paula245 25.08.05, 19:27 i tych innych szowinistow ;) www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1597 Jakby sie mnie ktos pytal to nie pasuje mi jej sposob zapowiadania pogody ale ja to tylko zazdrosna baba jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xemxija Re: Cos dla Was,Dzejmsy :D 25.08.05, 19:32 ale ze skryptys bedzie kazdorazowo??;))))) czy tylko w upaly? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Cos dla Was,Dzejmsy :D 25.08.05, 19:45 O jaaa....cytołom to, tako losko bydzie zapowiodoć, toć to ino słonko bydzie ;) a mnie wzięło na łamaną góralszczyznę po tym wstrząsającym artykule z Chochołami...hej! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Cos dla Was,Dzejmsy :D 25.08.05, 19:58 paula245 napisała: > i tych innych szowinistow ;) > www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1597 > Jakby sie mnie ktos pytal to nie pasuje mi jej sposob zapowiadania pogody ale > ja to tylko zazdrosna baba jestem :D o łaa, chyba się przerzucę na oglądanie pogody, jak bedzie w takim stroju niedbałem zapowiadać żeby mi tylko z meczykami nie było kolizji, ale zawsze moge nagrać:) Odpowiedz Link Zgłoś