kiloff 10.08.05, 01:37 Magda wcięli się w rolę Karoliny, agentki nieruchomości i sporo namiesza. Aktorka jest zachwycona rolą, a wszystko wskazuje na to, że nie będzie to tylko epizod. Wiecej tutaj m-jak-milosc.blog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: Magda Wójcik w M jak miłość 10.08.05, 01:52 dlaczego zachwycona? Odpowiedz Link Zgłoś
kiloff Re: Magda Wójcik w M jak miłość 10.08.05, 02:26 No kasiorka, popularność. To mało? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Magda Wójcik w M jak miłość 10.08.05, 02:52 dużo, dużo. ale słowo takie nieadekwatne. 'zachwycona rolą'. w mjm. to pewnie określenie Faktu, nie jej. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Magda Wójcik w M jak miłość 10.08.05, 10:51 zachwycona, bo spłaca kredyt :) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Magda Wójcik w M jak miłość 10.08.05, 13:14 dokładnie, tym bardziej że stary ja zostawił. jak ja jej nie lubie... Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Magda Wójcik w M jak miłość 10.08.05, 16:03 Co oznacza stwierdzenie że dla Joanny, Dowbor zostawił dziewczynę a potem ona odbiła męża Magdzie Wójcik? Co za okropne zgmatwanie plotkarskie! Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: Magda Wójcik w M jak miłość 10.08.05, 17:24 Dowbor przed Goszą był z Anną Baczyńskią ( córką naczelnego Polityki), Anna odbiła chłopa Wójcik Odpowiedz Link Zgłoś
ikarr Re: Magda Wójcik w M jak miłość 10.08.05, 19:51 A z kolei Baczyński- redaktor Polityki- swego czasu machnął dziecko Dowborowej, matce Macieja. To właśnie Marysia jest tym dzieckiem.Ale podobno, jak podawały bruki, Baczyński wrócił do żony. Ale to skomplikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Magda Wójcik w M jak miłość 10.08.05, 20:05 łomatkozcórkoimacocho ...!To się trochę pomotali w tem warsiawkowym życiu! hihi hihihi .. :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiloff Re: Magda Wójcik w M jak miłość 11.08.05, 01:03 Nie bede już zakładał kolejnego topicu, ale wyczytałem dziś, że doktor Kotowicz złapał jakąs aktoreczkę i będzie miał z nią bejbi. Kto chce dokladne info to jest tu www.m-jak-milosc.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś