Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 08:58 wstawac lenie! Zobaczcie jaka piekna pogoda!Szkoda dnia przesypiac! :)))))) Ps.Odkad Maryjka wyjechala rozbestwiliscie sie strasznie!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sam Re: DRYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNN!!!!!!!! IP: 5.3R2D* / *.vs.shawcable.net 11.08.02, 09:05 DRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNN Nigdy nie pij zbyt duszo fina domofej rphoty, Samanto ty moja..... Nie moge sie teraz ulozyc w pozycji horyzontalnej....... Duza puska na dzien dobry...... albo topranoc.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: DRYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNN!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 09:14 Czesc sam:))) Fino ciem kiedys zgubi,zanadto je lubisz;)))) Co,kolysze sie ziemia?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: DRYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNN!!!!!!!! IP: 5.3R2D* / *.vs.shawcable.net 11.08.02, 09:19 Siemia nie. Aufto mi jakos tak cala troge lusno jechalo. Ja go tu a ono tam.... Co za idityssssssssssssssssssmmmmmmmmmmmmm. A co mialem srobic??????? Sobota!!!!!111!!!!!!! Jak sie masz Samciu moja najmilejsza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: DRYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNN!!!!!!!! IP: 5.3R2D* / *.vs.shawcable.net 11.08.02, 09:26 No i gdzie sieteraz podzialas? Jajeczniczka??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: DRYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNN!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 09:42 Kaweczke odpijalam poranna.Sam czys ty oszalal skarbie,jezdzisz po pijaku? Malo ci czesci zamiennych Cyborgu mily? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: DRYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNN!!!!!!!! IP: 5.3R2D* / *.vs.shawcable.net 11.08.02, 09:46 Samciu moja slodka... A co mialem zrobic? 40km isc pieszo? Glupim i ot co! Chcieli bym ostal na noc....ale ja tak kocham swoje lozeczko... Teraz.....ani to ani owo... lozeczko sie na mnie tylko gapi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: DRYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNN!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 09:48 No ladnie;))))))) Ja bym cie nie puscila autkiem w takim rozchwianym stanie ;) i po ci to bylo,cioooooooo?:) Nie martw sie , w koncu padniesz i zasniesz;)Ale ten pozniejszy kac...Boszsz...juz ci wspolczuje!;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: DRYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNN!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 09:46 czciles cos konkretnego?Moze powinnam pogratulowac albo zyczenia zlozyc?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: DRYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNN!!!!!!!! IP: 5.3R2D* / *.vs.shawcable.net 11.08.02, 09:50 A pieprzyc to tetrix! Nic mi nie wychodzi! Czczczczy co? Nie nic nie czczczczcilem. Tak sie najlepiej...czci. Szczesliwy porot do domu, ot co. Wszyscy ciekawi tego jak sie nam tutaj dobrze powodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: DRYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNN!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 09:57 Ja nie jestem ciekawa jak sie wam powodzi ,natomiast mam nadzieje ze Tobie powodzi sie dobrze robaczku:)Chyba jestes w dobrym humorze,cieszy mnie to:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: DRYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNN!!!!!!!! IP: 5.3R2D* / *.vs.shawcable.net 11.08.02, 10:04 Tak dwie godziny temu bylem w wysmienitym humorze. Teraz jade juz na rezerwie. Robaczku?!? Moja Ty najmilejsza Samanto!:);):) Pisze do Ciebie od tygodnia....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: DRYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNN!!!!!!!! IP: 5.3R2D* / *.vs.shawcable.net 11.08.02, 09:59 Nigdy nie zgadniesz co znaczy -porot do domu! Powiem Ci. To jest wtedy jak szczesliwie uda ci sie dojechac do domu. Wtedy mowisz: porot do domu. A chyba juz lepiej pojede spac........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: DRYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNN!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 10:01 wiec...nic sie nie zmienilo Cyborgu:( Poloz sie ,wyspij.....co ja mam ci powiedziec?Niech ci sie przysni to o czym marzysz.cmoooooooooook Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: DRYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNN!!!!!!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 10:09 Wstałam, dzień dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: DRYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNN!!!!!!!! 11.08.02, 10:14 eee taammmm....wstawac....:((( najpierw sie wyspac trzeba, a tu pies chrapie pod lozkiem, slonce swieci w slipia, a w nogi kurcze lapia..... i wez tu czlowieku wstan wesoly...:((( jeszcze tylko sie dowiedziec ze dzis poniedzialek i trza do roboty, to w ogole tylko sie zalamac....... ale w sumie to nic, i tak umre na raka....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś