Dodaj do ulubionych

Szary doszły:)))))

02.09.02, 10:58
i są boskie:))) ch ta zwierzęca natura:)
buziaczki na dzieńdobry:)
Obserwuj wątek
    • Gość: mario2 Re: Szary doszły:))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 10:59
      Ty tez dostalas? Szczesciary sie mnoza... :o)
    • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 11:04
      Piękne prawda?:)))
      CMOK:*** Tam jest jedno zdjęcie paszportowe moje:))))grey_wolf:))))))
      • iwusia Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 11:08
        ha ha haha.....to mi się najbardziej podoba:)))
        mario a co miałam nie dostać!!!! jak nie to sama bym sobie wzięła:)))))
        • Gość: mario2 Re: Szary doszły:))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 11:11
          jak bys nie dostala, to niestety, nie moge jako chrzestny sluzyc :o)
          • iwusia Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 11:13
            oj mario mario....Tobie tylko sprośne rzeczy w głowie....a ja dzisiaj
            postanowiłam być grzeczna:))))
            • Gość: mario2 Re: Szary doszły:))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 11:17
              no coz, niegrzeczna bylas kiedys, teraz to tylko skutki :o)
              • iwusia Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 11:23
                mario, bo ja zawsze jestem niegrzeczna, tylko czasami mam przebłyski
                przyzwoitości ale jak widze nie pozwolisz mi na choćy odrobine
                przyzwoitości:))))))
                • Gość: mario2 Re: Szary doszły:))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 11:29
                  a co w/g Ciebie jestt przyzwoite?
                  • iwusia Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 13:22
                    prosze mnie tu nie podchodzić, nie dam się sprowokować:)))))
        • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 11:13
          Jedno sobie na tapetę ustawię..hmm.... tylko które:)))
          • iwusia Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 11:13
            jak to które?!!!!!!! właśnie to!!!!!:)))
            • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 11:16
              A może tam gdzie jesteśmy razem?:))))))))))))))i sie całujemy:))))))))tylko
              język mi wyszedł nieco za bardzo:)))
              • iwusia Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 11:18
                ten wyjący też jest boski:))))))
                • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 11:22
                  wyjących miałem dwa w nocy i tylko postać , ten nocny jest the best:)))
                  • iwusia Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 11:24
                    tem na tapetke super sie nadaje:))))
                    • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 11:32
                      Później ustawię tera mnie sie nie chce mam inne ważne rzeczy do roboty, hehehehe
      • czarna_pantera2 Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 11:11
        a ja to pies!!!!!? no ladnie ide sobie w swiat:(

ps. hihihi to stara gadka mojej siostry jak miala 6 lat:)
        • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 12:01
          Cześć czarnulko:))) A chciałabyś dostać, chociażeś nie pies?:))))))
          • Gość: hm Re: Szary doszły:))))) IP: *.pozn.gazeta.pl 02.09.02, 12:05
            on sie jeszcze pyta!!!!:)
            a bedzie bolalo?;)
            • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 12:09
              Lepiej trzymaj się dobrze krzesła:)))))))))))zaraz poślę, hehehehe
            • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 12:18
              Masz wiadomość....loadnig in progress...
              • czarna_pantera2 Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 12:34
                jestes piekny!!!! powiedz mi tylko gdzie jest ten las, to przyjde powyc tam z
                toba:)
                • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 12:42
                  Las jest tam gdzie ja:) Ale bysmy powyli, hehe:)))))
                  • czarna_pantera2 Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 12:51
                    oj nioslo by sie nioslo:) mlaaaask:)
                    • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 12:57
                      Jakbyśmy zaczęli hasać to wszędzie by nas było pełno:))))i co jakiś czas
                      sprawdzałbym jak tam Twoje futerko:))))))
                      • czarna_pantera2 Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 13:04
                        obawiam sie ze trzeba bylo by je wytrzepac:) no wiesz liscie igly itp:)
                        • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 13:05
                          To wytrzepalibyśmy, wylizalibyśmy, i co tylko byśmy chcieli:))))
                          • czarna_pantera2 Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 13:18
                            jak to przystalo na zwierzaki:) lubimy dbac o higiena wasza i nasza:) hihihih
                            • iwusia Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 13:21
                              to myjcie często zęby hihihi:)
                              • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 13:24
                                Mam fajną szczotkę:))))
                                • czarna_pantera2 Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 13:27
                                  masz na mysli ogon?:)
                                  • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 13:29
                                    Można go i tak nazwać choć nieco z innej strony się znajduje:))))))
                                    • czarna_pantera2 Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 13:32
                                      tu pewnie chodzi o zasieg:)
                                      szczotka zawsze powinna byc pod reka:)
                                      • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 13:40
                                        ważne żeby trzonek sie nie zginał:) tylko że te szczotke inaczej sie
                                        stosuje...pasta na końcu:)))))))))))))
                                        • czarna_pantera2 Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 13:42
                                          hehehehe:) przepraszam a czym sie zeby splukuje?:)
                                          • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 13:46
                                            Niczym, ta pasta uniwersalne zastosowanie...może być jako maseczka odkażająco-
                                            wygładzająca.Ale często się ją połyka i wtedy działa od wewnątrz. Po skończonym
                                            myciu można przepić np. teqillą:))))
                                            • czarna_pantera2 Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 13:53
                                              boszzze tyle lat w bloto wyrzuconych:) a kurcja odmladzajaca byla pod reka:)
                                              • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 13:55
                                                Nigdy nie jest za późno by zacząć:))))
                                                Tylko trzeba się spieszyć:) buźka:)
                                                • czarna_pantera2 Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 13:59
                                                  teraz to by trzeba z sila wodospadu:)
                                                  • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 14:14
                                                    Wystarczyłoby częściej:))))))
                                                  • czarna_pantera2 Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 14:16
                                                    a ja myslalam ze czesciej juz nie mozna;) hihihi
                                                  • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 14:18
                                                    Zawsze mozna dwie szczotki wykorzystywać, hehehehe:)
                            • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 13:22
                              Na szczęscie w przeciwieństwie do zwierzaków o taką "higienę" możemy się
                              postarać kiedykolwiek chcemy, a nie wtedy kiedy przyjdzie odpowiedni czas,
                              hahahaha
                              • iwusia Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 14:35
                                widze że milusio sobie tutaj hasacie:)))
                                • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 14:44
                                  A Ty gdzies była?:)) My tu o higienie i kosmetyce prowadzimy dysputy:)))
                                  • iwusia Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 14:53
                                    doprowadzam się do porządku he he ehe
                                    • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 14:56
                                      Ja myśle:)))) Bo już miałem Tobą wstrząsnąć:))))
                                      • iwusia Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 15:00
                                        eeeee tam nawet nie zauważyliście że mnie nie było:)
                                        • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 15:03
                                          Gadaj, gadaj, podpuszczać to my nie nas:))))
                                          Ale powiem...Może nie w tekście ale w myslach brakowało Ciebie (przynajmniej
                                          mi) i juz więcej tak nie rób bo umrę z tęsknoty..buuuuuu....
                                          • iwusia Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 15:09
                                            postaram się, nie chce cie miec na sumieniu.....słodki wilku hihihihi......:))
                                            • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 15:12
                                              Przychodzisz a szary niedługo odchodzi:(
                                              Musisz mu dac buziaka:)))
                                              • iwusia Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 15:21
                                                buzi buzi., dupci dupci....cmok hihihihi
                                                • szarywilk Re: Szary doszły:))))) 02.09.02, 15:26
                                                  No! Tak powinno być dwa razy buzi i dwa razy dupci, a potem cmok na resztę
                                                  dnia:)))hehehehe
                                        • szarywilk Druga wersja 02.09.02, 15:07
                                          A pewnie że nie zuważyliśmy poszłaś sobie bez słowa i pewnikiem hasałaś gdzie
                                          indziej:)))
                                          • iwusia Re: Druga wersja 02.09.02, 15:25
                                            a druga wersja zdecydowanie mi się nie podobała:)
                                            • szarywilk Re: Druga wersja 02.09.02, 15:28
                                              Druga to tylko podpucha, ha! cmok:***Iwusiu:)*
    • szarywilk Dość tego!!!:)))) 02.09.02, 15:40
      Znów mnie opuszczasz...idę więc bo i tak nie mam z kim rozmawiać:((((
      cmok:*****
      • iwusia Re: Dość tego!!!:)))) 02.09.02, 15:44
        sorki mam troche pracy.....buziaczek cmok :)**
        • szarywilk Re: Dość tego!!!:)))) 02.09.02, 15:48
          Jasne...:)))Cmok:**** do jutra, trzym się cieplutko:)***
          Auuuuuuuuuuuuuuuuu............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka