Dodaj do ulubionych

Jestem z Wami od polnocy moze dzis...

20.10.05, 10:46
... bedzie wieksza frekwencja, bo gotow jestem pomyslec ze zrobilem blad
wchodzac wlasnie tu, wlasnie teraz...
Obserwuj wątek
    • girl32 Re: Jestem z Wami od polnocy moze dzis... 20.10.05, 10:48
      Nie jesteś sam.Nie martw się.
    • bebe80 Re: Jestem z Wami od polnocy moze dzis... 20.10.05, 10:48
      zlodzieju bladzic jest rzecza ludzka;)
      • nezja Re: Jestem z Wami od polnocy moze dzis... 20.10.05, 10:50
        ...a być z nami jest rzeczą własciwą;-)Choc błedów sie nie ustrzezesz niestety
        tez;-)
        • zlodziej_czasu Re: Jestem z Wami od polnocy moze dzis... 20.10.05, 10:51
          Postaram sie w nich zachowac umiar
      • zlodziej_czasu Re: Jestem z Wami od polnocy moze dzis... 20.10.05, 10:50
        Znajome twarze! Czesc dziewczyny, jak milo Was widziec
        • bebe80 Re: Jestem z Wami od polnocy moze dzis... 20.10.05, 10:54
          Usmiech dla wszystkich :)
          • nezja Re: Jestem z Wami od polnocy moze dzis... 20.10.05, 10:58
            no dobra złodziejaszku , teraz cv na stół , obaczmy co z Ciebie za ziółko;-))))
            • nezja Re: Jestem z Wami od polnocy moze dzis... 20.10.05, 10:58
              ...I Twoja sis tez , to samo poprosimy;-)))
              • bebe80 Re: Jestem z Wami od polnocy moze dzis... 20.10.05, 10:59
                nezja a gdzie Twoje ? juz w archiwum?:) przedawnione?:)
                • nezja Re: Jestem z Wami od polnocy moze dzis... 20.10.05, 11:01
                  a jaki jest okres waznosci?;-)
                  • bebe80 Re: Jestem z Wami od polnocy moze dzis... 20.10.05, 11:05
                    nezja napisała:

> a jaki jest okres waznosci?;-)

zalezy kiedy skladalas
                    • zlodziej_czasu Re: Jestem z Wami od polnocy moze dzis... 20.10.05, 11:06
                      A mi sie czasem zdarza... ze smiechu
                      • nezja Re: Jestem z Wami od polnocy moze dzis... 20.10.05, 11:09
                        pampersy sobie złodziejaszku kup, w takim razie;-)
                        • zlodziej_czasu Re: Jestem z Wami od polnocy moze dzis... 20.10.05, 11:11
                          Po co kupowac, w koncu profesjonalista ze mnie
                          • nezja Nie zmieniaj tematu , cv gdzie?!;-) 20.10.05, 11:17
                            To ja tez sie przedstawie Lilianna jestem , w grudniu skoncze 34 lat dokładnie
                            18.12 ( lubie białe kwiaty -thx;-) )matka , zona , kochanka ...bładząc zawitałam
                            tu jakos w połowie lipca, albo poczatek sierpnia jakos tak;-)))

ps: to było na zachete;-) teraz ty;-)
                            • zlodziej_czasu Re: Nie zmieniaj tematu , cv gdzie?!;-) 20.10.05, 11:24
                              Michal, 33 lata bez zony ale z dzieckiem, lubie marzyc, lubie krasc czas,
                              kobiecy czas:) Uwielbiam zawirowania muzyki, jazde metrem, wsciekle psy, boje
                              sie latac samolotem, ubostwiam Dolce&Gabana na kobiecym karku. Reszta przyjdzie
                              z czasem...
                              • nezja Re: Nie zmieniaj tematu , cv gdzie?!;-) 20.10.05, 11:28
                                ..o to mam propozycje ...z racji Twojej bojazni w lataniu ( tez to mam )
                                proponuje skok z bandzi...ja sie przymierzam ( od ...2 lat ;-( eh )Co Ty na
                                to?.Kto jeszcze sie przyłaczy?;-)
                                • zlodziej_czasu Re: Nie zmieniaj tematu , cv gdzie?!;-) 20.10.05, 11:30
                                  To juz w ostatecznosci! Wole skok na gleboka wode, tak zeby mnie ponioslo, zeby
                                  wirowalo moim umyslem, zeby Swiat wirowal...
                                  • nezja Re: Nie zmieniaj tematu , cv gdzie?!;-) 20.10.05, 11:37
                                    najprosciej lecz nie polecam , zanóz sie w górski potok rwący , moze cało
                                    wyjdziesz , drugi sposób ...zakochaj sie ...nie tylko umysł ale i swiat cały
                                    zawiruje;-)
                                    • zlodziej_czasu Re: Nie zmieniaj tematu , cv gdzie?!;-) 20.10.05, 11:38
                                      Dotarl przekaz! Jakie to krzepiace
                                      • nezja Re: Nie zmieniaj tematu , cv gdzie?!;-) 20.10.05, 11:41
                                        a jak zrozumiałes owy przekaz?;-)Mow duzymi literami;-)
                                        • zlodziej_czasu Re: Nie zmieniaj tematu , cv gdzie?!;-) 20.10.05, 11:43
                                          Teraz pisze o Twoim czytaniu ze zrozumieniem... celujaco!
                                          • zlodziej_czasu Re: Nie zmieniaj tematu , cv gdzie?!;-) 20.10.05, 11:45
                                            Frekwencja tutaj iscie wyborcza! Zawsze takie puste katy?
                                            • nezja Re: Nie zmieniaj tematu , cv gdzie?!;-) 20.10.05, 11:47
                                              Nie , nie zawsze to ja tak na nich działam , ide precz zatem , pogrąze sie w
                                              zadumie;-(
                                              • zlodziej_czasu Re: Nie zmieniaj tematu , cv gdzie?!;-) 20.10.05, 11:50
                                                No moze zawirujesz troche, bo juz przemysliwuje rezygnacje z tego przybytku!
                                • nezja Re: Nie zmieniaj tematu , cv gdzie?!;-) 20.10.05, 11:38
                                  haaa!!! Boisz sie ...spoko ja tez jeszcze dojrzewam ...jeszcze za dwa lata i
                                  skocze;-))
                • zlodziej_czasu Re: Jestem z Wami od polnocy moze dzis... 20.10.05, 11:02
                  Tak bez buzi? Bez odrobiny zachety mam sie obnazac?
                  • nezja Re: Jestem z Wami od polnocy moze dzis... 20.10.05, 11:03
                    złodziejaszku nie dyskutuj , na czułosci bedzie pora;-))))))
    • oliwka_to_ja Re: Jestem z Wami od polnocy moze dzis... 20.10.05, 11:02
      Miłego dnia :)
      • zlodziej_czasu Re: Jestem z Wami od polnocy moze dzis... 20.10.05, 11:03
        Oliwka jak wyszlas to juz Cie nie ma...
        • bebe80 Re: Jestem z Wami od polnocy moze dzis... 20.10.05, 11:04
          nezja nie popusci:)
          • nezja Re: Jestem z Wami od polnocy moze dzis... 20.10.05, 11:05
            ano nie ;-))))))
      • nezja Re: Jestem z Wami od polnocy moze dzis... 20.10.05, 11:04
        Oliwko ( imie najpiekniejsze jak dla mnie )wzajemnie;-))))
        • oliwka_to_ja nezja :) 20.10.05, 11:33
          Dziękuję bardzo :)
          Poranek taki zimny :( miło usłyszeć w południe coś miłego :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka