kowianeczka 21.07.05, 16:39 Wlasnie przeczytalam Twoje trzy po trzy. Czy wiesz do kogo zaadresowales, choc czuje, ze kierowales sie wylacznie trescia? kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kardiolog Re: kardiologu 21.07.05, 16:40 Zorientowalem sie po wyslaniu. Odnioslem sie do tresci. Kropka. Musze dwie rzeczy zrobic, ale klikne jeszcze o czyms przyjemnym, chociaz myslami jestem teraz w Londynie. k. Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund kowianeczko 21.07.05, 20:16 Jestem zly na Ciebie! ZLY! ZLY! ZLY! I mam bardzo ostre kly!!! Jestem zly i zazdrosny, ze preferujesz tego lekarzyne zamiast mnie. To niesprawiedliwe!!!!!! Przebolalem juz Tebe, ale kardiologa lubic? Przeciez to oszust! Czuje sie taki samotny, opuszczony, odrzucony, nie wiem co robic :( Przytulisz mnie? :) R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
fischmaeck Re: kowianeczko 21.07.05, 20:18 rainer_calmund napisał: > Jestem zly na Ciebie! ZLY! ZLY! ZLY! I mam bardzo ostre kly!!! > > Jestem zly i zazdrosny, ze preferujesz tego lekarzyne zamiast mnie. To > niesprawiedliwe!!!!!! Przebolalem juz Tebe, ale kardiologa lubic? Przeciez to > oszust! > Czuje sie taki samotny, opuszczony, odrzucony, nie wiem co robic :( Przytulisz > mnie? :) > > R.C. ale zawsze to Kardiolog... czyli od serca... kup se przytulanke;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: kowianeczko 21.07.05, 20:19 :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Widze, ze zlosci znowu blokujesz komputer :) Ja jestem obiektywna, dlaczego jestes zazdrosny i dlaczego czujesz sie niedoceniony? :D kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
fischmaeck Re: kowianeczko 21.07.05, 20:20 kowianeczka napisała: > > :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > > Widze, ze zlosci znowu blokujesz komputer :) > > Ja jestem obiektywna, dlaczego jestes zazdrosny i dlaczego czujesz sie > niedoceniony? :D > > kowianeczka Dobrze prawisz Kowianeczko;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: kowianeczko 21.07.05, 20:21 Hej no! Nie plosz mi kobiety! Zly jestem, bo mnie nie docenia. Nikt mnie juz na swiecie nie docenia, nawet zaba mnie juz nie lubi :((( R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
fischmaeck Re: kowianeczko 21.07.05, 20:22 rainer_calmund napisał: > Hej no! Nie plosz mi kobiety! Zly jestem, bo mnie nie docenia. Nikt mnie juz na > > swiecie nie docenia, nawet zaba mnie juz nie lubi :((( > > R.C. Hi Hi Hi. ja tez cie nie lubie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: kowianeczko 21.07.05, 20:24 tapierwsza1 napisała: > fajny ten rainer;) Uwazaj na niego, niejdnej kobiecie zawrocil w glowie :) Moge sie smiac? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: kowianeczko 21.07.05, 20:25 e tam, ja jestem twarda :):):) ale lubię takich śmisznych.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: kowianeczko 21.07.05, 20:37 Na czym skonczylismy? Musialem wyjsc. Acha, nie ostrzegaj innych panien przede mna! TY wstretna TY!! Nie wierz, ze kazdy musi zbierac wlasne doswiadczenia nawet jesli one same krzewy z ciernistych ptakow? R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: kowianeczko 21.07.05, 20:43 Dlaczego mnie to zrobiono? Dlaczego, dlaczego! Tone w lzach, utracone nadzieje Swinstwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: kowianeczko 21.07.05, 20:49 Hahahaha i tak wyglada zderzenie z rzeczywistoscia. Swietnie sie bawie, ale stukam pseudoelaborat po sasiedzku, bo narzekaja na mnie, ze nie buduje zadnych babek z piasku i innych takich. Musze sie skupic, bo temat wazny, ale zerkam sobie to tu to tam:) R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 do rainera 21.07.05, 21:12 Ukręć bicz z piasku( to, jak spiż:))....a może domek z kart? A kardiolog? Jaka to konkurencja? Plecie "trzy po trzy" Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: do rainera 21.07.05, 22:07 Nastepnym razem ukrece:) teraz jestem pograzony w rozmyslaniach. Czekam na kowianeczke, musza ja o cos zapytac R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: kowianeczko 21.07.05, 22:06 Ze tez mnie podkusilo otwierac poczte z roboty. No, ale ide zaraz spac. Podziele sie jednak czyms bardzo ladnym z mojej roboczej skrzynki www.a-mok.org/ (zdjecia sie zmieniaja). Kowianeczko, mialbym dla Ciebie pewna i jednorazowa propozycje dot. forum. Czy jestes zainteresowana? R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: kowianeczko 21.07.05, 22:13 Ladne zdjecia. Jaka propozycje? Co mialoby z tego wynikac? Dla kogo? Dlaczego jednorazowo? Nie wchodze w zadne uklady, tym bardziej z wrogiem, ktory nie daje mnie ani moim osobistym kolezankom spokoju. No mow juz! A ja udam, ze nie widze:) kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: kowianeczko 21.07.05, 22:17 Zanim napisze (zaraz napisze) wytycz jeden pozytywny cel . Moze to byc cel, ktory chcesz osiagnac sama, moze cel dla kogos innego lub osoby trzeciej. Pamietaj tylko o jednym: Twoja osoba musi byc w jakis sposob polaczona z celem juz w samym jego zalozeniu. Czy rozumiesz zalozenie? Czy jestes dalej zainteresowana propozycja? R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: kowianeczko 21.07.05, 22:20 Ok, dalej. Czy masz juz cel? Nie pisz jaki, tylko go sobie zwerbalizuj. Jestes tam? R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: kowianeczko 21.07.05, 22:22 Staram sie, ale mi nie wychodzi. Cos przeszkadza, nie potrafie wylonic, wyostrzyc. kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: kowianeczko 21.07.05, 22:23 OK; jestesmy juz blisko. To co przeszkadaz jest z boku, spojrz na bok. Widzisz? jest z boku, z zewnatrz. Spojrz jeszcze raz na bok. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: kowianeczko 21.07.05, 22:25 No patrze na bok, ale tam tylko kapcie i torba leza, ale to chyba nie one przeszkadzaja. I co dalej? Czy rozpraszam sie, czy mysle w dobrym kierunku? k Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: kowianeczko 21.07.05, 22:28 Rozpraszasz sie, ale nie szkodzi. Pomysl o pozytywnym celu. Nie mysl o kapciach, nie mysl o torbie, mysl tylko o celu. Widzisz siebie w nim? R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: kowianeczko 21.07.05, 22:29 Widze siebie. Widze cel. kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: kowianeczko 21.07.05, 22:36 OK. Oto moja propozycja. Rozejdziemy sie teraz i spotkamy sie ponownie w poniedzialek. Od Ciebie zalezy w jakim stopniu uda sie zrealizowac Twoj cel pozytywny. Jestes Pania sytuacji, Pania swojego celu w calym jego zalozeniu. Ty i tylko TY masz wplyw na przebieg dochodzenia do celu, mozesz go kontrolowac, mozesz sie wycofac w polowie, mozesz nie podjac sie realizacji. Pamietaj, to jest cel pozytywny, na koncu drogi do niego jest efekt pozytywny. To jest Twoj cel. Zastanow sie prosze nad tym, co napisalem. Poniedzialek. R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: kowianeczko 21.07.05, 22:39 "Jesli nie my to kto? Jesli nie teraz to kiedy?" Jesli nie Ty to kto? Jesli nie teraz to kiedy? Poradzisz sobie. Dobranoc. R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: kowianeczko 22.07.05, 16:51 Grochem o sciane...( i wiecej no comments) Kurcze, ale jestem zmeczony, dobrze, ze dzis piatek. Odpowiedz Link Zgłoś
pipilutek Re: kowianeczko 22.07.05, 16:57 r.c. zmien sobie sygnaturke. ta mnie juz sie opatrzyla. pipilutek Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: kowianeczko 22.07.05, 17:16 Zmienie, ale teraz to zbyt duzy wysilek dla mnie. Ledwo stukam, poczytalem troche prasy, musze wstac, ale siedze wsparty na lokciu piszac dwoma palcami. R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
pipilutek Re: kowianeczko 22.07.05, 18:36 tez juz ide. i mnie bola plecy, pipilutek Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: kowianeczko 22.07.05, 18:50 Jeszcze kilka minut, porzadki robie na biurku, forum przegladam. R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
rainer_calmund Re: kowianeczko 21.07.05, 20:22 Przestan sie smiac! Natetychmiast! R.C. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: kowianeczko 21.07.05, 20:23 Kiedy nie moge :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
fischmaeck Re: kowianeczko 21.07.05, 20:23 rainer_calmund napisał: > Przestan sie smiac! Natetychmiast! > R.C. ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś