Dodaj do ulubionych

Dramatyczny apel Kruger!

15.11.05, 08:17
Sms któryego dziś rano dostałam:
"Kawy z prądem! Moja towarzyszka z sali to typowy przedstawicier moher-z cip
pzry słowach jakich używa tempka i dzidzia to pryszcz. Cholera umrzecie ze
śmiechu jak wam opowiem, jeśli przetrwam. Miłego dnia dla wszystkich "gaduł"

Organizujemy akcję dostarczenia kawy z prądem na oddział położniczy w
Częstochowie.
Obserwuj wątek
    • conejito13 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 09:38
      biedna kruger. bycie normalna w tych czasach to prawie...nienormalnosc! na
      prawde wspolczuje jej, bo wiem, jak moze usrac zycie (nawet przez dwa dni) taka
      moherka:( brrr....
      ja to bym kruger dobre winko szturchnela na oddzial, ale nie wypada. jeszcze
      czestochowskie oddzialy moherowych sie dowiedza:)
      • annb Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 09:55
        o matko
        to musi byc straszne
        powinni zrobić podział w szpitalach
        normalne-i mohery
        • chiara76 współczuję...i Annb ma rację, 15.11.05, 10:03
          można by wypełniać ankietę i może udałoby sie trafić z kimś fajnym na salę

Ale to może lepsze od tego, co miała moja kumpela. Leżała po cesarce właścnie,
          a rodzinka sąsiadki obok zwaliła się ze wsi. I w takich ciuchach brudnych
          potrafili siąść tej mojej koleżance na łóżku, bo już stołków nie było.

Więc jeśli tylko słuchać głupot, to może łatwiej można znieść.
          • chloe30 Re: współczuję...i Annb ma rację, 15.11.05, 10:05
            ALe trzeba ratować Kruger! Po cesarce to się chyba dłużej leży, jak ten moher
            na nią źle wpłynie???
            • gregor_1976 Re: współczuję...i Annb ma rację, 15.11.05, 10:29
              Moze by ja otruc? Mohera znaczy. Przydusic poduszka?
              • chloe30 Re: współczuję...i Annb ma rację, 15.11.05, 10:32
                gregor_1976 napisał:

> Moze by ja otruc? Mohera znaczy. Przydusic poduszka?

Mam lepszy pomyśl. Jak to taki moher to Kruger powinna.... karmić butelką!!!!
                Moher by zszedł z oburzenia!!!
                • conejito13 Re: współczuję...i Annb ma rację, 15.11.05, 10:55
                  hehe... i gloscic odpowiednie hasla typu: ja to dziecko zostawie w zlobku, bo
                  ide do pracy. albo: tesciowa mam fajna, zajmie mi sie dzieckiem, albo: e...nie
                  ma co sie martwic, sa gotowe obiadki dla dzieci. no i powinna kruger odwiedzic
                  jej fajna tesciowka, bo moherki zazwyczaj sa de besciarskie pod tym wzgledem i
                  ZAWSZE maja beznadziejne tesciowe (niesamowite, prawda?). zabilaby biedna
                  moherke na miejscu!
                  • chloe30 Re: współczuję...i Annb ma rację, 15.11.05, 11:04
                    Nie wiemy, jaka jest Krugerki teściowa (czy nie doczytałam?)
                    Ale żłobek i gotowe obiadki koniecznie powinna zapodać.
                    No i jeszcze koneicznie wspomnieć, że dziecię będzie spało w swoim łóżeczku, a
                    Kruger z mężem. To zrobi piorunujące wrażenie!!!
                    • conejito13 Re: współczuję...i Annb ma rację, 15.11.05, 12:15
                      zdaje sie, ze fajna jest, pisala kiedys (tak mi sie wydaje, dlatego to
                      napisalam).
                      moglaby jeszcze z grubej rury przyfasolic, ze jak tylko wroci do domu to mezowi
                      laske zrobi:):) moher na berecie by jej zwiedl.
                      • chloe30 Re: współczuję...i Annb ma rację, 15.11.05, 13:42
                        conejito13 napisała:

> zdaje sie, ze fajna jest, pisala kiedys (tak mi sie wydaje, dlatego to
                        > napisalam).
                        > moglaby jeszcze z grubej rury przyfasolic, ze jak tylko wroci do domu to
                        mezowi
                        >
                        > laske zrobi:):) moher na berecie by jej zwiedl.

Tak tak Conejito, gdyby było jeszcze jakie.ś rozpoaczliwe niiusy to podam
                        Krugerce ten pomysł :))
          • conejito13 to jeszcze nic... 15.11.05, 10:52
            w tutejszych szpitalach najgorsze co moze cie spotkac to bycie na porodowce w
            jednym pokoju z jakas cyganka (liczna grupa narodowa tutaj). nie dosc, ze
            minute po porodzie juz jest ok 50 osob czekajacych na nowego czlonka rodziny
            (polowa ziejacych jakimis whyskaczem czy innym trunkiem), to naturalnie przez
            wszystkie kolejne dni, caly dzien zwala sie srednio taka sama ilosc ludzi NA
            RAZ. jedna kumpela moja tak miala, to poprosila o przeniesienie. na szczescie
            byly miejsca. a oni olewaja czy spisz, czy karmisz. tabun ludzi, brudni,
            dzieciaki biegaja, rwetes taki ze szok. tym bardziej, ze tutaj jest zwyczaj
            odwiedzin swiezej matki ZARAZ po porodzie (hiszpanie tez tak robia). cala
            familia MUSI odwiedzic. a ze cyganie maja liczna, wiec wiadomo... brr...
            • chiara76 rzeczywiście brrrrr 15.11.05, 10:58
              no właśnie ta moja kumpela miała tłum w sali...strasznie ziałam do nich
              niechęcią.

wysłałam Ci wczoraj emailika;)
              • conejito13 Re: rzeczywiście brrrrr 15.11.05, 12:22
                juz:)

nie rozumiem, ze ludzie maja ochote ogladac obolala dziewczyne... a jak babcia
                do szpitala pojdzie, to pies z kulawa noga nie zajrzy. no i powiedzcie mi, ze
                spoleczenstwo nie jest rzadne sensacji!
    • chardonnay_79 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 15:30
      jest szansa że kruger przekabaci ją na naszą strone :)
      a wtedy zabarykadują sie w sali z fryzjerką, kosmetyczką, manikiurzystką,
      zapasem butelek i słonecznych drinków :D
      • chloe30 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 15:33
        chardonnay_79 napisała:

> jest szansa że kruger przekabaci ją na naszą strone :)

Nie no ja wierzę w Kruger, ale z moherem ciężko wygrać!
        >
        • gregor_1976 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 15:37
          chloe30 napisała:

> Nie no ja wierzę w Kruger, ale z moherem ciężko wygrać!

Moherowy Kruger?
          • chloe30 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 15:46
            gregor_1976 napisał:

>
            > Moherowy Kruger?
            >
            Uchowaj Boże!!!
            Kruger się nie da!
            • chardonnay_79 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 15:49
              hahaha
              "dziwna przypadek zejścia moherowej matki na oddziale położniczym w
              częstochowie, jak ustalono ofiara postrzeliła 6 razy z pistoletu w plecy" ;)))
              • chloe30 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 15:52
                A może lepiej od razu sobie argument dla tych z długiej cycy zapewnić?
                "Ofiara została zacycana na śmierć przez noworodka"
                • chardonnay_79 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 15:58
                  "teraz pilnie poszukiwana jest mamka z wielkim cycem, bo nie możemy dopuścić
                  żeby nasze dzieci sączyły jad wraz ze sztucznym mlekiem z butelki"
                  • chloe30 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 16:00
                    Upadła mamka z wielkim cycem
          • chiara76 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 15:48
            gregor_1976 napisał:

> chloe30 napisała:
            >
            > > Nie no ja wierzę w Kruger, ale z moherem ciężko wygrać!
            >
            > Moherowy Kruger?
            >
            nie z takimi sobie Kruger radziła;) (patrz-> sprawa z listonoszem), to i
            moherka nam zwycięży!
        • chardonnay_79 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 15:46
          masz racje, trzeba usnuć plan na wypadek jak moher zarząda od kruger
          natychmiastowej wypłaty becikowego ;))
          • chloe30 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 15:49
            Becikowe to pryszcz, a co jeśli Kruger musi Radia Maryja tam słuchać? Nie tylko
            da znać, wtedy jadę na ratunek!
            • chardonnay_79 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 15:51
              ...i tak sobie siedzą teraz przed odbiornikiem popijając bawarke....
              • conejito13 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 16:46
                i sluchajac jedynej prawdy ojca zalozyciela. jak krugerka wroci w innym stanie
                odmiennym i w berecie, bedzie jej trzeba zrobic pranie zwojow i doprowadzic do
                stanu uzywalnosci.
                • chloe30 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 16:47
                  Pranie to ona właśnie zalicza, trzeba jej będzie zwoje na nowo zwijać!!!
                  • chardonnay_79 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 16:54
                    nie no dziewczyny, ja nie wierze w taką moc sprawczą ojca dErektora ;)
                    zwoje są silne bo w jadzie maczane i nie przepuszczają moheru :D
                    • chloe30 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 16:56
                      chardonnay_79 napisała:

> > zwoje są silne bo w jadzie maczane i nie przepuszczają moheru :D

Tak, myślę, że możemy być spokojne. Ale jakie męki dziewczyna przeżywa teraz???
                      Chociaż cyganów mam nadzieję jej oszczędzono!
                      • chardonnay_79 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 17:00
                        ja się pocieszam wizją, że matk polka moherowa dostaje teraz frustracji
                        porównując oba gałgany...hłehłehłe
                        "menżu spójrz oboje mają już 3 dni a nasz nawet oczkóf nie otworzył i dlaczego
                        on płacze inaczej niż tamten? czy to źle? menżu powiedz że to nie jest
                        źle...powiedz że jestem dobra matką!!!!!"
                        • chloe30 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 17:01
                          I cycy nie umie złapać menżu, a ja chcę już wreszcie zacząć cysianie!!!!!
                          • chardonnay_79 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 17:03
                            i taki aparat cyfrowy menża wycelowany w cysie kruger....i łzy wzruszenia matki
                            polki moherowej....boszzz miałam wizje..
                            • chloe30 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 17:05
                              Jezu, a jak oni to dają na "Zobaczcie"??????????
                              Trzeba trzymać rękę na pulsie, a Ty Kruger trzymaj na cyckach!!! Kruger,
                              słyszysz mnie?? Do Ciebie mówię, cyców nie pokazuj!!!
                              • chardonnay_79 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 17:11
                                barykaduj!! barykaduj....ale tandeta ;)))))
                                • chloe30 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 17:13
                                  chardonnay_79 napisała:

ale tandeta ;)))))

Ja chciałam zauważyć, że ja nadgodziny dzisiaj robię, i nie kumam - gdzie
                                  tandeta?
                                  • chardonnay_79 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 17:18
                                    hehehe...to cytat cały był z king sajza :D
                                    a później było: mydłem panowie dobijemy go mydłem :)))))
                                    • chloe30 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 17:20
                                      chardonnay_79 napisała:

> hehehe...to cytat cały był z king sajza :D
                                      > a później było: mydłem panowie dobijemy go mydłem :)))))

A barykaduj nie było przypadkiem z Seksmisji??????????
                                      • chardonnay_79 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 17:23
                                        hmmm..no teraz mnie zagięłaś...kurwa ależ ja cioł jestem :)))))))
                                        eehehehehhe szkoda że słyszałaś tego chlaśnięcia w głowe :D
                                        • chloe30 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 17:24
                                          Miłego, spadam na zakupy (w dużem mierze żarcie dla królika, też mi zabawa :)))
                                          • chardonnay_79 Re: Dramatyczny apel Kruger! 15.11.05, 17:27
                                            wzajemnie, ja wracam do makulatury :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka