Gość: Ronja Re: Panie Sułku kocham Pana! IP: 212.244.252.* 28.09.01, 08:30 Niepewne: he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Panie Sułku kocham Pana! 28.09.01, 08:31 powinieneś napisać: cholera jasna! to co napisaleś to nie w stylu Pana Sułka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walter Re: Panie Sułku kocham Pana! IP: 202.161.122.* 28.09.01, 08:30 anka1 napisał(a): > Ronja! może być?! czy mae pospac/ Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Panie Sułku kocham Pana! 28.09.01, 08:33 jak ci gajowy Marucha nie przeszkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wladek Re: Panie Sułku kocham Pana! IP: *.alphalink.com.au 28.09.01, 08:33 Ja tez kocham Pania. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Panie Sułku kocham Pana! do Panów 28.09.01, 08:39 Panowie coś z wami nie tak! pan Sułek był zgryźliwy, oburkliwy i chciał tylko motoroweru a wy jesteści tacy mili. nie jesteście dziś Sułkami! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sułek Re: Panie Sułku kocham Pana! IP: 217.8.178.* 28.09.01, 08:56 Wiem, cichooo. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Panie Sułku kocham Pana! 28.09.01, 09:00 no! to bawcie się dobrze a ja idę gajowego poszukać! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Panie Sułku kocham Pana! 28.09.01, 09:26 Gajowy Maruccha pania Elize zabawia- och te kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Panie Sułku kocham Pana! 28.09.01, 09:40 nie zabawia. ma kłopoty po tradycyjnej szczawiowej z łazankami. węgiel mu potrzebny!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Panie Sułku kocham Pana! 28.09.01, 10:05 Niech tylko pomysli, ze moglby zostac mezem Pani Elizy- to od razu w portki narobi! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Panie Sułku kocham Pana! 28.09.01, 10:35 gajowi są zazwyczaj zatwardziałymi kawalerami! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Panie Sułku kocham Pana! 28.09.01, 10:56 tak i jako zatwardziali kawalerowie na cudzych narzeczonych sie wyzywaja!! Ach te kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Panie Sułku kocham Pana! 28.09.01, 11:11 Mario Mario czego ty chcesz od biednych kobiet. Samanta Ci powtarza od niepamiętnych czasów,że Cię kocha. kilka innych aż piszczy na Twój widok a ty dalej biadolisz. może ty jesteś kobieta i nas podpuszczasz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Panie Sułku kocham Pana! 28.09.01, 11:13 No wlasnie kobiety tylko gadac i piszczec potrafia! Kto potrafi dzis jeszcze kochac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Panie Sułku kocham Pana! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.01, 11:16 też kobiety i może mężczyźni też? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Panie Sułku kocham Pana! 28.09.01, 11:16 to otwórz oczy i umyj się zimną wodą. może wreszcie zobaczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Panie Sułku kocham Pana! IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 15:17 Jasne ! A kiedy zobaczy jak Janek Kos kochal swoja Marusie naga, owinieta tylko w sztandar niezwyciezonej Armii Czerwonej z sierpem i mlotem na jej pelnych piersiach i gwiazda wtulajaca sie niesmialo w Najbardziej Tajemne z miejsc, to pani Eliza bedzie mogla sie schowac ! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Panie Sułku kocham Pana! 28.09.01, 15:20 Bizon powiedz to Mario na innym wątku. z tego się ewakuował:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Panie Sułku kocham Pana! 28.09.01, 15:25 Nie ewakuowal sie- ale milosci nie ma, nie bylo i nie bedzie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Panie Sułku kocham Pana! do Mario 28.09.01, 15:36 Ty chyba jesteś ślepy! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Panie Sułku kocham Pana! do Mario 28.09.01, 15:39 Skoro jestem slepy, to opowiedz mi jak ta milosc wyglada, jakie ma cechy charakteru, jaki ma tembr glosu, tudziez opowiedz jak bije jej serce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Panie Sułku kocham Pana! do Mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 15:39 O przepraszam ,nie tylko gadac potrafie ! A w ogole jak to milo wrocic do domu i dowiedziec sie od jakiegos cwoka ze jestem obrzygana sierota!:) Mario ,nie chce Cie martwic ale Ciebie tez to tyczylo!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Panie Sułku kocham Pana! do Mario i Samanty 28.09.01, 15:42 no to Ci już chyba nie odpowiem Mario:)) najwyżej listownie:))) a tak serio ktoś Wam naubliżał mailowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Panie Sułku kocham Pana! do Mario i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 15:53 1.Spoko Ania! Nie przejmuj sie mna ,mozesz spokojnie odpowiadac!:))) 2.taki jeden mial trudny dzien i musial sobie ulzyc na forum zarzucajac publike stekiem wyzwisk:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Panie Sułku kocham Pana! do Mario i Samanty 28.09.01, 15:55 aha znowu niedopieszczony malkontent! olać dziada!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Panie Sułku kocham Pana! do Mario i Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 15:57 Anka!Chyba to nie ja mam byc tym niedopieszczonym dziadem???????:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Panie Sułku kocham Pana! do Mario i Samanty IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 15:55 A dlaczego tylko do Mario ma byc adresowana historia Janka i Marusi ? A Ty ? A Samanta ? A inni ? Kazdy ma prawo wiedziec jak wyglada prawdziwa milosc ! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Panie Sułku kocham Pana! do Samanty i Bizona 28.09.01, 16:03 Samanta jasne, że nie Ty tylko ten dziad co Cię obraził! Bizon a skąd mnie to wiedzieć!? tego nikt nie wie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Panie Sułku kocham Pana! do Samanty i Bizona IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 16:06 To JA mam byc tym niedopieszczonym dziadem ?! Przychodzi sobie czlowiek pogadac a tu jakies takie obrazaja go nie wiadomo za co ! Ide poskarzyc sie pani od WF-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Panie Sułku kocham Pana! do Samanty i Bizona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 16:09 Nie placz Bizon !Ja tez odruchowo pomyslalam ze to nie daj Boze ja jestem tym dziadem!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Panie Sułku kocham Pana! do Samanty i Bizona 28.09.01, 16:13 mowię jeszcze raz DZIAD TO TEN CO WAS OBRAŻA A NIE WY!!! jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Panie Sułku kocham Pana! do Samanty i Bizona 28.09.01, 16:15 Ja nikogo nie obrazam!:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Panie Sułku kocham Pana! do Samanty i Bizona i Mario 28.09.01, 16:19 następny:))) KOCHAM WAS, UWIELBIAM ALE ZARAZ ZWARIUJĘ! UCIEKAM NA WEEKEND! do poniedzialku!!! będę ok. 10.30 albo 11.00. a jak zobaczycie, że ktoś się pode mnie podszywa to upoważniam do strzelenia go w pysk w moim imieniu! pa! bawcie się dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Anki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 16:32 Przyjemnego wypoczynku!A jak zobacze tego dziada,ktorego sie ciagle czepiasz to powiem mu ze jest dziadem!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Anki IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 16:50 Ja tez nikogo nie obrazam, a pani od WF-u juz nadchodzi zla jak burza gradowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Anki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 16:55 Ojej!Mamy dzisiaj w-f???A ja zapomnialam stroju!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Anki IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 17:05 Po raz ktory w tym miesiacu, co ???!!! Czy ja mam naprawde wezwac twoich rodzicow na rozmowe ? A moze panna wyobraza sobie, ze jak jest dobra z polskiego to moze sobie lekcewazyc W-F i PO ?! Ty, Iksinska, uwazaj bo ja kiedy jestem dobra, to jestem bardzo dobra, ale kiedy jestem zla, to jestem bardzo zla !!! A klopotow z cenzurka tez moge ci narobic i nawet pani Puckowa od polskiego tez ci nie pomoze, smarkulo jedna, no !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Anki 28.09.01, 17:51 O! Widze kolezanka po fachu sie znalazla :o))) Samanto, a ja myslalem, ze bedziesz wmawiala mi, ze po raz 3 w tym miesiacu niedysponowana jestes! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Anki IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 18:00 Ja Ci dam kolezanke po fachu ! Nie rozmawiam z nauczycielami od prac recznych ! Ja jestem powazne cialo pedagogiczne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Anki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 18:09 Alez prose Pani!ja nie chcialam obrazac zadnego ciala ,tylko ze wlasnie umarla moja babcia i bylo taaakie zamieszanie w domu ,bo to Pani wie i pogrzeb i stypa i gdzies sie ten moj stroj zapodzial .Ale ja obiecuje ze to przedostatni raz juz! A wczoraj to nawet biegi trenowalam ,o!Co prawda do sklepu ale zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Anki 28.09.01, 18:09 Jasne- powazne "cialo"- niczego po WF - mace nie mozna sie spodziewac! A moze razem w progi Katowickiej AWF (moja Alma Mater), bylo nam dane uczeszczac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Anki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 18:14 Wypilam tylko kieliszeczek jajcoweczki(w celach leczniczych oczywiscie!) i juz mam problemy z czytaniem.Mario,co to jest "mace"? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Anki 28.09.01, 18:20 ja tez po syropku- w celach leczniczych !! - zladlo mi sie "n" - :o)) Mialo byc WF-ma"n"ce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Anki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 18:22 Aaaaaaaaaaa!A dlaczego wydawalo mi sie ze to bizon a nie bizonowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Anki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 18:55 To ja juz teraz wszystko rozumiem!!! Ty dopiero jak pomacasz to wiesz z kim masz do czynienia? Dlatego tak podle mnie traktujesz bo nie wiesz co tracisz!:)))Ps.jakim syropkiem sie leczysz jesli wolno spytac?Moze skuteczniejszy jak moj?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Samanty i Mario ( 1 i 2 ) IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 19:14 Nooooooo, kochani, nie wiecie na co narazacie sie posadzajac Bizona, ze jest Bizonowa ! A szczatki tych, ktorym przyszla ochota pomacac Bizona bez pozwolenia, spoczywaja od dawna miedzy Powazkami a Père Lachaise. A zeby nie bylo mi smutno, bo Wy raczycie sie jakimis krajowymi pyszotami z procentami, ja pije Wasze zdrowie rownie znakomitym "Lagavulin" (scotish Islay's single malt) i powiem Wam, ze TO JEST TO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Samanty i Mario ( 1 i 2 ) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 19:23 Bizonku drogi! To ON (mario) ,mowil ze jestes bizonkowa!!!Mozesz go stratowac z czystym sumieniem!!Hi,hi!! A my sie nie raczymy jeno leczymy!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Samanty i Mario ( 1 i 2 ) IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 19:40 Samantko moja wirtualna i niezwykla, Mario nie stratuje bo Twoja psiapsiolka Anka1 umarlaby ze zgryzoty. Przeciez Woland przepadl jak w wychodku i pozostaje jej tylko Mario do pogryzania, poza tym na stare lata stalem sie Bardzo Lagodnym Bizonem, Ktory Pozwala Drapac Sie Za Uchem. Co do "leczenia" to ja przeciez nie zapomnialem jak lubia "leczyc sie" moi krajanie. Ja zreszta tez lubie "poleczyc sie" tak kiedy doskwiera tesknota za Krajem. No to sie, kurwa, leczmy i abysmy zdrowi byli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Samanty i Mario ( 1 i 2 ) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 20:11 Gość portalu: Bizon napisał(a): > Samantko moja wirtualna i niezwykla, Mario nie stratuje bo Twoja psiapsiolka > Anka1 umarlaby ze zgryzoty. Przeciez Woland przepadl jak w wychodku i pozostaje > > jej tylko Mario do pogryzania, poza tym na stare lata stalem sie Bardzo > Lagodnym Bizonem, Ktory Pozwala Drapac Sie Za Uchem. Co do "leczenia" to ja > przeciez nie zapomnialem jak lubia "leczyc sie" moi krajanie. Ja zreszta tez > lubie "poleczyc sie" tak kiedy doskwiera tesknota za Krajem. No to sie, kurwa, > leczmy i abysmy zdrowi byli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ***W takim razie nie bede taka larwa i niechaj Mario zyje sobie do podgryzania.Co ja tam bede Ance zalowac! A Ty Bizonie cos krecisz okrutnie.Raz straszysz swoja sila a za chwile ogonek podwijasz pod siebie! Musi Ty jestes juz taki wiecej sklerotyczny Bizonek .;)Ja tam za krajem tesknic nie musze bo mam Ci go pod dostatkiem ,wirusa jedynie morduje procentami .:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Samanty IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 21:23 Mila moja, ja nic nie krece, bo jestem Lagodym Bizonem ale biada temu,kto bedzie probowal glaskac mnie pod wlos ! Oh la la ! (jak mowia tutaj)Lepiej zeby taki ktos zastanowil sie 2 razy... Jak tam Twoje wirusy-wisusy ? Powiedz, prosze czym Ty je leczysz, bo chetnie poznalbym szczegoly Twojej kuracji. Mysle sobie poza tym, po dobrej kolacji, najedzony i napity, ze cos siada ten nasz watek i cale to forum, pojawiaja sie jakies lebki po czym szybko znikaja, cos tam wymamrocza, wystukaja jakas glupote pelna bledow ortograficznych oraz interpunkcyjnych i frrrrrrrrrrrrr... juz ich nie ma. Zrobcie cos, zeby bylo nas troche wiecej, nie chce mi sie biegac po watkach i szukac jakichs fajnych klientow. Nie chce przez to powiedziec, ze Twoja obecnosc jest mi niemila, wrecz przeciwnie, swietnie mi sie z Toba (i z innymi stalymi goscmi) konwersuje, ale odnosze wrazenie, ze na Twa odpowiedz przyjdzie mi czekac dluuuuuuuuuuuuuuuuuugo. Ale bede cierpliwy, czekam na Ciebie, Mario, Trapszo i te zalatana po watkach Anne1 i na innych, ktorych nie bola opuszki od stukania na klawiaturze. O cholera, alem sie rozpisal! Lece teraz pisac mail do mojej kumpeli Mrowy z W-wy i zaraz wracam. No to sie ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 21:48 **Drogi Lagodny Bizonie ! Majac na uwadze ze kierunki moglyby mi sie pomerdac nie bede Cie glaskala.Tlumu tu nie zastaniesz ,bowiem ludziska opuscili miejsca pracy i przyjemnia sie w domkach .W wolne dni zagladaja tu nieliczni .Wedlug postow Mario mozesz zegarek sobie wyregulowac ,bedzie tu po 23-ej(chyba ze sie myle):) Swoj cholerny,upirdliwy kaszelek lecze wlasnorecznie sporzadzona jajcoweczka tzn.kogel-mogel ze spirytusem .Leczy zarowno me cialo jak i dusze .:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Samanty IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 23:14 Samanto tajemnicza i drukowana, ha, spirytus! Ostala mi sie jeno butelczyna z moich ostatnich polskich peregrynacji. Ach, coz to za wierny przyjaciel, ktory leczy choroby zarowno ciala jak i duszy ! Czy mam rozumiec, ze wiekszosc naszych interlokutorow nadaje z pracy ? A Ty, Samanto, czy jestes w domowych pieleszach czy tez moze pozostajesz wiernie na posterunku jako zwrotnicowa na stacji rozrzadowej Swinoujscie-Gorna ? Pozdrawiam Cie, gdziekolwiek bys nie byla ! Olewam z gory tych "innych", Twoja obecnosc na laczach jest dla mnie jak niespodziewany promyk slonca rozswietlajacy noc nad Sekwana. Kurde, ale ladne zdanie mi wyszlo ! Moze to inspiracja grupy 2+1 walacej swoje stare hity w radio "Pogoda"? W kazdym razie kuruj sie, dziecko, jajami na spirytusie, jestem dziwnie spokojny o przyszlosc Twojego gardla przy takiej recepturze. Ja poslucham jeszcze radia z Kraju ( a moze Ty polecisz mi niezla muzycznie lokalna stacje z Twoich stron ?), walne piwera z single malt i pojde, jak tu sie mowi, "dodo", bo jutro rano dyzur mnie czeka i odpowiedzialnosc wielka za przyszlosc swiata ( ladnie podbijam sobie bebenek, co?). No to sie ma. P.S. Blagam tylko o jedno- nie okaz sie jakims brzuchatym facetem ! badz Samanta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 23:32 O Lagodny i lekki w slowie Bizonie! :)Nie jestem zwrotnicowa .Najladniejsze okreslenie jakie mnie spotkalo na forum ,splywajace z klawiatury wroga to "zakala" .Dzisiaj wyczytalam ze jestem ...(cholera jak to bylo???)"zarzygana morda",czy jakos tak.:))To taki zbiorowy epitecik dla tych ,ktorzy czesto racza sie wypowiadac .(no moze zbyt czesto!:) Ten "Promyk slonca ..itd" niezmiernie zgrabnie Ci wyszedl.:)Stukam z domowej klawiatury i slucham sobie Radia "Z" .Nie jestem brzuchatym facetem ,zapewniam .:))Jesli przyszlosc swiata,a tym samym moja zalezy od twojej kondycji to faktycznie idz "dodo":) Dobranoc,pchly na noc,karaluchy do poduchy a szczypawki do zabawki.:)))) Ps.Milego dyzuru!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Samanty IP: *.abo.wanadoo.fr 28.09.01, 23:50 Nieeeeeeeee! To Ty, Samanto? Popatrz jakie to dobre Mzimu, ten internet ! Ty tam, przy swojej zwrotnicy z 95 % -wymi jajami, ja tu z czym tam obdarzy mnie lodowka i jakos spac nie moge, bo wuj Kazka obudzil mnie i powiedzial, ze blakasz sie po watkach jak, nie przymierzajac, twoja psiapsiolka Anna1. No to swietnie ! Zjadlbym, cholera, dobrej, polskiej kielbasy skoro tak sprawy sie maja. A jak Twoja gardziel ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 23:53 Gardziel chrypi niestety!A Ty co?Bizon-konowal?:) Zeby sie dalo tak kablem puscic to podrzucilabym Ci petko kielbachy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Samanty IP: *.abo.wanadoo.fr 29.09.01, 00:05 W Warszawie, na ul. Gorskiego jest sklep "Dyplomatka" ( bo kiedys byl to sklep miesny dostepny dla dyplomatow i dla czerwonej burzuazji) mozna nabyc droga kupna kielbase-marzenie. Nazywa sie ona "wiejska", jest wedzona, z czosnkiem i taka pyszna, ze staje mi kiedy o niej mysle. Za taka kielbase chyba dalbym sie pochlastac. Niech zyje polska kielbasa i Olisadebe ! Sciskam Cie, Samanto i zycze wyzdrowienia w cieniu zamku Ksiazat pomorskich. Twoj przyjaciel- Bizon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 00:08 Dzieki za zyczenia przyjacielu Bizonie i nie mysl o kielbasie bo nerwicy seksualnej sie nabawisz!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Samanty IP: *.abo.wanadoo.fr 29.09.01, 00:20 Och, Samanto moja Kielbasiana, jedyna nerwica, ktora mi grozi to nerwica faceta marzacego o tym, by byc suwnicowym w zakladach wedliniarskich w Sokolce lub w Pabianicach. Sciskam- przyjaciel B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Samanty IP: *.abo.wanadoo.fr 29.09.01, 00:31 To glupio odpowiadac sobie samemu, ale, Samanto spirytusowo-jajeczna, nie powiedzialas "dobranoc". Chyba w zwiazku z tym zaloze nowy watek. No to sie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Samanty 29.09.01, 08:37 Wiesz bizonku- szkoda ze Slazakiem nie jestes! Ja na wygnaniu od 12 lat sobie sam kielbase wyrybiam- i smakuje ona wszystkim Niemcom w okolicy :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Bizona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 09:15 Witaj Bizonie bezsenny .Tak zajely Cie wizje kielbasiane ze zapomniales o moim"dobranoc".Mowilam je wczesniej a pozniej tylko juz reka pomachalam .Moze nie zauwazyles zajety ocieraniem slinki z ust(czy co to tam Ci sie dzialo:))) Milego dyzurowania i nad swiatem czuwania!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Bizona IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 10:28 Dzien dobry Mario.:)teraz Twoja kolej a wlasciwie to powinno byc odwrotnie!:)) Zagladales do swoich rozterek duchowych?Masz nowe oferty.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Samanty i Mario ( 1 i 2 ) IP: *.abo.wanadoo.fr 29.09.01, 22:06 Witajcie,moi mili po dlugiej chwili. Jezu, ale mialem dzien ! Jeszcze zreszta sie nie skonczyl; do zobaczenia wiec za godzine (jesli jeszcze tam bedziecie, spiochy). SAM robisz kielbase, Mario ? Samanto Pomorska, jak tam Twoje gardlo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Samanty i Mario ( 1 i 2 ) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 22:25 Witaj Bizonie Troskliwy! Dziekuje gardlo ma sie lepiej .:)cos ciezko nogi ciagniesz za soba ,az tak zmeczylo Cie czuwanie nad switem? Oczywiscie za Mario sam robi kielbaske.To pryszcz w porownaniu ze wszystkimi walorami jakie posiada: jest prawdziwym mezczyzna, przystojny do obledu , muzycznie utalentowany ,inteligentny,dowcipny,wysportowany,wspaniale gotuje ...mam wymieniac dalej? Co to dla niego kielbaske zmontowac!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Samanty i Mario ( 1 i 2 ) IP: *.abo.wanadoo.fr 29.09.01, 23:37 Ciesze sie, ze gardlo i zwrotnica maja sie dobrze ale nie rozumiem tej propagandy pod adresem Mario. Owszem, nie przecze choc nie znam go na tyle dobrze, ten facet moze miec pare zalet,ala ja, do cholery tez nie jestem od macochy. Ja, moja mila, robie na przyklad taki bigos, ze mozg sie lasuje a pod prysznicem spiewam tak pieknie, ze mydlo samo sie mydli i woda przestaje uciekac do dziurki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Samanty i Mario ( 1 i 2 ) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 23:50 ***To nie propaganda Bizonku ale chwilami irytuje mnie to chwalipiectwo Mario .Uwielbiam drania ale jest taki wspanialy ze az nieprawdziwy!:) Kurcze ,a moze jego faktycznie nie ma ????? Mowisz ze mozg sie lasuje po Twoim bigosiku??? To ilu juz nim zalatwiles w ten sposob?:))Czyzbys byl skuteczniejszy jak wsciekle krowy?:) Czy jak spiewasz to gabka sama Cie myje? Jesli tak to ja poprosze kasete z twoimi nagraniami.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazon Re: do Samanty i Mario ( 1 i 2 ) IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 00:13 A moze Bizek ? a moze wuj Kazona i Bizka ? Ja tez mysle, ze Mario nie ma i ze jest on wytworem mieszania sie elektronicznych sygnalow na laczach a wszystko dlatego, iz Annuszka kupila juz olej slonecznikowy. Kochanie ! Po moim bigosie ludzie chodza na uszach i mowia, ze teraz moga juz umrzec. Moj bigos ma byc wystawiony w Musée d'Orsay na wystawie sztuki wspolczesnej a proboszcz parafii swietego Tyma ma mi wreczyc niebawem zloty medal ! Tak, tak, moja mila, to nie przelewki, w dodatku, jesli ladnie mnie poprosisz, to przesle Ci limeryk Na Twoja czesc. No to siemanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Samanty i Mario ( 1 i 2 ) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 00:25 Mily Bizonie! Coz to za szal ze zmiana tozsamosci??? Skoro sam proboszcz zachwyca sie bigosem (swoja droga glupio musi wygladac z sutanna na glowie!) Musz Ci uwierzyc!Troche sie boje prosic o ten limeryk .Czy po jego przeczytaniu groza jakies przykre nastepstwa w stylu smiechowaty skret kiszek albo pekowatosc powlok brzusznych? Ryzyk -fizyk..ciekawosc silniejsza!Prosze!(ladnie oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Samanty i Mario ( 1 i 2 ) IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 00:35 Pewna Samanta ze Szczeci- na lowila sledzie do sieci. A kiedy juz je zlapala, to ze smakiem zjadala i nic nie zostawalo dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Samanty i Mario ( 1 i 2 ) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 00:48 Zyl sobie bizon kiedys taki co wraz z domkami zjadal slimaki!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Samanty IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 01:05 Taaaaaaaak, dziekuje za wierszyk, przepisany zreszta z postumentu pomnika Ksiecia Jozefa przed palacem czegos tam na Krakowskim Przedmiesciu w W-wie. Sprobuj jednak, SamantozdorzeczaOdry, napisac limeryk. To bardzo proste: rymy A- A-B-B-A, slowa przerywane, tekst zupelnie popieprzony ( im bardziej popieprzony tym lepiej ) np. Pewien pan Staszek z Krety byl dziwnym facetem niestety. bowiem jako gosc stary nosil w kieszeniach swej mary- narki bardzo stare bilety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 01:09 Bizon !Ciebie do kabaretu oddac!Zsikam sie ze smiechu za chwile !Dobra ,bedzie limeryk!!:) Zamiast po pracy walnac sie "dodo" Na Forum leci bizio z ochta Przy klawiaturze skrzetnie sie zwija i biednych ludzi smiechem zabija. I jak ,teraz moze byc???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Samanty IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 01:19 Nieeeeeee, kurde ! Limeryk ma rymy AABBA, musi byc wiec 5 (slownie piec) linijek. Doceniam jednak Twoj wysilek i, zanim sie rozlacze bo wstaje o 6-tej (kolejny, cholera, dyzur), dam Ci przyklad limeryku o moim zmarlym kocie Korku: Pewien pan z Nowego Jorku zwykl kupowac kota w worku. I gdy otwieral ow worek, wyskakiwal zen Korek, W nienajlepszym zazwyczj humorku. Dobranoc, Samanto i do zobaczenia dzis po poludniu. Caluski B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 01:33 Jak mi teraz powiesz ze zla ilosc sylab albo cos tam..to zamorduje!:) Choc nie zna imienia ni pyska Wymysla jej nowe nazwiska Poucza jak skladac ma rymy Dreczac mozg biednej dziewczyny A sztuka i tak nic nie zyska! Dobranoc nawiedzony Bizonie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Samanty IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 14:50 Witaj, SamantozZiemOdzyskanych ! Nooooooooo, juz lepiej ! Twoj limeryk zaczyna miec rece i nogi i coraz mniej przypomina jakas poetycka amebe. Jedynym zarzutem, ktory mozna mu postawic to zbyt gleboka tresc- typowy limeryk zaczyna sie od : " pewien pan, pewien facet, pewna pani, Samanta etc." i tresc ma zupelnie pokopana i zupelnie absurdalna. Ale nie czepiam sie, tylko wyjasniam jak rowniez sciskam, padam do nozek itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 20:16 Bizonie!Twoja pochwala to jak ochlap rzucony psu! Nie mam teraz zadnej motywacji do doskonalenia warsztatu! Zabiles we mnie poczatkujacego poete!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Samanty IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 20:39 To jest pojscie na latwizne, to jest ucieczka po linii najmniejszego oporu, to jest Borodino, Samanto ! Wez sie w garsc i nie poddawaj sie, czyzby syreny portowe Szczecina mialy zagluszyc Twoj rodzacy sie talent ? Nigdy w to nie uwierze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 20:43 Gość portalu: Bizon napisał(a): > To jest pojscie na latwizne, to jest ucieczka po linii najmniejszego oporu, to > jest Borodino, Samanto ! Wez sie w garsc i nie poddawaj sie, czyzby syreny > portowe Szczecina mialy zagluszyc Twoj rodzacy sie talent ? Nigdy w to nie > uwierze ! **Syreny portowe w porownaniu z Twoja krytyka to male gowienko! Zniecheciles mnie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Samanty IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 21:03 A propos gowienek, wylaczam sie na czas jakis, bo Paris Saint-Germain gra wlasnie przeciwko Bordeaux. Biegne wiec przed telewizor i bede prasowal koszule ogladajac mecz. Do zobaczenia NIEDLUGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Samanty IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 23:00 To chyba nie bardzo po wlosku co napisalas, ale sens pojalem. PS-G uwalil mecz i jestem w nastroju raczej minorowym. Czy moglabys wprawic mnie w lepszy nastroj slowkiem milym np. piszac mi o schaboszczaku z mloda kapusta pod pienisty kufel "Zywca" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 23:13 Nic z tego !Musisz sie zadowolic moim towarzystwem i to na b. krotko bo musze isc "lulu",rano trzeba wstac!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Samanty IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 23:21 Twoje towarzystwo jest mi mile niezmiernie, pisalem byl (czas zaprzeszly) juz Ci o tym, ale zamiast mojej greckiej salatki, ktora nie byla zreszta taka zla, zjadlbym byl chetnie dzisiaj schaboszczaka takiego, jakiego serwuja "U Barssa" na Starowce w W-wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 23:26 Bizonie Marzycielu!Skoro polskie zarlo tak Ci podchodzi to czemu sobie nie upichcisz???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do Samanty IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 23:33 Bo schaboszczak najlepiej smakuje TAM, jedyna rzecz, ktora smakuje mi TU to moj bigos niewskazany w wiekszych ilosciach dla bizonow z powodu kalorii.A moze bysmy zostali na jednym watku ? Zreszta jak chcesz ... Tomko26, pan Sulek to jeden z moich pseudonimow, nie wiedziales ? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: do Samanty 01.10.01, 15:31 Bizonie czyzbys mial roztrojenie jazni? problem z identyfikacja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomko26 Re: Panie Sułku kocham Pana! do Samanty IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 23:23 Samanta, akto to jest ten Pan Sułek, że tyle kobiet nim się interesuje (nie chce mi sie czytac wszystkich wpisów, więc liczę, że udzielisz mi odpowiedzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Panie Sułku kocham Pana! do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 23:28 Nooo...wiesz...Byla kiedys taka audycja radiowa z Panem Sulkiem i Pania Eliza w roli glownej.Nie pamietasz?" Panie Sulku,kocham Pana! Ciiicho,wiem!" Kojarzysz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomko26 Re: Panie Sułku kocham Pana! do Samanty IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 23:32 Kurna chata - głupi jestem - i nie pamiętam, ale za to mam kumpla Sulka. Pozdrawiam i dzieki za wyjaśnienia. Dobrej nocki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Panie Sułku kocham Pana! Tomko IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.01, 20:52 Ty sie lepiej Tomko odezwij bo Jazon zamartwia sie o Ciebie!!:)Nie widziales gdzies przebiegajacego Bizona? Czyzby znowu swiat zbawial na dyzurze ???:) Odpowiedz Link Zgłoś