Dodaj do ulubionych

POZNAJMY SIE (bedzie milej)

25.11.05, 14:59
mam nadzieje, ze pomysl przetrwa, wiec
pomyslalam sobie ze wlasnie pod tym watkiem moglibysmy cos o sobie napisac, kazdy niech napisze
tyle, ile chce, to nie przesluchanie, mysle, ze fajnie bedzie
PRZECZYTAC TO WSZYSTKO W JEDNYM MIEJSCU
chcialabym bardzo zeby kazdy cos napisal a w sczegolnosci jak przychodzi KTOS NOWY,
( ale powaznie to napisalam),
NA ZAKONCZENIE TEGO WATKU, MOCNO WAS SCISKAM I POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • imlardis2 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 25.11.05, 15:04
      Już raz się uzewnętrzniłam, oto link:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34735&w=31789327&a=32038256
    • marta979 MARTA979- zalozycielka 25.11.05, 15:13
      Witam, mam na imie marta, 26 lat i mieszkam w warszawie, bardzo lubie chodzic na basen (robie to od
      niedawna nawet 4x w tyg.), wszelkiego rodzaju wyjazdy, imprezy w gronie fajnych ludzi, i wszystko co
      sie laczy z czynnym spedzaniem wolnego czasu,
      jestem chaotyczna (co szybko rzuca sie w oczy), ale poniewaz nie potrafie juz z tym walczyc wiec sie z
      tym pogodzilam a nawet polubilam, jestem gadula..........................................................
      i moglabym tak jeszcze dlugo
      -odpowiem na wszelkie pytania (hahaha)
      • savannah23 Savannah 25.11.05, 16:03
        no i ja jeszcze :-D nie zapominajcie o mnie !! :-D mam 23 lata, czas leci tak
        szybko ze nawet nie wiem kiedy mi minely te lata haha starzeje sie :-( chociaz
        czuje sie i tak na mlodsza niz jestem, moze dlatego ze na mlodsza tez
        wygladam :-D nic specjalnego to w zyciu nie robie jeszcze, narazie koncze
        studia, ostatnio slecze nad magisterka, i mam juz jej dosc, no ale jak trzeba
        pisac to trzeba :-D jestem raczej pogodna i optymistycznie nastawiona do zycia,
        nie cieprpie nudy i zwyklego szarego dnia ... :-D
        • marta979 Re: Savannah 26.11.05, 08:08
          savka jak bysmy mogly (na razie mogly, ale jest szansa rowniez na meskie
          towarzystwo)o Tobie zapomniec, moja droga wzielabym woreczek na plecy i szukala
          do bolu, po drodze wpadlabym po imlardis ona tez nie lubi sie nudzic to
          poszlaby ze mna, prawda?
          • savannah23 Re: Savannah 26.11.05, 21:06
            no to kamien z serca :-D prosto na noge :-D ze ktos by mnie szukal w tych
            wirtualnych labiryntach :-D
        • agash4 Re: Savannah 08.06.06, 04:41
          Do Savannah i Marty... Dziewczyny ja tez jetem blizniakiem ( mam brata
          blizniaka urodzilismy sie 27 maja), Jest Super. Fajnie jest byc blizniakiem!
          Widze ze jestesmy podobne .. blizniaczki .. Ja mam 32 lata i jestem absolutnie
          taka jak wy dziewczyny... Czekam na zjazd blizniakow i Blizniat :)
          Pozdro :)
          • kika2705 Re: Savannah 29.06.06, 15:33
            super, jeszcze nie znam nikogo, kto urodził się 27.05 (cóż za piękna data), rok
            się tylko nie zgadza, mój jest o jedną cyfrę do przodu, ale to szczegół. Jełsi
            natomiast mówimy i typowości bliźniąt, to ja jestem nietypowa - zawsze
            skrępowana w duzym towarzystwie i wcale nie lubię błyszczeć, pozdrawiam
            • agash4 Re: Savannah 29.06.06, 16:05
              Hej kika, to jestes podobna do mojego brata - z charakteru, chociaz zycie go
              troche osmielilo i potrafi byc dusza towarzystwa (co i jemu i innym wyszlo na
              dobre). Wspanialego lata wszystkim blizniakom!
      • joana311 Agnieszka 08.06.06, 23:25
        chaotyczna i gadula to tak jak ja , pozdrawiam
    • ryszardo43 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 17.01.06, 10:54
      Cześć.Ryszard.ryszardo43 to - nr kołnierzyka,nr butów,rok urodzenia,ilość
      lat,ilość lat do setki, a może nie było wolnego miejsca tylu jest
      zalogowanych "ryszardo",gdzieś jest prawda,mieszkam pod W-wą.Bliżniak - 70-80
      procent, może więcej to co napisane - prawda!!!Pracuję "u siebie nie u siebie"-
      trudne ale prawda.Pozdrawiam.
      • imlardis2 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 17.01.06, 14:19
        Wow, Ryszardo - tak wyczerpującej opowieści jeszcze nikt tu nie udzielił...
    • ryszardo43 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 18.01.06, 08:16
      Do dobrze.W mieszkanku jest pokoik w którym mieszkam ,jest on również
      wykorzystywany przez firmę dla której pracuje.A więc,pracuje:"u siebie nie u
      siebie"Pozdro.
    • ankasza Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 19.01.06, 09:17
      Ale gafę strzeliłam :((
      Zaczęłam o sobie w innym wątku.Zaraz to naprawię.
      Mam 30 lat,na stanie męża i dwójkę dzieci.Jestem z lubuskiego.Siedzę sobie w
      domku(konieczność-małe jeszcze za małe na cokolwiek) i doprowadzam
      swoje "bliźniacze" cechy do perfekcji ;))A bliźniakiem chyba jestem
      typowym.Pasuję do wszystkich opisów.Generalnie to cieszę się ,że urodziłam się
      właśnie pod tym znakiem,chociaż czasami wolałabym być bardziej konsekwentna
      (jak taka panna np.)
      Aaa....i mam w domu jeszcze jednego bliźniaka(syn-21.06).Dwa bliźniaki pod
      jednym dachem to czasami mieszanka wybuchowa :D

Pozdrawiam cieplutko w te mrozy
    • madsen_77 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 22.01.06, 18:33
      Hej Wam : )

Piotrek, Lublin. Typowy bliźniak.
      Cieszę się życiem, kasa nie ważna. Mam górki i dołki,
      rządzi mną przypadek ale częściej mam szczęśćie niż
      pecha.

Pozdrawiam.
    • kochanka23 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 24.01.06, 22:57
      Witam wszystkich
      Nazywam się Justyna. Mam 23 lata. Pracuję, studiuję i jakoś to życie tak szybko
      mi mija. Jestem typową Bliźniaczką - mam dwoistą naturę. Z jednej strony
      uwielbiam szaleć, bawić się i być w centrum uwagi, ale od czasu do czasu
      potrzebuje samotności. Zapalam sie do 10 rzeczy na raz, ale brak mi
      konsekwencji w realizowaniu ich do końca (chość pracuje nad tym). Cieszę się,
      że urodziłam sie pod znakiem Bliźniąt, asle niektóre "nasze" cechy nieułatwiają
      mi życia;)Ogólnie jestem realistką z nutką optymizmu...
      AAAAAAAAA No i jeśli chodzi o tą dwoistość, to jest jeszcze na świecie jedna
      taka osóbka jak ja - moja siostra bliźniaczka. Jest to najbliższa mi osoba,
      której niestety nia mam przy sobie.
      POZDRAWIAM wszestkie bliźniaki :)
      • rocco-siffredi Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 25.01.06, 15:37
        Witam
        Mam 26 lat i po studiach walczę z doktoratem. Myślę, że mam wiele typowych wad i
        pewnie kilka zalet przypisywanych nam jak "Bliźniakom"
        ;-)
        Pewnie za dużo mówią, ale lubię też słuchać.

Mieszkam we Wrocławiu , gdzie piszę, gotuję i słucham Dave Matthews Band
        ;-)

• agajez31 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 29.01.06, 22:25
          Witam
          100% bliźniak. data udzodzenia 15.06.Pozdrawiam
          • ryszardo43 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 30.01.06, 07:55
            Poszukaj wątku SŁAWNI Z TWOJEGO DNIA URODZIN poznasz kto to?
            • romilka Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 30.01.06, 22:55
              27 lat skoncze w czerwcu i mieszkam w miedzylesiu (warszawa),w 2005 roku
              urodzilam synka Filipa i jestem bardzo szczesliwa osoba!!Jestem nauczycielka w-
              fu!!Lubie sport i dobra muzyke!!A teraz to najbardziej lube...mojego synka
              Filipka i meza Roberta ;)
              • ryszardo43 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 31.01.06, 08:40
                Chyba pierwsza z Bliźniaczek która pokazała swoją fotkę
              • anulenka7 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 14.06.06, 18:51
                Jaka urocza rodzinka - tylko pozazdrościć. :-)))
    • bohun.strw Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 31.01.06, 23:09
      Pod Twym profilem na skypie przeczytałem prorocze, biblijne przesłanie.... a
      może to tylko groźba wspólczesnym.... Pozdrawiam Cię Marto i życzę wrzawy na
      Twym forum!
    • aniazsk Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 26.02.06, 16:45
      Witajcie! Mam na imię Anna, mam 17 lat, urodzinki obchodzę 20 czerwca. Mam o 2
      lata młodszego brata też z pod znaku bliźniąt (urodził się 13 czerwca). Chodzę
      do 2 klasy liceum. Bardzo lubię czytać książki, to moje ulubione zajęcie. Lubię
      także oglądać filmy, niektóre seriale (najbardziej "JAG -Wojskowe Biuro
      Śledcze") oraz słuchać muzyki. Wakacje najchętniej spędzam w Tatrach. Mieszkam w
      okolicy Bydgoszczy.
      • ryszardo43 Re: Poznajmy się (bedzie milej) 26.02.06, 21:00
        Witamy jeszcze raz,swoich sławnych już znasz,Twój brat ma też ciekawych
        13.06. - ur.poeta Jan Lechoń,Andrzej Lepper,Cezary Pazura,Kasia Kowalska,Anita
        Lipnicka.....zm.patron zaginionych św.Antoni Padewski,muzyk jazzowy Benny
        Goodman.W tym dniu założono PiS i jest to Dzień Żandarmerii Wojskowej
        • wietka Re: Poznajmy się (bedzie milej) 27.02.06, 18:10
          Wiek, waga, wzrost - wszystko na swoim miejscu i w normie:)
          Mąż , dzieci, pies - też w normie
          Lubię góry, książki, muzykę i datę swojego urodzenia - 6.06 :)
          • olaf3331 Re: Poznajmy się (bedzie milej) 02.03.06, 17:11
            Wiek, waga, wzrost - wszystko na swoim miejscu i w normie:
            Lubię góry, książki, muzykę i datę swojego urodzenia - 20.06 :)
            • wietka Re: Poznajmy się (bedzie milej) 02.03.06, 19:07
              a mąż i pies to gdzie się zapodziali? ;))
    • delicja11 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 02.03.06, 22:12
      Witam :)
      mam na imię Aneta i jestem tu chyba najstarsza 20.06.2006 skoncze całe 32 :) na
      które się nie czuję i nie wyglądam :). w tym roku 5 sierpnia wychodze za mąz
      za WAGĘ :))
      jesteśmy ze sobą juz ponad 11 latek .
      Poza tym mam siostrę bliżniaczkę i jestem leworęczna.
      Pracuję w branży kosmetycznej :)
      kocham swoja pracę :))
      ostatnio okazalo się , że mam zdolności artystyczne , co mnie bardzo zdziwiło
      bo nigdy jakoś specjalnie nie było widoczne.
      • ryszardo43 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 03.03.06, 02:01
        Poczytaj o samych Bliźniakach na forumowisku ,jest tego troche
        • delicja11 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 03.03.06, 07:45
          dzięki serdeczne juz to uczyniłam :))) duża część się sprawdza , ale też
          jeszcze wiele dodatkowo dowiedzialam się.
          • ryszardo43 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 03.03.06, 13:18
            Jak możesz próbuj uzupełniać.Wirtualnie możemy wszystko w sumie anonimowo.Więc
            śmiało może coś dołożysz?Od siebie tak od serducha.
    • ankapal Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 10.03.06, 10:27
      wyglada na to ze moge byc Wasz babcia:)
      za pare latek emerytka, samotna - nie mylic z samoscia prosze,
      pies oczywiscie jest
      • madziaro1 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 14.03.06, 20:45
        Hej, no to teraz ja :)
        Urodziłam się już prawie 25 lat temu (ale to zleciało), do stycznia mieszkałam w
        Jaworznie, między Krakowem a Katowicami. Bardziej przyznaję się do Małopolski
        niż do Śląska z którym nic mnie nie łączy. Obecnie mieszkam w Toronto dokąd
        wyjechałam za miłością netową. 5 marca minął rok od naszego ślubu. Chwilowo
        gospodyni domowa ale mam nadzieję to zmienić bo się do tego nie nadaję.
        Uwielbiam zwierzęta, zwłaszcza psy - owczarki niemieckie. Z wykształcenia
        technik odzieżowy, po roku studiów w Szkole Artystycznego Projektowania Ubioru,
        do tego po studium architektury wnętrz, praktykę miałam w handlu art.
        spożywczymi, kosmetycznymi, w grafice komputerowej i reporterce, i nadal
        poszukuję miejsca i zajęcia dla siebie. Typowy bliźniak - robię 150 rzeczy
        naraz, mało co kończę... Uwielbiam ten znak zodiaku, chociaż jestem złośliwa,
        mam ironiczne poczucie humoru, nie przez każdego rozumiane. Acha i interesuję
        się magią i parapsychologią... i się rozpisuję hehehh
    • chomikdrzewny Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 29.03.06, 12:28
      Marta pomysł super i na pewno pożyje dłużej niz niejedno forum ;o)

Jam jest bliźniak co się zowie ;o) Mytslałam, że najstarszy, ale okazało się to mylnym sądem i z tego się cieszę. W tym roku stuknie mi 31, 22 maja - kwiaty m ożna wysyłac na maila ;o)) Antymoherowa,artystyczna dusza,ambiwalentna, Beztroska, Czuła i ciekawska, Dociekliwa , dobra, Elokwentna, Fajna, figlarna, Gorące serce, w gorącej wodzie kąpana, Humorzasta czasem,hobbystka, Impulsywna, inteligentna (tak mówia), Jędzowata dla Skorpiona brata, Kochliwa(he,he), Leniwa czasem, Łakoma,Młoda duchem, mól książkowy, miła,marzycielka, Niecierpliwa, niezależna,niepaląca, Optymistka, Przyjacielska,Roztargniona, romantyczna,rozrzutna, rodzinna, Szczera, szalona, szczodra dla przyjaciół, sympatyczna,Troskliwa, tolerancyjna, twórcza, Uczciwa, Wrażliwa, wątpiąca czasem, wstrętna czasem, wesoła, Y....?, Złośliwa, zaborcza, Żarłoczna.....

To prawie wszystko, ale wiele mozna by jeszcze dopisać ;o)

pozdrowienia!
      • marta979 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 29.03.06, 18:43
        no prosze byl to najbardziej wyczerpujacy opis jaki pojawil sie na tym forum,
        zostalas dolaczona do przyjaciol (haha)
        • chomikdrzewny Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 31.03.06, 16:12
          Super, musimy teraz wybrac prezydenta ;o)) Tylko nie z TYCH bliźniaków ;o))

pozdrówka!
    • iluzja25 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 05.04.06, 10:26
      Witam,

26 lat, warmińsko-mauzurskie, czasem pomorskie:)
      niebywały głód wiedzy i podróży - taka cygańska dusza
      zmienna bliźniaczka - z ascendentem Lwa bodajże
      to ja
      12.06 - piekny dzień:))))))))))))
    • pietrzj1 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 06.04.06, 16:49
      Przypadkiem trafiłem na to forum i jako bliźniak nie omieszkam tu zaglądać.
      Trochę danych: ur. 13.06, (pod)warszawiak, wiek 30+

Na razie tyle,
      Pozdrawiam
    • inna_anna Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 09.04.06, 23:03
      witam :)
      Mam na imię Anna i od 25 lat jestem typowym bliźniakiem i jako taki jestem pyskatą, rozgadaną, interesującą się tysiącem spraw na raz babą ;)
      pozdrawiam wszystkie bliźniaki!! :)
      • inna_anna Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 09.04.06, 23:05
        aaaaa nie dodałam, że z 2 czerwca jestem ;)
    • aganeszka Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 09.04.06, 23:30
      czesc wszystkim .
      jestem oczywiscie typowy blizniaczek. ale co mnie bawi to to, ze ludzi z tego
      znaku mozna rozpoznac z daleka. choc kazdy jest przecie inny, i mamy rozne
      ascendenty itp.- to jednak mamy wiele cech wspolnych tylko nam. mam wrazenie ze
      jest jakies specjalne porozumienie miedzy ludzmi z tego znaku
    • gosiaqus Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 17.04.06, 15:18
      Witam :) to ja, gosiak, bliźniak stuprocentowy, poza tym urodziłam się w urodziny mojej bavci- też bliźniaka.
      lat prawie już 20, mieszkanka małopolski, studentka, leń-obibok z nadmiarem energii, gaduła, pozdrawiam
      • pablo.el Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 19.05.06, 20:06
        bandziorno :) bliźniaki - to forum przyjemnie mnie zaskoczyło :)
        niesamowity pomysł - ale czyż nie tacy jesteśmy ?
        Na świat wygramoliłem się pięknego środowego poranka ( 9:25) 31 maja 1978 r. choć powinienem 30 ale ponoć strasznie się opierałem :)
        100 % bliźniak ? tak się czuję - choć nie jestem gadułą - za to uwielbiam pisać
        robić 17 rzeczy naraz ;) - z czego może połowę zrobię dobrze - jestem ogromnym bałaganiarzem , ale to co niektórzy nazywają bałaganem, jest dla mnie zakamuflowanym porządkiem , w którym ja bez trudu ( nie zawsze ) wszystko znajduję ;) codzienne sprzątanie jest dla mnie przynajmniej dziwne , ja do tego potrzebuję veny , wtedy to się zaczyna :) sprzątanie połączone z totalnym przemeblowaniem :) a potem mozna znowu bałaganić he he
        Ponoć potrzeba zmiany jest jedną z cech charakteryzujących bliźniaka , również częstej zmiany pracy . wprawdzie od pierwszego dnia pierwszej pracy myślałem juz o zmianie - i tak przez parę lat - to jednak tkwię w tym samym miejscu - tylko firmy się zmieniają - to już moja trzecia ha ha ;)
        może ktoś mi powie czy to jest typowe u bliźniąt - bardzo ciężko jest wyprowadzić mnie z równowagi - pracuję z ludźmi , którzy twierdzą , że nie widzieli mnie ( od 6 lat ) wkurzonego ... ludzie mnie nie denerwują - co najwyżej jednym uchem wpuszczę drugim wypuszczę i po sprawie ... ale złośliwość rzeczy martwych to co innego ;) ... i jak juz wyżej wspomniałem , choć gadułą nie jestem , to jak się rozpiszę ...
        dodam jeszcze , że mieszkam nad Narwią w sercu małego parku narodowego , jakże jednak pięknego :) adios amigos bliźniakos :)
        p.s. kto jeszcze urodził się 31.05.1978 ? piszcie :)

• agash4 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 08.06.06, 04:49
          Ach Pablo, jakiz Ty masz Nick, o my God... Ja jestem blizniaczka z 27 maja, mam
          brata blizniaka. Bylo super. Teraz dzieli nas Ocean ... Jestem bardzo typowa ..
          balaganiara, szalona, piszcie kochani co i jak u was. Mieszkam daleko, nawet
          bardzo ale tak mnie ta nasza natura goni na koniec swiata. Kocham sport, ludzi,
          czytanie. Niedlugo MS w pilce noznej. Moj syn tez zagra kiedys w reprezentacji,
          teraz ma 4 lata. Pa 3-majcie sie wesolo.
          • agash4 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 08.06.06, 04:53
            Pablo,... mnie sie kojarzy z Pablem Picasso; muzeum Prado w Madrycie ... ach...
            i potem ksiazka biograficzna... polecam .. kiedys zaczne malowac. :)Aga
            Pozdrawiam - zyjcie pogodnie :) jestesmy wyjatkowi :) Pozdrowienia dla
            zalozyciela watku :)
            • marta979 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 09.06.06, 22:00
              Pozdrowienia dla
              > zalozyciela watku :)
              bardzo dziekuje za pozdrowienia, rowniez sciskam
    • markizza Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 08.06.06, 11:26
      nowa!:))
      Alicja, mieszkanka Szczytna, lat wiecej niz 20, w zwiazku ze Skorpionem.
      typowa blizniaczka - jak dobrze spotkac kogos podobnego do siebie:)
    • neogi Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 08.06.06, 12:16
      Witam :)
      Mam na imię Agata, jestem bliźniakiem od 30+ lat i bardzo się ciesze, ze
      wszuystkich was widzę w jednym miejscu :) a zgadzacie się z tym, że umysł
      bliżniaka jest jak stacja metra. Coś z wielkim hukiem wpada, robi wielkie
      zamieszanie, a potem znika bez śladu??? bo mi sie to baaardzo spodobało ;)
      • littleblue Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 08.06.06, 14:07
        Witajcie,jestem Kasia.
        Fajne to z ta stacja metra...Mysle, ze to całkowicie oddaje sytuacje w mojej
        glowie...19 czerwca koncze 25 lat, w wiekszosci mieszkam w Warszawie, ale
        pracuje tez Trojmiescie i Krakowie. Czasem zdarza sie tak, ze rano ide na
        spacer po plazy, a wieczorem pije kawe na krakowskim rynku (co generalnie
        odpowiada wolnemu duchowi blizniaka :-).....) Jestem beznadziejny pracoholik o
        co najmniej podwojnej naturze... czyli wypisz wymaluj typowy Blizniak :-)
        • gol76 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 07.09.06, 14:19
          Pozdrawiam koleżanke z 19.06! Ta data jakos kojazy mi sie równiez dziwnym
          trafem z moimi urodzinami :)
      • marta979 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 09.06.06, 22:02
        neogi napisała:

a zgadzacie się z tym, że umysł
        > bliżniaka jest jak stacja metra. Coś z wielkim hukiem wpada, robi wielkie
        > zamieszanie, a potem znika bez śladu??? bo mi sie to baaardzo spodobało ;)

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
        oj tak zgadzam sie,
        niezle sie obsmialam
    • kubuskubek Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 08.06.06, 12:56
      Mam na imie kuba , 24lata i oczywiscie jestem typowym blizniakiem(28.05.)Nie
      powiedzialbym ze mam dwa oblicza , bo mam ich conajmniej kilka. Robie
      oczywiscie 10 rzeczy na raz , nie cierpie nudy i czasem nie koncze tego co
      zaczalem. Jestem oczywiscie rozrywkowy, energiczny , przewaznie pracowity choc
      i czesto leniwy. Oczywiscie cechuje mnie ironiczne poczucie humoru. A w
      uczuciach staly , jak do tej pory ;-) poza tym marzyciel. A do szczescia,
      oprocz bycia w centrum uwagi, potrzeba mi rowniez chwila samotnosci od czasu do
      czasu. Mam tez siostre blizniaczke(13.06)aha i mieszkam w anglii choc odwiedzam
      Polske bardzo czesto i niedlugo wracam na stale. Pozdrawiam wszystke
      blizniaki!!!
      • grazyna.dlugokecka Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 08.06.06, 14:49

Też jestem zodiakalnym Bliźniakiem. Urodziłam się 1 czerwca. Mój mąż żeby było
        śmieszniej też jest spod znaku Bliźniąt ( 13 VI).I nasze małżeństwo jest bardzo
        ciekawe, bardzo. Jak jest cicho i dobrze, to jest cicho i dobrze. Ale jak coś
        zaiskrzy to burza z piorunami , tornado i wszystkie kataklizmy razem wzięte to
        mały pikuś. Pozdrawiam wszystkie Bliźniaki świata!
        • chomikdrzewny Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 09.06.06, 14:58
          Fantastyczna sprawa! Panowie Bliźniaki to najlepsi kompani jakich znam ;o)
          Brakuje Wam tylko piesowego spod tego znaku ;o))))

pozdrawiam
          Bliźniak 22 Maja
      • octopussy Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 08.06.06, 15:01
        Hej urodzilam sie 17 czerwca juz prawie 31 lat temu, pod Krakowem. Realizuje
        sie w wlasnej firmie import- production/.Mam meza, synka wlasny ogrod bananowy
        aha wlasnie mieszkam w RPA. Lubie robic 5 rzeczy na raz, czytac, podrozowac,
        marzyc i po prostu byc. Moj mazulek czesto mi mowi ze poslubic kobiete
        blizniaka to POLIGAMIA.
        • marta979 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 09.06.06, 22:05
          octopussy napisała:

Moj mazulek czesto mi mowi ze poslubic kobiete
          > blizniaka to POLIGAMIA.

hahaha, to dobre i prawdziwe
    • megasia Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 08.06.06, 15:44
      Heh, bliźniak, urodzona 18 czerwca jak Jan (dawniej Maria) R. oraz Bracia K.
      Niebawem kończę 33. Tzw. typowy bliźniak :)
      reprezentuję model rodziny podobny do Jarosława K. - mam kota :)
      • agrafek Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 08.06.06, 16:19
        Urodzony tego samego dnia, co pewien markiz, oraz pewien włoski awanturnik
        słynący z tego i owego bliźniak melduje się na placu ...eee.... Przywitać się
        chciałem po prostu:).
        • marta979 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 09.06.06, 22:06
          agrafek napisał:

...eee.... Przywitać się
          > chciałem po prostu:).

no to witam Cie agrafku
        • noirdesir2 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 13.07.06, 22:11
          czy to chodzi o 2.06? to również moja data! :) uwielbiam ją :)jakby tak na ślepo wybrać z każdego postu jakiś fragment, to powstałby opis mojej osoby. więc nie bede dublować, hihi
          zaznaczę tylko ze z zamiłowaniem czytam posty na forum francuskim, francuski to moja pasja, dla tego jezyka sie zmobilizowałam i dałam radę zdać mature z franca, potem licencjat w "koledżu" bydgoskim, potem mgr w piernikowym miescie. prózna jestem , heheh nie? możliwe, nie przecze. jak ktoś wyczuje ulubione moje tematy rozmów to jestem gaduła, ale jak coś "zlewam" to juz totalnie sie nie przejmuję i nie zależy mi na tym, żeby wszyscy mnie lubili.
          pracę mam idealną dotego aby wykazac sie umiejetnoiscia robienia tysiąca rzezcy na raz : sekretarka, oczy mam w koło głowy a uszy wychwycą wszystko. dokumenty czasem zakopię niechcący gdzieś gdzies głeboko, ale się znajdą, he! czasem nie pamiętam, o czym z kims rozmawiałam, co usłyszałam - to to "metro w głowie".
          rozmarzona, senna wiecznie, fantazjaaaaaaa, ech...

no i co - miałam nie dublowac... ale mi wybaczycie, bo tez jesteście blizniaki. kiedyś pisałam wiersze, pamietniki. dziś zyje wg carpe diem. 3(rózne!) randki na tydzień to nie problem - oczywiscie jestem rozsądna i uważna.
          kazcie mi przestać pisać , bo samej trudno klknąc "wyloguj"....
          buziaczki!papa
          super forum!
    • tatianna1 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 09.06.06, 16:13
      witajcie, tak sie podeskcytowalam istenieniem tego watku, ze sie zapomnialam
      przedstawic!
      jestem tyyypowym blizniakiem i nic sie z tym nie da zrobic! zywiol, przez to
      czesto roztrzepana, bo gadnie tak mnie porywa, ze inne rzeczy w tym czasie mnie
      nie interesuja. uwielbiam oczywiscie - no co, co? ZMIANY! duzo w zyciu
      zaczynalam i nie konczylam! lubie wariowac, zartowac, organizowac i gadac.
      Lubie tez uczyc sie i poznawac, cokolwiek - a najbardziej chyba jezyki obce.
      mysle, ze to co napisalam to niemalze jakby zaczerpniete z horoskopu opisowego
      blizniaka. ach! lubie tez brylowac, jak kazdy blizniak, dlatego tak sobie
      mysle, jak my sie tu wszyscy dogadamy - !!!! :) pozdrawiam wszystko i piszcie
      jak najwiecej bo fajnie sie was czyta!
      • agash4 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 10.06.06, 03:28
        tak zgadzam sie ... ze jest tu super atmosfera na tym watku ... jestem obecnie
        zafascynowana mistrzostwami w pilce noznej .. sport uprawiam do dzis (wlasciwie
        cale zycie jakis - wyczynowo- tylko przez 4 lata lekka atletyka). Mieszkam za
        oceanem i chodze na mecze do pubu - niestety u mnie to srodek dnia, a dzis nasi
        przegrali 0:2... buuuu. Ale Niemcy maja dwoch (ex)Polakow i im bede kibicowac.
        Podolski i Klose maja polskie korzenie. Pozdrawiam i ogladam co dalej.
        Blizniaki jestescie wyjatkowi! Przyjaznie sie z paroma blizniakami - fajnie
        jest.
    • ewa.ep Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 15.06.06, 14:27
      Witajcie...Jestem bliżniczką, urodzoną 4 czerwca...Jaka to interesująca
      data....Ale ja urodziłam sie 43lata temu, choc wcale tego nie czuje, uważam się
      ciagle za młodą osobę, mam mnóstwo pomysłów i projektów, choć "jak przystało"
      na bliżniaczkę nie zawsze doprowadzam je do końca gdyż zbyt wiele spraw zajmuje
      mnie jednoczesnie....Dusze mam artystyczną; pisze, szyję, robię bizuterię, a
      wszystkiego nauczyłam się sama, albo to gdzieś we mnie tkwiło zawsze? Mam
      ponadto dwoista naturę i takież bywa moje usposobienie raz słodkie, innym razem
      wrecz przeciwnie, ale nie jest źle:)Mieszkam niedaleko Poznania, mam męza i
      prawie dorosła córkę...No i cieszę się,ze znalazłam własnie takie
      forum....Pozdrawiam Was bliźniaki:)
    • simile60 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 15.06.06, 17:30
      Cześć
      Jestem 46 letnim bliźniakiem, urodzonym 2,06,1960 roku. Mieszkam nie daleko
      Legnicy w Chojnowie. Przywędrowałem tu z Wrocławia za żoną i mieszkaniem. W
      ogóle poznałem ją będąc w delegacji, bo taką miałem pracę. Jako bliźniak bardzo
      różnorodną. Trzy razy zaczynałem studia i ich nigdy nie skończyłem przez moje
      zakochiwanie się, czytaj kobiety. Prowadzę dzialalność gospodarczą, od 15 lat
      nigdzie nie pracowałem tylko na swoim. Jak typowy bliźniak wiele mnie przygód
      spotkało. Tutaj wpadłem przypadkiem. Pozdrawiam.
      • marta979 Re: POZNAJMY SIE (bedzie milej) 16.06.06, 22:02
        simile60 napisał:

Jak typowy bliźniak wiele mnie przygód
        > spotkało. Tutaj wpadłem przypadkiem. Pozdrawiam.

rzeczywiscie to typowe dla blizniakow, ach te przypadki... no i przygody

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka