nutopia Re: płatki śniadaniowe.... 21.11.05, 21:55 nekroskop88 napisał: > Trzeba iść do sklepu... > > i w sklepie powiedzą co robic?:o) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: płatki śniadaniowe.... 22.11.05, 12:59 Tak. Ale za nim pójdziesz do tego sklepu... w łazience stoi mop, wiaderko i miotła, proszę o posprzątanie lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: płatki śniadaniowe.... 22.11.05, 13:07 Daryla, chodu! Bo nas zapędzą do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: płatki śniadaniowe.... 22.11.05, 13:09 A kto ma klucze od drzwi w klubokawiarni? hie hie Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: płatki śniadaniowe.... 22.11.05, 13:26 Przecież wiesz, że są tu jedynie okna panoramiczne, bez możliwości otwierania. Pozostaje Ci jedynie te małe okienko w łazience. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: płatki śniadaniowe.... 22.11.05, 13:43 Dobra. dryla, dawaj agrafkę! Żywcem nas nie wezmą! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: płatki śniadaniowe.... 22.11.05, 13:49 Nie! Ochrona! Odebrać mu agrafkę, bo nie będzie miał kto sprztać! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: płatki śniadaniowe.... 22.11.05, 14:00 Za późno - dziabłem się, he, he. Agrafka jest zerdzewiała, więć czeka mnie smierć w konwulsjach, he, he. Ale jestem przebiegły, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: płatki śniadaniowe.... 22.11.05, 23:00 Jesteś przebiegły jak cholera. Nigdy Ci nie dorównam... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: płatki śniadaniowe.... 23.11.05, 16:12 nekroskop88 napisał: > Jesteś przebiegły jak cholera. Nigdy Ci nie dorównam... > > ja się zmylam po angielsku:) ale przynajmniej nie mam dziarów od agrafki:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: płatki śniadaniowe.... 23.11.05, 21:22 Nic to! Pracuję nad podatkiem od użytkowania kawiarni. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: płatki śniadaniowe.... 22.11.05, 10:22 Dr Łetker, jakie te płatki pyszniutkie, mniammmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: płatki śniadaniowe.... 22.11.05, 13:04 Litania wyborcza wodza. U tego liberalnego przygłupa zamiast programu gnoju kupa! Wolę być wodzem niż w PO portierem. Wolę być wodzem niż w SLD zerem. Jako wodzowi widzi mi się, nie chcę być kościelnym w PiSie. Moja wodza wola, nie być w UP za robola. Moja wola taka, nie być za Wszechpolaka. Nawet w LPR byłbym za przygłupa, a co gorsze za chłopaka biskupa. I na bis z PiS: Wadzy, wadzy, wadzy dajcie, jak coś chcecie, to spieprzajcie , dziady, dziady, dziady damy liche wam obiady, won, won, won sokoły , a matoły na cokoły, obiecamy wam tu raj, mamy w dapie cały Kraj, wadzy, wadzy, wadzy daj ...!! Hej sokoły ze stodoły... Odpowiedz Link Zgłoś