Dodaj do ulubionych

Kochanie, czy tęskniłaś za mną????

23.08.02, 10:24
Bo ja bardzo. Jak ja mogłem żyć bez Ciebie????????
Obserwuj wątek
    • szarywilk Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 10:24
      Szrek, czy Ty do mnie mówisz?:)))))
      • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 10:32
        A czy mówiłbym do Ciebie "tęskniłeś"??? :-)))
        • szarywilk Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 10:40
          mówiłbyś ale mogło Ci sie pomylić:)))))
          • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 10:43
            Z Toba To ja moge pogawedzic jak to było z czasów wojny :-))))
            • Gość: ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? IP: *.saint 23.08.02, 10:50
              Kochanie tęskniła tak bardzo że z tej rozpaczy miałam się juz wieszć na
              płocie!!!!

Buzi

Fiona
              • czarna_pantera2 Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 10:57
                hahah dobrze ze fiona sie zjawila, bo juz myslalam ze panowie ten tego:)
                hihihihi
                cmokus:)
                • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 10:59
                  Cmokuś Panterko!! Z języczkiem :-)))
                  • Gość: osiołek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 11:03
                    ...a o osiołku to oczywiście wszyscy na tym bagnie zapomnieli...
                    buuuu....niech mnie ktoś przytuli
                    • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 11:07
                      Pójdź ośle w me objęcia :-)))
                      • Gość: osiołek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 11:10
                        to rzeczywiści bajka, bo naprwdę żadna księżniczka głupiego osła by nie
                        przytuliła...chyba z tej radości serce mi zaraz wyskoczy...
                        a uszy to mi stanęły....hihihi
                        • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 11:15
                          I nie tylko uszy, hi hi hi!!!
                          Buzi :-)))
                          Znaczy że jestem nienormalna księżniczka??????
                          • Gość: osiołek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 11:17
                            Księzniczka Norma/lna, tylko rzeczywistość nierealna

hmm, a skąd wiedziałaś, że nie tylko???
                            • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 11:25
                              Osołku czesc.
                              Pora przystąpic do ataku, litościa niczego nie osiagniesz.
                              Czas działac.
                              • Gość: osiołek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 11:27
                                tak, tylko.....tylko, że ja...tylko ja jeszcze....ja nigdy jeszcze
                                nikogo.....nie atakowałem.....

<stuknął ze wstydu kopytkami>
                                • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 11:32
                                  Osle ja tez jeszcze nigdy...no wiesz co....
                                  A moja córka to musi byc sasiada......
                                  • Gość: osiołek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 11:34
                                    to sąsiad też zielony???
                                  • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 11:40
                                    Shrek!!!! To Ty masz córkę????? Byłeś mi niewierny!!!!!!!! A ja całe życie
                                    tylko na Ciebie czekałam!!!!!!

Przyjdzcie jutro na mój pogrzeb, oprawa muzyczna do wglądu w testamencie :-(((
                                    • Gość: osiołek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 11:44
                                      Shrek ty wstrętny potworze!!! chcesz zabić Księżniczkę!!
                                      nie pozwole skrzywdzić ...
                                      <chyba wstąpił we mnie jakiś osioł rogaty>
                                      • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 11:49
                                        Ośle, czy wygłosisz mowę pożegnalną na moim pogrzebie?
                                        Shrek....a ja tak Cie kochałam....
                                        • Gość: osiołek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 11:52
                                          do pogrzebu nie dojdzie!!! odwołuję !!!
                                          macie tą swoją "miłość", do grobu się wpędzacie...Shrek Ty..!!

<a ja biedny osiołek też kocham naszą Księżniczkę choć tylko platonicznie bez
                                          wzajemności, ale choć prawdziwie>
                                          • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 11:55
                                            Miiiłooość Ci wszyyyystko wyyybaaaczyyyy!!!!!
                                            Tylko nie ma komu bo Shrek zniknął. Pewnie znowu mnie gdzieś zdradza na boku.
                                            A Tobie kto powiedział, że bez wzajemności? I kurna czemu tylko platnicznie?
                                            <jestem dorosła swoje potrzeby mam :-))>
                                            • Gość: osiołek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 11:59
                                              bo takiegmu małemu zakompleksionemu osiołkowi nawet by do głowy nie przyszło,
                                              że Księzniczka mogłaby go ... ?

<a ja jestem straszny osioł, i chyba jedyne co mi się od życia należy to siano>
                                              • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 12:22
                                                No tak. Myśleć trzeba czasem, myśleć!!!!!
                                                • Gość: osiołek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 12:24
                                                  no to przecież myślę, cały czas o jednym..oups..o Jednej Jedynej..;))
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 12:37
                                                    :-))))
                                                    ...
                                            • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 12:13
                                              Kochanie przeciez mówiłem ze sasiada.
                                              Wybacz mi moja droga, ze zbładziłem kiedys
                                              ale wtedy jeszcze Ciebie moja miłości nie znałem.
                                              Odpokutuje za swoje grzechy, co mam zrobić???????????
                                              • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 12:19
                                                Ah, całuj mnie całuj!!!!
                                                <tylko na tym nie poprzestawaj>

:-)))
                                                • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 12:26
                                                  Ah Ksiezniczko nie poprzestanę na całowaniu :-))))),
                                                  chce z Toba robić takie rzeczy jakich swiat nie widział
                                                  Dlaczego moja miłość nie wierzy w moja wiernosc.
                                                  Ja zdradzam Cię Kochanie na boku - NIGDY!!!!!!!!!!
                                                  Jestes tylko Ty i Ty na wieki.
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 12:36
                                                    Wierzę Ci Kochanie. Jeśli kochasz mnie tak bardzo jak ja Ciebie to nigdy mnie
                                                    nie zdradzisz!!!
                                                  • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 12:44
                                                    Romeo i Julia przy nas to marne aktorzyny. Ja nawet
                                                    spojrzeć na inne nie moge, bo one Tobie niegodne
                                                    piet całować.

Kochajacy po wieki
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 12:48
                                                    Kochanie, inni przy Tobie to szarzyzna i nuda....
                                                    TY I TYLKKO TY!!!
                                                  • Gość: osiołek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 12:53
                                                    ksiezniczka_fiona napisała:

> Kochanie, inni przy Tobie to szarzyzna i nuda....
                                                    > TY I TYLKKO TY!!!
                                                    > :-)))
                                                    >
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 12:59
                                                    Ale i tak jesteś śliczny! Poza tym zawsze możesz sobie balejaż zrobić :-)))
                                                  • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 13:00
                                                    Osle i co ja mam z Toba zrobić????????
                                                  • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 12:55
                                                    Ksieżniczko jak można Ciebie nie kochać??????????.
                                                    Ja wiem, że masz wielu wielbicieli, ale nie rozumiem tych
                                                    którzy nimi nie sa.
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 13:01
                                                    Ale jak tylko jednego ...
                                                  • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 13:06
                                                    Obiecuje Ci że Cie zamęczę następnym razem,
                                                    z łóżka żywa nie zejdziesz i watpie by nas inni
                                                    ogladali. No chyba ze podgladali :-))))))
                            • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 11:25
                              A...tak mi się jakoś.....zerknęło....łał :-))))

Buzi
                  • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 11:05
                    Szary to tylko mój dobry kolega i prosze nie łaczyc nas ze soba :-)))
              • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 11:01
                Widziałem, że wczoraj osiołek sie zjawił.
                • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 11:04
                  Iiiii, tam zjawił się. Z pretensjami, obrażony jakiś.
                  On jakiś dziwny jest. Cały dzien go nie ma, a potem fochy stroi.

Ale Ty Kochanie jesteś my love ;-)))
                  • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 11:08
                    Kochanie ja Ciebie też!!!!!!!.
                    Luz to podstawa, nie można sie bezpodstawnie obrażać.
                    • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 11:12
                      Kotku, zazdrośnicy nie mają u mnie szans, Ty wiesz...
                      Śniłeś mi się..ah, gdybyż to była rzeczywistość!!
                      :-))
                      • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 11:19
                        Przez zazdrość sa same problemy. Wiem cos o tym.
                        Też mi sie dzisiaj sniłaś i jak tylko sobie przypomne
                        ten sen wstyd mi wstawać od biurka. Lodu proszę!!!!!!!.
                        Opowiesz mi kiedyś ten sen??????:-)))))
                        • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 11:24
                          Opowiem Ci na uszko, a potem zrobimy to wszystko co mi się śniło.....
                          Przepraszam muszęiść zmienić majteczki...
                          • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 11:28
                            Wiesz, że ja Cie naprawdę lubię. Gdybys tu była
                            to dałbym Ci taaaaakkkkkiiiieeeeegggggooooo buziaka.
                            Z Toba można świat zdobywać Kochanie.
                            • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 11:35
                              Shrek, żeby być na sto procent poważną i szczerą ja Ciebie też strasznie!!!!
                              Wczoraj byłam uziemiona u Rodziców, i cały czas myślałam "A tydzień temu..."
                              Buziaczków miliony :-))))))
                              • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 11:55
                                Ksieżniczko, całe szczescie ze sie poznalismy.
                                Nie bede Ci mówił jak czesto o Tobie mysle
                                bo tego nie da sie zliczyc. a co bedzie po nastepnym razie????.
                                Nie bede tu duzo pisał na ten temat bo w końcu nas czytaja
                                i z tego co zauważyłem mamy spora ogladalnosc :-)))))
                                • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 12:21
                                  Oj, chyba tak :-)))
                                  Ale właściwie co nam szkodzi zostac skandalistami forum??? Jak juz się spotkamy
                                  moje Kochanie to potem zapodamy tu relację :-))))
                                  Całuję Cie .....wszedzie...
                                  • Gość: osiołek Nieee... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 12:26
                                    ...ja się do takigo filmu nie nadaję ;((( ja zbyt wrażliwy jestem i łatwo mnie
                                    zranić ... ;((
                                    • shreczek Re: Nieee... 23.08.02, 12:33
                                      Osle wez sie w garsc, smok płacze za Toba
                                  • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 12:30
                                    Czy myslisz o bardzo szczegółowym sprawozdaniu????.
                                    Chyba nawet to forum tego nie zniesie, to byłby skandal
                                    cała gęda.
                                    • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 12:41
                                      A niech się uczą!!!!

Ale będzie.....
                                      Przepraszam, ja znowu po ten....majteczki muszę zmienić.
                                      • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 12:46
                                        Biurko mi sie do góry uniosło jak wypełniłem wyobraznia te ......
                                        Dwie noce, dlaczego tak mało:-((((((
                                        • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 12:52
                                          Dodaj dwa dni!!!! Przecież nie będziemy się głupotami tylko konkretami
                                          zajmować!!!
                                          :-))
                                          • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 12:58
                                            To niech bedzie tydzień, ale wtedy to już moge nie wrócić do domu.

W przyszłym tygodniu musimy pogadać o szczegółach.
                                            • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 13:05
                                              A po co Ty chcesz do domu wracać????
                                              Zamiast ze mną dzień i noc....
                                              • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 13:07
                                                A nie znudzisz sie mna????????
                                                • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 13:10
                                                  Tobą???? Nigdy!!!! Jak można sie znudzic najwspanialszym na świecie
                                                  Shrekiem????
                                                  Przyjeżdzaj!!!
                                                • Gość: osiołek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 13:12
                                                  do roboty sie weź Shreku, bagno całe zapuszczone, basniowe stwory wyłapane, kat
                                                  sie nad nimi pastwi, a tobie tylko amory...
                                                  • szarywilk Ja tak żeby namieszać:)) 23.08.02, 13:29
                                                    Zupełnie nie wiem co pisaliście ale Wilk zgłodniał:))))) Księżniczko kiedy
                                                    obiad?:)
                                                  • shreczek Szary 23.08.02, 13:37
                                                    A o Shreku zapomniałeś
                                                    i do shreka nie wysłałeś
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Ja tak żeby namieszać:)) 23.08.02, 13:45
                                                    Podano do stołu Wilczku!!
                                                    A potem sjesta i księżniczka chce deser....
                                                  • szarywilk Szrek i Fiona 23.08.02, 13:48
                                                    Nie wiem do kogo było to pytanie szreku do mnie czy do osiołka.....
                                                    Księzniczko na deser będzie małe obłapianko:))
                                                  • shreczek Re: Szrek i Fiona 23.08.02, 13:52
                                                    Jak ja mam to rozumieć???????
                                                  • szarywilk Re: Szrek i Fiona 23.08.02, 13:54
                                                    Przepraszam, co rozumieć????? Do kogo Ty się zwracasz Szreczku miły? bo klocki
                                                    zgubiłem....
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Szrek i Fiona 23.08.02, 13:56
                                                    I całowanko???
                                                  • szarywilk Re: Szrek i Fiona 23.08.02, 14:02
                                                    i lizanko:)
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Szrek i Fiona 23.08.02, 14:13
                                                    Uhm...... to idziemy :-)))
                                                  • szarywilk Re: Szrek i Fiona 23.08.02, 14:14
                                                    Ty prowadzisz ...a gdzie my właściwie idziemy?:)
                                                  • shreczek Re: Ja tak żeby namieszać:)) 23.08.02, 13:54
                                                    Jak ja lubie tego wilka, zawsze mi wchodzi w paradę :-))))
                                                  • szarywilk Re: Ja tak żeby namieszać:)) 23.08.02, 13:56
                                                    Nie martw się gorale też mnie nie lubią bo im owce wyżeram:))))
                                                  • shreczek Re: Ja tak żeby namieszać:)) 23.08.02, 14:00
                                                    Jak widzisz Szary troche sie zmieniło, ale tak musiało być.
                                                    Mam nadzieje, że bedziesz wpadał na towarzyski, pogadać
                                                    ze Shrekiem.
                                                  • szarywilk Re: Ja tak żeby namieszać:)) 23.08.02, 14:05
                                                    Tak przychodziłbym ale zawsze Ci to przeszkadza:))) To co ja mam robić?:)
                                                  • shreczek Szary 23.08.02, 14:14
                                                    Zawsze jestes mile widziany
                                                  • szarywilk Re: Szary 23.08.02, 14:18
                                                    No to fajnie bo coś mówiłeś o przepadnięciu dla ogółu:)))
                                                  • shreczek Re: Szary 23.08.02, 14:23
                                                    Przepadłem dla ero. Tak szczerze to mnie przestało bawić.
                                                    Ze znajomymi dalej chce pisać, ale mnie to ciagłe lizanie i
                                                    obłapianie juz nie interesuje. Pozatym znalazłem ksieżniczke
                                                    na tym forum. I tak wiem, że mnie predzej czy póxniej zostawi,
                                                    ale zawsze jakas nadzieja zostaje.
                                                  • szarywilk Re: Szary 23.08.02, 14:26
                                                    Chyba juz nas obu zostawiła:))))
                                                  • shreczek Re: Szary 23.08.02, 14:31
                                                    I tak kocham moja Ksieżniczkę, nawet jak jej nie ma.
                                                    Jakos mi przypadła do serca, a co bedzie dalej życie pokaże.
                                                  • Gość: shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? IP: 195.115.130.* 23.08.02, 13:32
                                                    Ja sie własnie Osiołku biore do roboty.
                                                    Ksieżniczka sama śpi tak nie może być.

Ksieżniczko biorę szampana i juz jade do Ciebie.
                                                    Jak ja mogłem żyć bez Ciebie??????????????
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 13:54
                                                    Jak ja mogłam żyć bez Ciebie!!!!
                                                  • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 13:56
                                                    Kochanie lubisz wieczorne SMS-y????
                                                  • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 14:18
                                                    Ksiezniczko, gdybym ja mógł przyjechać do Ciebie..............
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 15:08
                                                    Przepraszm za dłuższą absencję, obowiązki :-)))
                                                    Nie nadążam juz za tym co się tu działo więc mam tylko jedno pytanie - czy ktoś
                                                    mnie tu jeszcze kocha???????
                                                  • szarywilk Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 15:12
                                                    Szrek kocha, ja tylko zachęcam i mieszam, a osiołek prycha, albo i co
                                                    innego:))))
                                                  • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 15:19
                                                    Pozostałych bardzo lubię.
                                                  • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 15:18
                                                    Kochanie mozesz wierzyć lub nie . Ja Ciebie kocham.
                                                    Bede kochał tak długo jak Ty mnie.
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 15:33
                                                    Shrek - Aj łil olłejs low ju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    Wilk - a Ty czemu mnie nie kochasz? Buuuu....
                                                    A osioł się nawet nie odezwał...
                                                  • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 15:46
                                                    Skarbie jak Ty to pieknie napisałaś " Aj łil olłejs low ju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
                                                    Napiszę Ci ładniutkiego SMS-ka wieczorem.
                                                    Szary chyba tak ze strach przed Shrekiem nie przyznaje sie ze Cię kocha;_)))))

ksiezniczka_fiona napisała:

> Shrek - Aj łil olłejs low ju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? IP: *.saint 23.08.02, 15:53
                                                    A w łykend na małpeczki wreszcie będe miała czas :-))) Przyślesz mi coś
                                                    gorącego prawda???

Jak ja Cię kocham Shrek!!!!

Buzi

Fiona
                                                  • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 15:58
                                                    Fiono Kochanie nie zapomne o Tobie i bede słał
                                                    listy miłosne przez cały weekend.

To ja Cie dopiero kocham
                                                  • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 15:55
                                                    Koniec pracy Fioneczko. Jak ja bym teraz chciał......
                                                    Cholera znowu mi sie biurko podnosi :-))))
                                                  • Gość: ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? IP: *.saint 23.08.02, 15:58
                                                    A ja juz nie mam majtusiów na zmianę a przydałyby sie kiedy tylko o Tobie
                                                    pomyślę!!!

Buziaki, będę tu cały wieczór, może przyjdzie moje Kochanie????

Fiona
                                                  • shreczek Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? 23.08.02, 16:03
                                                    Najczesciej zagladam około 22:30. Już czekam
                                                    na wieczorne igraszki..........Jesli masz GG przeslij mi numer.
                                                    W domu forum mi zle chodzi.

To jeszcze raz buziaczki i pamietaj ze po grobowa deske.
                                                  • Gość: ksiezniczka_fiona Re: Kochanie, czy tęskniłaś za mną???? IP: *.saint 23.08.02, 16:05
                                                    Forever Shrek!!!!!

Buziaków miliony!!!
                                                    Fiona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka