Gość: Ola IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 02.04.01, 09:28 Szukam kogoś z kim mogłabym porozmawiać i nie czuć się samotną.Powędrować w świat wyoraźni ...dotknąć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: Romantyczka IP: *.library.uu.nl 02.04.01, 10:55 jak rozmowa to bardzo chetnie ale dotykanie...i to przez internet??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Romantyczka do ciekawego IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 02.04.01, 13:51 Dotknąć czułych strun ludzkiej duszy-nierealne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: ciekawy do romantyczki IP: 131.211.208.* 03.04.01, 12:28 oczywiscie ze realne to mozemy zaczac rozmowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Romantyczka IP: 212.244.191.* 02.04.01, 15:02 ile trzeba mieć lat, zeby tak jeszcze pisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Romantyczka IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 03.04.01, 09:46 To jest moja odskocznia,na codzień jestem szefem Agencji Reklamowej. Chyba należy mi się to??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Male 33 Re: Romantyczka IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.01, 13:21 Romantyzm i internet? Coś mi tu nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Romantyczka IP: *.rdc1.on.home.com 04.04.01, 04:07 Gość portalu: Ola napisał(a): > Szukam kogoś z kim mogłabym porozmawiać i nie czuć się samotną.Powędrować w > świat wyoraźni ...dotknąć. Oto Men ofiaruje swoja romantyczna ,uwieziona w karbach realizmu dusze.Na codzien programuje automatyzacje fabryk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Romantyczka IP: *.imag.net 07.04.01, 08:30 Gość portalu: Ola napisał(a): > Szukam kogoś z kim mogłabym porozmawiać i nie czuć się samotną.Powędrować w > świat wyoraźni ...dotknąć. A ile ty tej wyobrazni masz? Co najbardziej lubisz dotykac? Fantazjowac zawsze mozna tylko ze mnie bardziej interesuje realizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Romantyczka IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 07.04.01, 11:24 Jesteś romantykiem i bardziej cię interesuje realizm? To opowiadaj dalej,czy wiosna Ci już zaszumiała w głowie? A Men co na to odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Romantyczka IP: 204.244.117.* 07.04.01, 11:31 Gość portalu: Ola napisał(a): > Jesteś romantykiem i bardziej cię interesuje realizm? > To opowiadaj dalej,czy wiosna Ci już zaszumiała w głowie? > A Men co na to odpowie? Ola! Tylko wtedy gdy ten powiew wiosenny od Ciebie przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re:do Olki IP: *.library.uu.nl 07.04.01, 11:49 to chcesz zaczac rozmowe z ciekawym czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re:Romantyczka IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 07.04.01, 12:48 Powiedz jak wyobrażasz sobie wiosenną dziewczynę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re:Romantyczka IP: 131.211.208.* 07.04.01, 13:48 nie wiem czy to bylo do mnie ale wyobrazam ja sobie ubrana w kolorowa spodniczke i z kwiatami w reku(oczywiscie kwiaty sa ode mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re:Romantyczka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.01, 14:51 No,no,może być.A co powiesz na kwiaty w rozwianych włosach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re:Romantyczka IP: *.library.uu.nl 07.04.01, 15:00 brzmi super a wyglada pewnie jeszcze lepiej...a wlosy jak dlugie i jakiego koloru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re:Romantyczka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.01, 18:31 Długie,prawie do pasa,lekko pofalowane ładnego koloru. I oczy błyszczące z głębią turkusowego morza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROMANTYK Re:Romantyczka IP: 204.244.117.* 07.04.01, 22:52 Gość portalu: Ola napisał(a): > Długie,prawie do pasa,lekko pofalowane ładnego koloru. > I oczy błyszczące z głębią turkusowego morza. Z Toba Ola nawet w zimie jest wiosna z zapachem i cieplem swiezosci, pelnia plazowego morza ktore niepowtarzalnie zauwazam w Twoich oczach. Twoje zas wlosy to dalsze musniecie oceanu ktorego fale pieszczot nie szczedza. Czy Twoje rece obejmuja jak dwa skrzydla labedzia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re:Romantyczka IP: *.library.uu.nl 08.04.01, 13:18 bardzo fajnie ale jak wlosy moga nie miec zadnego koloru??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re:Romantyczka do romantyka IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 08.04.01, 14:17 Myślisz,że wiosenna dziewczyna to ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re:Romantyczka do ciekawego IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 08.04.01, 14:19 Blond (nie jasny). No i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re:Romantyczka do Oli IP: *.library.uu.nl 08.04.01, 15:07 to dobrze,blond to tez kolor...i co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re:Romantyczka do Oli IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 08.04.01, 19:19 Jest boso,idzie brzegiem morza............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re:Romantyczka do Oli IP: 204.244.117.* 08.04.01, 19:55 ...........a Ty przy nim w plomieniach Slonca. Pelna zaru, nadziei i szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re:Romantyczka do romantyka IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 08.04.01, 22:15 A oczy jasne wpatrzone w Niego????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re:Romantyczka IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 09.04.01, 01:01 Co widzisz w oczach tej dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re:Romantyczka IP: *.imag.net 09.04.01, 02:24 Gość portalu: Ola napisał(a): > Co widzisz w oczach tej dziewczyny? Odbicie fal i ulom rzeski. Uloty tam, gdzie ptak nie latal. Ponad planete wzniosle plany, a mysli granic szukajace. Jej oczy zdobia poryw morza, by uspokoic i ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re:Romantyczka IP: *.library.uu.nl 09.04.01, 11:53 samego siebie i swoja przyszlosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re:Romantyczka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.01, 14:35 A jaki ma uśmiech wiosenna dziewczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re:Romantyczka IP: 204.244.117.* 09.04.01, 18:32 Gość portalu: Ola napisał(a): > A jaki ma uśmiech wiosenna dziewczyna? Zawsze szczesliwy i szczesciem tchnacy!. Jej usmiech zdobi nature bliska, przynosi radosc oczom patrzacym. Wiosna jest dla Niej - pieknosci wyzszej!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re:Romantyczka do ciekawego IP: 204.244.117.* 09.04.01, 18:22 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > samego siebie i swoja przyszlosc Egoizm jeszcze nie zamieszkal we mnie i pewnie nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re:Romantyczka do romantyka IP: *.imag.net 09.04.01, 02:13 Gość portalu: Ola napisał(a): > A oczy jasne wpatrzone w Niego????????? On w Nia napewno!!!. A ona.............?, jezeli w niego...... to jego szczescie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re:Romantyczka do romantyka IP: 172.25.192.106, 192.109.2.* 09.04.01, 14:50 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > A oczy jasne wpatrzone w Niego????????? > > On w Nia napewno!!!. A ona.............?, jezeli w > niego...... to jego szczescie! To milo, ze istnieja jeszcze romantyczni mezczyzni od razu cieplej sie zrobilo w ten pochmurny dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re:Romantyczka do romantyka do Natalii IP: 204.244.117.* 09.04.01, 19:07 To Ty jestes Sloncem i pogoda romantycznych serc. Pochmurne dni potrafisz rozwidnic bardziej niz Slonce wschodzace. Pochmurne dni, to nie noc bezgwiazdna lecz tylko krotki spacer bez czyjejs ( kochanej) reki. Nie martw sie jednak. Ja bede dmuchac na geste chmurki az sie wycienia i bedzie swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re:Romantyczka do romantyka IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 09.04.01, 21:11 Jak Cię słucham,to czuję się jak Wiosenna Dziewczyna, przepełniona ciepłem słońca,radosna z kwiatami w ręku i we włosach z uśmiechem pełnym uwielbienia i oczekiwania z radością w oczach. Idzie na przeciw szczęściu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re:Romantyczka do romantyka IP: *.sympatico.ca 09.04.01, 21:52 Gość portalu: Ola napisał(a): > Jak Cię słucham,to czuję się jak Wiosenna Dziewczyna, > > przepełniona ciepłem słońca,radosna > z kwiatami w ręku i we włosach > z uśmiechem pełnym uwielbienia i oczekiwania > z radością w oczach. > Idzie na przeciw szczęściu...... > > ......by byc ujeta przez ramiona i w nich pozostac bez odejscia. Niosaca kwiaty w reku w glowie, bedaca sama Kwiatem w sobie. Jej przyplyw ciepla jest darunkiem, drogocennoscia w jego rekach. On jej nie szczedzi, ni slow ani uczucia, Ona........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re:Romantyczka do Romantyka IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 09.04.01, 22:26 Idzie brzegiem morza do Niego Biegnie a wiatr czesze Jej włosy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re:Romantyczka do Romantyka IP: *.sympatico.ca 09.04.01, 22:56 Gość portalu: Ola napisał(a): > Idzie brzegiem morza do Niego > Biegnie a wiatr czesze Jej włosy..... ..........unoszac je i upajajac swoj powiew by swiat zapelnic zapachem nieba. On ja spostrzega i tez pedem biegnie by sie Jej dotknac, by sie zaplatac w warkoczach luznych. Ona go pragnie a on Jej bardziej. Morze ucicha w spokoju wiecznym. Ta cisza dla nas. Nie sadzisz Sliczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re:Romantyczka do Romantyka IP: 212.160.28.* 10.04.01, 00:12 I słychać jak bije serce w tych dwóch Jestestwach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re:Romantyczka do Romantyka IP: 212.160.28.* 10.04.01, 00:21 A jak wygląda On- ten, który spotkał Wiosenną Dziewczynę???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re:Romantyczka do Romantyka IP: 206.172.95.* 10.04.01, 01:10 Gość portalu: Ola napisał(a): > A jak wygląda On- ten, który spotkał Wiosenną Dziewczynę???? Dla Niej tajemnym, w milosci tonie, z sercem otwartym, nie tajemniczym. On kochac pragnie, a Ona co mu podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re:Romantyczka do Romantyka IP: 206.172.95.* 10.04.01, 01:18 Gość portalu: Ola napisał(a): > I słychać jak bije serce w tych dwóch Jestestwach.... ........zlaczonych w jedno - milosci tetno. On uwzniesliony przyjaznym sercem chce Ja szanowac jak relikt swiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re:Romantyczka do Romantyka IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 10.04.01, 09:19 Jej oczy Mu wszystko powiedzą obudź Jej serce uśpione zimą ogrzej wiosennym tchnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re:Romantyczka do Romantyka IP: *.imag.net 10.04.01, 20:06 Gość portalu: Ola napisał(a): > Jej oczy Mu wszystko powiedzą > obudź Jej serce uśpione zimą > ogrzej wiosennym tchnieniem Powiedza mu wszystko gdyz sa prawdziwe! Zawsze z nadzieja i....... moze szczesciem, patrza lagodnie w zrenicznym godle. Serce ma czule jak dotyk nieba. Niebianska dusza w nim tez przelata, niosaca spokoj i ukojenie. Ten kto Ja zlapie bedzie tez w niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re:Romantyczka do Romantyka IP: 204.244.111.* 10.04.01, 20:07 Gość portalu: Ola napisał(a): > Jej oczy Mu wszystko powiedzą > obudź Jej serce uśpione zimą > ogrzej wiosennym tchnieniem Powiedza mu wszystko gdyz sa prawdziwe! Zawsze z nadzieja i....... moze szczesciem, patrza lagodnie w zrenicznym godle. Serce ma czule jak dotyk nieba. Niebianska dusza w nim tez przelata, niosaca spokoj i ukojenie. Ten kto Ja zlapie bedzie tez w niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaxx do romantyka od Natalii 10.04.01, 09:30 obawiam sie, ze bedziesz mial duzo pracy slonce...., widac je tylko kiedy samolot uniesie sie ponad pulap ciezkich chmur ale ten widok, zawsze bede wspominac bezbrzezny blekit i slonce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: do romantyka od Natalii IP: *.imag.net 10.04.01, 20:18 nataliaxx napisał(a): > obawiam sie, ze bedziesz mial duzo pracy > slonce...., widac je tylko kiedy samolot uniesie sie ponad pulap ciezkich chmu > r > ale ten widok, zawsze bede wspominac > bezbrzezny blekit i slonce Oj, cos czuje, ze nie jedno jest Slonce. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaxx Re: do romantyka od Natalii 11.04.01, 10:10 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > Oj, cos czuje, ze nie jedno jest Slonce. Slonce.... jedno tylko wschodow i zachodow wiele.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Romantykom IP: 193.59.192.* 10.04.01, 09:40 TO JEST PO PROSTU PIĘKNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Romantykom do Romantyka IP: 212.160.29.* 10.04.01, 10:08 zagraj najsubtelniej jak umiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Romantykom do Romantyka IP: *.imag.net 10.04.01, 20:15 Gość portalu: Ola napisał(a): > zagraj najsubtelniej jak umiesz... Ola! Bez Ciebie grajkiem nie moge byc wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Romantyczka do Romantyka IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 11.04.01, 00:52 Więc zagraj jak najczulej,jak tylko potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Romantyczka do Romantyka IP: *.sympatico.ca 11.04.01, 04:03 Gość portalu: Ola napisał(a): > > Więc zagraj jak najczulej,jak tylko potrafisz. > > Widze ze lubisz pieszczotki - Aniele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Romantyczka do Romantyka IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 11.04.01, 00:58 Widzisz? A Ona stoi i czeka wpatrzona w Niego. Wszystko drży wokół Nich w wschodzącym słońcu rodzącej się......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Romantyczka do Romantyka IP: *.sympatico.ca 11.04.01, 04:12 Gość portalu: Ola napisał(a): > Widzisz? > A Ona stoi i czeka wpatrzona w Niego. > Wszystko drży wokół Nich w wschodzącym słońcu rodzącej się......... .....chyba wciaz jeszcze wiosny. A moze mi powiesz ze ...... cos wiecej niz wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Romantyczka do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.01, 08:26 Oczywiście ,że wiosny, bo z nią wszystko się łączy-wszystko. No,cóż nastrój się udziela. A ty ich nie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Romantyczka do Romantyka IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 11.04.01, 13:21 No i udało się! Nasze szeptania przywabiły Wiosnę, .....a powietrze jest pełne Słońca o wschodzie niewinnym blaskiem wita tańczyć tak będzie przez dzień cały budząc wszystko do życia, aż purpurą spowita zaśnie -do jutra. Mam nadzieję,że tak zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Romantyczka do Romantyka IP: *.sympatico.ca 11.04.01, 18:46 Gość portalu: Ola napisał(a): > No i udało się! > Nasze szeptania przywabiły Wiosnę, > .....a powietrze jest pełne Słońca > o wschodzie niewinnym blaskiem wita > tańczyć tak będzie przez dzień cały > budząc wszystko do życia, > aż purpurą spowita zaśnie -do jutra. > > > Mam nadzieję,że tak zostanie Zasnie- do jutra by znow sie obudzic i swym okiem wielkim rozjasnic blaski w Niej wciaz jeszcze zaspane. Kobieta wiosna jest jak kwiat z nektarem. Jej usta zas slodsze niz wszystek miod z kwiatow wiosny razem zebrany. Pszczolka najslodsza - czy to juz............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Romantyczka do Romantyka IP: 213.76.63.* 12.04.01, 01:20 Wnet słońce zabłyśnie. Ona znów rozkwitnie i tajemnym urokiem również Go obejmie słodyczą ust rozbawi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Romantyczka do Romantyka IP: *.sympatico.ca 12.04.01, 03:20 Gość portalu: Ola napisał(a): > Wnet słońce zabłyśnie. > Ona znów rozkwitnie i tajemnym urokiem również Go obejmie > słodyczą ust rozbawi..... A on zawsze z usmiecham slodycz Jej z ust zdejmie i bardzo mocno Ja tez w swe ramiona obejmie. A jak sie Ona poczuje w tym jego dostepie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Romantyczka do Romantyka IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 12.04.01, 19:20 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > Wnet słońce zabłyśnie. > > Ona znów rozkwitnie i tajemnym urokiem również Go obejmie > > słodyczą ust rozbawi..... > > A on zawsze z usmiecham slodycz Jej z ust zdejmie > > i bardzo mocno Ja tez w swe ramiona obejmie. A > > jak sie Ona poczuje w tym jego dostepie??? Jeszcze mocniej rozkwitnie bo wiosna czyni cuda ,nikt nie wie co będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Romantyczka do Romantyka IP: *.sympatico.ca 11.04.01, 22:04 Gość portalu: Ola napisał(a): > Oczywiście ,że wiosny, bo z nią wszystko się łączy-wszystko. > > > No,cóż nastrój się udziela. > A ty ich nie lubisz? Lubie mocno czule nastroje a jeszcze bardziej Ta co je............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Romantyczka do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.01, 01:33 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > Oczywiście ,że wiosny, bo z nią wszystko się łączy- wszystko. > > > > > > No,cóż nastrój się udziela. > > A ty ich nie lubisz? > > Lubie mocno czule nastroje a jeszcze bardziej Ta co > > je............ OOO!!!! Jesteś taki subtelny w tym co tworzysz-to się czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Romantykom do Tomasza IP: 212.160.29.* 10.04.01, 10:17 To Nam w duszy gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Romantykom do Duszy Stworzenia wszelkiego IP: 193.59.192.* 10.04.01, 10:25 Niech każdy dzień, każdy łyk i każda chwila przynosi mi subtelny smak i zapach. Niech upojne uczucie współgra we mnie w harmonii natury i kwiatu spokoju - Lotosu. Ommmmmmm ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Do Oli IP: *.imag.net 12.04.01, 07:17 Sliczna Duszko, moja Wiosno pachnaca. Wyjezdzam na dwa tygodnie. Dziekuje za cieple slowa. Powroce jak tylko wroce. W myslach o Tobie pozostaje stale. Romantyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaya Re:Prosba IP: 213.25.55.* 12.04.01, 18:53 Z okazjii wiosny niech ktos napisze dla mnie wierszyk... Odpowiedz Link Zgłoś
meteoteo Re:Prosba 12.04.01, 19:07 Już niedługo zakwitną kasztany, rozklekoczą się boćki na łące, uderzą wiosenne pioruny i powietrze będzie pachnące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Romantyka IP: 212.160.29.* 12.04.01, 19:03 Miłej podróży Ci życzę i dużo wrażeń. Mam nadzieję,że jak przyjedziesz będzie Wiosna w pełni. Wesołych Świąt Wielkanocnych od Wiosennej Dziewczyny. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Do Oli IP: 206.172.95.* 24.04.01, 19:55 Witam Ciebie po najdluzszej przerwie. Wiosna faktycznie jest juz w swej pelni. Wiem ze Wiosenna Dziewczyna rozkwitla zapachem najswiezszym. Jej Kwiat obfity nie przemija z dniem kalendarza. Jest podarunkiem cennym i wiecznym. Klejnotem w sercu, nie tylko wiosna. A jakie jest serce Wiosennej Dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.01, 09:07 Widzę,że jesteś w dobrym nastroju-to dobrze bo tu pada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.01, 09:12 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > Witam Ciebie po najdluzszej przerwie. Wiosna faktycznie > jest juz w swej pelni. Wiem ze Wiosenna Dziewczyna > rozkwitla zapachem najswiezszym. Jej Kwiat obfity nie > przemija z dniem kalendarza. Jest podarunkiem cennym i > wiecznym. Klejnotem w sercu, nie tylko wiosna. A > jakie jest serce Wiosennej Dziewczyny? Jej sercu promień słońca potrzebny który wszystko ozłoci,rozgrzeje, i przed nią zatańczy kolorem pomarańczy wtedy rozkwitnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Do Romantyka IP: *.sympatico.ca 25.04.01, 19:08 Tak bardzo bym chcial wszystkie geste zaslony nieba pochmurne rozpedzic jednym porywem wiatru. Zdjac z serca smutek by dalej lsnilo, tak jak tylko potrafi Sloneczko najbardziej. Czy Twoje chwilowe "deszczowe" dni to niedosyt darzonej milosci? A moze.......... ? Niechajze Twoj smutek odwaznie i glosno uraczy przemowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Romantyka IP: 217.99.165.* 25.04.01, 21:05 Gość portalu: Ola napisał(a): > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > Witam Ciebie po najdluzszej przerwie. > Wiosna faktycznie > > jest juz w swej pelni. Wiem ze > Wiosenna Dziewczyna > > rozkwitla zapachem najswiezszym. Jej > Kwiat obfity nie > > przemija z dniem kalendarza. Jest > podarunkiem cennym i > > wiecznym. Klejnotem w sercu, nie > tylko wiosna. A > > jakie jest serce Wiosennej Dziewczyny? > > Jej sercu promień słońca potrzebny > który wszystko ozłoci,rozgrzeje, > i przed nią zatańczy kolorem pomarańczy > > wtedy rozkwitnie... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Do Oli IP: *.sympatico.ca 25.04.01, 21:44 Gość portalu: Ola napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > Witam Ciebie po najdluzszej przerwie. > > Wiosna faktycznie > > > jest juz w swej pelni. Wiem ze > > Wiosenna Dziewczyna > > > rozkwitla zapachem najswiezszym. Jej > > Kwiat obfity nie > > > przemija z dniem kalendarza. Jest > > podarunkiem cennym i > > > wiecznym. Klejnotem w sercu, nie > > tylko wiosna. A > > > jakie jest serce Wiosennej Dziewczyny? > > > > Jej sercu promień słońca potrzebny > > który wszystko ozłoci,rozgrzeje, > > i przed nią zatańczy kolorem pomarańczy > > > > wtedy rozkwitnie... > > > .......duchem tworczej milosci tkwiac w objeciach najswiezszej Wiosny. Czy krople deszczu wciaz jeszcze brocza Twoje sloneczne serduszko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.01, 23:28 Chyba udało Ci się rozproszyć chmury-pokazałeś Słońce(ono naprawdę wyszło zza chmur) Twoje słowa jak perełki rosy rozproszone wokół mnie lekko spływają na me serce-już teraz słoneczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.01, 23:43 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > > > Witam Ciebie po najdluzszej przerwie. > > > Wiosna faktycznie > > > > jest juz w swej pelni. Wiem ze > > > Wiosenna Dziewczyna > > > > rozkwitla zapachem najswiezszym. Jej > > > Kwiat obfity nie > > > > przemija z dniem kalendarza. Jest > > > podarunkiem cennym i > > > > wiecznym. Klejnotem w sercu, nie > > > tylko wiosna. A > > > > jakie jest serce Wiosennej Dziewczyny? > > > > > > Jej sercu promień słońca potrzebny > > > który wszystko ozłoci,rozgrzeje, > > > i przed nią zatańczy kolorem pomarańczy > > > > > > wtedy rozkwitnie... > > > > > > > .......duchem tworczej milosci tkwiac w objeciach > najswiezszej Wiosny. Czy krople deszczu wciaz jeszcze > brocza Twoje sloneczne serduszko? Kim jesteś o Nieznajomy, który chcesz poznać sekrety Wiosennej Dziewczyny? rozproszyć chmury znad Jej głowy Zapalić Słońce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Do Oli IP: *.sympatico.ca 26.04.01, 19:01 "Zapalic Slonce" zniczem aureoli by ujrzec w nim plomien milosci. Potrzebne cieplo na dzis i jutro........moze na zawsze, na wieczna Wiosne. Czy Wiosenna Dziewczyna dba o swe Slonce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.01, 20:45 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > "Zapalic Slonce" zniczem aureoli by ujrzec w nim > plomien milosci. Potrzebne cieplo na dzis i > jutro........moze na zawsze, na wieczna Wiosne. Czy > Wiosenna Dziewczyna dba o swe Slonce? Płomień miłości z rodzącej się Wiosny SŁOŃCE ogrzej mnie ciepłem swym doskonałym by choć promień zachować i deszczu się nie bać ....i ONA czuje ,że to się staje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Do Oli IP: *.sympatico.ca 27.04.01, 08:13 Gość portalu: Ola napisał(a): > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > "Zapalic Slonce" zniczem aureoli by ujrzec w nim > > plomien milosci. Potrzebne cieplo na dzis i > > jutro........moze na zawsze, na wieczna Wiosne. Czy > > Wiosenna Dziewczyna dba o swe Slonce? > > Płomień miłości z rodzącej się Wiosny > SŁOŃCE ogrzej mnie ciepłem swym doskonałym > by choć promień zachować i deszczu się nie bać > ....i ONA czuje ,że to się staje W deszczu zlocistym zostaniesz wciaz kwieciem, Sloncem jak zawsze obszernym, choc malym. Bedziesz mi zawsze porankiem................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 08:46 Już wzeszło słońce-Wiosenna Dziewczyna rozkwita i swoim dotykiem ożywia wiosenną słodycz poranka wszystko kwitnie a woń przepełnia Ją całą i biegnie ku słońcu w zenicie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Do Oli IP: *.sympatico.ca 27.04.01, 20:19 Gość portalu: Ola napisał(a): > Już wzeszło słońce-Wiosenna Dziewczyna rozkwita > i swoim dotykiem ożywia wiosenną słodycz poranka > wszystko kwitnie a woń przepełnia Ją całą > i biegnie ku słońcu w zenicie... > > .....szczescia, by jego szczyt radosci poznac. Tam wlasnie dotknie swym pulsem serca - nieziemskiej woli gdy nic nie boli, gdy radosc w oczach jak ogien plonie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 22:42 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > Już wzeszło słońce-Wiosenna Dziewczyna rozkwita > > i swoim dotykiem ożywia wiosenną słodycz poranka > > wszystko kwitnie a woń przepełnia Ją całą > > i biegnie ku słońcu w zenicie... > > > > > .....szczescia, by jego szczyt radosci poznac. Tam > wlasnie dotknie swym pulsem serca - nieziemskiej woli > gdy nic nie boli, gdy radosc w oczach jak ogien > > plonie....... dotkną się dłonie w mocnym uścisku objęta szczęściem kwiatem rozkwitnie a ON co na to powie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 22:49 A czy u Ciebie Wiosna zajrzała do Twego serca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Do Oli IP: *.sympatico.ca 28.04.01, 19:15 Gość portalu: Ola napisał(a): > A czy u Ciebie Wiosna zajrzała do Twego serca? Tak! Chcialbym azeby tez zawsze w nim pozostala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.01, 23:40 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > A czy u Ciebie Wiosna zajrzała do Twego serca? > > Tak! Chcialbym azeby tez zawsze w nim pozostala. To wspaniałe,że jeszcze są szczęśliwi ludzie na świecie tacy jak Ty. Myślę że mi się to udziela i nie tylko dlatego,że jest Wiosna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Do Oli IP: *.sympatico.ca 28.04.01, 19:13 Gość portalu: Ola napisał(a): > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > Już wzeszło słońce-Wiosenna Dziewczyna rozkwita > > > i swoim dotykiem ożywia wiosenną słodycz poranka > > > wszystko kwitnie a woń przepełnia Ją całą > > > i biegnie ku słońcu w zenicie... > > > > > > > > .....szczescia, by jego szczyt radosci poznac. Tam > > > wlasnie dotknie swym pulsem serca - nieziemskiej woli > > > gdy nic nie boli, gdy radosc w oczach jak og > ien > > > > plonie....... > > dotkną się dłonie w mocnym uścisku > objęta szczęściem kwiatem rozkwitnie > a ON co na to powie? > A on Ja przyjmie jak zapach kwiatka i sie ukoi na dlugie latka. Co Ona czuje w objeciach krzepkich? Cisze i spokoj.............a moze....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.01, 23:49 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > > > Już wzeszło słońce-Wiosenna Dziewczyna rozkwita > > > > i swoim dotykiem ożywia wiosenną słodycz poranka > > > > wszystko kwitnie a woń przepełnia Ją całą > > > > i biegnie ku słońcu w zenicie... > > > > > > > > > > > .....szczescia, by jego szczyt radosci poznac. T > am > > > > > wlasnie dotknie swym pulsem serca - nieziemskiej > woli > > > > > gdy nic nie boli, gdy radosc w oczach jak > og > > ien > > > > > > plonie....... > > > > dotkną się dłonie w mocnym uścisku > > objęta szczęściem kwiatem rozkwitnie > > a ON co na to powie? > > > A on Ja przyjmie jak zapach kwiatka i sie ukoi > > na dlugie latka. Co Ona czuje w objeciach > krzepkich? Cisze i spokoj.............a moze....? Kołysz,tę Wiosenną Dziewczynę....... w swoich ramionach jak na huśtawce Usłysz jej szepty i bicie serca i poczuj jak cała drży w Twych objęciach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Do Oli IP: *.sympatico.ca 29.04.01, 09:07 A czy Ona drzy w objeciach od doznania szczescia? Moze radosc serca dzwonu przynosi Jej drzenie, moze moje dlonie? Powiedz Wiosno - od czego masz drzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.01, 15:35 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > A czy Ona drzy w objeciach od > doznania szczescia? Moze radosc > serca dzwonu przynosi Jej drzenie, > moze moje dlonie? Powiedz Wiosno - > od czego masz drzenie? Grasz Jej tak pięknie melodie wiosenną....tak delikatnie, uroczo. A drżenie skąd? Mój grajku Ty wiesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Do Oli IP: *.sympatico.ca 29.04.01, 20:58 Gość portalu: Ola napisał(a): > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > A czy Ona drzy w objeciach od > > doznania szczescia? Moze radosc > > serca dzwonu przynosi Jej drzenie, > > moze moje dlonie? Powiedz Wiosno - > > od czego masz drzenie? > > > Grasz Jej tak pięknie melodie wiosenną....tak delikatnie, uroczo. > > A drżenie skąd? > Mój grajku Ty wiesz.... > > > Sama o nim rzeklas wczesniej. Teraz o nie pytasz? To sa struny serca bicia............ nie szarpane lecz kochane. Oj, Ona mu ladniej przygrywa.......... Odpowiedz Link Zgłoś
oola Re: Do Romantyka 30.04.01, 01:05 Spójrz na Nią:w jedwabnej sukience wyciąga do Niego ręce i słońcem przepełniona wpada w Jego ramiona.A On namiętnym uściskiem chce Ją obdarzyć wszystkiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Do Oli IP: *.sympatico.ca 30.04.01, 21:38 oola napisał(a): > Spójrz na Nią:w jedwabnej sukience > wyciąga do Niego ręce i słońcem przepełniona > wpada w Jego ramiona.A On namiętnym uściskiem chce Ją obdarzyć wszystkiem..... > > > Darem plodu ziemskiego, by Wiosna wciaz kwitla, by Jej kolor mieszany w dwoch sercach byl znany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 23:25 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > oola napisał(a): > > > Spójrz na Nią:w jedwabnej sukience > > wyciąga do Niego ręce i słońcem przepełniona > > wpada w Jego ramiona.A On namiętnym uściskiem chce Ją obdarzyć wszystkiem. > .... > > > > > > > Darem plodu ziemskiego, by Wiosna wciaz kwitla, by > Jej kolor mieszany w dwoch sercach byl znany. Zmierzasz prosto do celu mój pzyjacielu... Rozbudziłeś Jej serce tak dobrze uśpione wlałeś w nie radość tak dobrze kiedyś znaną Pokazałeś Słonce i ciepło z niego bijące Teraz jest w Twych objęciach...............cała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 23:30 Gość portalu: Ola napisał(a): > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > oola napisał(a): > > > > > Spójrz na Nią:w jedwabnej sukience > > > wyciąga do Niego ręce i słońcem przepełniona > > > wpada w Jego ramiona.A On namiętnym uściskiem chce Ją obdarzyć wszyst > kiem. > > .... > > > > > > > > > > > Darem plodu ziemskiego, by Wiosna wciaz kwitla, by > > > Jej kolor mieszany w dwoch sercach byl znany. > > > Zmierzasz prosto do celu mój pzyjacielu... > > Rozbudziłeś Jej serce tak dobrze uśpione > wlałeś w nie radość tak dobrze kiedyś znaną > Pokazałeś Słonce i ciepło z niego bijące > Teraz jest w Twych objęciach...............cała > > tzn.wirtualnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Do Oli IP: *.sympatico.ca 02.05.01, 01:20 Gość portalu: Ola napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > oola napisał(a): > > > > > > > Spójrz na Nią:w jedwabnej sukience > > > > wyciąga do Niego ręce i słońcem przepełniona > > > > wpada w Jego ramiona.A On namiętnym uściskiem chce Ją obdarzyć w > szyst > > kiem. > > > .... > > > > > > > > > > > > > > > Darem plodu ziemskiego, by Wiosna wciaz kwitla, > by > > > > > Jej kolor mieszany w dwoch sercach byl znan > y. > > > > > > Zmierzasz prosto do celu mój pzyjacielu... > > > > Rozbudziłeś Jej serce tak dobrze uśpione > > wlałeś w nie radość tak dobrze kiedyś znaną > > Pokazałeś Słonce i ciepło z niego bijące > > Teraz jest w Twych objęciach...............cała > > > > > tzn.wirtualnie > W objeciach, gotowa do Jego przyjecia i doznania szczescia? Jej serce szczere otworem rozpiete niesie mu radosc, nadzieje i.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 01:51 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > > > oola napisał(a): > > > > > > > > > Spójrz na Nią:w jedwabnej sukience > > > > > wyciąga do Niego ręce i słońcem przepełniona > > > > > wpada w Jego ramiona.A On namiętnym uściskiem chce Ją obdar > zyć w > > szyst > > > kiem. > > > > .... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Darem plodu ziemskiego, by Wiosna wciaz kwi > tla, > > by > > > > > > > Jej kolor mieszany w dwoch sercach byl > znan > > y. > > > > > > > > > Zmierzasz prosto do celu mój pzyjacielu... > > > > > > Rozbudziłeś Jej serce tak dobrze uśpione > > > wlałeś w nie radość tak dobrze kiedyś znaną > > > Pokazałeś Słonce i ciepło z niego bijące > > > Teraz jest w Twych objęciach...............cała > > > > > > > > tzn.wirtualnie > > > W objeciach, gotowa do Jego przyjecia i doznania > szczescia? Jej serce szczere otworem rozpiete niesie mu > radosc, nadzieje i.......... A serce Jej prawdziwie bije, bo ze źródła miłości pije ten nektar najsłodszy, bo z ust najdroższych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Do Oli IP: 206.172.95.* 02.05.01, 02:09 Gość portalu: Ola napisał(a): > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > > > > > oola napisał(a): > > > > > > > > > > > Spójrz na Nią:w jedwabnej sukience > > > > > > wyciąga do Niego ręce i słońcem przepełniona > > > > > > wpada w Jego ramiona.A On namiętnym uściskiem chce Ją > obdar > > zyć w > > > szyst > > > > kiem. > > > > > .... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Darem plodu ziemskiego, by Wiosna wciaz > kwi > > tla, > > > by > > > > > > > > > Jej kolor mieszany w dwoch sercach by > l > > znan > > > y. > > > > > > > > > > > > Zmierzasz prosto do celu mój pzyjacielu... > > > > > > > > Rozbudziłeś Jej serce tak dobrze uśpione > > > > wlałeś w nie radość tak dobrze kiedyś znaną > > > > Pokazałeś Słonce i ciepło z niego bijące > > > > Teraz jest w Twych objęciach...............cała > > > > > > > > > > > tzn.wirtualnie > > > > > W objeciach, gotowa do Jego przyjecia i doznania > > > szczescia? Jej serce szczere otworem rozpiete niesie mu > > > radosc, nadzieje i.......... > > A serce Jej prawdziwie bije, > bo ze źródła miłości pije > ten nektar najsłodszy, > bo z ust najdroższych... .....co wartosc maja a pieniadza nie znaja. Ich slodycz lepka jest jak dla dziecka kolebka. Lulac, przytulac Jej usmiech zycia ktory jest ciagle niedozdobycia. W dotyku czuje........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 02:16 Chcesz żebym nie mogła zasnąć tej nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Do Oli IP: *.sympatico.ca 02.05.01, 02:35 Gość portalu: Ola napisał(a): > > Chcesz żebym nie mogła zasnąć tej nocy? Ola! Chce bys spala a noc Ciebie kolychala. Mowie wiec " dobranoc, oczka zmruz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 02:51 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > Chcesz żebym nie mogła zasnąć tej nocy? > > Ola! Chce bys spala a noc Ciebie kolychala. Mowie > > wiec " dobranoc, oczka zmruz" Mam nadzieję, ze będą to najpiękniejsze sny. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 02:27 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > > > > > > > oola napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Spójrz na Nią:w jedwabnej sukience > > > > > > > wyciąga do Niego ręce i słońcem przepełniona > > > > > > > wpada w Jego ramiona.A On namiętnym uściskiem chc > e Ją > > obdar > > > zyć w > > > > szyst > > > > > kiem. > > > > > > .... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Darem plodu ziemskiego, by Wiosna wci > az > > kwi > > > tla, > > > > by > > > > > > > > > > > Jej kolor mieszany w dwoch sercach > by > > l > > > znan > > > > y. > > > > > > > > > > > > > > > Zmierzasz prosto do celu mój pzyjacielu... > > > > > > > > > > Rozbudziłeś Jej serce tak dobrze uśpione > > > > > wlałeś w nie radość tak dobrze kiedyś znaną > > > > > Pokazałeś Słonce i ciepło z niego bijące > > > > > Teraz jest w Twych objęciach...............cała > > > > > > > > > > > > > > tzn.wirtualnie > > > > > > > W objeciach, gotowa do Jego przyjecia i doznani > a > > > > > szczescia? Jej serce szczere otworem rozpiete nies > ie mu > > > > > radosc, nadzieje i.......... > > > > A serce Jej prawdziwie bije, > > bo ze źródła miłości pije > > ten nektar najsłodszy, > > bo z ust najdroższych... > .....co wartosc maja a pieniadza nie znaja. Ich > slodycz lepka jest jak dla dziecka kolebka. Lulac, > przytulac Jej usmiech zycia ktory jest ciagle > niedozdobycia. W dotyku czuje........... ...samą słodycz pocałunków, tam gdzie je złoży tam raj mu się otworzy ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Do Oli IP: *.sympatico.ca 02.05.01, 02:44 Gość portalu: Ola napisał(a): > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > > > > > > > > > oola napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Spójrz na Nią:w jedwabnej sukience > > > > > > > > wyciąga do Niego ręce i słońcem przepełniona > > > > > > > > wpada w Jego ramiona.A On namiętnym uściskie > m chc > > e Ją > > > obdar > > > > zyć w > > > > > szyst > > > > > > kiem. > > > > > > > .... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Darem plodu ziemskiego, by Wiosna > wci > > az > > > kwi > > > > tla, > > > > > by > > > > > > > > > > > > > Jej kolor mieszany w dwoch serc > ach > > by > > > l > > > > znan > > > > > y. > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zmierzasz prosto do celu mój pzyjacielu... > > > > > > > > > > > > Rozbudziłeś Jej serce tak dobrze uśpione > > > > > > wlałeś w nie radość tak dobrze kiedyś znaną > > > > > > Pokazałeś Słonce i ciepło z niego bijące > > > > > > Teraz jest w Twych objęciach...............cała > > > > > > > > > > > > > > > > > tzn.wirtualnie > > > > > > > > > W objeciach, gotowa do Jego przyjecia i do > znani > > a > > > > > > > szczescia? Jej serce szczere otworem rozpiete > nies > > ie mu > > > > > > > radosc, nadzieje i.......... > > > > > > A serce Jej prawdziwie bije, > > > bo ze źródła miłości pije > > > ten nektar najsłodszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola re: do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 11:37 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > oola napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Spójrz na Nią:w jedwabnej sukience > > > > > > > > > wyciąga do Niego ręce i słońcem > przepełniona > > > > > > > > > wpada w Jego ramiona.A On namiętnym > uściskie > > m chc > > > e Ją > > > > obdar > > > > > zyć w > > > > > > szyst > > > > > > > kiem. > > > > > > > > .... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Darem plodu ziemskiego, by > Wiosna > > wci > > > az > > > > kwi > > > > > tla, > > > > > > by > > > > > > > > > > > > > > > Jej kolor mieszany w > dwoch serc > > ach > > > by > > > > l > > > > > znan > > > > > > y. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zmierzasz prosto do celu mój pzyjacielu... > > > > > > > > > > > > > > Rozbudziłeś Jej serce tak dobrze uśpione > > > > > > > wlałeś w nie radość tak dobrze kiedyś znaną > > > > > > > Pokazałeś Słonce i ciepło z niego bijące > > > > > > > Teraz jest w Twych > objęciach...............cała > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > tzn.wirtualnie > > > > > > > > > > &# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: re: do Oli IP: *.sympatico.ca 02.05.01, 16:35 Gość portalu: Ola napisał(a): > > Och ,witaj! -dzień już wstał biały > Uczyń go doskonałym........ > Ciebie tez witam w dzien bialy. Bede sie staral by byl on kochany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: re: do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 22:14 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > Och ,witaj! -dzień już wstał biały > > Uczyń go doskonałym........ > > > Ciebie tez witam w dzien bialy. Bede sie staral by > > byl on kochany. ....kochany i szczęściem pijany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Oli IP: *.sympatico.ca 02.05.01, 23:35 Gość portalu: Ola napisał(a): > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > > > > Och ,witaj! -dzień już wstał biały > > > Uczyń go doskonałym........ > > > > > Ciebie tez witam w dzien bialy. Bede sie staral > by > > > > byl on kochany. > > ....kochany i szczęściem pijany... > .....moze byc wtedy gdy go rozswietlisz, swym blaskiem slonca co siega bez konca. Pijany w szczescie po brzegi swiata, tego malego co w sercu wzlata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 01:07 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > > > > > > > Och ,witaj! -dzień już wstał biały > > > > Uczyń go doskonałym........ > > > > > > > Ciebie tez witam w dzien bialy. Bede sie star > al > > by > > > > > > byl on kochany. > > > > ....kochany i szczęściem pijany... > > > .....moze byc wtedy gdy go rozswietlisz, swym > blaskiem slonca co siega bez konca. Pijany w > szczescie po brzegi swiata, tego malego co w sercu > wzlata. Naprawdę robi się ciepło na sercu , gdy się Ciebie słucha... Odpowiedz Link Zgłoś
oola Re: Do Romantyka 30.04.01, 01:50 Świerszczyku,który mi przygrywasz jak Cię zwą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Do Oli IP: *.sympatico.ca 30.04.01, 21:41 oola napisał(a): > Świerszczyku,który mi przygrywasz jak Cię zwą? Przeciez znasz moje imie! "Swierszczyku" brzmi tak bardzo mile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 22:54 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > oola napisał(a): > > > Świerszczyku,który mi przygrywasz jak Cię zwą? > > Przeciez znasz moje imie! "Swierszczyku" brzmi tak > bardzo mile. A świerszczyk jakie ma imię, które pewnie też brzmi mile... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Do Oli IP: *.sympatico.ca 02.05.01, 01:23 Gość portalu: Ola napisał(a): > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > oola napisał(a): > > > > > Świerszczyku,który mi przygrywasz jak Cię zwą? > > > > Przeciez znasz moje imie! "Swierszczyku" brzmi tak > > bardzo mile. > > A świerszczyk jakie ma imię, które pewnie też brzmi mile... > A ktory swierszczyk? Swierszczyk co pisze wierszyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola re: do Romantyka IP: 217.99.164.* 02.05.01, 01:32 Świerszczyk który układa wierszyk i tak słodko brzmi melodie wiosenną.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: re: do Oli IP: 206.172.95.* 02.05.01, 01:50 Gość portalu: Ola napisał(a): > Świerszczyk który układa wierszyk i tak słodko brzmi melodie wiosenną.... Moze Jego imie z melodia tez plynie. Wirtualne.....? jest nierealne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: re: do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 01:57 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > Świerszczyk który układa wierszyk i tak słodko brzmi melodie wiosenną.... > > Moze Jego imie z melodia tez plynie. > Wirtualne.....? jest nierealne! Nawet w wirtualnym świecie świerszczyk ma jakieś imię przecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: re: Do Oli IP: *.sympatico.ca 02.05.01, 02:21 Gość portalu: Ola napisał(a): > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > Świerszczyk który układa wierszyk i tak słodko brzmi melodie wiosenną > .... > > > > Moze Jego imie z melodia tez plynie. > > Wirtualne.....? jest nierealne! > > Nawet w wirtualnym świecie świerszczyk ma jakieś imię przecie.... > > .......bezdzwiecznie bedzie gdy sie rozklecze. Do uszka szepnie Jej jak kochanek a Ona mrugnie mu jak........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola re: do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 02:42 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > > > Świerszczyk który układa wierszyk i tak słodko brzmi melodie wio > senną > > .... > > > > > > Moze Jego imie z melodia tez plynie. > > > Wirtualne.....? jest nierealne! > > > > Nawet w wirtualnym świecie świerszczyk ma jakieś imię przecie.... > > > > > .......bezdzwiecznie bedzie gdy sie rozklecze. Do uszka > szepnie Jej jak kochanek a Ona mrugnie mu jak........... "Puszczam Ci oczko" (szkoda że tego nie widzisz) ale w myślach możesz to zobaczyć ....pięknie szepczesz ,tak jak prawdziwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: re: do Oli IP: *.sympatico.ca 02.05.01, 02:58 Gość portalu: Ola napisał(a): > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > > > > > Świerszczyk który układa wierszyk i tak słodko brzmi melodi > e wio > > senną > > > .... > > > > > > > > Moze Jego imie z melodia tez plynie. > > > > > Wirtualne.....? jest nierealne! > > > > > > Nawet w wirtualnym świecie świerszczyk ma jakieś imię przecie.... > > > > > > > > .......bezdzwiecznie bedzie gdy sie rozklecze. Do uszka > > > szepnie Jej jak kochanek a Ona mrugnie mu jak...... > ..... > > "Puszczam Ci oczko" (szkoda że tego nie widzisz) > ale w myślach możesz to zobaczyć > > ....pięknie szepczesz ,tak jak prawdziwy... > > > > Jeszcze raz dzisiaj dziekuje. Koncze na dzisiaj. Dobranoc juz Ci wczesniej powiedzialem. Zasne z myslami o Wiosennej Dziewczynie ( ktora mnie uszczesliwi jezeli przyjmie musniety pocalunek na swoj cenny policzek i z nim zasnie do jutra). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: re: do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 11:32 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > > > > > > > Świerszczyk który układa wierszyk i tak słodko brzmi m > elodi > > e wio > > > senną > > > > .... > > > > > > > > > > Moze Jego imie z melodia tez plyn > ie. > > > > > > > Wirtualne.....? jest nierealne! > > > > > > > > Nawet w wirtualnym świecie świerszczyk ma jakieś imię przecie... > . > > > > > > > > > > > .......bezdzwiecznie bedzie gdy sie rozklecze. Do > uszka > > > > > szepnie Jej jak kochanek a Ona mrugnie mu jak. > ..... > > ..... > > > > "Puszczam Ci oczko" (szkoda że tego nie widzisz) > > ale w myślach możesz to zobaczyć > > > > ....pięknie szepczesz ,tak jak prawdziwy... > > > > > > > > > Jeszcze raz dzisiaj dziekuje. Koncze na dzisiaj. > Dobranoc juz Ci wczesniej powiedzialem. Zasne z myslami > > o Wiosennej Dziewczynie ( ktora mnie uszczesliwi jezeli > przyjmie musniety pocalunek na swoj cenny policzek i z > nim zasnie do jutra). Był tak subtelny jak powiew zefirka , jak mgiełka co otula wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re:Do Oli IP: *.sympatico.ca 02.05.01, 16:42 Gość portalu: Ola napisał(a): > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Świerszczyk który układa wierszyk i tak słodko br > zmi m > > elodi > > > e wio > > > > senną > > > > > .... > > > > > > > > > > > > Moze Jego imie z melodia tez > plyn > > ie. > > > > > > > > > Wirtualne.....? jest nierealne! > > > > > > > > > > Nawet w wirtualnym świecie świerszczyk ma jakieś imię przec > ie... > > . > > > > > > > > > > > > > > .......bezdzwiecznie bedzie gdy sie rozklecze. D > o > > uszka > > > > > > > szepnie Jej jak kochanek a Ona mrugnie mu > jak. > > ..... > > > ..... > > > > > > "Puszczam Ci oczko" (szkoda że tego nie widzisz) > > > ale w myślach możesz to zobaczyć > > > > > > ....pięknie szepczesz ,tak jak prawdziwy... > > > > > > > > > > > > > > Jeszcze raz dzisiaj dziekuje. Koncze na dzisiaj. > > Dobranoc juz Ci wczesniej powiedzialem. Zasne z mysla > mi > > > > o Wiosennej Dziewczynie ( ktora mnie uszczesliwi jezeli > > > przyjmie musniety pocalunek na swoj cenny policzek i z > > > nim zasnie do jutra). > > Był tak subtelny jak powiew zefirka , jak mgiełka co otula wszystko. Czy to ma oznaczac ze mozna tez miec nadzieje na przyszlosc przyniesienia pocalunku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re:Do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 22:24 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Romantyk napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Świerszczyk który układa wierszyk i tak słod > ko br > > zmi m > > > elodi > > > > e wio > > > > > senną > > > > > > .... > > > > > > > > > > > > > > Moze Jego imie z melodia t > ez > > plyn > > > ie. > > > > > > > > > > > Wirtualne.....? jest nierealne! > > > > > > > > > > > > Nawet w wirtualnym świecie świerszczyk ma jakieś imię > przec > > ie... > > > . > > > > > > > > > > > > > > > > > .......bezdzwiecznie bedzie gdy sie rozklecze. > D > > o > > > uszka > > > > > > > > > szepnie Jej jak kochanek a Ona mrugnie > mu > > jak. > > > ..... > > > > ..... > > > > > > > > "Puszczam Ci oczko" (szkoda że tego nie widzisz) > > > > ale w myślach możesz to zobaczyć > > > > > > > > ....pięknie szepczesz ,tak jak prawdziwy... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Jeszcze raz dzisiaj dziekuje. Koncze na dzisiaj. > > > > Dobranoc juz Ci wczesniej powiedzialem. Zasne z > mysla > > mi > > > > > > o Wiosennej Dziewczynie ( ktora mnie uszczesliwi jeze > li > > > > > przyjmie musniety pocalunek na swoj cenny policzek i > z > > > > > nim zasnie do jutra). > > > > Był tak subtelny jak powiew zefirka , jak mgiełka co otula wszystko. > Czy to ma oznaczac ze mozna tez miec nadzieje na > przyszlosc przyniesienia pocalunku? A czym jest nadzieja, ona nigdy nie umiera żyje jeśli na to pozwolić jej, w krainie marzeń i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re:Oli IP: *.sympatico.ca 02.05.01, 23:51 .......... ...ziscic sie wszelkiej wartosci. Tej wielkiej wznioslej jak i tej malo wyroslej. Ona jest wzrokiem, promieniem zycia. Jest tak obszerna - niedoprzebycia. Nadzieja umie ukoic serce, potrafi rowniez uskrzydlic wzloty, by sie wzbic ptakiem w swiat gwiazd bez powrotow. Co Jej przynosi, Nadzieja - Wiosna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re:do Romantyka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 00:51 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > .......... ...ziscic sie wszelkiej wartosci. Tej > wielkiej wznioslej jak i tej malo wyroslej. Ona > jest wzrokiem, promieniem zycia. Jest tak obszerna - > niedoprzebycia. Nadzieja umie ukoic serce, potrafi rowniez > uskrzydlic wzloty, by sie wzbic ptakiem w swiat > gwiazd bez powrotow. Co Jej przynosi, Nadzieja - Wiosna? Czasami jest straszna -przynosi nam złudę , omota ,mami.......gdy wiary już nie ma zostaje ból i cierpienie .....aż kiedyś ,ktoś się pojawi........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re:Do Oli IP: *.sympatico.ca 04.05.01, 22:57 Ola! Znowu wyjezdzam. Bedzie mi brakowalo Twoich cieplych slow. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Romantyka IP: 217.99.165.* 06.05.01, 00:12 Gość portalu: Romantyk napisał(a): > Ola! Znowu wyjezdzam. Bedzie mi brakowalo Twoich > cieplych slow. Pozdrawiam. No cóż, puszczam Cię wolno mój świerszczyku, miło będzie Cię znowu powitać. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lan Re: Romantyczka IP: *.demo.pl 16.05.01, 09:17 Napisz do mnie Olu. Wysle Ci kilka wierszy lancast@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Romantyczka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 21:52 Hej Romantyku jesteś tu jeszcze......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyk Re: Romantyczka IP: *.sympatico.ca 20.08.01, 06:42 Gość portalu: Ola napisał(a): > Hej Romantyku jesteś tu jeszcze......... Jestem jak zawsze.............. PS. Twoj powrot jest mily. Odpowiedz Link Zgłoś