os4 20.10.05, 12:53 Szukam czlowieka, z kim mozna pogadac o roznych rzeczach. Jestem z Ukrainy , mam 27 lat, jestem facetem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betistw Re: Szukam przyjacieli 12.11.05, 20:14 Witam, jesli szukasz kogos zeby tylko pogadac to z mila checia moge Ci potowarzyszyc w jakiejs rozmowie:):):). Mam 25 lat i jestem kobieta ( zamezna:) - pisze to bo niektorym to przeszkadza).Ja jednak jestem innego zdania, stan cywilny nie powinien ograniczac nas w nawiazywaniu kontaktow z innymi ludzmi:). Moj mail: betistw@gazeta.pl. ZAPRASZAM!!! i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
unkhas Re: Szukam przyjacieli 14.12.05, 09:25 O, to sprawa jasno postawiona, super. Dołączam się do koleżanki, ja mam 29 lat i dwójkę cudownych dzieciaczków. Jestem przeważnie na GG (1133505). Jak chcecie czasem zamienić parę zdań to zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
osssa5 Re: Szukam przyjacieli 04.01.06, 20:47 Bardzo chętnie poznam kogoś z Ukrainy. I pogadam o głupotach chociażby) Napisz coś o sobie na GG:3268735. Ja jestem w przeciwieństwie do pozostałych pań, które ci odpisały, samotna..Mam 22 lata. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś