Dodaj do ulubionych

nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a)...

17.09.05, 20:10
Czy ktoś z Was też sie uczy do egzaminu???? Poszukuję wsparcia!!! Ja nie mam
sił dziś do tego, a egzamin tuż tuż.........:(((
Obserwuj wątek
    • mandana Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:11
      to trzymam kciucki, a mozna spytac jaki?:)
      je tez dzis caly dzien spiaca, pogoda, brrrrrrrrr:))
    • t-rex33 Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:14
      kampania wrześniowa he, he, he
      • mandana Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:15
        jaka kampania?!
        • t-rex33 Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:19
          wrześniowa. wrzesien - 9 miesiąc roku, początek zwykle ładny, w drugiej połowie
          miesiąca mozliwe deszcze, ważne rocznice wrześniowe: 1 września - agresja
          Niemiec hitlerowskich na PL, 17 września - agresja Ruskich. W tym miesiącu na
          uczelniach odbywa się kampania wrzesniowa
          • mandana Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:22
            u nas uni zaczyna sie dopiero w pazdzierniku, egzaminy tez dopiero w pierwszym
            tygodniu pazdziernika, wiec nie znam kampani wrzesniowych. wogole nie ma
            tu "kampani", sa regularne egzaminy, ale: inny kraj, inne "tradycje":)
            • t-rex33 Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:29
              tu tez rok akademicki rozpoczyna się w pażdzierniku, a we wrześniu to są
              egzaminy poprawkowe dla tych, co oblali w czerwcu. Takie egazaminy w wakacje są
              dla studentow bardzo bolesnym, traumatycznym, a czasem i beznadziejnym
              przezyciem, dlatego są one dla nich porównywalne do zmagań wojsk polskich z
              agresorem hitlerowskim we wrześniu '39 i stąd czasem bywają nazywane kampanią
              wrześniową. A przynajmniej bywały kiedyś tak nazywane w czasach, gdy ja
              studiowałem
              • mandana Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:32
                :)))
                • aniawx Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:34
                  tak tak kampania wrześniowa!! :((((((( A przedmiot dośc miły - protokół
                  dyplomatyczny. Ale i tak mi sie nie chce:(
                  • t-rex33 Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:37
                    Eeeeee, to proste i intuicyjne. Trzeba tylko wiedzieć kiedy można się napić, a
                    kiedy zakąsić na raucie. No i takie tam szczegóły, żeby nie bekać, nie bluzgać
                    i takie tam. Proste.
                    • aniawx Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:40
                      niby tak, ale jak mam sie uczyć kto po kolei występuje w konwoju dyplomatycznym
                      czy w misji dyplomatycznej to mi sie nie chce! A już co ma robić Prezydent,
                      Premier i wszyscy inni Ministrzy - kto podpisuje który papier - bleeee
                      • t-rex33 Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:45
                        W konwoju dyplomatycznym to jest tak: najpierw jadą ochroniarze na sygnale,
                        póżniej jedzie ta szyszka w czarnym BMW, a później znowu ochroniarze na
                        sygnale, czasem w vanie. Konwoje często bywają dodatkowo konwojowane przez
                        Policję. W misji dyplomatycznej jest trochę trudniej, bo zależy, kto ma misję i
                        gdzie z tą misją się udaje. Ale jak misja jest zgraniczna to zwykle dochodzi
                        samolot i rzeczywiście jest kłopot, gdzie Ci wszyscy kolesie po kolei usiądą w
                        tym samolocie. A z papierami jest najprościej - podpisuje ten, któremu papier
                        poda obsługa. A co Ty, ministrem będziesz?
                        • aniawx Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:47
                          może:) nie będę ale trza sie uczyć bo to jest na egzaminie, no i co zrobie -
                          napisze panu, ze ja na Ministra nie startuje:)??
                          • t-rex33 Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:48
                            Panu??? Tak staro wyglądam?
                            • aniawx Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:49
                              mówie o egzaminatorze!!!!
                              • t-rex33 Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:54
                                no to OK, bo już byłem bliski histerii.
                                Dziewczyny: ja spadam, ale jeszcze tu zajrzę przed północą.
                                C u :) and have fun!
                            • mandana Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:49
                              cale szczescie, bo kocham moj zawod, i chcialam bardzo aby sie studia szybko
                              skonczyly aby juz zaczac:)))))))))
                              • mandana Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:49
                                a co nie mozesz anatomi teraz studiowac?:)))))))
                                • t-rex33 Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:55
                                  jak będziesz wytrwała to pogadamy o tym później..
                                  C U :)
                                  • mandana co z ta anatomia:))) u`re dreaming already? 17.09.05, 23:34
                                    • t-rex33 mandana 18.09.05, 00:05
                                      jesteś jeszcze tu???
                                      • mandana Re: mandana 18.09.05, 00:06
                                        tak
                                        • mandana Re: mandana 18.09.05, 00:08
                                          a ty??
                                          • t-rex33 Re: mandana 18.09.05, 00:09
                                            no jestem. Chcesz pogadać?
                                            • mandana Re: mandana 18.09.05, 00:10
                                              a mozemy, chyba ze to nie bylo do mnie?:))
                                              • t-rex33 Re: mandana 18.09.05, 00:11
                                                Do Ciebie. No to uważaj, ślę Ci coś na @
                                                • mandana o boze, mam sie bac????!!!!!!!! 18.09.05, 00:12
                                                • krzys23-1986 Śpi to sie z kimś a samemu to sie odpoczywa!!!! 18.09.05, 00:13
                                                  • mandana krzysiu, o co ci chodzi? 18.09.05, 00:14
                                                  • krzys23-1986 Re: krzysiu, o co ci chodzi? 18.09.05, 00:17
                                                    no ty już dobrze wiesz o co!!!!
                                                • t-rex33 Re: mandana 18.09.05, 00:18
                                                  Odebrałaś???
                                                  • mandana Re: mandana 18.09.05, 00:19
                                                    tak, i`gonna try it, ale moze z moim polskim bedzie ciezko? wait a second,
                                                    gonna see it, ok?
                                                  • mandana t-rex 18.09.05, 00:25
                                                    wejdz za 5 minut na @ ok?
                                                  • t-rex33 Re: t-rex 18.09.05, 00:26
                                                    no problem, Babe
                                                  • mandana Re: t-rex 18.09.05, 00:30
                                                    jest @ zobacz:)
                                                  • t-rex33 Re: t-rex 18.09.05, 00:38
                                                    odebrane i odpowiedziane. Pls sprawdź @
                                                  • mandana Re: t-rex 18.09.05, 00:40
                                                    ok, gonna try it again, jak cos nie tak, so i`gonna send a mail again. ok?
                                                  • t-rex33 Re: t-rex 18.09.05, 00:41
                                                    Sounds good, Babe
                                                  • t-rex33 Re: t-rex 18.09.05, 00:58
                                                    Komp Ci się zjarał, czy co???
                                                  • mandana Re: t-rex 18.09.05, 00:59
                                                    jestem masz @:)
                                                  • t-rex33 Re: t-rex 18.09.05, 01:09
                                                    Ty już też masz @. Czytaj i czekam, co dalej..
                                                  • mandana Re: t-rex 18.09.05, 01:11
                                                    ok, wszystko zrozumilam, poczekaj chwilke, brykne po link angielski i wroce tu
                                                    na forum, ok?
                                                  • t-rex33 Re: t-rex 18.09.05, 01:17
                                                    OK. Jutro przeprowadzę próby z icq. Zostajemy tu?
                                                  • mandana toz to ja tu jestem 18.09.05, 01:18
                                                  • mandana Re: t-rex 18.09.05, 01:19
                                                    jezeli mozliwe, to prosze nie pisz w typowych nowych polskich slowach, bo znowu
                                                    musze po jakis slownik gonic, ot tak normalnie:)
                                                  • mandana Re: t-rex 18.09.05, 01:18
                                                    masz? mozna sie spytac what kind of study u`ve got? czy raczej pozniej? bo juz
                                                    nie wiem co mozna, a co nie?
                                                  • t-rex33 Re: t-rex 18.09.05, 01:21
                                                    Pytasz się, co studiowałem?
                                                  • mandana Re: t-rex 18.09.05, 01:21
                                                    a tak, bo juz nie wiem czy mam w hieroglifach sie pytac, zeby nic nie...
                                                  • t-rex33 Re: t-rex 18.09.05, 01:23
                                                    Jestem inzynierem, a oprócz tego mam MBA jednej z amerykańskich uczelni. Ale
                                                    teraz, po tym wyznaniu, to chyba stracę pozycję totalnego abnegata tu na forum
                                                  • mandana Re: t-rex 18.09.05, 01:25
                                                    brzmi bardzo dobrze, no ale dlatego sie pytalam czy tu mozna, bo...
                                                    i o jest problem: abnegat, to co? nie mam w niemieckim odpowiednika, choc mecze
                                                    szare komorki:)
                                                  • t-rex33 Re: t-rex 18.09.05, 01:28
                                                    Abnegat, to taki gość, co wszystko ma gdzieś i za bardzo nie przejmuje się
                                                    sprawami codziennymi, chla mocno i robi sobie jaja ze wszystkiego
                                                  • mandana Re: t-rex 18.09.05, 01:31
                                                    aua,aua, ale beda mieli respekt. a wiesz, zauwazylam tu na forum, ze ludzie
                                                    duzo o piciu pisza, sie zgrywaja, czy to tak na serio?
                                                  • t-rex33 Re: t-rex 18.09.05, 01:36
                                                    ja myślę, że piją równo. Jak ja piszę o piciu, to zawsze tylko prawdę i z
                                                    własnego doświadczenia.
                                                  • mandana Re: t-rex 18.09.05, 01:27
                                                    ale ja tez popelnilam blad, to forum i te gazete znam od bardzo niedawna, i nie
                                                    bardzo uwazalam co pisze, i sa wyniki: jak sie komus nudzi to zaglada co juz
                                                    mowilam i "gania" za mna. madry po szkodzie:(
                                                  • t-rex33 Re: t-rex 18.09.05, 01:31
                                                    dlatego chciałem pogadać gdzieś na zewnątrz.... Tu nie można mówić duzo o
                                                    sobie, bo każdy może to przeczytać i sporawdzić
                                                  • mandana Re: t-rex 18.09.05, 01:34
                                                    to wiesz co, have a try yourself with icq tomorrow, ok?. nie bedziemy tu ...
                                                    ja tez juz nie wiem co i co nie:))
                                                    wejde jeszcze na @ i dam moj icq number, ok?
                                                    tam sie pozegnam:)
                                                    brykam
                                                  • t-rex33 Re: t-rex 18.09.05, 01:36
                                                    OK Babe, przechodzę na @
                              • aniawx Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:50
                                a co takiego porabiasz - jeśli można spytać?
                                • mandana Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:51
                                  :)))))))) mozna, prawo, pracuje w kancelari, juz po roku w sadzie:))
                                  jest super!!!!!!!!
                                  • aniawx Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:52
                                    o fajnie - ale ja nie mogłabym prawa studiowac - brak pamięci na takie
                                    wkuwanie - ja to musze wszysko rozumieć - coś z czegoś musi wynikac , a nie że
                                    tak ustalimy i dobrze jest:) Dlatego podziwiam wsystkich prawników!!
                                    • aniawx Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:55
                                      ide sobei na spacer - moze coś się przewietrze to mi lepiej bedzie wkuwać:)
                                      miłego wieczoru!
                                    • mandana Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:56
                                      musze cie troszke z bledu wyprowadzic: jezeli prawa sie logicznie nie rozumie,
                                      to nigdy ale to nigdy nie nauczy sie czlowiek tego na pamiec, a wiec: nie sa
                                      takie trudne studia.
                                      ale tobie zycze powodzenia!!!!!!!!!!!
                                      trzymam kciuki!!!!!!!!!!!
                                      • aniawx Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:57
                                        kurcze poważnie - to moze jeszcze sie wybiore:))) jak pokonam te:) pozdrawiam,
                                        dzięki za wsparcie
                                        • mandana Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:57
                                          do kogo to bylo t-rex?
    • mandana Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:44
      no u mnie to tez juz cale szczescie po studiach:))))))))))
      • t-rex33 Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:47
        Całe szczęście???? Ja to bym jeszcze postudiował, najchętniej zabawy w klubach
        studenckich i anatomię ciał studentek
      • aniawx Re: nic mi sie nie chce, ciągle bym tylko spał(a) 17.09.05, 20:47
        a ja kończe za pół roku:)))))
    • mandana zobacz @, jest angielski link 18.09.05, 01:14

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka