Dodaj do ulubionych

caly narod z radoscia wita odejscie uzurpatora....

03.11.05, 18:48
jeszcze towarzyskie nie zginelo:)
Obserwuj wątek
    • trzpiot_1 Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 18:52
      O, czarna, już z powrotem z wygnania? :)
      • czarna_rozpacz Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 18:55
        zalatwilem to z michniczkiem,
        za to ze wsadzilem lewka z powrotem do klatki,
        to on pogonil zoska:)
        • trzpiot_1 Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:06
          Ja tam zupełnie się nie znam na tych męskich intrygach, wiem tylko, co mi się
          podoba, a co nie.
          • pazerny Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:14
            A mozesz powiedziec, co ci sie podoba, a co nie? Najtrudniejsze to okreslenie
            samego siebie, nieprawdaz?
            • coitusik Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:17
              trzpiotowi najbardziej podobaja sie menskie babolinki,
              i nie cierpi zosiowatych facetow:)
              • pazerny Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:20
                Trzpiot jak to wszystkie Trzpioty maja we zwyczaju troche tarmoli
                rzeczywistosc, nie uwazasz? :)
                • coitusik Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:23
                  skoro rzeczywisstosc taka do doopy,
                  to trzeba ja troche potarmolic,
                  • pazerny Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:26
                    Rzeczywistosc zawsze mozna ominac, albo nie zwracac na nia uwagi. Wszak to nie
                    rzeczywistosc daje nam jesc :)
                    • coitusik Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:30
                      lepiej sie nie najesc,
                      niz z byle jaka rzeczywistosci sie kolegowac,
                      • pazerny Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:34
                        Masz wplyw na to w jakiej rzeczywistosci bedziesz egzystowal? Bo ja nie! No
                        chyba ze poprosze o azyl na Kubie albo Bialorusi :o)
                        • coitusik Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:43
                          skoro tutaj rozpieprzylem komune,
                          to mysle,
                          ze tam tez dam sobie rade:)
                          • pazerny Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:44
                            To Ty Wielki Rozpieprzacz jestes. mam ngratulowac, czy podziwiac, bo przyznam,
                            mnie skoki przez ploty nigdy nie wychodzily, ani nie imponowaly :)
                            • coitusik Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:53
                              no to gnij w swojej rzeczywistosci,
                              i sie Trzpiota nie czepiaj,
                              • pazerny Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:58
                                Oj Kitus. Azaliż w brzegu az tak nerwowi ludzie mieszkaja? :o)
                                • coitusik Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 20:01
                                  a czy ja sie nerwuje,
                                  wiem z jakim pacanem gadam,
                                  ale udaje,
                                  ze nie wiem:)
                                  • pazerny Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 20:03
                                    cich Kitus, pijaczyno straszna :)
                                    • coitusik Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 20:05
                                      a zebys wiedzial,
                                      co ja pije teraz,
                                      mam osobiste letnie naleweczki,
                                      z wisni,
                                      i z malin:)
                                      • pazerny Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 20:08
                                        Nie kus niedobra istoto! :)
                                        • coitusik Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 20:10
                                          nie kusze,
                                          czuje,
                                          ze dzisiaj zrobie porzadek z nimi,
                                          potrzebuje flaszeczek na orzechowke:)
                                          • pazerny Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 20:20
                                            A ja zebralem juz głóg- czyli owoce dzikiej rozy. Mniam- wyobraz sobie co z
                                            tego moze powstac. A tak swoja droga Twoje kuszenie jest bliskie realizacji-
                                            wiesz ze autobane juz nam otwarli? :)
                                            • coitusik Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 21:06
                                              gliwice odetchna:)
                                              w koncu wiem,
                                              gdzie teraz jestes,
                                              • zgrywusik Re: ty to masz nosa ogoniasty.., 03.11.05, 21:19
                                                przecież ta pazerota od razu śmierciała czerwoną zgnilizną na kilometr :)
                                                • coitusik Re: ty to masz nosa ogoniasty.., 03.11.05, 21:31
                                                  a stalin z nim,
                                                  najbardziej mnie wqrza,
                                                  ze przez te gloopty czerwonych qtafonow,
                                                  tak czarno-zielone pisiory teraz szczytuja,
                                                  • zgrywusik Re: i przez głupotę tych co przegrali, 03.11.05, 21:36
                                                    postepowali w trakcie wyborów według zasad biblii - jak oberwałeś, to nadstaw
                                                    drugi półdoopek.

• coitusik Re: i przez głupotę tych co przegrali, 03.11.05, 21:42
                                                    nie wiem,
                                                    do czego pijesz,
                                                    jako liberal nie czuje sie przegrany,
                                                    szkoda tylko kolejnych pieciu lat,
                                                  • zgrywusik Re: w tygodniu nie piję..:), 03.11.05, 21:52
                                                    a tak na serio, mi też szkoda tego, co mogło być. A mogła być powtórka skoku
                                                    gospodarczego z początku lat 90-tych, optymizmu, wiary w sukces itp. Za 5 lat
                                                    już nikomu nie będzie się chciało wierzyć, a dzisiejsza młodzież woli państwo
                                                    opiekuńcze i gruszki na wierzbie.

p.s.: uważam, że PO była zbyt delikatna wobec swojej konkurencji w trakcie
                                                    wyborów.

• coitusik Re: w tygodniu nie piję..:), 03.11.05, 22:03
                                                    szkoda tu gadac,
                                                    kiedys,
                                                    oczywiscie nie w tygodniu,
                                                    i bardziej bezposrednio o tym pogadamy:)
                                                  • zgrywusik Re: jak dwie niedziele się do kupy zejdą..:), 03.11.05, 22:08
                                                    smutne jest jedynie to, że prawie po 50% wyborców w wieku 18-24 i 25-35 lat
                                                    wybrało to co mamy teraz.

p.s: pocieszam się tym, że drób potrafi tylko jaja znosić, a nie szmal i mannę
                                                    z nieba :)
                                                  • coitusik Re: jak dwie niedziele się do kupy zejdą..:), 03.11.05, 22:12
                                                    pitolisz z ta mlodzieza,
                                                    przeanalizuj sobie:
                                                    www.prezydent2005.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/index.htm
                                                    moze w styczniu bede tam,
                                                    tylko znowu jakis unikow nie rob:)
                                                  • zgrywusik Re: pierfu, pierdu z tym styczniem, 03.11.05, 22:16
                                                    a z młodzieżą nie pitolę, najwyżej część "młodzieży":)

coitusik napisał:

> pitolisz z ta mlodzieza,
                                                    > przeanalizuj sobie:
                                                    > www.prezydent2005.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/index.htm
                                                    > moze w styczniu bede tam,
                                                    > tylko znowu jakis unikow nie rob:)
                                                  • coitusik Re: pierfu, pierdu z tym styczniem, 03.11.05, 22:19
                                                    powaga,
                                                    mam konferencje w pekinie:)
                                                    tylko musze znalezc sponsora:)
                                                  • zgrywusik Re: poszukaj lepiej sponsorki, 03.11.05, 23:03
                                                    kiedyś byłeś w tym dobry :)

coitusik napisał:

> powaga,
                                                    > mam konferencje w pekinie:)
                                                    > tylko musze znalezc sponsora:)
                                                  • trzpiot_1 Re: w tygodniu nie piję..:), 03.11.05, 22:08
                                                    A dopuścicie starego Trzpiota do tych męskich rozmów? czy nie?
                                                  • zgrywusik Re: Nieeeee !!! 03.11.05, 22:10
                                                    Bo znowu będziecie się po parkach ukrywać :)

trzpiot_1 napisała:

> A dopuścicie starego Trzpiota do tych męskich rozmów? czy nie?
                                                  • trzpiot_1 Re: Nieeeee !!! 03.11.05, 22:15
                                                    I to była odpowiedź, na którą oczekiwałam :)
                                                  • zgrywusik Re: Nie męczy Ciebie już 03.11.05, 22:19
                                                    ta nieomylność ?:)

trzpiot_1 napisała:

> I to była odpowiedź, na którą oczekiwałam :)
                                                  • trzpiot_1 Re: Nie męczy Ciebie już 03.11.05, 22:33
                                                    Jak cholera. Naprawdę, dużo bym dała, żeby się chociaż kilka razy omylić ;)
                                                  • zegor Re: Nie męczy Ciebie już 03.11.05, 22:38
                                                    :))
                                                  • trzpiot_1 Re: Nie męczy Ciebie już 03.11.05, 22:39
                                                    Nie no, znowu powiedziałam cos nie tak? ;)
                                                  • zegor Re: Nie męczy Ciebie już 03.11.05, 22:43
                                                    Nie,jak zwykle wszystko w normie :))
                                                  • trzpiot_1 Re: Nie męczy Ciebie już 03.11.05, 22:45
                                                    Ale ja nie chcęęęęę! Niech będzie wreszcie nienormalnie i po ludzku.
                                                  • zegor Re: Nie męczy Ciebie już 03.11.05, 22:51
                                                    Nienormalnie,czyli całkowicie po ludzku :))
                                                  • trzpiot_1 Re: Nie męczy Ciebie już 03.11.05, 22:55
                                                    No nie wiem, ostatnio oglądam serial o małpach, i powiem Ci- czasem nie widzę
                                                    różnicy, tyle, że im ta ludzkość naturalniej i radośniej wychodzi.
                                                  • zgrywusik Re: to proste, 03.11.05, 23:04
                                                    bądź czasami sobą :)

trzpiot_1 napisała:

> Jak cholera. Naprawdę, dużo bym dała, żeby się chociaż kilka razy omylić ;)
                                                  • trzpiot_1 Re: to proste, 03.11.05, 23:05
                                                    Małpiszon! :))
                                                  • zgrywusik Re: i widzisz jakie to proste.., 03.11.05, 23:08
                                                    może jednak zrób sobie krótką przerwę z tym serialem o małpkach :)

trzpiot_1 napisała:

> Małpiszon! :))
                                                  • trzpiot_1 Re: i widzisz jakie to proste.., 03.11.05, 23:13
                                                    Ok, przerzucę się na "Łowców mitów". Tam ostatnio badali na fasolce czy to
                                                    prawda, że mówienie do roślin stymuluje ich wzrost. Jak się okazało - fasolce
                                                    najbardziej podobał się heavy metal, mniej muzyka klasyczna, a to, czy jej się
                                                    prawiło czułe słowka, czy wymyślało od najgorszych, to już jej wisiało kalafiorem.
                                                  • czarna_rozpacz czy zegor i pazerny.... 05.11.05, 09:09
                                                    to,
                                                    to samo ?
                                                  • to-wlasnie-ja Re: czy zegor i pazerny.... 05.11.05, 09:43
                                                    wydaje mi sie , ze nie
                                                  • zegor Re: czy zegor i pazerny.... 05.11.05, 10:35
                                                    Dzięki,oczywiście,że nie
                                                  • trzpiot_1 Re: czy zegor i pazerny.... 05.11.05, 15:57
                                                    To całkiem kto inny :)
                                                  • coitusik Re: czy zegor i pazerny.... 05.11.05, 20:26
                                                    nie badz takim wassermanem,
                                                    trzpiocie jeden,
                                                  • trzpiot_1 Re: czy zegor i pazerny.... 05.11.05, 20:54
                                                    No coś Ty! Przecież nie jestem do tego pana podobna nawet z nosa! ;)
    • hedonista.oswiecony wojna tu jakaś była? 03.11.05, 19:48
      na innym forum też była ostatnio, a może to wpływ kampanii wyborczej, może i
      myśmy poddali się temu jadowi?
      kłaniam się,
      HO
    • schizoo Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 20:54
      jak miło pooddychać świeżym powietrzem:)
      • menk.a Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 04.11.05, 10:09
        uważaj, bo za chwilę na to powietrze zostanie wprowadzony vat, cit a może i
        kasy fiskalne;))
        • schizoo Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 04.11.05, 11:17
          menk.a napisała:

> uważaj, bo za chwilę na to powietrze zostanie wprowadzony vat, cit a może i
          > kasy fiskalne;))
          jak mawiał wieszcz.....w piciu mamy mistrza świata,reszta nam u dupy lata;
        • bylomu40i4 Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 05.11.05, 10:04
          menk.a napisała:

> uważaj, bo za chwilę na to powietrze zostanie wprowadzony vat, cit a może i
          > kasy fiskalne;))

To zawsze bedzie sie ono (to powietrze) moglo ratowac ucieczka przez komin :)
    • kotek_sru Re: no to sruuuuuuuuuuuuu ! 05.11.05, 21:12
      I po ptokach !:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka