czarna_pantera2 10.09.02, 13:28 ostatnio stalo sie modne, noszenie masek, nie mowie ze to zla rzecz, jest to jakies urozmaicenie, ale mowic szczerze brakuje mi starych nickow, czlowiek czul sie jakos tak bezpiecznie i przytulnie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: bal maskowy 10.09.02, 13:30 popieram cie pantera!!! trza mieć odwage walczyć pozostając pod starym nickiem!!! a nie chować sie pod nowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: bal maskowy 10.09.02, 13:36 nie wiem, moze ja slepa jestem ale widze tu jedynie kilka nowych nikow, nie stada, czyli calkiem normalnie. a moze ja o czyms nie wiem? choc wydaje mi sie to malo mozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: bal maskowy 10.09.02, 13:50 wiesz co Saqqaruś,..sorry ale nie tu i nie teraz... ...może kiedyś,..jak zadzwonisz... ..a zresztą wiesz co?,..nudzi mnie już to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
szmija_szygszatowata Re: bal maskowy 10.09.02, 14:45 jak nie ma nowych nickow i wszzzzyszzzcy szzzobie wchodzzza w tylek to jeszzzt pszzzzyjemnie.....szzz...szzz.....szzz....nie szzzgadzzzam szzzie......bo nie ma szzzzie na kim wyszzzzyc.....szzzzmokus tu, szzzmokuc tam......szzzz....szzzz..szzz......szzzza szzzzlodko jeszzzzt......wypchac szzzie moszzzna......szzz.....szzzz....szzzz......szzzreszzzta szzzzawszzze szzznajdzzzie szzzie jakieszzz bucowato czzzo zdradzzzi nicki......szzz....szzzz....szzzz..... Odpowiedz Link Zgłoś