Dodaj do ulubionych

Czy ktoś chciałby...

23.08.02, 19:55
Mnie tu spotkać?
:-))
Obserwuj wątek
    • men_ Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 19:57
      Myślę, że Lezio :))
      • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:03
        Uciekam, ratunkuuu!!!
        :-)))
        • men_ Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:04
          Czemu ?:)

twoja to Ci tylko :)
          • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:05
            Bo mnie jeszcze zbije.....
            :-))))
            • men_ Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:07
              Za co ?:)

wystarczy tych zakazów :)

norma_jean napisała:

> Bo mnie jeszcze zbije.....
              > :-))))
              >
              • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:08
                No zdjeciami z nikim sie nie wymienialam więc ten powód odpada :-)))
                Ale kto go tam wie???
                • men_ Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:16
                  a który powód nie odpada, hę ?:)
                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:20
                    Przy Leziu naszym drogim chyba żaden :-)))
                    • men_ Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:25
                      To sie boisz jego, czy pragniesz, hę ?

p.s.: nie musisz odpowiadać :)
                      • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:29
                        Wstydzem siem.....
                        On i tak by mnie nie chciał...
                        Buuuu...
                        • men_ Gupia ..., 23.08.02, 20:31
                          nic dodać, nic ująć :)))
                          • norma_jean Wrrrr!!!!! 23.08.02, 20:33
                            Zamiast mi pomóc to ten prawdę prostu prosto w oczy...
                            • men_ Re: Sorki :))) 23.08.02, 20:34
                              Jaki masz kolor włosków ?:)
                              • norma_jean Re: Sorki :))) 23.08.02, 20:37
                                A jaki Lezio preferuje? To ja jutro będę w jego typie :-)))
                                • men_ Re: Sorki :))) 23.08.02, 20:46
                                  znowu zrozumiałas :))))))))
                                  • norma_jean Re: Sorki :))) 23.08.02, 20:50
                                    No i co??? Myślisz, że ma szanse???
                                    • men_ Re: Sorki :))) 23.08.02, 20:56
                                      kurde, na co ?????
                                      • norma_jean Re: Sorki :))) 23.08.02, 21:04
                                        No..mam ochote na chwileczke zapomnienia :-))) Z Leziem :-)))
                                        • men_ Re: Sorki :))) 23.08.02, 21:11
                                          No to se weż go i nie truj mi gitary, O !:)))
                                          • norma_jean Re: Sorki :))) 23.08.02, 21:18
                                            Kulega siem znalazł! Zareklamuj mnie czy co???
                                            • men_ Re: Sorki :))) 23.08.02, 21:29
                                              Mam Leziowi powiedzieć to, co sie o Tobie dowiedziałem ?:)))

norma_jean napisała:

> Kulega siem znalazł! Zareklamuj mnie czy co???
                                              >
                                              • norma_jean Re: Sorki :))) 23.08.02, 21:32
                                                No wiesz, cos dobrego mu powiedz...że umiem sprzątać, gotować, po piwo chętnie
                                                latam i takie tam....
                                                Może siem skusi???
                                                • men_ Re: Sorki :))) 23.08.02, 21:33
                                                  rozumiem, że masz na niego chrapke ?:)
                                                  • norma_jean Re: Sorki :))) 23.08.02, 21:36
                                                    Ogromną!! Od pierwszego posta...bije z niego zwierzęcość..to lubię :-)))
                                                  • men_ Re: Sorki :))) 23.08.02, 21:54
                                                    Mario lub Crimen są jego lepszymi kumplami :))
                                                  • norma_jean Re: Sorki :))) 23.08.02, 21:57
                                                    Możesz mnie przedstawić???
                                                  • men_ Re: Sorki :))) 23.08.02, 21:59
                                                    A cos TY sie przyczepiła do Lezia ? Chcesz mu krzywdę zrobić ????
                                                    :)
                                                  • norma_jean Re: Sorki :))) 23.08.02, 22:03
                                                    Krzywdę, krzywdę!!! Dobrze!!!
                                                  • men_ Re: Sorki :))) 23.08.02, 22:04
                                                    Jędza :))
                                                  • norma_jean Mnie tu brzydko nazywają... 23.08.02, 22:14
                                                    I ja to zgłoszę do admina!!!
          • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:05
            na pewno ja ;))
            • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:06
              I obronisz mmnie przed Leziem????
              • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:08
                a jest taka potrzeba??
                • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:09
                  Bo on mojego nicka nie lubi, buuu...
                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:10
                    jednej osoby sie boje..;)
                    • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:13
                      Powiedz mi kto, zaraz poje i zdziele przez łeb :-))
                      • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:14
                        za co chcesz mnie bic??
                        • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:15
                          Dlaczego boisz sie siebie mój Skarbie???
                          ...
                          • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:16
                            a bo ja wiem do czego jestem zdolny??

no, człowiek sie boi tego czego nie zna ;))

... B
                            • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:17
                              Ja tam sie znam. I dlatego sie boję :-)))
                              • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:24
                                a mi to jakoś smutno dzisiaj...
                                • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:27
                                  Kotku dlaczego???
                                  Nie lubię jak Ci smutno...
                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:30
                                    tak chciałbym być ...
                                    • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:32
                                      Gdzie??? No zdradź mi tą tajemnicę???
                                      • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:35
                                        w miejscu, gdzie ktoś na mnie czeka ?
                                        • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:36
                                          To ja takie znam tylko nie wiem czy Tobie o to chodzi..
                                          Eee, pewnie nie...
                                          • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:37
                                            a gdzie to jest? bo pewnie o to samo chopdzi...?
                                            • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:38
                                              A taka sobie mieścina. 270 km od Wrocławia :-))
                                              • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:39
                                                czy tam ktoś czeka?
                                                • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:43
                                                  No musisz chyba zapytać...
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:44
                                                    zapytuję...
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 20:45
                                                    Da.
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 21:04
                                                    eto ... !!!
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 21:09
                                                    Eto szto????
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 21:10
                                                    l
                                                    u
                                                    b
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 21:11
                                                    o
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 21:11
                                                    w
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 21:13
                                                    Breathtaking....
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 21:14
                                                    truth...
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 21:16
                                                    Truly, deeply, madly???
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 21:19
                                                    u should know it
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 21:22
                                                    I want to hear it. Finally....
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 21:23
                                                    yes, just like me ...
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 21:25
                                                    The question is...
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 21:26
                                                    Who will be first...
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 21:27
                                                    what meaning?
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 21:34
                                                    SMS
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 21:36
                                                    np na uszko ... ;)
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 21:51
                                                    Jeszcze tyle...
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 21:53
                                                    a może ma wiekszą wartość...
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 21:56
                                                    Ma zawsze...
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 21:59
                                                    cieszę się, że tak myślisz ...B

tylko nie ciesze sie że uciekłaś i oczywiście juz cos knujesz, wrrrrr
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 22:04
                                                    Gdzie ucieklam i co knuję???
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 22:07
                                                    udaje Ci się to..;))
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 22:12
                                                    Uciec od Ciebie? Jamais!!!
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 22:19
                                                    a co to znaczy?
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 22:24
                                                    Hmmm.... a ja czekam...
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 22:37
                                                    moment Słonko ...B
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 22:41
                                                    Bede ryceć!!!!
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:07
                                                    nie rycz mała nie rycz, ja znam te wasze numery...
                                                    Toje łzy lecą mi na koszulę,
                                                    z napisem King Bruce Lee karate mistrz...
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:08
                                                    Eeee...
                                                    zero romantyczności...
                                                    eeee....
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:11
                                                    zaczynam od początku...

...ciepła letnia noc...
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:12
                                                    Niebo gwiaździste...
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:16
                                                    spacerująca para...
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:19
                                                    Czy on ją całuje???
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:20
                                                    oczywiście - miało być romantycznie ...B
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:25
                                                    A co mówi jej do uszka???
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:27
                                                    mówi jej, ze bardzo ja ...
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:31
                                                    Mmmm....
                                                    ...BBB
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:39
                                                    no własnie to tez jej szepce, oraz ze TB ...
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:41
                                                    K...
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:44
                                                    ...CB
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:46
                                                    Truly?
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:47
                                                    da.
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:49
                                                    I want to.... one day...
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:52
                                                    for one day...?
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:54
                                                    ...to hear it...
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:55
                                                    think you will
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:56
                                                    maybe...maybe...
                                                    you know me...hard to believe..
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:59
                                                    will be...
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 24.08.02, 00:00
                                                    IMU...so much...
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 24.08.02, 00:02
                                                    MI2
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 24.08.02, 00:08
                                                    Tatuś....Misiu....Wacuś...a....jeszcze????
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 24.08.02, 00:11
                                                    Nie bój sie Kochanie. OU.
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 24.08.02, 00:12
                                                    jakoś mi cięzko...i trochę jakby smutnawo?
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 24.08.02, 00:14
                                                    Tu es tout le monde pour moi...
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 24.08.02, 00:22
                                                    wszech monde...
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 24.08.02, 00:25
                                                    ...CB
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 24.08.02, 00:29
                                                    truly?
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 24.08.02, 00:32
                                                    4ever
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 24.08.02, 00:33
                                                    ...U2
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 24.08.02, 00:35
                                                    Ju siure????
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 24.08.02, 00:37
                                                    THINK SO..
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 24.08.02, 00:41
                                                    It is not enough for me...
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 24.08.02, 00:42
                                                    and what is...?
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 24.08.02, 00:45
                                                    When you are sure. Milion % sure...
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 24.08.02, 00:46
                                                    and how much sure are you?
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 24.08.02, 00:47
                                                    zero....
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 24.08.02, 00:50
                                                    not so much.!
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 24.08.02, 01:10
                                                    Jesteś Kochanie???
                                                  • shreczek Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:16
                                                    Romantyczny zawsze byłem :-)))))))
                                                  • norma_jean Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:21
                                                    NO!!! Te spacery po lesie, zachody i wschody słońca...
                                                    :))
                                                  • vacoo Re: Czy ktoś chciałby... 23.08.02, 23:26
                                                    trzymają się za ręce, objęci...
                                                  • norma_jean Wrrr! 23.08.02, 23:29
                                                    Miało byc co na uszko!!!
        • kitek1 spoko noremko, mi tez leziok ostatnio nawymyslal.. 23.08.02, 20:06
          jak mu ucieczke z ojczyzny wypomnialaem,
          ale luzno, to po mnie splynelo:)
          • norma_jean Re: spoko noremko, mi tez leziok ostatnio nawymys 23.08.02, 20:07
            Ja sobie tylko tak żartuję :-))
            Myśmy peace zawarli :-)))
            • ulalka co za spotkanie Norma :-))))))))) 23.08.02, 20:09
              • norma_jean Re: co za spotkanie Ulalka :-))) 23.08.02, 20:12
                Hej Słoneczko :-))
                Buiaki :-))
                • ulalka Re: co za spotkanie Norma :-))) 23.08.02, 20:19
                  wlasnie powrocilam na rodziny lono i probuje sie od nowa do Was wkrecic :-)))))
                  pozdrooovki i buziaki :-))))))
                  • norma_jean Cieszymy sie bardzo :-)) 23.08.02, 20:24
                    Ja siem stęskniłam :-)))
                    • ulalka Re: Cieszymy sie bardzo :-)) 23.08.02, 20:27
                      ja tez :-)))))) nie ma to jak dobra pogawedka wieczorowa pora :-))))))
                      • norma_jean Re: Cieszymy sie bardzo :-)) 23.08.02, 20:28
                        Ja mam zamiar siedziec tu dzisiaj do póóóóźnej nocki :-))))
                        • ulalka Re: Cieszymy sie bardzo :-)) 23.08.02, 20:44
                          ja do srednio poznej, bo jutro musze byc za gwiazde na tej disco ;-)))))) i
                          muszem sie wyspac... ;-))))
                          • norma_jean Re: Cieszymy sie bardzo :-)) 23.08.02, 20:48
                            A ja do pracy idę, buuu.....
                            • ulalka Re: Cieszymy sie bardzo :-)) 23.08.02, 20:52
                              biedactwo :-((( w ciagu dnia Ci troche potowarzysze, chcesz? :-))))) wymyslimy
                              razem jakis przewrotny watek... chcesz? :-))))))
                              • norma_jean Jasne!!! 23.08.02, 20:55
                                Zamieszamy troszeczkę :-)))))
                                • ulalka Re: Jasne!!! 23.08.02, 21:02
                                  zamieszamy nie tylko troszeczke ;-))))))))
                                  szykujcie sie ludzie na wulkan! zjednoczone sily Norma i Ulalka :-)))))))))
                                  • norma_jean Re: Jasne!!! 23.08.02, 21:06
                                    Juuupi!!!! Ulalka ale damy czadu!!!!
                                    Zostaniemy szkandalistkami forum!!!
                                    :-)))))
                                    • ulalka Re: Jasne!!! 23.08.02, 21:11
                                      i killer bedzie sie liczyl ze slowami i nie bedzie na mnie pfyy cwiczyl ;-)))))
                                      juz sie nie mogem doczeka, Normenko :-))))))))
                                      • norma_jean Re: Jasne!!! 23.08.02, 21:15
                                        Ja też!!!
                                        O której mam na Ciebie czekać???
                                        A w ogóle to pomysł mam, tylko nie wiem czy go tu czy na priv powiedzieć???
                                        • ulalka Re: Jasne!!! 23.08.02, 21:22
                                          moze byc priv :-))))))))) masz gg?
                                          a w ogole, to moge byc od 9:00 :-)))))))))
                                          • norma_jean Re: Jasne!!! 23.08.02, 21:24
                                            gg nie mam, będe ciutke po 9.
                                            Ide Ci małpeczkę wysłac.
                                            • ulalka Re: Jasne!!! 23.08.02, 21:33
                                              czekam na @ :-)))))))))
                                              • norma_jean Re: Jasne!!! 23.08.02, 21:35
                                                Poszło Słonko :-)))
                                                • ulalka Re: Noremko :-))))) 23.08.02, 21:45
                                                  idea jest przednia :-)))))) jestem za!..
                                                  • norma_jean Re: Noremko :-))))) 23.08.02, 21:52
                                                    To ja to zrobie i wyślę Ci szczegóły w małpce, ok?
                                                  • norma_jean Re: Noremko :-))))) 23.08.02, 21:55
                                                    Masz @@@
                                                    Ale będzie super!!!
                                                  • ulalka Re: Noremko :-))))) 23.08.02, 22:06
                                                    to ja zagladam do katka :-)))))) zaraz wracam :-))))))
                                                  • ulalka Re: Noremko :-))))) 23.08.02, 22:09
                                                    supi :-)))))))))
                                                    i tak trzymac :-))))))
                                                  • norma_jean Re: Noremko :-))))) 23.08.02, 22:15
                                                    Jutro o 9:00 inauguracja!!!!
            • kitek1 ja tez, ale niestety lubie jak sie ktos umie...... 23.08.02, 20:10
              ladnie wirtualnie zagotowac:)
              • norma_jean Re: ja tez, ale niestety lubie jak sie ktos umie. 23.08.02, 20:13
                :-)))))
                Jak humorek Kituniu?
                Nadal żałuje, że Cie w Poznaniu nie było :-))
                • kitek1 mam nadzieje, ze mnie zrozumialas........... 23.08.02, 20:16
                  i zbyt sentymentalnie,
                  tlumaczyc sie nie musze:)
                  • norma_jean Re: mam nadzieje, ze mnie zrozumialas........... 23.08.02, 20:18
                    Kitku rozumiem Cie doskonale ;-))
                    Tylko kiedy to piwko na Ryneczku???
                    • kitek1 no wiesz,ze to jeszcze od kogos zalezy....... 23.08.02, 20:21
                      ale jak bedziesz mogla,
                      to ja chetny,
                      tylko moze nie piweczko,
                      a martyni,
                      tutaj blsko florianskiej,
                      mam mile urodzinowe wspomnienia z tego miejsca:)
                      • norma_jean Re: no wiesz,ze to jeszcze od kogos zalezy....... 23.08.02, 20:23
                        Kitek ale ja duzo piję :-)))
                        • kitek1 ja tam, kiedys 5 godzin urodzinowalem.......... 23.08.02, 20:26
                          z jedna fajna goralka,
                          co hejnal, to nastepny kieliszeczek:)
                          • norma_jean Re: ja tam, kiedys 5 godzin urodzinowalem........ 23.08.02, 20:31
                            Co hejnał?? Kitek to Ty trzeźwy z urodzin wyszedłeś!!!!
                            No nie duch w narodzie ginie!!!
                            • kitek1 za fajna goraleczka byla................ 23.08.02, 20:47
                              zeby sie tak konkretnie uwalac:)
                              • norma_jean Re: za fajna goraleczka byla................ 23.08.02, 20:49
                                Aaaa....i co potem????
                                • kitek1 ostatni autobus do zakopanego........... 23.08.02, 20:52
                                  juz pojechal:)))
                                  • norma_jean Re: ostatni autobus do zakopanego........... 23.08.02, 20:54
                                    Ooo...no to fajnie :-))))
                          • ulalka Re: kitus :-)))))) 23.08.02, 20:34
                            co Ty mnie za kity na intymny adresik wysylasz, co? ;-))))))))) zamiast poemat,
                            to jakas reklame... toc ja muza..! ;-))))))
                            • kitek1 sorrki, ulaleczko............. 23.08.02, 20:48
                              badam sobie,
                              ile ludzi w takie pierdoly wierzy:)
                              • ulalka Re: kitek ;-))))))) 23.08.02, 20:55
                                jestem lekarzem, tak? ;-)))))))) i jak wypadlam w badaniach CBOS-u, vel
                                Kitka? ;-)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka