czarna_rozpacz 03.11.05, 18:48 jeszcze towarzyskie nie zginelo:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzpiot_1 Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 18:52 O, czarna, już z powrotem z wygnania? :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 18:55 zalatwilem to z michniczkiem, za to ze wsadzilem lewka z powrotem do klatki, to on pogonil zoska:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:06 Ja tam zupełnie się nie znam na tych męskich intrygach, wiem tylko, co mi się podoba, a co nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:14 A mozesz powiedziec, co ci sie podoba, a co nie? Najtrudniejsze to okreslenie samego siebie, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:17 trzpiotowi najbardziej podobaja sie menskie babolinki, i nie cierpi zosiowatych facetow:) Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:20 Trzpiot jak to wszystkie Trzpioty maja we zwyczaju troche tarmoli rzeczywistosc, nie uwazasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:23 skoro rzeczywisstosc taka do doopy, to trzeba ja troche potarmolic, Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:26 Rzeczywistosc zawsze mozna ominac, albo nie zwracac na nia uwagi. Wszak to nie rzeczywistosc daje nam jesc :) Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:30 lepiej sie nie najesc, niz z byle jaka rzeczywistosci sie kolegowac, Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:34 Masz wplyw na to w jakiej rzeczywistosci bedziesz egzystowal? Bo ja nie! No chyba ze poprosze o azyl na Kubie albo Bialorusi :o) Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:43 skoro tutaj rozpieprzylem komune, to mysle, ze tam tez dam sobie rade:) Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:44 To Ty Wielki Rozpieprzacz jestes. mam ngratulowac, czy podziwiac, bo przyznam, mnie skoki przez ploty nigdy nie wychodzily, ani nie imponowaly :) Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:53 no to gnij w swojej rzeczywistosci, i sie Trzpiota nie czepiaj, Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 19:58 Oj Kitus. Azaliż w brzegu az tak nerwowi ludzie mieszkaja? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 20:01 a czy ja sie nerwuje, wiem z jakim pacanem gadam, ale udaje, ze nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 20:03 cich Kitus, pijaczyno straszna :) Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 20:05 a zebys wiedzial, co ja pije teraz, mam osobiste letnie naleweczki, z wisni, i z malin:) Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 20:08 Nie kus niedobra istoto! :) Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 20:10 nie kusze, czuje, ze dzisiaj zrobie porzadek z nimi, potrzebuje flaszeczek na orzechowke:) Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 20:20 A ja zebralem juz głóg- czyli owoce dzikiej rozy. Mniam- wyobraz sobie co z tego moze powstac. A tak swoja droga Twoje kuszenie jest bliskie realizacji- wiesz ze autobane juz nam otwarli? :) Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 21:06 gliwice odetchna:) w koncu wiem, gdzie teraz jestes, Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: ty to masz nosa ogoniasty.., 03.11.05, 21:19 przecież ta pazerota od razu śmierciała czerwoną zgnilizną na kilometr :) Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: ty to masz nosa ogoniasty.., 03.11.05, 21:31 a stalin z nim, najbardziej mnie wqrza, ze przez te gloopty czerwonych qtafonow, tak czarno-zielone pisiory teraz szczytuja, Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: i przez głupotę tych co przegrali, 03.11.05, 21:36 postepowali w trakcie wyborów według zasad biblii - jak oberwałeś, to nadstaw drugi półdoopek. Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: i przez głupotę tych co przegrali, 03.11.05, 21:42 nie wiem, do czego pijesz, jako liberal nie czuje sie przegrany, szkoda tylko kolejnych pieciu lat, Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: w tygodniu nie piję..:), 03.11.05, 21:52 a tak na serio, mi też szkoda tego, co mogło być. A mogła być powtórka skoku gospodarczego z początku lat 90-tych, optymizmu, wiary w sukces itp. Za 5 lat już nikomu nie będzie się chciało wierzyć, a dzisiejsza młodzież woli państwo opiekuńcze i gruszki na wierzbie. p.s.: uważam, że PO była zbyt delikatna wobec swojej konkurencji w trakcie wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: w tygodniu nie piję..:), 03.11.05, 22:03 szkoda tu gadac, kiedys, oczywiscie nie w tygodniu, i bardziej bezposrednio o tym pogadamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: jak dwie niedziele się do kupy zejdą..:), 03.11.05, 22:08 smutne jest jedynie to, że prawie po 50% wyborców w wieku 18-24 i 25-35 lat wybrało to co mamy teraz. p.s: pocieszam się tym, że drób potrafi tylko jaja znosić, a nie szmal i mannę z nieba :) Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: jak dwie niedziele się do kupy zejdą..:), 03.11.05, 22:12 pitolisz z ta mlodzieza, przeanalizuj sobie: www.prezydent2005.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/index.htm moze w styczniu bede tam, tylko znowu jakis unikow nie rob:) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: pierfu, pierdu z tym styczniem, 03.11.05, 22:16 a z młodzieżą nie pitolę, najwyżej część "młodzieży":) coitusik napisał: > pitolisz z ta mlodzieza, > przeanalizuj sobie: > www.prezydent2005.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/index.htm > moze w styczniu bede tam, > tylko znowu jakis unikow nie rob:) Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: pierfu, pierdu z tym styczniem, 03.11.05, 22:19 powaga, mam konferencje w pekinie:) tylko musze znalezc sponsora:) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: poszukaj lepiej sponsorki, 03.11.05, 23:03 kiedyś byłeś w tym dobry :) coitusik napisał: > powaga, > mam konferencje w pekinie:) > tylko musze znalezc sponsora:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: w tygodniu nie piję..:), 03.11.05, 22:08 A dopuścicie starego Trzpiota do tych męskich rozmów? czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: Nieeeee !!! 03.11.05, 22:10 Bo znowu będziecie się po parkach ukrywać :) trzpiot_1 napisała: > A dopuścicie starego Trzpiota do tych męskich rozmów? czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Nieeeee !!! 03.11.05, 22:15 I to była odpowiedź, na którą oczekiwałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: Nie męczy Ciebie już 03.11.05, 22:19 ta nieomylność ?:) trzpiot_1 napisała: > I to była odpowiedź, na którą oczekiwałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Nie męczy Ciebie już 03.11.05, 22:33 Jak cholera. Naprawdę, dużo bym dała, żeby się chociaż kilka razy omylić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Nie męczy Ciebie już 03.11.05, 22:39 Nie no, znowu powiedziałam cos nie tak? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: Nie męczy Ciebie już 03.11.05, 22:43 Nie,jak zwykle wszystko w normie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Nie męczy Ciebie już 03.11.05, 22:45 Ale ja nie chcęęęęę! Niech będzie wreszcie nienormalnie i po ludzku. Odpowiedz Link Zgłoś
zegor Re: Nie męczy Ciebie już 03.11.05, 22:51 Nienormalnie,czyli całkowicie po ludzku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Nie męczy Ciebie już 03.11.05, 22:55 No nie wiem, ostatnio oglądam serial o małpach, i powiem Ci- czasem nie widzę różnicy, tyle, że im ta ludzkość naturalniej i radośniej wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: to proste, 03.11.05, 23:04 bądź czasami sobą :) trzpiot_1 napisała: > Jak cholera. Naprawdę, dużo bym dała, żeby się chociaż kilka razy omylić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: i widzisz jakie to proste.., 03.11.05, 23:08 może jednak zrób sobie krótką przerwę z tym serialem o małpkach :) trzpiot_1 napisała: > Małpiszon! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: i widzisz jakie to proste.., 03.11.05, 23:13 Ok, przerzucę się na "Łowców mitów". Tam ostatnio badali na fasolce czy to prawda, że mówienie do roślin stymuluje ich wzrost. Jak się okazało - fasolce najbardziej podobał się heavy metal, mniej muzyka klasyczna, a to, czy jej się prawiło czułe słowka, czy wymyślało od najgorszych, to już jej wisiało kalafiorem. Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: czy zegor i pazerny.... 05.11.05, 09:43 wydaje mi sie , ze nie Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: czy zegor i pazerny.... 05.11.05, 20:26 nie badz takim wassermanem, trzpiocie jeden, Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: czy zegor i pazerny.... 05.11.05, 20:54 No coś Ty! Przecież nie jestem do tego pana podobna nawet z nosa! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony wojna tu jakaś była? 03.11.05, 19:48 na innym forum też była ostatnio, a może to wpływ kampanii wyborczej, może i myśmy poddali się temu jadowi? kłaniam się, HO Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 03.11.05, 20:54 jak miło pooddychać świeżym powietrzem:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 04.11.05, 10:09 uważaj, bo za chwilę na to powietrze zostanie wprowadzony vat, cit a może i kasy fiskalne;)) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 04.11.05, 11:17 menk.a napisała: > uważaj, bo za chwilę na to powietrze zostanie wprowadzony vat, cit a może i > kasy fiskalne;)) jak mawiał wieszcz.....w piciu mamy mistrza świata,reszta nam u dupy lata; Odpowiedz Link Zgłoś
bylomu40i4 Re: caly narod z radoscia wita odejscie uzurpator 05.11.05, 10:04 menk.a napisała: > uważaj, bo za chwilę na to powietrze zostanie wprowadzony vat, cit a może i > kasy fiskalne;)) To zawsze bedzie sie ono (to powietrze) moglo ratowac ucieczka przez komin :) Odpowiedz Link Zgłoś