Dodaj do ulubionych

BIURO POLECEN 8-)

19.09.05, 11:05
POLECAM dzisiejszy program 2 tefałpe o godz. 19.00 będzie śpiewał MÓJ ZIOMAL..
nagrody w konkursie piosenek AGNIESZKI OSIECKIEJ nie zdobył..ale z tego co
mówił..Madzi Umer przypadł do gustu....a imię jego... GÓRSKI PAWEŁ...
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: BIURO POLECEN 8-) 19.09.05, 11:07
      POLECENIE DRUGIE....
      w FOKUSIE dzisiejszym jest TOTAL RECALL za dychę
      a w GALI od 26.09 MONSTER !!!!!!!!!!!!!
      • around_the_sun Re: BIURO POLECEN 8-) 19.09.05, 11:11
        W "Pani domu" bodajże jest Dzień Świra.
      • gregorz Re: BIURO POLECEN 8-) 19.09.05, 11:16
        A total recall to film czy gra? jak to na nasze brzmi(ten tytul) bo cos nie
        kojaze?
        • drzejms-buond Re: BIURO POLECEN 8-) 19.09.05, 11:22
          film...pamięć absolutna...niby zwykłe "szwarcenegery"...ale jest to wyjątek
          potwierdzający regułę...(no może jeszcze TERMINATOR2) film scjencefikszon...
          ale baaaaaaaaardzo...barrrrdzo... no i szaronka stonka też tam gra...
          • scoutek Re: BIURO POLECEN 8-) 19.09.05, 11:26
            szara stronka tam gra i jest seks pod prysznicem, co nie?????

• drzejms-buond Re: BIURO POLECEN 8-) 19.09.05, 11:40
              a tego nie pamiętam...? widocznie nie posiadam pamięci absolutnej? :)
              • around_the_sun Re: BIURO POLECEN 8-) 19.09.05, 11:46
                a może patrząc z drugiej strony można by to nazwać hm... pfpfpf sklerozą? :)
                • scoutek Re: BIURO POLECEN 8-) 19.09.05, 11:58
                  byle tylko nie ten Niemiec, no Altzheimer?

a w ogole to wiecie na co lepiej zachorowac, na Alzheimera czy Parkinsona?
                  Wiesc niesie, ze lepszy Parkinson, bo lepiej polowe wychlapac niz w ogole
                  zapomniec, ze sie mialo wypic.....

• drzejms-buond Re: BIURO POLECEN 8-) 19.09.05, 12:09
                    8-D

a w przekroju 29.IX album z KLIMT'em....
                    a 8.XII.....???? uwaga..... MUCHA!!!!!!
                    8-D))))
                    • invicta1 Re: BIURO POLECEN 8-) 19.09.05, 13:31
                      a 15 X KAHLO-już się nie mogę doczekać
                      ps
                      Mucha to ON?
                      • drzejms-buond Re: BIURO POLECEN 8-) 19.09.05, 13:33
                        invicta1 napisała:

> a 15 X KAHLO-już się nie mogę doczekać
                        > ps
                        > Mucha to ON?
                        ŁUUUN, ŁUUN ci jest..ale jak znam widzów MJM to pewnie nakład zejdzie cały..
                        8-D
            • mozambique Re: BIURO POLECEN 8-) 19.09.05, 12:14
              Szaron rzecywiśice tam gra, ale seks pod prysznicem miala w jakims filmie ze
              Stallonem.

Z Arnoldem Szaron byla jeszce młodziutka , nie bardzo sławna i nikt jej nie
              chciał rozbierac.
              • drzejms-buond Re: BIURO POLECEN 8-) 19.09.05, 12:19
                ło matko...a propos rozbierania..a ja kupiłem IMPERIUM ZMYSŁÓW nie mając
                pojęcia co to dokładnie- wystarczyło mi że film japoński..se myśle, trochę
                kultury obcej łyknę...
                A SIE ZDZIWIŁEM 8-D )))))))))))
              • scoutek Re: BIURO POLECEN 8-) 19.09.05, 12:22
                aaaaa, rzeczywiscie ... troche mi sie pomerdalo....
                a tak w ogole to lubie szara stronke:))))))
                najbardziej w nagim instynkcie... swoja droga znakomite tlumaczenie tytulu
                oryginalnego.....
                • drzejms-buond Re: BIURO POLECEN 8-) 19.09.05, 13:18
                  a szaronka miała w ub.tyg. jakiś wylew, czy cuś...chore jest biedactwo...
                • invicta1 Re: BIURO POLECEN 8-) 19.09.05, 13:32
                  to idź do kina na Jarmusha "broken flowers"teraz leci-Stone siebie nie
                  przypomina (jak G Davis zreszta też) taka ponaciagana po operacjach
                  plastycznych-a chuda...!
                  • scoutek Re: BIURO POLECEN 8-) 19.09.05, 13:36
                    na te zlamane kwiatki sie wybieram z roznych innych przyczyn, moze byc, ze
                    jednym z dodatkowych powodow bedzie szara stronka.... ale ciekawe, czy mi sie
                    uda dotrzec, od czasu jak jest pies w domu raczej sie spiesze z powrotem bo
                    lobuz jest i dran z niej... zlodziejki....
                    • drzejms-buond Re: BIURO POLECEN 8-) 19.09.05, 13:42
                      ...że też nie wymyślono kina z psami...?
                      kina dla matek z dziećmi już są...
                      • scoutek Re: BIURO POLECEN 8-) 19.09.05, 13:46
                        no wlasnie... ale do takiego kina z psami nie wpusciliby mnie z Majka bo ona
                        strasznie towarzyska jest, zalizalaby widownie na smierc... i kradnie,
                        zlodziejka, pewnie popkorn ikole by chciala swoja a potem zezarla cudza....
                        • drzejms-buond Re: BIURO POLECEN 8-) 26.09.05, 13:49
                          I HAVE A DREAM.....(MLK)

www.visitcorse.com/360_uk.php
                          może w przyszłym roku? tylko jak tam dojechać na rowerze.....?
                          • scoutek Re: BIURO POLECEN 8-) 26.09.05, 15:29
                            jak tam pieknie plaze widac.... ale sie rozmarzylam, 007
                            • drzejms-buond Re: BIURO POLECEN 8-) 26.09.05, 15:36
                              BA! i to rozmarzyłas się panoramicznie...

mam ochotę rzucić wszystko w cholere i jechać....
                              chyba przechodze pierwszy, jesienny kriiiiziiis (brak światła słonkowego)
                              • drzejms-buond Re: BIURO POLECEN 8-) 27.09.05, 12:19
                                o! nowa książka antosia kępińskiego? a sie zdziwiłem...
                              • scoutek Re: BIURO POLECEN 8-) 27.09.05, 12:40
                                a dzie jest ta cholera w ktora chcesz to wszystko rzucic??? bo ja tez tylko nie
                                wiem dzie to je?
                                • drzejms-buond Re: BIURO POLECEN 8-) 28.09.05, 11:13
                                  1.w TEATRZE WIELKIM westolycy wystawa prac DUDY GRACZA - prawie 300 prac!!!
                                  www.teatrwielki.pl/readme.php?book=muzeum&book_id=1369&book_name=wystawa_duda_gracz

2.NOWA PŁYTA SZWESTERS-SISTARS od dzis...
                                  • around_the_sun Re: BIURO POLECEN 8-) 28.09.05, 11:51
                                    Big Cyc i "Moherowe berety"
                                    Nowa płyta grupy Big Cyc będzie nosić tytuł "Moherowe berety" i ukaże się w
                                    pierwszej połowie 2006 roku.
                                    Big Cyc

Będzie to piętnasty album w dorobku formacji. Nagrania pierwotnie miały się
                                    odbyć we wrześniu, jednak letnia trasa koncertowa zespołu spowodowała
                                    przesunięcie terminu na październik. Krążek powinien znaleźć się w sklepach na
                                    wiosnę 2006.
                                    Zespół, który w tym roku został przez internautów okrzyknięty "Świrem 2004",
                                    tym razem inspiracje czerpał z działalności kierowanej przez Ojca Rydzyka
                                    toruńskiej rozgłośni radiowej Radio Maryja. Poza nowymi piosenkami na albumie
                                    fani znajdą instrukcję, umożliwiającą samodzielne wykonanie beretu za pomocą
                                    drutów i szydełka.

Myślałam, że inspirowali się nami :(
                                    Ale z instrukcji szydełkowania można skorzystać jakby co.
                                    • drzejms-buond Re: BIURO POLECEN -PAŁAC 8-) 30.09.05, 10:15
                                      a to gratka...JADĘ!!
                                      czwartek 6.10 godzina 19.
                                      serwisy.gazeta.pl/cjg/1,31904,2942090.html
                                      • drzejms-buond Re: BIURO POLECEN -BRODKA 8-) 30.09.05, 11:34
                                        tak, wiem..niektóre nasze panny forumowenie trawią onej..
                                        ja też wolę słuchać niż patrzeć..
                                        ale dwa kawałki na płytce ma fajne...
                                        i TE DWA SĄ własnie na płycie PRZYJACIÓŁKOWEJ
                                        -mnie wystarczy...
                                        • drzejms-buond Re: BIURO POLECEN -WYBORY 8-( 03.10.05, 10:46
                                          ...tylko ze nie ma żadnego WYBORU....(?)
                                          ostał mi się jeno TUSK
                                          • drzejms-buond BIURO POLECEN -sky 8-) 04.10.05, 12:27
                                            www.sky.s64.pl/home/plany.htm
                                            no piękne rzeczy..piękne...
                                            • drzejms-buond BIURO POLECEN -LATKOWSKI 8-/ 05.10.05, 12:03
                                              ponoć ma to być WAŻNY program...to chyba dzisiaj?
                                              • drzejms-buond Re: BIURO POLECEN -INTYMNOŚĆ?? 8-@ 07.10.05, 12:27
                                                łau..we wtorek?w tiwi? u nasz?
                                                to chyba z tego rozluźnienia powyborczego..
                                                o godz.00.30 ????- nie ma takiej godziny!!!!!
                                                znoway trza będzie kawe pić- a dopiero co rzuciłem..
                                                • scoutek Re: BIURO POLECEN -INTYMNOŚĆ?? 8-@ 07.10.05, 12:31
                                                  nie mozesz nagrac?
                                                  po to sobie kupilam wideo i od tego czasu ogladam wtedy kiedy ja chce a nie
                                                  oni....
                                                  • drzejms-buond Re: BIURO POLECEN -BACHU 8-} 26.10.05, 10:12
                                                    dzisiaj w Gazecie, BACHU JANU....za darmochę, a potem cała seria po 15 zeta
                                                    SZTUKA...
                                                    szkoda...
                                                    następny w kolejce-CHOPIN!!!!
                                                  • gregorz Re: BIURO POLECEN -BACHU 8-} 26.10.05, 10:20
                                                    szkoda ze Bachu, czy szkoda ze po 15 zl? tez bym wolal zeby dali za 2 zl
                                                    Chopina ale Bacha tez sobie poslucham jak do domku wroce.
                                                  • drzejms-buond Re: BIURO POLECEN -DALI 8-} 27.10.05, 09:57
                                                    salvador....we kiosku, dziś!!!
                                                    u JAĆĆKI już nie ma!!!!
                                                  • drzejms-buond Re: BIURO POLECEN -PRL 8-} 15.11.05, 12:07
                                                    DZISIAJ o 23 na pierwszym. ponoć BARRRRRRRRDZO ciekawy dokument
                                                    Dzień z życia PRL-u!!!!

ciekawe, ciekawe.... ?
                                                  • scoutek Re: BIURO POLECEN -PRL 8-} 15.11.05, 12:21
                                                    tez slyszalam i sie zasadze.....
                                                  • polonezka Re: BIURO POLECEN -PRL 8-} 15.11.05, 16:25
                                                    A co, już zapomniałeś jak było?
                                                  • drzejms-buond Re: BIURO POLECEN -PRL 8-} 16.11.05, 09:51
                                                    GENIALNE W SWEJ PROSTOCIE!!! GENIALNE...chyba założe osobny wątek...?
                                                  • scoutek Re: BIURO POLECEN -PRL 8-} 16.11.05, 09:55
                                                    piszesz o wczorajszym?
                                                  • drzejms-buond Re: BIURO POLECEN -PRL 8-} 16.11.05, 10:25
                                                    nooooooooooooo
    • tw_muza Re: BIURO POLECEN 8-) 24.11.05, 16:21
      Byłam dziś w PKiN i obejrzałam wystawę "Uciekinierzy z PRL". Może nic
      szczególnego (ta wystawa), ale trochę mi serducho drgnęło. Te samoloty porywane
      do Berlina zachodniego w latach 70 to sama pamiętam.
      • drzejms-buond Re: BIURO POLECEN 8-) 25.11.05, 10:18
        sama pamiętasz ,w sensie..PORWALI CIĘ?

O! będę dzisiaj , to se lukne...dziękuła za cynk!
        • tw_muza Re: BIURO POLECEN 8-) 25.11.05, 10:37
          :)
          pamiętam jak w dzienniku podawali, że kolejny samolot na Tempelhof wylądował.
          Wystawa jest w Collegium Civitas na XII piętrze. Napisz jakie wrażenia - na
          mnie największe wrażenie zrobiła ta ogromna determinacja OBYWATELI, którzy tyle
          byli gotowi poświęcić i tyle zaryzykować, żeby się stąd wydostać.
          • drzejms-buond Re: BIURO POLECEN -MUZYCZNIE 8-) 29.11.05, 11:17
            w pracy słuchamy dzisiaj.
            TRZY PŁYTY, NOWE:
            HEY, MARIA PESZEK, JOPEK

wygrywa, o dziwo....PESZEK...
            • scoutek Re: BIURO POLECEN -MUZYCZNIE 8-) 29.11.05, 11:18
              czemu o dziwo?
              jest swietna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka