szarywilk 11.10.02, 11:17 czy istnieje coś takiego?..... czy można podać personalia osób które nas wkurzyły lub sie nie spodobały?....prosze o opinię.....moim zdaniem nie real to real nie nalezy mieszac go do wirtuala...pzdrw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: ETYKA NA FORUM.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 11:20 Po co podawać? Niech se sam weżmie! Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 11:22 publicznie na forum....czy jest to etyczne?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re:eroTYKA NA FORUM.... IP: proxy / 193.74.43.* 11.10.02, 11:21 A ja bym chciała podyskutować o erotyce, bo to co tu się dzieje....Matko Boska Częstochowska... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 11:21 wkurzyly lub nie spodobaly??? sie znaczy za tak lagodne odczucia subiektywne to z cala pewnoscia nalezy sie kara w stylu podanie danych osobowych osoby, nr Pesel, adres zamieszkania, stan konta, ilosc czlonkow rodziny, karte szczepien, karte wizyt w przychodni wenerologicznej, wynik testu na obecnosc HIV, numer buta i koszuli, i czy chory leczyl sie w przychodni specjalistycznej dla osob nerwowo chorych, oraz od kiedy jest czlonkiem klubu AA..... Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 11:28 Nie zapominajmy o pochodzeniu i małym rysie drzewa genealogicznego Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 11:34 nie wolno rysać drzewa genealogicznego... bo się zaraz zieloni przypierdolą... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 11:49 tak... tak... z paskiem niekonwencjonalnie założonym na szyję... ach ta współczesna moda... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 11:36 O etyce zawsze zaczyna mówić strona przegrywająca.To reguła nie tylko forumowa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 11:40 crimenku akurat ja z nikim nie nie przegrywam, mówie ogólnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 11:42 Ja też ogólnie, dlatego powiedziałem, że nie tylko na forum:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 11:46 a co to jezd???? i gdzie to to wystepuje?????? jeden przyklad proszem!!!! chociaz na imiem dla dziewczynki siem nadaje:))) jak ladnie brzmi: jezdem Etyka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 11:53 Do dupy z etuka kogo to obchodzi. Wolnosc słowa jest. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 12:08 To chyba taki ptaszek, który składa się wyłącznie z dzoba? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 12:05 Sztuka jest nie posiadac wolność a umieć z niej korzystać....rozumny zrozumie...a szumny wypisze kalumnie...to tyle ..dziwi mnie jedank że większośc chowa sie za zartem nie umiejąc wyrazić swojej opinii...obawa?....słusznie... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 12:07 jak bede chciala pogadac powaznie to bede jezdzila na roznego typu kongresy naukowe..... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 12:12 na forum towarzyskim gada sie towarzysko...... o etyce to mozna pogadac na forum Religia, jesli takie sa, albo z ksiendzem proboszczem.... Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 12:41 hmm....towarzysko można o wszystkim pogadac nie tylko o pierdołach...nikt nas nie zwolnił od myślenia... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 12:49 okreslenie Towarzyskie, kojarzy mnie sie z agencja Towarzyska..... czy chodzisz do agencji towarzyskiej w celu porozmawiania z paniami na temat etyki zawodu????? Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 13:09 No cóż skoro więc przychodze tutaj znaczy sie do burdelu przychodze tak? Bo towarzyskie Ci sie jednoznacznie kojarzy, tak? wybacz ale chyba nie zrozumiałaś .... zresztą jesli ja przychodze do agencji i płacę to wymagam nawet rozmowy:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 13:12 przeciez to juz nie raz bylo powiedziane ze na towarzyskim panuje burdel....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 13:18 tak ale jak w burdelu zrobisz coś wbrew zasadom to przychodzi ekipa do windykacji bezpośredniej i ochrony mienia Stiopa Sasza Wania i Igor i masz przeje.....no właśnie ten tego... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 13:25 etam, tu nie placisz to nie wymagaj zbyt duzo..... Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 13:29 Wymagam myslenia, choc może niektórych to boli....:-))) Jak ktoś nie che sie wypowiadac jego sprawa chciałem miec jednak widok na Wasze zapatrywania na te kwestię, nie trzeba sie przeciez od razu zgadzać:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 13:38 lubie sie śmiac ale od czasu do czasu powaga nie zaszkodzi a moze nauczyc...fakt finito... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Etaam, podpucha..... 11.10.02, 12:06 Elzbieta Tyka na forum, w skrocie E.Tyka na forum.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Taki żarcik 11.10.02, 12:11 >-Kochanie powiedz mi cos slodkiego... > > >-Nie teraz, jestem zajety. > > >-Kochanie, no powiedz mi cos slodkiego... > > >-Naprawde, teraz nie mam czasu. > > >-Ale kochanie, chociaz jedno slówko... > > >-Mióóód do kurwy nedzy i odpierdol sie! > > Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Taki żarcik 11.10.02, 12:46 powiedz coś ciepłego... kaloryfer ty stara ku... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara etyka to troche za mocno powiedziane 11.10.02, 12:48 ale mysle ze pewne reguly powinny tu byc respektowane w granicach zdrowego rozsadku. to ze jestesmy w necie jest wystarczajacym powodem, zeby nie traktowac naszych wegetacji tutaj jako czesc zycia w realu. zatem podawanie na forum danych personalnych jest dla mnie przegieciem paly na maxa. podobnie jak wlamanie sie do skrzynek (co niestety odczulam na wlasnej skorze) i np rozsylanie prywatnej korespondencji do innych osob tylko dlatego ze nie potrafimy przedstawic wlasnych argumentow. niestety, nigdy nie wiadomo z kim uda Ci sie "spotkac na takim forum. czy z kims kto ma zdrowe podejscie do netu, czy z pajacem, ktory posunie sie do wszysktiego, zeby udowodnic czyje jest na wierzchu. polecam metode: madry glupiemu ustepuje. pzdr ps. widzialam akcje pani czarnej. obrzydlistwo. Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: etyka to troche za mocno powiedziane 11.10.02, 12:53 na ty polega wyższośc mądrego że wie kiedy przpuścić głupiego.... Szaki jestem pełen podziwu dla Ciebie , zakładam że czarna ma 17 lat..czy nie przegiąłem???:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: etyka to troche za mocno powiedziane 11.10.02, 12:59 podziwu? hehehe, a moze to ta moja kobieca intuicja, co?:)))) nie wiem ile ma lat, ale powiem jedno. kiedy ja czytam to stawiam ze to kobieta - gawedziarz i to raczej starsza niz 17. Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: etyka to troche za mocno powiedziane 11.10.02, 13:02 no pewnie że intuicja:)))))))))) 17 latka nie mówi że chce Cie schrupać:)))) <tu spłonęłem> Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: etyka to troche za mocno powiedziane 11.10.02, 13:06 tak, ta intuicja ktora dla kobiet jest substytutem inteligencji posiadanej jedynie przez gatunki na wyzszym poziomie rozwoju (czyt. mezczyzn):)))))))) hehehe, zarumieniles sie, ale powiedz, polechtalo tez nieco, prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: etyka to troche za mocno powiedziane 11.10.02, 13:11 ani jedno ani drugie kumam czacze czasami:))))) nie dałem sie zaskoczyć hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: etyka to troche za mocno powiedziane 11.10.02, 13:16 tak... połechtało... po jajkach... a w kwestii czarnej... przegięcie... ale dzieciakom trzeba wybaczać... poza tym nie wiem... ale nie zdziwiłbym się gdyby miała pisiorka... Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: etyka to troche za mocno powiedziane 11.10.02, 13:23 hehehehe piiiii siurka...doktorku podpis ze strzykawką u Ciebie miał bardziej wysublimowany humor...moje skromne zdanie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: etyka to troche za mocno powiedziane 11.10.02, 13:42 wiesz Szary to juz nie jest kwestia etyki ale dobrego smaku i pewnej dojrzałośći, i wiek tutaj nie ma nic do rzeczy, poprostu psychicznie pewne osoby zatrzymały się na wieku nastolatkowym i moga mieć pretensje tylko do siebie że dały sie złapac na stary jak świat bajer, jeśli tak było:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: etyka to troche za mocno powiedziane 11.10.02, 13:48 Iwus jak zwał tak zwał, chodzi o zasady, prawda?:-) No ale to już za nami ...oby...pozdrawiam wszystkich i dzieki za głosy nawet jeśli tyczyły tylko pierdół:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: etyka to troche za mocno powiedziane 11.10.02, 13:46 ale ja nigdy strzykawki w sygnaturce nie miałem... Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: etyka to troche za mocno powiedziane 11.10.02, 13:50 Przepraszam chodziło mi o zastrzyk , jębłem się lekko...:) Odpowiedz Link Zgłoś
szyfrant_ Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 13:32 Rozmowa o etyce na FT to kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 13:34 no to ja jestem kpiarzem i co z tego wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ETYKA NA FORUM.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 16:36 I co ?Znalezliscie w koncu ta "ka" na forumie? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 16:42 nie... gdzieś się zołza schowała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ETYKA NA FORUM.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 16:46 E ..ty ,ka! Wylaz ,nie bedziesz mi tu konkurencji robila,no! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: ETYKA NA FORUM.... 11.10.02, 17:01 jak będziesz koło sraczki przesiadywać... to nikt nie będzie ci musiał konkurecncji robić... Odpowiedz Link Zgłoś