around_the_sun 26.10.05, 22:41 nawet nie wiedziałam, że jest już obsada. Co myślicie? film.interia.pl/news?inf=679787 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tecumseh13 Re: S@motność w sieci 26.10.05, 23:23 hola hola, nie tak szybko, a gdzie casting? ja też chcieć mieć jakaś rola ... Hough! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: S@motność w sieci 26.10.05, 23:36 Całe szczęście, że Jakubka nie gra Kukiz, bo takie były kiedyś zamiary ponoć. Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: S@motność w sieci 27.10.05, 08:26 around_the_sun napisała: > Całe szczęście, że Jakubka nie gra Kukiz, bo takie były kiedyś zamiary ponoć. A ja sie cieszę, że Jakuba nie gra Żmijewski. Cielecka jest swietną aktorką,piękna babką, ale do tej roli mi jakoś nie pasi, ma taką zimną urodę. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: S@motność w sieci 27.10.05, 08:35 wlasnie mialam to samo napisac o Cieleckiej, w niej w ogole nie ma ciepla i uczuc Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: S@motność w sieci 27.10.05, 09:18 ja mam to samo odczucie co do Cieleckiej, jakoś nie widzę jej w tej roli, ale na film niecierpliwie czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: S@motność w sieci 27.10.05, 00:30 "W sieci, jak w filmie - za prawdzie uznajemy to, co wydaje nam się szczere." Naprawdzię wkradła się literowka w za praWdziwe . Obsada akuratna jak do tej opowieści autentycznej . Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond WEŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ PRZESTAŃ !!! 27.10.05, 09:48 własnie wczoraj o tym gadaliśmy w pracy.... idę czytać te obsadkę, no ciekawym, ciekawym.. a telepatii sobie nie zyczę...co to? IMEJL nie wystarczy? cholerka... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: WEŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ PRZESTAŃ !!! 27.10.05, 09:51 no! wporzo! chyra moze być!!! bożżżżżżżżżz żeby oni tylko z tego nie zrobili bożej poszewki !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: WEŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ PRZESTAŃ !!! 27.10.05, 10:25 drzejms-buond napisał: > własnie wczoraj o tym gadaliśmy w pracy.... > idę czytać te obsadkę, no ciekawym, ciekawym.. > a telepatii sobie nie zyczę...co to? IMEJL nie wystarczy? cholerka... :-/ życzę sobie czy nie życzę to samo przychodzi, o! i niech nie krzyczy, niech zje ciacho bo ma na ciacho ochotę... telepatia. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: WEŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ PRZESTAŃ !!! 27.10.05, 12:32 czarownica!!!!!!!!!! zobaczysz , pod choinkę dostaniesz MIOTŁĘ!!!! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: WEŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ PRZESTAŃ !!! 27.10.05, 12:44 drzejms-buond napisał: > czarownica!!!!!!!!!! > zobaczysz , pod choinkę dostaniesz MIOTŁĘ!!!! > :-D aha, już ją nawet widzę, ładna, przyda się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: WEŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ PRZESTAŃ !!! 27.10.05, 12:48 to ja może tem smalec jakoś przywiążę? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: WEŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ PRZESTAŃ !!! 27.10.05, 12:57 Aha, cirwonom kokardkom :) ze śliweczkami, koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: WEŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ PRZESTAŃ !!! 27.10.05, 13:02 spytaj Drzejmsa czy ta miotła to Nimbus 2000. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: WEŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ PRZESTAŃ !!! 27.10.05, 14:36 wystarczy mi wersja klasyczna, ale wybrzydzać nie będę :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: WEŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ PRZESTAŃ !!! 27.10.05, 14:46 buuuuuuuuuuuu ja też bym chciała miotłę.... Niech mi Drzejms też jedną przyzna... Przecież już on najlepiej powinien wiedzieć, jaka masakra jest w godzinach szczytu na trasie Gródek - Warszawa... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: WEŚŚŚŚ PRZESTAŃ !!! 27.10.05, 15:02 posiada sie miotły z turbodoładowaniem i wtryskiem... lusterka tylnego brak zainteresowane? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: WEŚŚŚŚ PRZESTAŃ !!! 27.10.05, 15:05 drzejms-buond napisał: > posiada sie miotły z turbodoładowaniem > i wtryskiem... > lusterka tylnego brak > zainteresowane? ja kcem prawdziwom wiedźmowom, wersja- drapak. na takiej najlepiej się lata. a z przodu lusterko jest? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: WEŚŚŚŚ PRZESTAŃ !!! 27.10.05, 15:20 drzejms-buond napisał: > posiada sie miotły z turbodoładowaniem > i wtryskiem... mówi sie "z wytryskiem" Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: WEŚŚŚŚ PRZESTAŃ !!! 28.10.05, 09:51 invicta1 napisała: > drzejms-buond napisał: > > > posiada sie miotły z turbodoładowaniem > > i wtryskiem... > mówi sie "z wytryskiem" no, no , no już ja wiem co piszę, nie ważne gdzie się wytryska.. ważniejsze jest, gdzie się wtryskuje.... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: WEŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ PRZESTAŃ !!! 27.10.05, 15:02 hola, hola, miotła tylko dla czarownicy :) ale może się załapiesz na jakiś hilikopter? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: WEŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ PRZESTAŃ !!! 27.10.05, 15:04 odkurzacz se kupie wieeeeeeeeeeesz? i szybciej będzie latał niż jakaś stara miotła! :P Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: WEŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ PRZESTAŃ !!! 27.10.05, 19:08 ja tej ksiązki strawić nie mogłam. Jakas taka naiwna banalna i powierzchowna. Nie odkrywcza w każdym bądź razie.wg mnie oczywiście:-) Odpowiedz Link Zgłoś