panna_z_mokra_glowa 16.08.05, 10:07 ...nad klawiatura coraz bardziej...;) chyba bez czekolady sie nie obejdzie;) kawa stanowczo sie nie nadaje;):)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet_as_chocolate Re: pochylam glowe... 16.08.05, 10:14 polecam czekoladę;) zarówno gorącą do picia, jak i tabliczkę (szczególnie z orzechami) mniami... odrobina słodyczy w tej postaci to balsam dla mej duszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: pochylam glowe... 16.08.05, 10:16 taaaaak, mleczna z orzechami laskowymi, az sie rozmarzylam...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 moze jakas przerwa 17.08.05, 10:40 panna_z_mokra_glowa gdzie sie podiewasz Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: moze jakas przerwa 17.08.05, 10:43 przywitalam sie ladnie w dziendoberkowym watku przeciez;):)) nawet zapytalam jak dzien mija:) troche zwariowany dzien dzisiaj... dobrze, ze juz niedlugo sie konczy Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: moze jakas przerwa 17.08.05, 11:06 u mnie dzis prawdziwy kyrk na kółkach i jeszcze wyjazd w teren sie własnie szykuje Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: moze jakas przerwa 17.08.05, 11:08 i zapewne nie w celach rekreacyjnych?;) a jak sie skonczyla wczorajsza narada dyrektorow? sadze, ze dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: moze jakas przerwa 17.08.05, 11:13 zadnych konkretów kierownik powiedział mi ze ma tylko przygotowac pisemna opinie co do dalszej mojej kariery w tej firmie ( ustnie mnie juz popierał) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: moze jakas przerwa 17.08.05, 11:21 nie znosze takich sytuacji, kiedy kaza czekac czlowiekowi w nieskonczonosc... ja mialam podobna, jak zaczynalam nowa prace, jakies dwa lata temu (hmm a moze 3?, nieistotne...) przez trzy miesiace nie wiedzialam, na czym stoje...zwariowac mozna bylo...szczegolnie, ze nie naleze do tych najcierpliwszych...;) Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: moze jakas przerwa 17.08.05, 11:32 ale wiesz ze nie podskoczysz bo jak sie postawisz to usłyszysz ze na twoje miejsce czeka 10 którzy dadza z siebie wszystko byle miec prace Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: moze jakas przerwa 17.08.05, 11:41 ...dokladnie... i taka sama sytuacja spotyka Cie wtedy, gdy musisz pracowac za darmo po godzinach... przeciez nie jestesmy niezastapieni... takie mamy bezrobocie w kraju...wrrr echhh, jednak dobrze mi tutaj...;) nie mam takich problemow... co prawda mam inne, ale jak na dzisiaj juz dosyc narzekania;) limit dzienny sie wyczerpal;) jeszcze 20 minut i moge zabierac swoje zabawki z tej piaskownicy:);) i juz tylko 2 dni do weekendu:) Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: moze jakas przerwa 17.08.05, 11:51 a ja dopiero srodeczek dniowki przeszłem i znów dostałem pisemka z data wczorajsza czy juz nigdy nie bedzie normalnie to znaczy tak zebym przygotowywał pisma przed robota a nie dorabiał pism do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: moze jakas przerwa 17.08.05, 12:05 pewnie doczekasz sie wtedy, gdy sam zostaniesz szefem i zaprowadzisz porzadek;) no chyba, ze pojawi sie jakis inny szef albo szefowa (ja bym sie nadawala;):)), ktorzy potrafia dopilnowac wszystkiego;) ja robocza czesc srody uwazam juz za zamknieta;):))) zamykam wiec moje male krolestwo i znikam;) milego dnia zycze:) chociaz moze jeszcze tu dzis zajrze?;) hmm... Odpowiedz Link Zgłoś