nahwile 15.10.05, 13:03 Od lat ras w tygodniu golę maszynką głowę. Robie to, bo moje włosy nie dają się układać. musze mieć dłuższe albo używać żelu, a nie lubie, inaczej sterczą. Czy facet może tak się strzyc? Jak to wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neita33 Re: łysi 15.10.05, 13:19 Nie widzę Cię,więc nie mogę ocenić jak to wygląda Jednemu w takiej "fryzurze" do twarzy,a drugiemu nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nahwile Re: łysi 15.10.05, 13:34 Wobraź sobie faceta w dresie i sportowych butach...... a teras w garniturze? Stereotypy! W ciągu tygodnia, w pracy jest ok. Dzisiaj poszedłem do sklepu w dresie i.... facet, starszy człowiek wyzwał mnie od łobuzów... bo jestem łysy. Co z ciemnote! Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: łysi 15.10.05, 13:53 Widzisz,to jest właśnie takie ocenianie po pozorach,po wyglądzie podciąganie pod jedną kreskę,też mnie to denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.o.l.a Re: łysi 15.10.05, 14:40 Mnie się podobają łysi faceci tylko ,że o łysinę też trzeba dbać.Jesli dbasz to jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś