ula_malutka 22.11.05, 21:17 Hej mam problem chce zrobic tatuaz delfina i nie wiem na jakiej stronie znajde fajne tatuaze- wzory. pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tapierwsza1 Re: tatuaz 22.11.05, 21:19 A ja chcę sobie zrobić jakieś brzydactwo, robaka, pająka albo coś w tym rodzaju;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzys23-1986 Re: tatuaz 22.11.05, 21:43 www.tatuaze.com.pl/tatuaze.html www.studio3x6.home.pl/PAGES/galeria1.html www.vanishingtattoo.com/images/guest_photographers.htm ale są lepsze stronki tylko ktoś musi bardziej siedzieć w temacie a na tych są nawet nawet wzory Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: tatuaz 23.11.05, 09:22 w dobrych salonach tatuażu mają wzorów od metra na pewno cos wybierzesz albo wybierz się na targi tatuarskie - kiedy zgodzisz sie zostać modelem w trakcie pokazu czy konkursu tatuaż możesz mieć gratis;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: tatuaz 23.11.05, 10:59 Ula po co powielac wzory? Zrob sobie cos oryginalnego. Znam pewne studio gdzie maja fajne pomysly. Odpowiedz Link Zgłoś