zgadlas :) przyciemniam troszke :>

• jarcki Re: Toruń widziałem dziewczyne na wielkim motocyk 19.07.05, 12:51
      Witam

...ja tez wczoraj widzialem jedna Ciemnowlasa! ...Poczynala sobie coraz smielej
      na niebieskim GSX1400 jeszcze troche i mnie calkiem wykoleguje z tego moto ...:)

...Pozdrowienia dla wszystkich motocyklistek - bo nie ma lepszego widoku niz
      kobietka na motocyklu!
      • sarawi :) 19.07.05, 14:27
        Kolo mnie ostatnio tez czmychnela na miescie malutka,drobniutka,czarniutka
        dziewczynka na czarnym gsxf ... rzeczywiscie fajny widok ;)
        • fast_eddy Look at this! 25.07.05, 00:58
          gallery.superblackbird.info/images/no%EBlle_verstijnen-prince1.jpg
          gallery.superblackbird.info/images/no%EBlle_verstijnen-prince2.jpg
          Wiotka i urocza Holendereczka Noëlle Verstijnen-Prince...
          gallery.superblackbird.info/images/no%EBlle_verstijnen-prince4.jpg
          ...jeżdzi sobie na 254 kg XX-sie.
          Prawda, że łady widok? Oby częstszy.

Gorąco pozdrawiam wszystkie motocyklistki

f_e
    • pikpok25 A co bys powiedzial na babicie na Harleyach 15.10.05, 06:01
      W Hameryce starsze panie na dyzych motorach to czesty widok.
      • goha66 Re: A co bys powiedzial na babicie na Harleyach 17.10.05, 19:56
        W Gliwicach też (chociaż na mniejszym motocyklu) :D... bo ja często się przemieszczam :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka