Gość: Red IP: 212.244.66.6, 212.244.66.* 02.04.01, 13:02 Mam pytanie : czy ktos kiedys widzial ladna Tirówke?? ja widze same brzydkie, grube brudne i w ogole zaniedbane. Zeby chociaz przecieztnie wygladaly.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nieon Re: TIROWKI IP: *.gazeta.pl 02.04.01, 19:06 Gość portalu: Red napisał(a): > Mam pytanie : czy ktos kiedys widzial ladna Tirówke?? ja widze same brzydkie, > grube brudne i w ogole zaniedbane. Zeby chociaz przecieztnie wygladaly.. Piszesz z Tira? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Einstein do: Red IP: *.hwr.Arizona.EDU 02.04.01, 19:20 Najlepiej sie wogole nie zatrzymywac ani nie zwalniac ponizej 100 km/h. Wtedy wszystkie wygladaja ladnie. Gość portalu: Red napisał(a): > Mam pytanie : czy ktos kiedys widzial ladna Tirówke?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Re: TIROWKI IP: *.imag.net 07.04.01, 08:44 Gość portalu: Red napisał(a): > Mam pytanie : czy ktos kiedys widzial ladna Tirówke?? ja widze same brzydkie, > grube brudne i w ogole zaniedbane. Zeby chociaz przecieztnie wygladaly.. To ja mam ci tlumaczyc ze tirowka ladnie wyglada kiedy jezdzi. Odpowiedz Link Zgłoś