Dodaj do ulubionych

Najlepsze życzenia!!!!!!!!!!!!!!!

10.08.05, 20:07
Z okazji urodzin składam najserdeczniejsze życzenia naszej miłej jubilatce
Beacie!!!!!. Życzę Ci przede wszystkim dużo zdrowia, bo to jednak
najważniejsze, zadowolenia z pracy i szczęścia rodzinnego oraz tego, żebyś o
nas nie zapominała i jak najczęściej nas odwiedzała, dużo się udzielała i
szybko przyjechała do kraju, co z pewnością miałoby szansę zaowocować
spotkaniem członkiń i członków TWA!!!!!
Gorące uściski i całusy:)
Obserwuj wątek
    • braineater Re: Najlepsze życzenia!!!!!!!!!!!!!!! 10.08.05, 20:21
      OOOOOOOOOO
      znaczy jest okazja coby wypić:)

Wszystkiego najlepszego, postów przydługich wielu, 40 stopni w cieniu (a co,
      niech szwedzi tez mają)i wielu mórz i jezior do wpław przepływania - a także
      dyzurów nocnych wypełnionych TWApisaniem a nie doglądaniem pacjentów:)

Pozdrowienia:)
      • staua Re: Najlepsze życzenia!!!!!!!!!!!!!!! 10.08.05, 20:57
        Dziesiaty?
        Wszystkiego najlepszego! Usciski!
        • broch Re: Najlepsze życzenia!!!!!!!!!!!!!!! 10.08.05, 21:05
          Doloaczam sie do zyczen: aby w Szwecji wszystko ukladalo sie po Twojej mysli.
    • agni_me Wszystkiego, co potrzebne, ważne, dobre. n/t 10.08.05, 21:21
    • aaneta Re: Najlepsze życzenia!!!!!!!!!!!!!!! 10.08.05, 21:40
      Dołączam się do życzeń, choć obawiam się, że nasza droga Beata w swoim szwedzkim
      lesie siedzi, więc na bieżąco życzeń nie przyjmie, ale nic to, jak wróci, to się
      dowie, ile tu toastów za jej zdrowie zostało wzniesione. A może nawet poświętuje
      po raz drugi, toastów nigdy za wiele. Dużo zdrowia! I dużo książek do
      przeczytania, i muzyki do posłuchania, i filmów do obejrzenia, i pociechy z TWA.
      Buziaki :)
      A.
    • dr.krisk Z okazji urodzin.... 11.08.05, 00:03
      Z okazji urodzin najserdeczniejsze zyczenia sukcesow w pracy zawodowej oraz
      zyciu osobistym sklada solenizantce KrisK z rodzina TWA. Do zyczen dolacza sie
      grono wiernych czytelnikow forum, ktore bardzo Beate sciska i obiecuje poprawe.
      Piosenke "Wszystkiego najlepszego" wykona duet Danuta Rinn i Bogdan Czyzewski:
      "Wszystkiegooo najlepszegooo,
      radosciszczesciamoc,
      sloneczka wesolegooooo,
      snow pieknych co noc...."

P.S. Czy jeszcze sa koncerty zyczen w radio?
    • nienietoperz Re: Najlepsze życzenia!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.05, 08:01
      Byly juz krotkie zyczenia w watku bocznym,
      teraz podpisuje sie z pelnym przekonaniem pod slowami przedmowcow w watku
      wlasciwym. Oby Krolestwo Szwecji goscinnym ladem nadal bylo, Kraina Ksiazek
      swych podwoi nie zamykala, a lojalnosc lokalna wobec ksiestwa TWAocji nie zanikala.
      Zyczy
      z uklonami
      Nienietoperz
    • jenny_s serdeczności 11.08.05, 09:54
      Wszystkiego dobrego, Beato.
      • daria13 Re: kolejne życzenia 11.08.05, 11:34
        Mimo, że Staua teraz jeszcze zapewne śpi, pozwalam sobie już teraz,jako
        pierwsza złożyć najserdeczniejsze życzenia urodzinowe naszej kochanej koleżance
        zza oceanu. Ze swojej strony i ze swojego punktu widzenia pozwalam sobie na
        takie może nieco zbyt intymne życzenia, ale chciałabym, zebyś nie zwlekała za
        długo z decyzją i zabrała się za powiększenie rodziny, bo nie ma na świecie
        wspanialszego doznania niż macieżyństwo. Nic nie jest się w stanie równać z
        chwilą, kiedy pokazują Ci dopiero co wyskoczone z Twojego wnętrza maleństwo:))).
        To najbardziej magiczna chwila w życiu kobiety. Miłość i więź, jaka się potem
        rodzi nie może już być silniejsza. Przepraszam za tak osobiste życzenia, ale
        chciałabym, żebyś była szczęśliwa, a w moim mniemaniu urodzenie dziecka może
        zapewnić maksimum tego zjawiska:))) Wiem, że nie wszyscy tak uważają, ale to w
        końcu moje życzenia!
        Bądź szczęśliwa kochana Olu!!!!!!!!!!!!
        Całuję wszyskich kochanych członków TWA:)))
        • staua Re: kolejne życzenia 11.08.05, 15:33
          Dziekuje bardzo, nawet nie wiedzialam, ze kiedys pisalismy o tym? Zapomnialam, Daria, Ty jestes
          niesamowita!
          Pozdrawiam!
        • beatanu spóźnione życzenia i podziękowania 12.08.05, 16:37
          Stauo - Olu! Trochę jak musztarda po obiedzie, ale szczerze, jak lwica lwicy
          życzę Ci: jak najwięcej dni z poczuciem, że życie jest wspaniałe, jak najmniej
          zgryzot i kłopotów :)

A wszystkim TWA-owiczom (Dario, jesteś niesamowita!!!) - DZIęKUJę serdecznie za
          życzenia! Nie macie pojęcia jak się wzruszyłam! Czytając po kolei wszystkie
          posty uśmiechałam się coraz radośniej, żeby przy próbie zaśpiewu drKriska
          wybuchnąć na tyle głośnym śmiechem, że zaskoczone dziecię nr2 musiało mnie
          przywoływać do porządku;)

Aneta miała rację, odsiaduję sobie trzecią (sic!) część urlopu na wsi/w lesie i
          tylko na chwilkę wpadłam do miasta, świadcząc usługi transportowe dzieciom i
          ich koleżankom. Tak "naprawdę" wracam do domu za tydzień z okładką i obiecuję
          się udzielać forumowo. A co do przyjazdu do kraju, to najprawdopodobniej
          wybiorę się do Krakowa w drugi weekend października, męczą mnie o to dwie
          koleżanki-Szwedki pragnące pooglądać gród Kraka w moim towarzystwie (miło mi!)i
          już kombiuję jak koń pod górę - jak by tu wyrwać się na jeden dzień do stolicy
          i frakcję warszawska spotkać? Odezwę się do zainteresowanych :-)

Jeszcze raz dzięki!!!
          B wzruszona i radosna
          • aaneta Re: spóźnione życzenia i podziękowania 12.08.05, 20:37
            To ja już sobie zaklepuję drugi weekend października! Zwłaszcza że może wreszcie
            wtedy uda mi się pójść na urlop. Hurrrraaaaa!!!
    • kwiecienka1 Re: Najlepsze życzenia!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.05, 15:08
      :-)
      Boziu, dopiero wróciłam, patrzę, a tu tyle zalegości na forumach...
      oczywiście dołączam się do życzeń dla Beaty i Oli
      życzę wam wielu szczęśliwych chwil w otoczeniu najbliższych i spełnienia
      wszystkich, nawet najbardziej przyziemnych marzeń :-)))

Dario, szalenie podobały mi się Twoje życzenia - pożycz mi tak osiemnastego
      kwietnia, proszę :-) cieszę się, że z Julką już jest w porządku
      pozdrawiam
      Kwiecienka w Kolejną Podróż Wyruszająca
      • braineater Re: Najlepsze życzenia!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.05, 15:31
        Również Stauce życzenie najlepsiejsze - i tyle, bo w tym watku formuła zyczeń
        wykazuje wszystkie swoje ograniczenia, więc niech bedzie, że liczy sie
        intencja:)

off topic - a skąd Daria ma te wszystkie wieści? Szpiegini jakaś czy co?:)

Pozdrowienia:)
        • staua Re: Najlepsze życzenia!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.05, 15:34
          Gdzies na forum musialo sie pojawic :-)
          Dziekuje Wam za zyczenia!
          Ola
          • aaneta Re: Najlepsze życzenia!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.05, 15:46
            To jeszcze ode mnie: rośnij duża i zdrowa!
            Gorąco pozdrawiam kolejną Lwicę.
            Aneta
            • daria13 Re: Najlepsze życzenia!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.05, 16:08
              Nie ma w tym w sumie nic tajemniczego, że znałam daty urodzin Beaty i Oli, bo
              ostatnio głowiłam się na tym, czy wiem jak ma na imię Kiecienka i pamiętałam,
              że chyba w wątku Jak sobie TWA wyobraża siebie? niektórzy odkrywali swoje
              prawdziwe imiona, no i znałazłam tam przy okazji te dwie ważne daty. To czysty
              zbieg okoliczności, bo normalnie w realu nigdy nie pamiętam dat urodzin i
              imienin różnych znajomych i nie raz wychodzę na chamkę;)A może to nie zbieg
              okolicznośći, tylko jakaś taka bliskość i serdeczność, jaką ciągle odczuwam na
              TWA? Kto wie....
              Ściskam raz jeszcze obie jubilatki oraz całą resztę TWA-wiczów:)))))))))))))
    • agni_me Re: Najlepsze życzenia!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.05, 16:12
      Bardzo przepraszam, czy mogłabym złożyć nam wszystkim życzenia wszystkiego
      dobrego? Bezokazyjnie zupełnie. To składam. Wszystkiego. Dobrego. Serdeczności.
      Pozdrowienia. Całuski. Buziaczki. Sto lat. Szczęścia.

ps. jeśli zapomniałam o czymś, proszę dopisać, będzie jak znalazł na każdą
      nieokazję.
      • daria13 Re: Najlepsze życzenia!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.05, 16:57
        Życzenia przyjęte z wdzięcznością i wzajemnością! Z nieokazji życzę Ci Agni
        tego, co sobie dopiszesz:)
        Ale my jesteśmy wszyscy mili, aż trochę głupio;P
        • broch Re: Najlepsze życzenia!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.05, 17:31
          A moze by tak wzorem mnichow buddyjskich mlynki?

Ssstrrraszszszneee....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka