Dodaj do ulubionych

pochylam glowe...

16.08.05, 10:07
...nad klawiatura coraz bardziej...;) chyba bez czekolady sie nie obejdzie;)
kawa stanowczo sie nie nadaje;):))
Obserwuj wątek
    • sweet_as_chocolate Re: pochylam glowe... 16.08.05, 10:14
      polecam czekoladę;)
      zarówno gorącą do picia,
      jak i tabliczkę (szczególnie z orzechami)
      mniami...
      odrobina słodyczy w tej postaci to balsam dla mej duszy;)
      • panna_z_mokra_glowa Re: pochylam glowe... 16.08.05, 10:16
        taaaaak, mleczna z orzechami laskowymi, az sie rozmarzylam...;))))
        • wadi77 moze jakas przerwa 17.08.05, 10:40
          panna_z_mokra_glowa gdzie sie podiewasz
          • panna_z_mokra_glowa Re: moze jakas przerwa 17.08.05, 10:43
            przywitalam sie ladnie w dziendoberkowym watku przeciez;):)) nawet zapytalam
            jak dzien mija:)
            troche zwariowany dzien dzisiaj... dobrze, ze juz niedlugo sie konczy
            • wadi77 Re: moze jakas przerwa 17.08.05, 11:06
              u mnie dzis prawdziwy kyrk na kółkach i jeszcze wyjazd w teren sie własnie
              szykuje
              • panna_z_mokra_glowa Re: moze jakas przerwa 17.08.05, 11:08
                i zapewne nie w celach rekreacyjnych?;)
                a jak sie skonczyla wczorajsza narada dyrektorow? sadze, ze dobrze?
                • wadi77 Re: moze jakas przerwa 17.08.05, 11:13
                  zadnych konkretów kierownik powiedział mi ze ma tylko przygotowac pisemna
                  opinie co do dalszej mojej kariery w tej firmie ( ustnie mnie juz popierał)
                  • panna_z_mokra_glowa Re: moze jakas przerwa 17.08.05, 11:21
                    nie znosze takich sytuacji, kiedy kaza czekac czlowiekowi w nieskonczonosc...
                    ja mialam podobna, jak zaczynalam nowa prace, jakies dwa lata temu (hmm a moze
                    3?, nieistotne...)
                    przez trzy miesiace nie wiedzialam, na czym stoje...zwariowac mozna
                    bylo...szczegolnie, ze nie naleze do tych najcierpliwszych...;)
                    • wadi77 Re: moze jakas przerwa 17.08.05, 11:32
                      ale wiesz ze nie podskoczysz bo jak sie postawisz to usłyszysz ze na twoje
                      miejsce czeka 10 którzy dadza z siebie wszystko byle miec prace
                      • panna_z_mokra_glowa Re: moze jakas przerwa 17.08.05, 11:41
                        ...dokladnie... i taka sama sytuacja spotyka Cie wtedy, gdy musisz pracowac za
                        darmo po godzinach... przeciez nie jestesmy niezastapieni... takie mamy
                        bezrobocie w kraju...wrrr
                        echhh, jednak dobrze mi tutaj...;) nie mam takich problemow... co prawda mam
                        inne, ale jak na dzisiaj juz dosyc narzekania;) limit dzienny sie wyczerpal;)
                        jeszcze 20 minut i moge zabierac swoje zabawki z tej piaskownicy:);) i juz
                        tylko 2 dni do weekendu:)
                        • wadi77 Re: moze jakas przerwa 17.08.05, 11:51
                          a ja dopiero srodeczek dniowki przeszłem i znów dostałem pisemka z data
                          wczorajsza czy juz nigdy nie bedzie normalnie to znaczy tak zebym przygotowywał
                          pisma przed robota a nie dorabiał pism do roboty
                          • panna_z_mokra_glowa Re: moze jakas przerwa 17.08.05, 12:05
                            pewnie doczekasz sie wtedy, gdy sam zostaniesz szefem i zaprowadzisz porzadek;)
                            no chyba, ze pojawi sie jakis inny szef albo szefowa (ja bym sie nadawala;):)),
                            ktorzy potrafia dopilnowac wszystkiego;)

ja robocza czesc srody uwazam juz za zamknieta;):))) zamykam wiec moje male
                            krolestwo i znikam;)

milego dnia zycze:)
                            chociaz moze jeszcze tu dzis zajrze?;) hmm...
                            • wadi77 Re: moze jakas przerwa 17.08.05, 12:11
                              powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka