mario2 17.09.02, 10:28 Atleto, o budowie gladiatora. Droge do mnie zaslepiles? Mialem dostac od ciebie w ryja! Taki facet jestes? Slowa na wiatr rzucasz, tylko po to, by przed kilkoma durnymi bździagwami poszpanować? Robisz sobie z geby dupe! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paranoid__android Re: Sraczek!!! 17.09.02, 10:39 teraz skraczkoglowy przyjal kolejna taktyke - probuje ignorowac. juz nie oznajmia: "olewam" juz nie wypisuje: "nie wychodz wieczorami z domu - wiem gdzie mieszkasz" teraz probuje wynioslego sraczkomilczenia. miota sie jak ryba w sieci. za pozno, sraczkoadasiu - pozostaniesz juz tylko szmacianym pajacem :( Odpowiedz Link Zgłoś
mario_netka [...] 17.09.02, 10:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Sraczek!!! 17.09.02, 15:01 w sraczkolandzie, jak wieść niesie, sraczek ciągle siedzi w lesie i nie może wyjść zza krzaczka, bo go strasznie męczy sraczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sraczek!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 16:55 autor, autor!!! Odpowiedz Link Zgłoś