ziuta74 23.10.05, 20:56 kurwa, gdzie ja mieszkam? kto go wybral? teraz to juz na pewno zdrozeje moj kredyt. a mam go na 30 lat:( zalamana:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maszimara Re: kaczor-land 23.10.05, 21:11 perspektywa na przyszłość: chiny, produkcja klocków LEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: kaczor-land 23.10.05, 21:47 zastanawialam sie, czy zmieniac obywatelstwo, bo szkoda mi bylo polskiego (wiadomo, patriotyzm). teraz juz mi nie szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: kaczor-land 23.10.05, 21:54 Noi nie, kolejna porazka..... Porazka rozsadku nad ... Niestety nie jestem zaskoczona... To nie pierwszy raz kiedy po lewej stronie na stolki wskakuje prawa. A ludzilam sie ze nareszcie bedzie normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: kaczor-land 23.10.05, 22:11 ulinha, glosowalas? tak sie tylko pytam, czy zorganizowali cos tam gdzie mieszkasz (masz tam gdzies blisko konsulat czy ambasade)? u mnie tak. ja nie bylam, dla jasnosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: kaczor-land 23.10.05, 22:59 "kurwa mać" koniec kwestii.... możecie mi polecić jakieś miejsce by w poczuciu estetyki i zdrowego rozsądku wychować dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: kaczor-land 24.10.05, 08:11 No więc planowałam dzisiaj uroczyście oddać dowód osobisty i zacząć starania o azyl w dowolnym kraju świata. Ale myślę, że wcześniej wysadzę w powietrze Radio Maryja z przełożonym, za kurwa, mieszanie się w politykę. Ogłaszam dzień żałoby po straconych szansach. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: kaczor-land 24.10.05, 09:12 o,o, o...i tu juz zaczynamy myslec logicznie. to jest po prostu jakis obled ta polska pseudokatolicka. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: kaczor-land 24.10.05, 10:59 obłęd obłędem, naród naćpany albo co ? myślałam że jak wstane rano okaże się że ja zły sen miałam...a nie miałam- mam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: kaczor-land 24.10.05, 11:04 Kruger, będziemy miały sen wariata przez 5 lat :(((( Naród po prostu chce leżeć, robić pod siebie i brać zasiłki. Przynajmniej większa część narodu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: kaczor-land 24.10.05, 11:12 przede wszystkim ci,ktorzy juz to robia. chca wiecej, dluzej, lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś