23.09.05, 14:56
Jestem nowy. Tez bym chciał zacząć zapierać dech...
Obserwuj wątek
    • esterka8 Re: Czesc 23.09.05, 14:59
      no to zacznij.....
      • nezja Re: Czesc 23.09.05, 15:02
        wciągnij powietrze i nie puszczaj ............................tej , ale bez
        przesady:-)... juz mozesz oddychac;-).Witaj:-)
    • irish76 Re: Czesc 23.09.05, 15:04
      a lubisz zrzedzace kwoki? to dobrze trafiles :)
      • esterka8 Re: Czesc 23.09.05, 15:05
        oooo.... może nie tak szybko, co? ja nie zrzędzę na razie, tak? to tak nie
        uogólniaj maleńki;p ;))) poza tym nie zauważyłam tu zbytnio zrzędzących
        • irish76 Re: Czesc 23.09.05, 15:10
          a zauwazylas te kwoki co maja problemy z percepcja? ;)
          • esterka8 Re: Czesc 23.09.05, 15:16
            uuu Maleńki... Ty moich koleżanek od kwok nie wyzywaj, tak? to, ze troszkę Cię
            lubię, to nie znaczy, że będę to tolerować;))
            • irish76 Re: Czesc 23.09.05, 15:21
              e tam
              ja tylko stwierdzam fakty
              nie mozesz sie na mnie obrazaz za to ze ktos jest kwoka
              to bez sensu
              :)
              • esterka8 Re: Czesc 23.09.05, 15:23
                no, no, że się obraziłam, to nie powiedziałam, ja się raczej nie obrażam- nie w
                moim charakterze ;))) ale tolerować nie będę i za takiewyzywanie moich
                koleżanek mozesz oberwać w nos;p;))))
                • irish76 Re: Czesc 23.09.05, 15:26
                  a kto ci rąsię rozbuja?
                  :)
                  • esterka8 Re: Czesc 23.09.05, 15:28
                    nezja i neita hihihihih
                    • irish76 Re: Czesc 23.09.05, 15:30
                      one nawet dyskusji nie potrafia rozbujac
                      a co dopiero reke
                      i to nie swoja :)
                    • nezja Re: Czesc 23.09.05, 15:35
                      ja bym wolała by sie bez rekoczynów obeszło , wszak dzieci krzywdzic to jakies
                      -okrucienstwo by było esterko
                      • esterka8 Re: Czesc 23.09.05, 16:09
                        e... tam... zaraz okrucieństwo ;))) jak się sam doprasza....
    • wesolutka72 szymen witaj :))) 23.09.05, 15:29
    • fiona_76 Re: Czesc 23.09.05, 15:34
      witaj Szymen, tez jestem tu od niedawna:-))
    • neita33 Re: Czesc 23.09.05, 15:41
      Witaj :) i do dzieła..;-))
    • gwiazdka19 Re: Czesc 23.09.05, 21:49
      mnie już zaparłeś :) !!!! heh
      • leziox Re: Czesc 23.09.05, 21:52
        Tylko tak popatrzeć z boku na nasze modliszki.Na samców z ft znanych im już czas
        jaki uwagi nie zwracają,ale niech pojawi się nowy chłop,to zaraz otaczają go
        gronem wywalonych z nadzieją języczków,czekając w napięciu,co ten im nowego
        powie.A on nie powie też nic innego niż my,w sensie:
        A co,może się maleńka umówim gdzieś?
        • riese44 Leziox 23.09.05, 22:02
          Przyznam, ze cos w tym jest...

Czolem szymen, zapieraj dziewczyny;)
          • nezja Re: Leziox 23.09.05, 22:05
            ...ale przeciez wy gron meskiej populacji tak samo reagujecie na nowy
            narybek...cóż w tym niby takiego dziwniego?!
            • prinzessin1 Leziox i Riese 23.09.05, 22:07
              Zatdrosniki?
              nieladnie;-/
            • riese44 Re: Leziox 23.09.05, 22:07
              A kto tu wyraza zdziwienie? Mnie juz nic nie zdziwi...
              • riese44 Re: Leziox 23.09.05, 22:10
                Osaczacie chlopca jak raptory:) Liczebnosc macie wieksza ot co. A nas raptem kilku:(
                • nezja Re: Leziox 23.09.05, 22:14
                  kilku , ale tez sobie jak trzeba dobrze radzic umiecie;-).Małe sprostowanie ,
                  witamy sie tylko ;p;-)
    • gwiazdka19 Re: Czesc 23.09.05, 21:55
      a co ckorci cie spotkanko??
      • leziox Re: Czesc 23.09.05, 22:00
        Jasne że mnie korci.Siedzę przed ekranem kompa z wywalonym ozorkiem ociekającym
        śliną i czekam z nadzieją w sercu,że jakaś panienka powie mi:
        -"Dobrze skarbie,zgadzam się.Możesz mnie zasponsorować!"
        • nezja Re: Czesc 23.09.05, 22:03
          Leziox , opamietaj sie ...z tymi zyczeniami -bo sie spełni niechcący;ppp;-)
          • noellin Re: Czesc 23.09.05, 22:04
            czesc Wam:))
            • nezja Noellinko;-)))))))))) 23.09.05, 22:06
    • gwiazdka19 Re: Czesc 23.09.05, 22:06
      buuuhahahah, dobrze skarbie ale jutro bo teraz ide spac. buźka
      • noellin Nezyjko... 23.09.05, 22:07
        ...jak dzis spedzilas dzien? ja to po naszej rozmowie okropniaste sny
        mialam..buahahahhaa
        • nezja Re: Nezyjko... 23.09.05, 22:10
          hahahahah ano co Ty;-) spałam słodko jak niemowle;-)
          • noellin Re: Nezyjko... 23.09.05, 22:12
            ...o i dzis sie po tym irish przejechalam, ale koles:))
            • noellin Re: Nezyjko... 23.09.05, 22:13
              ...mam humor ze oho :))
          • riese44 NO I SIĘ WYSTRASZYŁ... 23.09.05, 22:13
            • nezja Re: NO I SIĘ WYSTRASZYŁ... 23.09.05, 22:16
              a dziwisz sie ?!...jak na pierwszą wizyte to sobie raczej dnia nie wybrał ;-(
          • prinzessin1 Gdzie jest Szymen??????????????? 23.09.05, 22:14
            Ale go zaparlo!!!!!!!!!
            • nezja Re: Gdzie jest Szymen??????????????? 23.09.05, 22:17
              szymek był koło godz.14; 56i tyle go widziano hehe;-)
              • noellin Re: Gdzie jest Szymen??????????????? 23.09.05, 22:17
                moze to nie szymek?:)))))))
                • nezja Re: Gdzie jest Szymen??????????????? 23.09.05, 22:18
                  hahahaha noellinko , znowu spac nie bedziesz mogła;-)))))))
                  • noellin Re: Gdzie jest Szymen??????????????? 23.09.05, 22:19
                    a no, teraz kazdy podejzany, buahahahahhaaaaaaaaa. ale musze ci powiedziec: nie
                    bardzo mi sie podoba ten twoj piesek:)))))))))))
                    • nezja Re: Gdzie jest Szymen??????????????? 23.09.05, 22:20
                      mojego pieska to ja bym kochała , noellinko;p;-)
                      • noellin Re: Gdzie jest Szymen??????????????? 23.09.05, 22:22
                        :PP tak, bo twoj, ale mnie sie on nie podoba, wole moja kicie, ta psinka
                        szczeka za glosno, buahahahaha
                        • noellin riese 23.09.05, 22:23
                          kreta to my mamy od dawna:)))))))))
                          • riese44 Re: riese 23.09.05, 22:25
                            A dlaczego ja nic do tej pory nie wiem??? Co??

• nezja Re: Gdzie jest Szymen??????????????? 23.09.05, 22:24
                          ale Ty kochaniutka o innej psinie mowisz, a ta faktycznie szczeka jak najęta;-)
                  • riese44 Re: Gdzie jest Szymen??????????????? 23.09.05, 22:20
                    a moze odlecial razem z sikorka??
                    • noellin Re: Gdzie jest Szymen??????????????? 23.09.05, 22:20
                      ...a moze siedzi ukryty i szpieguje?:)))))
                      • nezja Re: Gdzie jest Szymen??????????????? 23.09.05, 22:21
                        ah ta paranoja hahahaha;-)
                      • riese44 Re: Gdzie jest Szymen??????????????? 23.09.05, 22:21
                        Mamy kreta? :/
                        • riese44 Pizze zamowilem sa chetni? 23.09.05, 22:23
                          taka ze wszystkimi skladnikami, no paluszki lizac;)
                          • nezja Re: Pizze zamowilem sa chetni? 23.09.05, 22:25
                            ja nie lubie pizzy;-(...wiecej dla was;-))
                            • noellin Re: Pizze zamowilem sa chetni? 23.09.05, 22:26
                              a no naturalnie ze o innej:))))) ale dzis byla grzeczna dla ciebie, wiem,
                              wiem:)))))))))))
                              • nezja Re: Pizze zamowilem sa chetni? 23.09.05, 22:28
                                jezzzusie , to ja juz wiem ze nic nie wiem ..........aaaaaaaaaaaa juz wiem
                                ....nie to nie moja psinka , choc faktycznie grzeczna była hahahahahahahahhaha;-)
                                • noellin Re: Pizze zamowilem sa chetni? 23.09.05, 22:30
                                  a co dzis kochana moja tak nie tego z mysleniem? ktos cie oczarowal czy co?
                                  ano, dzis sie psinka lasila, nie ma co :)))))))))))))
                            • riese44 Re: Pizze zamowilem sa chetni? 23.09.05, 22:26
                              Dziewczeta na diecie;) zjem sam...
                              • noellin Re: Pizze zamowilem sa chetni? 23.09.05, 22:27
                                ja chce, ja chce!!! ale z tunczykiem!!!!!!!!!!
                                • nezja Re: Pizze zamowilem sa chetni? 23.09.05, 22:29
                                  ja wolałabym twistera z kfc;-),mniam;-)
                                  • nezja Re: Pizze zamowilem sa chetni? 23.09.05, 22:30
                                    twistosa?...jak to sie nazywa?...zapomniałam;-(
                                    • noellin Re: Pizze zamowilem sa chetni? 23.09.05, 22:32
                                      lososia moze, nezyjko?:))))
                                      riese, moze byc, tylko nie lubie tej cebuli, co z nia zrobic????:))
                                      • noellin riese 23.09.05, 22:33
                                        ...no co Ty, be bo bede plakac, najpierw zapraszasz, a teraz???????
                                        • nezja Re: riese 23.09.05, 22:35
                                          no i sie Michałek doigrałes, dziewczyna teraz płakac przez ciebie bedzie ;ppp;-)
                                          • noellin Re: riese 23.09.05, 22:37
                                            ja tu musze zawsze plakac, beeeeeeeeee, oni wszyscy tacy nie dobrzy dla mnie,
                                            eeeeeeeeeeeeee:)))))))
                                      • riese44 Re: Pizze zamowilem sa chetni? 23.09.05, 22:34
                                        No dotarla wreszcie!!!! Wgryzam sie w cieple ciastooo i ser tak fajnie sie
                                        ciagnieeee..... hmmmmmmmmmmmmmmm
                                        • nezja Re: Pizze zamowilem sa chetni? 23.09.05, 22:36
                                          smacznego....całą pochłoniesz?!;-)
                                          • riese44 Re: Pizze zamowilem sa chetni? 23.09.05, 22:38
                                            Jest szynka, pieczarki, cebulka, kapary, papryka i dodatkowy serrr.
                                            Glodne jestescie?? Przeciez kobiety po 18 nie jedza juz nic;P
                                            • noellin Re: Pizze zamowilem sa chetni? 23.09.05, 22:39
                                              ale ja taaaaaaaaaaak, ja jem, bo inaczej nic ze mnie nie bedzie, buahahaha, nie
                                              mam racji nezyjko, buahahaaaaaaaa
                                              • nezja Re: Pizze zamowilem sa chetni? 23.09.05, 22:41
                                                tak masz racje , Ty nawet powinnas zjesc całą pizze Michała;-)))))))))
                                                • noellin moze Michala zjem?:))))))))))) 23.09.05, 22:42
                                                  • nezja Re: moze Michala zjem?:))))))))))) 23.09.05, 22:43
                                                    daj spokoj , za ładniuchny by sie taki okaz miał nicosc obrócic;-)
                                                  • noellin Re: moze Michala zjem?:))))))))))) 23.09.05, 22:44
                                                    no dobra, to nie, a co on taki ladny? taki tak piesek?
                                                  • riese44 Re: moze Michala zjem?:))))))))))) 23.09.05, 22:46
                                                    Nezja, Ty juz wiesz... Niech Cie reka boska broni...!!!
                                                  • nezja Re: moze Michala zjem?:))))))))))) 23.09.05, 22:49
                                                    ale przed czym , niby?;pp;-)
                                                  • nezja Re: moze Michala zjem?:))))))))))) 23.09.05, 22:46
                                                    to nie piesek , to porzadny facet;-)
                                            • nezja Re: Pizze zamowilem sa chetni? 23.09.05, 22:39
                                              nno własnie;-((((Ty jestes niedobry dal nas;-(
                                            • riese44 A o szymenie juz nikt nie wspomni.... 23.09.05, 22:40
                                              • noellin Re: A o szymenie juz nikt nie wspomni.... 23.09.05, 22:41
                                                e tam, po pierwsze to kret, po drugie teraz wolimy Ciebie:)))))))))
                                                narazie...
                                                • nezja Re: A o szymenie juz nikt nie wspomni.... 23.09.05, 22:41
                                                  hahahahhahahahahaah gooopia;-)))
                                                  • riese44 Re: A o szymenie juz nikt nie wspomni.... 23.09.05, 22:44
                                                    A gdyby nie pizza to pewnie stalbym w kaciku i nikt nie zamienilby ze mna
                                                    slowa... Jaka sobie wizytowke wystawiacie przed "nowym"???????
                                                  • nezja jaka pizza ?, dla mnie ona nieistnieje;p;-) 23.09.05, 22:45
                                                  • noellin Re: jaka pizza ?, dla mnie ona nieistnieje;p;-) 23.09.05, 22:46
                                                    a dla mnie tak, super, ty nezyjko masz riese a ja biore pizze:)))))
                                                  • nezja Re: jaka pizza ?, dla mnie ona nieistnieje;p;-) 23.09.05, 22:47
                                                    ale ja Michałka nie chce ;-)
                                                  • noellin Re: jaka pizza ?, dla mnie ona nieistnieje;p;-) 23.09.05, 22:48
                                                    ja tez nie:))))))))))
                                                  • riese44 Re: jaka pizza ?, dla mnie ona nieistnieje;p;-) 23.09.05, 22:48
                                                    Dostalem druga gratis! Cala dla Was! Ale w promocji byla tylko hawajska...
                                                  • noellin Re: jaka pizza ?, dla mnie ona nieistnieje;p;-) 23.09.05, 22:49
                                                    nie chce ananasow z szynka, brrrrrrrrrrrrrrr:(((((((((
                                                  • riese44 Re: jaka pizza ?, dla mnie ona nieistnieje;p;-) 23.09.05, 22:49
                                                    A moze ktos mnie zapyta o zdanie??
                                                  • noellin Re: jaka pizza ?, dla mnie ona nieistnieje;p;-) 23.09.05, 22:50
                                                    ok, pytamy: ze o co chodzi?????????
                                                  • riese44 Re: jaka pizza ?, dla mnie ona nieistnieje;p;-) 23.09.05, 22:52
                                                    Mam prawo do wyboru wybierajacej;P
                                                    Poza tym zaraz bedzie taxi i oddalam sie rozruszac swoje niewiarygodne wprost
                                                    cialo;))))
                                                  • noellin Re: jaka pizza ?, dla mnie ona nieistnieje;p;-) 23.09.05, 22:53
                                                    no dobrze, dobrze:))))) mozesz sie oddalic:)))))99
                                                    milego wieczorku, pozdrawiam:))
                                                  • nezja Re: jaka pizza ?, dla mnie ona nieistnieje;p;-) 23.09.05, 22:53
                                                    ahahahahah niewiarygodne -powiadasz?buhahahahahahahahah.Znaczy tak tak ...idz
                                                    rozruszaj;p;-)
                                                  • riese44 Re: jaka pizza ?, dla mnie ona nieistnieje;p;-) 23.09.05, 22:55
                                                    Zostawiam Was z szynka, ananasem i palcami... do oblizywania:PP
                                                  • nezja Re: jaka pizza ?, dla mnie ona nieistnieje;p;-) 23.09.05, 22:57
                                                    Wariacie -baw sie dobrze hehe;-)
                                                  • riese44 Re: jaka pizza ?, dla mnie ona nieistnieje;p;-) 23.09.05, 22:58
                                                    Strzała dziewczyny!

cdn...
                                                  • noellin riese 23.09.05, 22:59
                                                    bye, bye, stay nice:)))))))
                                                  • nezja Chodz , poszukajmy jakis pusty poscik;-) 23.09.05, 23:00
                                                  • noellin Re: Chodz , poszukajmy jakis pusty poscik;-) 23.09.05, 23:00
                                                    idziemy szukac, buhahahaaaaaaaa
                                                  • leziox Re: jaka pizza ?, dla mnie ona nieistnieje;p;-) 23.09.05, 23:05
                                                    Pizza,brrrrr.To już jedzonko dla piesków w sosie własnym o niebo lepsze
                                                    jest.Smacznego że tak powiem z przekąsem.
                                                  • nezja Re: jaka pizza ?, dla mnie ona nieistnieje;p;-) 23.09.05, 22:51
                                                    no masz hawajska to jedyna jaką lubie hahahaha z szyneczką, banankiem , ananasem
                                                    keczup..mniam;-)
                                  • riese44 Re: Pizze zamowilem sa chetni? 23.09.05, 22:31
                                    Halo! No za duzo Was zeby kazdej dogodzic... Przeceniacie moje mozliwosci. Ta
                                    nie lubi, Ta z tunczykiem, Ta twistera... ;)
                                    • nezja Re: Pizze zamowilem sa chetni? 23.09.05, 22:33
                                      no dobra , a z czym masz tą pizze?;-)
                                • riese44 Re: Pizze zamowilem sa chetni? 23.09.05, 22:29
                                  Grube ciasto jest! Dasz rade noellin? ;)
              • prinzessin1 Re: Gdzie jest Szymen??????????????? 23.09.05, 22:17
                Teraz pewnie slodko spi:))
            • riese44 Re: Gdzie jest Szymen??????????????? 23.09.05, 22:18
              No i co? Macie to swoje przywitanie... Bidulek nie przewidzial tego;)
              Szok czasem paralizuje...
              • nezja Re: Gdzie jest Szymen??????????????? 23.09.05, 22:19
                otrząsnie sie i wróci , albo neita nim potrząsnie , potrząsła mnią to i z nim
                sobie poradzi hihihihihihi;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka