chiara76 26.10.05, 12:09 no, proszę mi się tu wpisywać natychmiast!;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: dzień doberek, co taka cisza dzisiaj, hę? 26.10.05, 12:12 No siedzę od rana i czekam aż ktoś pupsko przywlecze. Wiem, że Kruger żyje, bo majla dostałam, a reszta? A Djarneza to już chyba tydzień nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: dzień doberek, co taka cisza dzisiaj, hę? 26.10.05, 12:28 tematu nie mam. co po proznicy bede gadac;) no, oprocz kilku wczorajszych smierdzieli w autobusie o ktorych piasc mi sie nawet nie chce,bo obrzydliwosc czlowieka bierze na ten brak higieny. myslalam ze to tylko nasi panowie sa wachaczami skarpet. ale tutaj tez jest takich pelno. no i usiadla mi dzisiaj rano dziewucha za plecami. zula gume tak oblesnie, ze slyszalam jej mlaskanie i mi sie wbijalo jak szpilka pod paznokiec. brr... no i wogole leb mnie nawala, bo pogoda sie zmienia i niebo zamulone. wypilam jedna kawe, drugiej nie moge, bo inaczej kogos ukatrupie. no powiedzcie, o czym tu pisac...? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dzień doberek, co taka cisza dzisiaj, hę? 26.10.05, 12:31 Można tak bez sensu popisać. Np: o pogodzie. U mnie słońce z prawej, z lewej ciemne chmury. Dziękuję za uwagę :) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: dzień doberek, co taka cisza dzisiaj, hę? 26.10.05, 12:35 leb mi rozwala. juz wzielam jedna tabletke, ale nic nie pomaga. wkurzylam sie na jedna laske na mm, bo napisala ze 10 lat roznicy w zwiazku to kazirodztwo. nie wiem skad sie takie urywaja. uzywaja slow znaczenia ktorych nie rozumieja. brrr...niech mnie ktos przytuli...:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dzień doberek, co taka cisza dzisiaj, hę? 26.10.05, 12:38 conejito13 napisała: > niech mnie ktos przytuli...:) Pójdź w me objęcia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: dzień doberek, co taka cisza dzisiaj, hę? 26.10.05, 12:43 poszlam... dziekuje, prosze, na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: hehe gdzie ten link? Dawaj, pośmiejemy się;) 26.10.05, 12:58 ja nie umiem linka dawac. nowa jestem na forumach. to jest na mm w poscie 'roznica wieku'. prosze jasnie panstwo o wybaczenie:) obiecuje poprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: hehe gdzie ten link? Dawaj, pośmiejemy się;) 26.10.05, 12:59 ja już znalazłam;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12264&w=30971908&a=30998639 to jest tak jak się używa słów nie rozumiejąc ich znaczenia. Ja bym się nie denerwowała. Ja bym się raczej pośmiała nad kimś, kto używa słów i nie wie, co one oznaczają. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: hehe gdzie ten link? Dawaj, pośmiejemy się;) 26.10.05, 13:03 tak, tylko najgorsze ze ona w to swiecie wierzy. i wogole kolezanka babci! nie no, lepiej juz powolac sie na radio maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Szkolenie dla Conejito 26.10.05, 13:01 Żeby wkleic linka należy: - otworzyć stronę do której chcesz linkę - najechać na adres - kliknąć prawym przyciskiem myszy i dać "kopiuj" Następnie - otworzyć posta w którym chcesz wkleić link - kliknąć prawym przyciskiem myszy i dać "wklej" Gotowe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Szkolenie dla Conejito 26.10.05, 13:04 ok. next time sprobuje. czlowiek sie ciagle uczy. eh, ta technologia nowoczesna:) Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: dzień doberek, co taka cisza dzisiaj, hę? 26.10.05, 12:34 zbanowanie mnie czeka, ale co tam-napisze jaka kurwa cisza? noc miałam przejebaną, dwoje dzieci dało mi się we znaki przy czy nienarodzony kojarzy mi się z postacią z horroru ! typu "zjem matke od środka, albo chociaż ją rozerwe" co mam drogowskaz do wyjścia zrobić? ale nic to ! 7:15 rano, banda przeklinających robotników kończy układać rusztowania-czyli walenie młotem w metalowe konstrukcje-bosko ! zaraz po tym wiertary udarowe...i tak do 9:00... a teraz już tylko głuche przyklepywanie styropianu i Mikołaj co się sudocremem wysmarował.... więc pytam teraz już grzecznie (oglądając 17raz hefalumpy) jaka cisza ??? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dzień doberek, co taka cisza dzisiaj, hę? 26.10.05, 12:36 No masz Kruger przeje..ne. A będzie gorzej (czy nie dołować za wcześnie???) Jak mały wyjec będzie wył całe noce. Nie, jednak nie będę jej dołować, w stanie jest <odmiennym> Kruger, będzie dobrze :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: dzień doberek, co taka cisza dzisiaj, hę? 26.10.05, 12:42 bosz... to ja chyba pojde i przytule moich kataryniarzy w niedziele. a niech sobie graja na zdrowie:) w porownaniu ze styropianem i waleniem w rury to maly mikus. acha, dzisiaj zaloze chlopu dwie prezerwatywy:) Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: dzień doberek, co taka cisza dzisiaj, hę? 26.10.05, 12:46 jedna powinna wystarczyć, "kazirodztwo" dobre sobie :)))) oj mnie tam wiele chciało życie uprzykrzyć mówiąc że M młodszy (niby fuja) albo że różnica w wykształceniu nas rozdzieli (hi hi hi) ps: liczę że drugi jak i pierwszy po wieczornym kinie będzie spał do rana. Miko staje się potworem nocnym tylko na czas ząbkowania... ale fakt że wszystko na raz to koktajl nie do zniesienia Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: dzień doberek, co taka cisza dzisiaj, hę? 26.10.05, 12:55 dzisiaj jak nigdy mnie wpienia bardziej wszystko. nawet skretynialosc i moherowe berety, do ktorej jestem przyzwyczajona. kruger, oby wyszly w koncu wszystkie zeby tym ktorym maja wyjsc a inni padli w objecia Hypnosa jak najwczesniej dzisiaj w nocy:) i nawet nie mozesz sobie seteczki golnac...:( jak pech to pech:) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 nie kotuś:) 26.10.05, 13:31 ja jeszcze nigdy nie pisałam pod innym nickiem, wzdragam się...;) A co napisał? Idę czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 już wiem, CO masz na myśli, ale to nie ja 26.10.05, 13:39 ciekawe zatem , kto? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: już wiem, CO masz na myśli, ale to nie ja 26.10.05, 14:03 Nie wiem kto, ale chyba od nas, bo pisał/a do Led o hymnach :)) Odpowiedz Link Zgłoś