cover_wielki 25.08.05, 23:43 Słuchacie radia ? Jakiego, macie jakies ulubione audycje ? Radio jest fajne bo.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoanna Re: Radio 26.08.05, 13:19 Słucham radia głównie w pracy...cichutko w tle sączy się Rmf fm:) Chwilowo moje radełko odbiera tylko na tej częstotliwości więc to przymus...ale również przywiązanie do stacji, alternatywnie słucham również trójki kiedy mam w zasięgu bardziej przyjazny samograj;) - Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: Radio 26.08.05, 21:21 yoanna napisała: > "Prowadź mnie, niech cały świat mi raz zazdrości..." Ślepoty czy przewodnika? Zastanawiam się nad odpowiedzią od dłuższego czasu. asa Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Radio 27.08.05, 12:24 hasanet napisała: > W małych dawkach pewnie tak. > asa słuchanie radia.. czy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Radio 28.08.05, 17:50 Niewiele tego radia słuchacie. A ja właśnie odkryłem radio na nowo, bo kiedyś to po całych dniach... a teraz to moge tylko w domu wieczorami. Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: Radio 28.08.05, 23:45 Mówić do siebie głośno już mi się zdarza, myśleć na szczęście jeszcze nie. asa Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Radio 29.08.05, 14:54 hasanet napisała: > myśleć na szczęście jeszcze nie. > asa dlaczego na szczęśnie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: Radio 23.09.05, 23:10 Bo już mam parę innych objawów, lecz z tym skoczę do Waszych sąsiadów. Wiadomo gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Radio 24.09.05, 10:16 skakaj sobie w każdą stronę skoki przecież dozwolone:) u mnie objawy pociągające idę nos wystawić na słońce:) Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: Radio 23.09.05, 23:14 Gwiazda mercedesa. To jest podłe i upokarzające. To jarmark, wybieg i burdel. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Radio 24.09.05, 10:24 była kiedyś taka piosenka... o gwiazdo miłości... ale o mercedesowej nie słyszałam.. ps. hasanet cosi humorek masz zły? Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: Radio 25.09.05, 00:58 urszulka_ma napisała: > > była kiedyś taka piosenka... o gwiazdo miłości... > ale o mercedesowej nie słyszałam.. Prowadzi przez drogi Europy. Obejrzyj atlas samochodowy. > ps. > hasanet cosi humorek masz zły? Mam humor, nie humorek. Jestem dorosła. Nie zauważyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Radio 25.09.05, 10:06 hasanet napisała: > Mam humor, nie humorek. Jestem dorosła. Nie zauważyłaś? niech popatrzę hmmm.. z prawej - na dorosłą wyglądasz, z lewej - czasem, jak dziecko się dąsasz urszulka mimo, że też dorosła, miewa humorki i też się dąsa:) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Radio 03.09.05, 14:48 hasanet napisała: > yoanna napisała: > > > "Prowadź mnie, niech cały świat mi raz zazdrości..." > Ślepoty czy przewodnika? > Zastanawiam się nad odpowiedzią od dłuższego czasu. > asa Dobry przewodnik- wspaniała sprawa. I w górach i w życiu. Zazdrościć zatem (pozytywnie, bo tylko tak) jest czego. Ale raczej gratulować. Ślepota? - nie widzę takowej. Drugiego dna szukasz Hasanet? Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Radio 26.08.05, 16:46 W domu nie słucham, bo po jazgocie w pracy mam ochotę na ciszę. W pracy nie słucham, bo nie mogę. Ot, i tyle. Rano tylko budzę się rmf-em, jakoś tak z przyzwyczajenia wieloletniego ten rmf, może mogłabym poszukać czegoś innego, ale mi się nie chce, bo to i tak tylko pół godziny. Nie wyobrażam sobie pobudki przy budziku, i bez tego mam ochotę gryźć każdego ranka. Odpowiedz Link Zgłoś
cekoolaaada Re: Radio 27.08.05, 03:34 PR 2 brak supercoolowych prezenterów brak playlisty i jeszcze parę innych braków PR 3 już tylko w nocy, choć niekażdej nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Radio 29.08.05, 14:56 a radia netowe?:) np. takie radio trzepak?:) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Radio 29.08.05, 23:22 Drastyczne to nie, małe zmiany a na radio ostatnio miałem troszke czasu poprostu. "Dla dorosłych i dla dzieci zaczynamy program trzeci"... pamiętacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Radio 31.08.05, 12:45 wspomnienia sierpniowe - rocznicowe trwają.. mało kto dziś wspomina ..Radio "Wolna Europa" władze stosowały różne metody odciągania słuchaczy od tej rozgłośni.. www.wolnaeuropa.pl/karykatura_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma :) 04.09.05, 09:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16283&w=21024456&a=21024456 Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Radio 25.09.05, 10:16 wczoraj ktoś nieznany przesłał mi radiowe pozdrowienia dziękuję..za sympatyczną niespodziankę:) przesyłam wszystkim forumowiczą naszego zera..radiowe pozdrowienia ..miłej niedzielki:) www.radiometoda.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Radio 25.09.05, 17:49 Dzięki Ula za pozdrowienia;) Ktoś mi ostatnio podesłał radiowy link...podobno dobrze grają /nie potwierdzam bo jeszcze nie słuchałam / www.radioem.pl/?page=radio_on_line Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Radio 25.09.05, 20:45 własnie grają nim pierwsza seta zaszumi w głowie... ..znaczy chyba grają dobrze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Radio 27.09.05, 08:52 Po kolejnej setce pewnie jeszcze lepiej zagrają;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Radio 30.09.05, 00:13 Ja też zaśpiewam i razem uskładamy ze dwieście;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Radio 02.10.05, 13:11 Radio to nie tylko spiewy, to także "Z mikrofonem po boiskach" bardzo fajna audycja live... wszyscy wielcy sprawozdawcy sportowi przechodzili kiedyś przez radio... pamiętacie Ciszewskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Radio 02.10.05, 17:36 tak..to był wspaniały, niezapomniany, słowny malarz obrazów:) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Radio 30.03.06, 22:57 Jeszcze inne radio.... radio Wawa same polskie przeboje fajnie grają szczególnie w piątek wieczór i sobote... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma podrzucę sobie ten wątek... 01.08.14, 11:38 ...na dzisiejszy "świątek" taki rym mnie pasuje ale wiadomo o czym dziś radio, wspomnienia snuje... Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: podrzucę sobie ten wątek... 02.08.14, 11:08 Telewizja także. W samochodzie najlepiej łapie falę "Radio 90". Zastanowiłam się chwilę. Nie słucham radia.Nie ma gdzie i kiedy. No i ogarnęły mnie wspomnienia.Przecież uwielbiałam słuchać radia. No ale ciszę też:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: podrzucę sobie ten wątek... 04.08.14, 11:38 wszystko się zmienia czasem słucham radio fm.tuba.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś