Dodaj do ulubionych

idealna kobieta

14.10.05, 22:00
Może jakieś propozycje??? (co do idealnej kobiety oczywiście)
Obserwuj wątek
    • wredna.suka JA... 14.10.05, 22:01
      Tylko ja...
      • rysky Re: JA... 14.10.05, 22:03
        Podobno najlepsza to taka niska, góra 1.20 m wzrostu, z płaską głową, zeby można
        było piwo postawić :)
        • wredna.suka Re: JA... 14.10.05, 22:04
          buhahaha
          ja zawsze moge postac i potrzymac:D
        • linnea Re: JA... 14.10.05, 22:06
          rysky napisał:

> Podobno najlepsza to taka niska, góra 1.20 m wzrostu, z płaską głową, zeby
          możn
          > a
          > było piwo postawić :)

Masz rację.Tylko do tego musi mieć faceta 135 cm wzrostu z takim brzuchem aby
          mógł gobić za piłke do cwiczeń.
    • linnea Re: idealna kobieta 14.10.05, 22:02
      ja jestem blisko udeału.W kazdym razie mocno w to wierzę i dobrze mi z tym.
      • rysky Re: idealna kobieta 14.10.05, 22:09
        Masz 1,20 i płaską głowę :)
        • linnea Re: idealna kobieta 16.10.05, 16:17
          rysky napisał:

> Masz 1,20 i płaską głowę :)

tak, mam takie wymiary ale głowę mam inną,nietypową.I nóżek nie mam,tocze sie.
          • rysky Re: idealna kobieta 16.10.05, 17:14
            Przykro mi, nikt nie jest doskonały :)
    • jula09 Re: idealna kobieta 14.10.05, 22:07
      Nie ma kobiet idealnych.
      Są tylko kochane lub nie.
      • zosia500 Re: idealna kobieta 14.10.05, 22:18
        Idealna kobieta podobno nie mówi, nie widzi i nie słyszy - są tutaj takie?
        • wredna.suka Re: idealna kobieta 14.10.05, 22:22
          ja jestem w pełni sprawna...
    • czarna_rozpacz ja jestem idealna.... 14.10.05, 22:24
      ale wisi mi to:)
      • wredna.suka Re: ja jestem idealna.... 14.10.05, 22:26
        ja byłam pierwsza... a kto pierwszy ten lepszy i idealniejszy ;)
      • trzpiot_1 Re: ja jestem idealna.... 14.10.05, 22:27
        Nie wierzę! :))
        • czarna_rozpacz Re: ja jestem idealna.... 14.10.05, 22:31
          bo za duzo wiesz,
          trzpiocie:)
          • trzpiot_1 Re: ja jestem idealna.... 14.10.05, 22:33
            O czarnej rozpaczy wciąż jeszcze za mało :)
            • czarna_rozpacz Re: ja jestem idealna.... 14.10.05, 22:50
              a co chcesz wiedziec ?
              • trzpiot_1 Re: ja jestem idealna.... 14.10.05, 22:56
                A takie tam różne, np. kiedy będę się mogła wywiązać z przegranej w zakładzie :)
                • zosia500 UWAGA 14.10.05, 23:02
                  rzucam jabłko - dla najpiękniejszej
                • czarna_rozpacz Re: ja jestem idealna.... 14.10.05, 23:06
                  acha,
                  faktycznie konsumnelismy ostanio kolacyjke,
                  na koszt sponsora,

dobra jak sie bede tam wybierala to dam Ci znac:)
                  • nezja Re: ja jestem idealna.... 15.10.05, 12:30
                    Ja jestem idealna, w swojej niedoskonałości i dobrze mi z tym:-)
                    • wesolutka72 powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 16:26
                      • rysky Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 17:14
                        Zgadzam się z Tobą, każdy z nas ma inny kanon piękna, brzydoty, inteligencji i
                        czegoś tam :)
                        • v.i.o.l.a Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 17:25
                          Bravo! Swięta racja!
                          • rysky Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 17:34
                            Dziękuję za te brawa, cieszę się, ze "błysnąłem" na tym forum i komuś się to
                            spodobało :) Pozdrawiam
                            • v.i.o.l.a Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 17:35
                              bARDZO MI SIE TO SPODOBAŁO...
                              • rysky Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 17:41
                                Lubię kobiety, którym dużo do szczescia nie trzeba :)
                                • v.i.o.l.a Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 17:43
                                  No popatrz mnie potrzeba jedynie powietrza...i raczej nic więcej.
                                  • rysky Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 17:48
                                    A od czasu do czasu aplikuje sobie szczęście w dwkach 50 g a gdy jest bardziej
                                    rozcieńczone to nawet w dawkach 0.5 l, ale jak juz napisałem każdy ma inny kanon
                                    szczęscia:)
                                    • v.i.o.l.a Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 17:50
                                      Napisz mi nazwe międzynarodową tego leku moze gdzies uda mi się go kupić...a i
                                      opis jak brac...Czasem by się przydało chociaż nie narzekam.
                                      • rysky Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 17:55
                                        Jak masz skończone 18 lat to kupisz go w każdym (prawie) sklepie i to bez
                                        recepty!!!. :)
                                        Tylko jest jeden problem - ten lek ma działania uboczne, gdy jestem szczęśliwy
                                        to na drugi dzień bardzo mnie boli głowa i mam okrutne pragnienie.
                                        • v.i.o.l.a Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 17:57
                                          A to ja wolę bez takich ...poza tym juz dawno nie piłam nie wiem co mój
                                          organizm na to...
                                          • rysky Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 18:01
                                            Nie próbuj i nie namawiam. Od szczęścia można się uzależnić. :) Ja postanowiłem
                                            przez jakiś okres być człowiekiem nieszczęśliwym :)
                                            • v.i.o.l.a Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 18:03
                                              asceta?
                                              • rysky Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 18:06
                                                Przerzucę się na seks, podobno tez uzależnia i daje poczucie szczęścia :)
                                                • v.i.o.l.a Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 18:08
                                                  A uzaleznia.Tylko to w dużej mierze zależy od naszego partnera.
                                                  • rysky Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 18:10
                                                    Czasami wystarczy zamknac oczy i uruchomić wyobraźnię:)
                                                  • wietka Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 18:12
                                                    niektórzy uzależniają się od chamstwa ...
                                                  • v.i.o.l.a Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 18:13
                                                    To było do mnie?
                                                  • wietka Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 18:15
                                                    nie, to bylo tak sobie
                                                  • rysky Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 18:13
                                                    A Ty co tu robisz?, Chyba dawno nikt Ciebie nie opirdzielił :)
                                                  • wietka Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 18:16
                                                    no, dawno,jakąś godzinkę temu.
                                                  • v.i.o.l.a Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 18:12
                                                    Eeee to jak chcesz zamykać oczy i uruchamiać wyobraznię to lepiej kup sobie
                                                    dmuchaną lalę...Sorki za szczerość.
                                                  • rysky Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 18:14
                                                    Mam uczulenie na gumę i plastik :)
                                                  • v.i.o.l.a Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 18:15
                                                    hihihi....
                                                  • rysky Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 18:24
                                                    a po za tym nie lubie kobiet, którym buzia się ciągle nie zamyka nawet tych z
                                                    gumy :)
                                                  • v.i.o.l.a Re: powtarzam, idealow nie ma :) 16.10.05, 18:28
                                                    dobre!
    • b-beagle Re: idealna kobieta 16.10.05, 17:55
      Wszystkie kobiety sa idealne ;-)))
      • v.i.o.l.a Re: idealna kobieta 16.10.05, 17:59
        No w końcu ktoś prawde powiedział.Wszystkie idealne przed swoim lustrem.
    • robert8888 Re: idealna kobieta 16.10.05, 18:30
      nie ma idealów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka