wenuss 10.10.05, 17:22 Witajcie! po długiejj rozłące z tym forum znów jestem, prawie podniosłam sie z dołka pt 'mój były facet' a jeśli Macie jakieś sprawdzone "lekarstwa" po których odzyskam do końca mój wspaniały humor to śmiało!!!!czekam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna.suka Re: Prawie jak nowa! 10.10.05, 17:23 uchlaj sie albo puść... to zawsze pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
majama65 Re: Prawie jak nowa! 10.10.05, 21:02 Ja proponuje metodę "klinem klina" czyli znajdz sobie innego faceta.. wolnego lub kochanka (czyliu zonatego) (dla "skupienia" uwagi, ja np. jestem zonaty... i do wzięcia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Prawie jak nowa! 10.10.05, 17:40 czesc Wenusss, cos mi sie przeblyskujesz w pamieci, ale slabo :p Sposobu nr1 wrednej nie polecam, sposob nr2 odradzam :pp Ale samej nic do pustej glowki mi nie przychodzi....:/ :p Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: Prawie jak nowa! 10.10.05, 17:51 Drugie "ss" w twoim nicku dodaje postaci tej wyrazistości by nie powiedzieć wojskowości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wenuss Re: Prawie jak nowa! 10.10.05, 19:07 wow!!! to taki mój mały image:> ale nic z wojskiem wspólnego nie mam :P Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: Prawie jak nowa! 10.10.05, 21:36 wenuss napisała: > wow!!! to taki mój mały image:> > ale nic z wojskiem wspólnego nie mam :P ależ oczywiście ;) SS to była raczej Policja Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Prawie jak nowa! 10.10.05, 21:03 ja mogę niezobowiązująco zrobić Ci dobry uczynek,pod warunkiem,że jesteś rzeczywiście z Wenus; Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Prawie jak nowa! 10.10.05, 21:05 Co to mowisz Schizoo! Ona nie jest z Wenus..Ona JEST WENUSS!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś