Dodaj do ulubionych

KIJANA BIO ACTIV!!!:)

26.09.02, 10:30
jesteś tu kajś babo nad wyraz aktywna w morde jeża!!??:)
czy może mam iść i tropić Cie jak Tygrys śladami Twej aktywności!!?:)

tygrysek...

Obserwuj wątek
    • Gość: kijana Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: 193.74.43.* 26.09.02, 10:39
      feromony ciem poprowadzą...;))))
      • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 26.09.02, 10:54
        tego możesz być pewna!!!, choby z końca świata trafie!!!:)
        oczywiście wszystko dzięki kociemu super węchowi i wzrokowi!:)
        a kijanki mają w naturze taką aktivity???, bo że Tygryski to wiem!:)
        • Gość: mario2 Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 10:57
          Kijanki sie przepoczwarzaja i zostaja paskudnymi ropuchami,
          co w powiazaniu z tygrysami i wilenialych futrzanych dupach,
          dajs smieszna kompozycje :o)
          • Gość: kijana Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: 193.74.43.* 26.09.02, 11:00
            no co ty powiesz? a ty masz z kim stworzyć jakakolwiek kompozycję?
            • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 26.09.02, 11:02
              oczywiście że ma! ze zmywarką do naczyń!:))haha..

• Gość: mario2 Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 11:19
              spytaj Maryjki...
              • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 26.09.02, 11:32
                Mario Ty chwalipięto!!!:))

kijanuś zapach feromonów zanika!!:), nie bądź taka activity!!:)
                ..dychnij se troche kobieto!!:))

tygrysek...

• Gość: mario2 Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 12:33
                  ja mam sie przynajmniej czym pochwalic :o)
                  • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 26.09.02, 12:39
                    no nie rozśmieszaj mnie!:))),...czymże to???
                    • Gość: mario2 Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 12:41
                      Tym czym ty chcialbys, a nie mozesz :o)
                      • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 26.09.02, 12:51
                        to godej chopie czym!! jak zacząłeś to dokończ bom ciekaw wielce cóż ty masz
                        takiego czego nie mam ja!?:)))

• Gość: mario2 Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 13:04
                          pomysl, ponoc ci to niezle wychodzi :o)
                          • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 26.09.02, 13:18
                            eeeee...Mario!, wole to usłyszeć od Ciebie chopie!:)
                            • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 27.09.02, 09:02
                              witaj Kijanuś maine kleine active woman w morde jeża!!:))
                              żyjesz???, pracujesz??? , pijesz???:)))

tygrysek...

• Gość: kijana Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: 193.74.43.* 27.09.02, 09:32
                                da, żyje. Ale mi wyskoczyło wielkie KURWA MAĆ!!!! zimno (opryszczka), a to jest
                                najgorsza dla mnie jazda.
                                • Gość: mario2 Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 09:38
                                  na tych wargach masz opryszczke?
                                  To moze nie z zimna?
                                  • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 27.09.02, 10:04
                                    eee....!! też masz siem czym przejmować babo!!:)
                                    co tam jedno wielkie kurwa mać znaczy we wszechświecie!!!:)
                                    lepiej powiedz co tam u ciebie!! jezdem spragniony informacji!!:)

• Gość: kijana Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: 193.74.43.* 27.09.02, 10:26
                                      w środe byłam na basenie i jestem z siebie dumna bo wymiatałam ja kdzika pełną
                                      godzine kraulikiem, a wczoraj był niezły trening z capoeiry, tylko trochę mnie
                                      bolą mnie mięsnie łydki chyba dobrze siem nie rozgrzałam. A teraz wpierdzielam
                                      śniadanko.

A ty mario uważaj, żeby ci coś na kutasiku nie wyskoczyło, bo wtedy umrzesz z
                                      nieróbstwa ;)))
                                      • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 27.09.02, 10:52
                                        ech Kijanuś, Kijanuś!!:)), jakaś Ty aktywna kobieta jezd!!:))
                                        aż słów mi brak!!:),..skąd w małej kijance tyle energii!!???
                                        bo że w Tygrysku to siem nie dziwie, duży, silny , polować musi...
                                        ale w kijance???:))
                                        a jak tam piesek koleżanki??? widujesz go jeszcze???:)

Mariowi to może najwyżej dysk w kręgosłupie wyskoczyć!!!:)))

tygrysek...
                                        • Gość: kijana Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: 193.74.43.* 27.09.02, 11:05
                                          bo je jezdem silna kijana!!!!! a dzisiaj jadę do stomatologa i kijana będzie
                                          kwiczeć na fotelu aż miło...
                                          • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 27.09.02, 11:10
                                            bravo!!!, to jezd mój twardziel!!!!:)), taka masz być!!!:))
                                            ..kurde Tygryski boją siem stomatologów...
                                            ..to jedyna rzecz jakiej siem bojom..:)
                                          • Gość: mario2 Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 11:12
                                            tylko nie pomyl fotela dentystycznego z ginekologicznym.. :o)
                                            • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 27.09.02, 11:20
                                              spoko, spoko chopie! nie pomyli!!!;)
                                              • Gość: mario2 Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 11:24
                                                no nie wiem... :o)
                                                • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 27.09.02, 11:55
                                                  ja wiem!,..możesz być pewien że nie!!:)
                                                  • Gość: mario2 Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 11:58
                                                    moze byc tak, ze pojdzie do dentysty, rozsiadzie sie jak u ginekologa i poprosi
                                                    o wyciagniecie sztucznej szczeki co jej od wczoraj tam zostala :o)
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 27.09.02, 12:03
                                                    no to by już kurwa było przegięcie pały!!!:))))
                                                  • Gość: mario2 Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 12:06
                                                    to, co ma z ta sztuczna szczeka tam lazic? Jak z wkladka?
                                                  • Gość: kijana Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) IP: 193.74.43.* 27.09.02, 12:06
                                                    wiesz Mario muszę ci powiedzieć że zadziwiasz mnie jeżeli chodzi o takie
                                                    historie jak powyżej. Nie sądzę żebyś miał tak bogatą wyobraźnię, pozostaję
                                                    jedynie możliwość że zdarzały ci się takie historie...
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA BIO ACTIV!!!:) 27.09.02, 12:16
                                                    daj spokój Kijanuś!:), nie ma co..:)
                                                    trzymaj siem dzielnie u tego dentysty!!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka