forumowicz_pospolity 14.10.05, 20:02 coś się nie chce otwierać, jak komuś sie uda to niech luknie i zreferuje, bo mnie ciekawość zżera:) muzyka.onet.pl/mr,1179278,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch wklejam, co tam będę się męczyć;) 14.10.05, 20:22 ''You Give Love A Bad Name'', to drugi singel z albumu Mandaryny - "Madarynkowy sen". Do piosenki powstał wideoklip, który ma premierę w Onet.pl! Utwór ''You Give Love A Bad Name'' pierwotnie znalazł się na albumie amerykańskiej grupy Bon Jovi – "Slippery When Wet" z 1986 roku. Jest on drugim singlem promującym album Mandaryny. Na pierwszym znalazła się piosenka "E'vry Night". Za produkcję albumu "Madarynkowy sen" odpowiadają Harald Retinger i Uli Fisher, a na krążku znalazły się utwory zaśpiewane po polsku, angielsku i hiszpańsku. Mandaryna zaproponowała również przeróbki "Windą do nieba" 2+1 oraz "A Spaceman Come Travelling" z repertuaru Chrisa de Burgha. jeszcze linka do zdjęcia Ci wkleję;P muzyka.onet.pl/_i/info/duze/m/mandaryna_bon_jovi.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: wklejam, co tam będę się męczyć;) 14.10.05, 20:35 Hmm... Przyznam, że tytuł wątku nieco mnie zmylił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: wklejam, co tam będę się męczyć;) 14.10.05, 21:02 Teledysk taki sobie, Mandaryna w wannie, Mandaryna w ładnej sukience, Mandaryna tańcząca, kelnerka w mini na szklanych schodach i takie tam, facet z ręcznikiem w afro na głowie, różne zwierzęta, namieszane. Ogólnie moge powiedziec, że mandaryna "zrobiona" i nawet ładnie wygląda. Natomiast to coś co ma byc śpiewem jest okropne, jednym słowem jakis bełkot. No i u mnie sie otworzyło bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: wklejam, co tam będę się męczyć;) 14.10.05, 21:22 U mienia tez sie niestety, otworzylo. Baba umalowana jak jaje wielkanocne w strojnych szatach oglada z kacanapy jakiegos bubka z ustami (w telewizorze, ktory najpierw SAMA wlacza pilotem). W ogladaniu towarzysza jej nadnaturalnych rozmiarow kot systemu lampart oraz jakis systemu egipski. Potem baba podryguje i odkrywa, ze ten bubek z telewizora moczy sie w jej basenie. Po czym widac jak graja w szachy chyba. Juz gdzies w suchym. Potworne. Potworne. Az sie zdenerwowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: wklejam, co tam będę się męczyć;) 14.10.05, 22:15 aasiek napisała: > Hmm... Przyznam, że tytuł wątku nieco mnie zmylił ;) i oto chodziło,zeby się fani Edgara Froese zwalili tłumnie, a tu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: wklejam, co tam będę się męczyć;) 14.10.05, 22:16 Dziękuje wam obywatele referenci,czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: wklejam, co tam będę się męczyć;) 17.10.05, 09:31 ja tam wolałem Schultze'a www.klaus-schulze.com/ Odpowiedz Link Zgłoś