kobietafatalna2 27.08.05, 22:43 Czy ktoś słucha Perfectu...bo ja tak...kocham ten zespół..polecam wszystkim nawet tym malutkim i młodziutkim misiaczkom..;-))pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobietafatalna2 Re: perfect 27.08.05, 22:47 jeśli tak mówisz to musisz mieć racje;-)))))pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: perfect 27.08.05, 22:48 lubie Markowskiego , Patrycje Markowska rowniez;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: perfect 27.08.05, 22:50 ....i stawiam kolacje. :) Hołdys to legenda tego zespołu teraz bez Hołdysa to "odcinanie kuponów" Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
arti19682 Re: perfect 27.08.05, 22:48 Perfect to moja mlodosc jest ponadczasowy i the best Odpowiedz Link Zgłoś
kobietafatalna2 Re: perfect 27.08.05, 22:54 ja też kocham lady pank...tylko że dziś w internecie jest koncert Perfectu...i go też uwielbiam...mam dużo wspomnień z tymi zespołami...jest to dla mnie kultowa muzyka..nie jestem dinozaurem..broń Boże ...ale ta muzyka ..jednego jak i drugiego zespołu ma to coś ..to co mi jest potrzebne.;..aby funkcjonować;-))) mam nadzieję ze rozumiecie o czym mówię... Odpowiedz Link Zgłoś
arti19682 Re: perfect 27.08.05, 22:59 To prawda byly to dwa zespoly kultowe za plytami stalo sie godzinami apotem runda po miescie aby wszyscy widzieli zdobycz to byly czasy lza sie w oku kreci Odpowiedz Link Zgłoś
kobietafatalna2 Re: perfect 27.08.05, 23:01 Dokładnie masz rację...może ja tego nie robilam..ale wyczuwam to coś w tej muzyce ..coś co przetrwa na wieki...;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arti19682 Re: perfect 27.08.05, 23:09 To byl powiew wolnosci i sila do dzialania tego sie nie da ujac w slowach to po prostu bylo w nas pokoleniu eksperymentow i kryzysu Odpowiedz Link Zgłoś
kobietafatalna2 Re: perfect 27.08.05, 23:18 Dokładnie zgadzam się i nic nie neguję...gdy tego słucham czuję jak czas umknął..kiedy..niewiem..jak..niewiem..dlaczego..nie wiem..nic niewiem i nie rozumię..muzyka trwa tylko ja sie zmienim... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietafatalna2 Re: perfect 27.08.05, 23:20 chyba się kończy ale tylko dziś...ale dla mnie trwa na wieki...;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
arti19682 Re: perfect 27.08.05, 23:27 to trwa nadal to tylko chwila na zmiane winylu bo mam nadzieje ze takigo sluchasz to fenomen muzyki slucha sie tego zdreszczykiem dobrze ze sa ludzie ktorzy pamietaja ten klimat moze zalozymy fan club tego co juz nie wroci ale co musi przetrwac Odpowiedz Link Zgłoś
kobietafatalna2 Re: perfect 27.08.05, 23:35 Jestem elastyczna na takie propozycje...niby koniec ale chyba poczatek wierny fanie..Łączmy się...Przyjacielu... Odpowiedz Link Zgłoś
arti19682 Re: perfect 27.08.05, 23:51 czuje ze czujesz bluesa bo nikt inny nie podjal temat czyzby duch w narodzie umarl? Mze poznamy sie blizej na priwo??????? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietafatalna2 Re: perfect 28.08.05, 00:01 Nie ma sprawy...Przyjacielu..ale jak zapytam skad jesteś boję się ze odpowiesz z daleka......;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
arti19682 Re: perfect 28.08.05, 00:06 Jestem z wawy ale wszedzie jest blisko do czlowieka ktory odbiera na tych samych falach mozesz pisac na maila gazety Odpowiedz Link Zgłoś
kobietafatalna2 Re: perfect 28.08.05, 00:18 jak tylko chcesz to nie ma sprawy..ja jestem z daleka..z Katowic...ale internet zbliża ludzi..wystarczy ponaciskać troche literek i juz mozna być przy kimś blisko...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
arti19682 Re: perfect 28.08.05, 00:23 jasne odleglosc nie ma znaczenia a swoja droga nie bylem jeszcze w katowicach macie podobno niezly spodek a szklanka jest to zart Odpowiedz Link Zgłoś
kobietafatalna2 Re: perfect 28.08.05, 00:27 Spodek powinien wygladać bardziej kosmicznie ,bo przecież sama nazwa jest kosmiczna..Ale Katowice ostatnio mają krajobraz księzycowy..same wykopy...Ale trzeba poczekać..aby było pieknie..Mam nadzieję ze o mnie jutro nie zapomnisz..Warszawski Przyjacielu>>>;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
arti19682 Re: perfect 28.08.05, 00:30 Nie ma obawy o ktorej wstajesz ale moze przeniesmy sie na adres gazety co ty na to a jak masz na imie tajemnicza katowiczanko ja mam arti Odpowiedz Link Zgłoś
kobietafatalna2 Re: perfect 28.08.05, 00:34 Ja jestem kobieta fatalna oj jak bardzo fatalna,,,i niech tak zostanie..szukam wciąż Przyjaciela...niby witualnego ale zawsze Przyjaciela..życie mnie trochę potargało..jeżeli Cię to nie przeraża i jestes uczciwy to zostań moim przyjacielem..narazie wirtualnym..a może kiedyś zaproszę Cię do Katowic...;- ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arti19682 Re: perfect 28.08.05, 00:43 Nikt nie powiedzial ze bedzie latwo na dzisia idziemy spac dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
kobietafatalna2 Re: perfect 28.08.05, 00:46 słodkich snów...śnij tak abyś czuł to co chcesz śnić ..byś śnił to co chcesz czuć..dobranoc Nieznajomy... Odpowiedz Link Zgłoś
baik1 Re: perfect 28.08.05, 13:59 ja też słucham p...muj pierwszy koncert w żyću w latch oile sie nie myle 85r w spodku w katowicach to był perfect to było przeżycie Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: perfect 28.08.05, 14:31 Oj, slucha, slucha.... i nie tylko Perfekt. Maanam (z tamtych lat), calkiem zapomniany "Szal niebieskich cial" "Krakowski spleen" "Cykady na Cykladach"... Oddzial Zamkniety, Lady Pank - bylem na koncercie w Arenie, chyba byl to 1982r. (polrock´82) Debiutowali wtedy z "Mala lady pank". Bank i "Powiedz mi cos o sobie", Turbo i "Dorosle dzieci" - prywatki, imprezy, pierwsze pocalunki... ;)) Dobra, koniec z tym roztkliwianiem bo jeszcze chwilka i pobiegne po piwo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
arti19682 Re: perfect 28.08.05, 22:44 Hej ! nieznajoma z katowic czemu nic nie odpowiadasz a tak milo sie rozmawialo wczoraj kontakt na privo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: perfect 28.08.05, 23:26 Dzięki!! Właśnie słucham "Kołysanki dla nieznajomej" Potem będzie De Mono "Znow jesteś ze mną" i Kombi "Sen się spełni", a potem lulu:) i piękne sny:)(jeżeli mnie chrapanie czyjeś nie obudzi) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietafatalna2 Re: perfect 29.08.05, 13:44 Witam dziś...żyję sobie dalej ale ni pisalam wczoraj ,bo nie bylo mnie w domku..aha i dziś też mnie nie będzie wieczorkiem..pozdrawiam ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś