Dodaj do ulubionych

<mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi>

01.10.01, 10:42
w pracy zimno jest jak w psiarni znowu marznę w nogi!
Ronja czy to wystarczająco prowokacyjny tytuł wątku?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ronja Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi> IP: 212.244.252.* 01.10.01, 10:50
      Wątek jest super!!!
      Odpowiem sadystycznym tekstem wierszyka z dzieciństwa z mojego przedszkola
      (sic!!!):
      Chodzi lisek koło drogi, nie ma ręki ani nogi..."

Ach, Anka, a ja byłam w mojej stadninie w weekend, zdarłam gardło podczas
      całonocnych śpiewów przy ognisku i jeździłam konno, ... i gdy w niedzielę rano
      obudziłam się w drewnianym domku w lesie, w którym budziłam się przez 4
      studenckie wakacje pod rząd, to zatęskniłam za tym co było i powaliło mnie
      tłukące się po niewyspanym łbie pytania: Po cholerę człowiek udaje że jest mu
      dobrze w Wwie, skoro WIE, tak naprawdę jest go w stanie zadowolić tylko żywot w
      takim czarodziejskim, wiejskim miejscu...

Czekałam na zank życia od Ciebie. :)))
      • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi> 01.10.01, 10:55
        a ja od Ciebie! przesyłam Ci ciszę i spokój podlaskich lasów. słońce świecące ukosem przez
        gałązki brzóz, zielone poduszki mchu a w nich czerwone muchomory, małe, śmieszne, grube
        borowiki. złote i czerwone liście klonów. zapach sosen i krzyki polujących sokołów.
    • woland? Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi> 01.10.01, 10:54
      za mało prowokujący. Lepiej brzmi..., np... Brrrr, ale mi pupka marźnie. Albo:
      Mario upierdliwiec, Woland erotoman, Ronja grafomanka,... gwarantowane 200
      postów !!!
      Woland
      • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi> 01.10.01, 10:57
        Woland a ty mnie nie wytrącaj z romantycznego nastroju na tym wątku o nieromantycznym
        tytule!:)))
        • woland? Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi> 01.10.01, 10:59
          jestem Twoim dołem powszednim, co byś nie wzbiła się za wysoko.
          • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi> 01.10.01, 11:01
            Woland dziś jest u nas za zimno i brak prądow wstępujących nie dam rady się wzbić:)))
      • krzysztof.r.m Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi> 01.10.01, 10:58
        A czemu Wolandzie Nowych to "przez palce czytasz" - i spodziewam sie tak
        patrzysz nan, a tu to starym od dzien dobry razy obdzielasz?
        Ale moze tez cos Ci marznie?
        Pozdrawiam
        krm
        • woland? Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi> 01.10.01, 11:00
          upss, faktycznie. wypada przeprosić...
          PRZEPRASZAM
          • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi> 01.10.01, 11:04
            jeśli o mnie chodzi to łaskawie i dostojnie wybaczam:)))
            Ronja gdzie jesteś?!!!!
            • Gość: Ronja Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi> IP: 212.244.252.* 01.10.01, 11:07
              Jestem, wylazłam na chwilę i już parę postów...

Prowokację można uznać za udaną. Opijamy to?
            • krzysztof.r.m Re:Ania i Woland 01.10.01, 11:14
              To ja przepraszam, bo wyjdzie na to, ze pelnie role pilnujacego.
              Nie chce tak po policyjnemu, a zwracam czasem uwage glosniej na
              takie obcesowosci, bo mimo wszystko jakos tak mnie wychowano...
              no i chyba lepiej sie rozmawia.
              Poza takim aspektem, to czy nie uwazacie, ze reagujac na pewne zachowania,
              obojetnie jak zartem, ironia, klapsem, czasem obojetnoscia, mogloby sie udac
              cos na tym Forum naprawic?
              Przywrocic taka zwyczajna mozliwosc sensownych rozmow, wlasciwych form,
              normalnego, a czasem nawet fajnego jezyka?
              Ot tak sobie mysle...
              pozdrawiam
              krm
              • anka1 Re:Krzyś 01.10.01, 11:19
                jesteś mądry! i mówię to calkiem serio i bez zadnych podtekstów!
                • krzysztof.r.m Re:Ania 01.10.01, 11:25
                  ??? jest slonecznie, dosc chlodno. Przejrzyscie i ...ekspozycja przyzwoita, aby
                  cos zrobic. A ja musze z zawstydzeniem postac chwile w kacie i ochlonac po
                  zainkasowaniu opinii na swoj temat. Jestem skromny, powiedzialbym nieglupi. Ale
                  tez chce podkreslic, ze spotykam na Forum madrych . Sporo madrych i mam
                  nadzieje, ze oni zostana i bedzie z kim gadac kiedy juz jesienna ekspozycja
                  padnie, wieczory stana sie dlugie , zimowe, sklaniajace do refleksji, rozmow,
                  klimatow...
                  pozdrawiam
                  krm
                  • anka1 Re:Krzyś 01.10.01, 11:29
                    też mam nadzieję...
                    czy robisz teraz zdjęcia w slonecznym Krakowie? bo jak słyszę o ekspozycji to mi się od razu
                    z tym kojarzy.
                    • krzysztof.r.m Re:Krzyś 01.10.01, 11:31
                      W Krakowie teraz nie, ale mysle tak czy jutro z rana nie wyskoczyc gdzies w
                      okolice. To swietna pora. Dla koloru i BW takze. Swiatelko pycha...
                      krm
                      • anka1 Re:Krzyś 01.10.01, 11:36
                        a jaki masz aparat?
                        • krzysztof.r.m Re:Krzyś 01.10.01, 11:40
                          Po pierwsze fotograficzny, dalej przyzwoity, dalej tradycyjny tzn. nie cyfrowy.
                          Precyzyjniej? Maloobrazkowy Canon, a sredniego formatu Mamiya i starego
                          wysluzonego, wysluzonego Pentacona. Wszystkie je bardzo lubie...
                          krm
                          • anka1 Re:Krzyś 01.10.01, 11:44
                            jasne, że fotograficzny a nie do bibmru:))
                            a zooma do któregos z nich też masz? a pierścienie do mikro też?
                            • krzysztof.r.m Re:Ania 01.10.01, 11:50
                              Owszem uzywam czasem i zoom ( do Canona obj. 75 - 300mm ale nie szczegolnie to
                              lubie, chocby na straty wynikajace ze slabszej jasnosci obiektywow tego typu)
                              pierscienie makro naturalnie tak, i tu w kazdym przypadku.
                              A skad u Ciebie takie zainteresowanie fotografia?
                              Fotografujesz?
                              To bardzo interesujace zajecie, bywa, prawda?
                              krm
                              • anka1 Re:Ania 01.10.01, 12:00
                                kiedys chodzilam na kolko fotograficzne a sprzetu mi zostala cala szafka. teraz mam mniej
                                czasu ale trzeba w koncu odswiezyc stare wiadomosci:))) tylko zawsze wolałam czarno-biale a
                                teraz są klopoty z odczynnikami do wywoływania niestety.
                                • Gość: krm Re:Ania IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 01.10.01, 12:11
                                  Aniu, mozliwosci teraz sa znacznie lepsze. Chociazby szerszy znacznie
                                  asortyment materialow wlasnie. Owszem zmiana polega na procesie wywolania
                                  generalnie ( od lat juz bowiem stanard to c41 lub tego typu , no taki z laba),
                                  ale cala reszta a zwlaszcza tej szlachetnej fotografii, no wiele by pisac.Nie
                                  lubie sie w takich materiach wymadrzac, cos tam wiem, cos tam robie. Nie jestem
                                  taki marniutki...
                                  Czymze laskawa panna byla grzeczna fotografowac?
                                  Przypuszczam, ze Ty masz gdzie i masz co robic w fotografii, jesli brac pod
                                  uwage rejon w jakim mieszkasz, tak?
                                  Pozdrawiam
                                  krm
                                • Gość: krm Re:Ania IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 01.10.01, 12:12
                                  generalnie ( od lat juz bowiem stanard to c41 lub tego typu ale
                                  wysokotemperaturowy, no taki z laba), ale cala reszta a zwlaszcza tej
                                  szlachetnej fotografii, no wiele by pisac.Nie lubie sie w takich materiach
                                  wymadrzac, cos tam wiem, cos tam robie. Nie jestem taki marniutki...
                                  Pozdrawiam
                                  krm
                                • Gość: krm Re:Ania IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 01.10.01, 12:12
                                  generalnie ( od lat juz bowiem stanard to c41 lub tego typu ale
                                  wysokotemperaturowy, no taki z laba), ale cala reszta a zwlaszcza tej
                                  szlachetnej fotografii, no wiele by pisac.Nie lubie sie w takich materiach
                                  wymadrzac, cos tam wiem, cos tam robie. Nie jestem taki marniutki...
                                  Pozdrawiam
                                  krm
                                  • anka1 Re:Krzyś 01.10.01, 12:19
                                    tylko się nie śmiej! mam zenitha TTL jeszcze radzieckiego. stary ale niezawodny tylko obiektyw
                                    ma ciężki jak tłusty byk!
                                    a jeśli chodzi o obiekty do zdjęć to rzeczywiscie nie moge narzekać. wczoraj zalowalam ze nie
                                    mam ze soba zenitha. widzialam ważkę i motyla wygrzewajace sie obok siebie na piasku w
                                    słoncu i polujące sokoły.
                                    • krzysztof.r.m Re:Ania 01.10.01, 12:29
                                      A czemu mialbym sie smiac. Ten aparat poza dolegliwosciami w rodzaju waga, w
                                      niektorych egzemplarzach problemy z migawka i inne natury mechanicznej, poza
                                      dosc siermiezna elektronika, mial i ma swoje zalety. Ponadto jest do niego
                                      przynajmniej kilka udanycych i niezlej jakosci obiektywow.
                                      Pewien moj znajomy, ktory zajmuje sie fotografowaniem przyrody, jedno z
                                      lepszych i bardziej interesujacych swoich zdjec, a jest naprawde niezly, zrobil
                                      wlasnie Zenithem.
                                      Ja tez jakis czas temu takiego aparatu uzywalem i chwalilem go za
                                      nieukradalnosc, trwalosc i ewentualna mozliwosc przybicia gwozdzia.
                                      Oczywiscie doceniam jego zalety.
                                      To czym obecnie fotografuje to sprzet jakosci i klasy wysokiej.
                                      Daje sporo mozliwosci, jednak uwazam, ze zdjecia , a zwlaszcza zdjecia dobre,
                                      robi czlowiek. Aparat jedynie w pewnym stopniu pomaga. Jesli ktos nie czuje
                                      potrzeby utrwalenia tego co swiatlo wyprawia, to nie pomoze posiadanie nawet
                                      najznakomitszego sprzetu.
                                      Wiesz posiadanie markowych i kosztownych farb, pedzli, olowkow itd. jeszcze z
                                      nikogo nie zrobilo artysty. Do tego potrzeba dobr calkiem innych...
                                      krm
                                      • anka1 Re:Krzyś 01.10.01, 12:39
                                        no i znowu nie pozostaje mi nic innego jak powtórzyć: jesteś mądry!
                                        pozdrów ode mnie Znajomego i Jego zenitha!
                                        • Gość: krm Re:Ania IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 01.10.01, 12:43
                                          No to, pa, do potem. Biore chwile luzu.
                                          Nie poprzeziebiajcie sie do cna.
                                          Bezprzeziebieniowo i bezgrypowo pozdrawiam i do spotkania
                                          krm
                                          • anka1 Re:Krzyś 01.10.01, 12:45
                                            na razie! ja zaraz też znikam i będę ok. 18.00. pa!
          • Gość: Ronja Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi> IP: 212.244.252.* 01.10.01, 11:06
            He, he Anka, poradzili Ci, żebyś zwyzywała wszystkich, to dopieor byłaby
            prowokacja...;)

A Ty czujesz się na miejscu w podlaskich lasach? Bo czasami ktoś jest stworzony
            do życia w mieście...

Wolandzie, grafomania jakoś mnie nie prowokuje, wymyśl coś gorszego..;)
            • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi> 01.10.01, 11:10
              nikogo nie bede wyzywać chyba ze mi sie narazi.
              a z podlaskich lasów gdybym mogła to bym nie wychodziła. do zycia w miescie życie mnie
              zmusza))).
              • Gość: Ronja Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi> IP: 212.244.252.* 01.10.01, 11:19
                No to ja filozoficznie: Bo życie jest podłe!!! Nakopiemyy mu dupy?
                • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi> 01.10.01, 11:23
                  wiesz chyba nie mam dziś ładne buty szkoda by ich było:))))
                • woland? Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi> 01.10.01, 11:36
                  Kogo chcesz kopnąć w dupę ? Życie, czy mnie ?
                  Woland <prowokator>
                  PS: a tak a propos, to nie ma lepszego kopa dla wątku niż nieco zacietrzewienia
                  na początek...
                  • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi> 01.10.01, 11:39
                    Woland ja nikogo dziś nie chcę kopać. mam ladne buty !:)))
                    • woland? Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi> 01.10.01, 11:47
                      i zasmarkaną chusteczkę, to już wiem.
                      • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi>Woland 01.10.01, 12:02
                        a nie wiesz ! zasmarkana chusteczka to cytat z "Potemów" !
                        • woland? Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi>Woland 01.10.01, 12:27
                          też ich lubię :))
                          • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi>Woland 01.10.01, 12:30
                            to może załóż wątek dla tych co ich lubią? co Ty na to?
                      • Gość: Ronja Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi> IP: 212.244.252.* 01.10.01, 12:30
                        Wolandzie w życiu bym nie kopnęła Ciebie ani innego człowieka!!! no chyba żebyś
                        mi b. podpadł...;)

A buty tez mam za ładne na kopanie czegokolwiek...
                        • woland? Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi> 01.10.01, 12:51
                          a ja tam lubię kopać ogródek, i piłkę kopać lubię od czasu do czasu. a w
                          trakcie wykopków chodzę na grzyby. mam także kopniętego psa i kopę lat
                          <prawie...>
                          Wolnad
              • Gość: Neo Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi>/do anki IP: 9.67.96.* 01.10.01, 11:26
                czesć Aniu!

dzieki za przywitanie!
                nie spodziewałem się........chlip, chlip
                było mi bardzo miło.
                ja rownież cie witam i pozdrawiam!

Neo
                PS>:i wcale nam nie przeszkadzasz!
                • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi>/do Neo 01.10.01, 11:35
                  nie chlip Tygrysku przecież wiesz, że Cię lubię! ale naprawdę nie chcę przeszkadzać Ronji i
                  Tobie. rozmawiajcie sobie spokojnie na Waszym watku a jak ktoś bedzie przeszkadzal to
                  wolajcie mnie. wspolnymi silami pogonimy gdzie pieprz rosnie i raki zimuja!
                  • Gość: Neo Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi>/do Neo IP: 9.67.96.* 01.10.01, 11:43
                    wiesz - jesteś urocza Aniu!

naprawdę.

jeżeli tylko będziesz miała ochotę to nasz wątek
                    stoi dla ciebie otworem.
                    takie osoby jak ty nawet powinny na nim być!!
                    myślę że Ronja myśli tak samo.

no nie Ronju???

buziaki - Neo
                    PS>:u mnie świeci słońce a u Was?
                    • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi>/do Neo 01.10.01, 11:47
                      dzięki Neo!
                      niechcący wyszedł wątek dla kadzących sobie o którym rozmawialyśmy z Ronją w piątek:)))
                      u mnie chlodno i pada!
    • Gość: 2001 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi> IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 01.10.01, 12:03
      anka1 napisał(a):

> w pracy zimno jest jak w psiarni znowu marznę w nogi!
      > Ronja czy to wystarczająco prowokacyjny tytuł wątku?

Aniu w nowym tygodniu, kadze Ci, dzisiaj jestes chlodna Anna?
      • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi򗶱 01.10.01, 12:07
        witaj! nie jestem chłodna chi, chi tylko jest mi chłodno! nasi przełożeni oszczędzają a my
        marźniemy!
        • Gość: 2001 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi򗶱 IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 01.10.01, 12:08
          anka1 napisał(a):

> witaj! nie jestem chłodna chi, chi tylko jest mi chłodno! nasi przeł
          > ożeni oszczędzają a my
          > marźniemy!

A moze jestes panna z mokra chusteczka?
          • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi? 01.10.01, 12:20
            jestem panna z mokrym kaszlakiem:)))
            • Gość: 2001 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi? IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 01.10.01, 12:25
              anka1 napisał(a):

> jestem panna z mokrym kaszlakiem:)))

Aniu, podoba Ci sie moj dzisiejszy wizerunek, czy myslisz, ze zyskam akceptacje i
              nikt nie przejdzie obojetnie, bo w prawdziwym zyciu, nie wiem Ci juz mowilam i
              koniecznie musze Ci to wyznac. Jestem brzydka jak noc i moze tylko ty jedna
              bedziesz miala okazje sie o tym przekonac, tylko nie uciekaj:))))
              • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi?2001 01.10.01, 12:31
                no to jesteśmy już dwie cha, cha!!!!:))) jak na swój widok nie uciekam to na Twój na pewno
                tego nie zrobię:))))
                • Gość: 2001 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi?2001 IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 01.10.01, 12:35
                  anka1 napisał(a):

> no to jesteśmy już dwie cha, cha!!!!:))) jak na swój widok nie ucie
                  > kam to na Twój na pewno
                  > tego nie zrobię:))))

Miedzy nami brzydalami wszystko jest perfeckt.
                • Gość: Bizon Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi?2001 IP: *.abo.wanadoo.fr 01.10.01, 12:36
                  Dzien dobry ! Jest tu ktos ? Widzial kto kota Behemota ?
                  • Gość: 2001 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi?2001 IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 01.10.01, 12:39
                    Gość portalu: Bizon napisał(a):

> Dzien dobry ! Jest tu ktos ? Widzial kto kota Behemota ?

Uciekl na widok moj i Anki, sploszny nasza brzydota.
                    • Gość: Bizon Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi?2001 IP: *.abo.wanadoo.fr 01.10.01, 12:44
                      Glupi kocur ! Pewnie dlatego, ze sam uwaza sie za skonczona pieknosc, a niechby
                      tylko przejrzal sie w lusterku.... No, ale Bizony nie uciekaja, witam Cie wiec
                      Odysejo Kosmiczna i witam Anne1. Ja tylko na momencik bo zaraz lece do pracy.
                      Pa !
                  • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi?2001 i Bizon 01.10.01, 12:42
                    2001 a nawet imperfect:)))!
                    Bizon Behemota nie widziałam i po tym co powiedział nie bardzo chcę go widzieć!
                    • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi? Bizon 01.10.01, 12:48
                      miłej pracy z dobrym ogrzewaniem!!!
                    • Gość: Bizon Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi?2001 i Bizon IP: *.abo.wanadoo.fr 01.10.01, 12:49
                      Dobra, powtorze mu to. Zawsze mu mowilem, ze ma paskudny charakter no i teraz
                      doigral sie, zasraniec.
                      • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi? Bizon 01.10.01, 12:52
                        daj sobie spokój Bizon jeszcze Cię podrapie i bedziesz sie musial p/ko teżcowi i innej
                        wsciekliźnie szczepic:)))
                        • Gość: Bizon Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi? Bizon IP: *.abo.wanadoo.fr 01.10.01, 12:57
                          Spoko, Aniu ! Ci ,ktorzy probowali podrapac Bizona nie tam gdzie on lubi juz
                          dawno kwiatki na mojej prerii wachaja od spodu. A teraz spadam i do widziska!
                          • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi? Bizon 01.10.01, 12:58
                            na razie!!!
                    • Gość: Neo Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi/do ani IP: 9.67.96.* 01.10.01, 12:50
                      przepraszam że Wam przeszkadzam Aniu,
                      ale chciałem cię o coś zapytać:
                      czy ty jesteś z Zielonej Góry?

Neo
                      • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi/do Neo 01.10.01, 12:56
                        nie drogi Neo ja jestem z Dalekiego Wschodu:))) konkretnie z Białegostoku.
                        • Gość: Neo Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi/ IP: 9.67.96.* 01.10.01, 12:59
                          w porzadku.
                          tak tylko pytałem.
                          • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi/Neo 01.10.01, 13:07
                            ciekawość pierwszy stopień do KLCW:))) ciekawe co dziś będzie u Pani Gizy. słuchałeś Trójki
                            dziś rano?
                            • Gość: Neo Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi/ IP: 9.67.96.* 01.10.01, 13:15
                              aniu, aniu......po co mi ciekawość jak znam bezpośredni
                              kierunkowy do szatana żeby się tam dostać.

Neo
                              • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi/ Neo 01.10.01, 13:23
                                nooo jak znasz Wolanda to faktycznie ciekawość niepotrzebna:)))) chi, chi
                                Neo ja teraz muszę znikać. mam 4,5 godzinny dyżur w czytelni(((. będę dopiero ok. 18.00. do
                                zobaczenia albo do jutra do 10.30. trzymaj się! pozdrawiam!!!
                                • Gość: Ronja Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi/ Neo IP: 212.244.252.* 01.10.01, 13:32
                                  Anka, poszłaś sobie, a ja dopiero się zjawiłam...
                                  Buuuuuu...
                                  Myslałam ze sobie pokadzimy...
                                  • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi/ Ronja 01.10.01, 18:20
                                    Ronja pokadzimy sobie jutro! będę na wątku tak jak dziś!
                                    • krzysztof.r.m Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi/ Ronja 02.10.01, 08:45
                                      Witajcie , a czy dzis Aniu tez marzna Ci nogi?
                                      Dalej jest tak zimno?
                                      Moj kot sie przeciagnal i gdzies polazl.Zimno nie jest.
                                      Za oknem nieco gorzej niz wczoraj, ale ma sie poprawic. Jesli tak sie
                                      stanie jade na zdjecia. Jak nie - pije kawke i pogadam z Panstwem. Jesli nie
                                      zostane przegnany...
                                      krm
                                      • anka1 Re: <mam chusteczkę zasmarkaną wszystkie 4 rogi/Krzyś 02.10.01, 11:20
                                        zaczęli grzać więc jest cieplej. ale portal mnie nie wpuszcza więc prawie nie bedzie mnie na
                                        forum! pozdrow ode mnie wszystkich i dobrego światła do udanych zdjęć!!!
                                        • Gość: Neo Re: <do Ani IP: 9.67.96.* 02.10.01, 11:33
                                          cześć Aniu!!!

i znowu ty mnie powitałaś pierwsza......chlip,...chlip,
                                          tylko nie mów znowu "nie chlip tygrysku" bo ja jestem jeszcze
                                          młodym tygryskiem, a młode tygryski czasami jeszcze pochlipują....

pozdrawiam cię bardzo goraco i mam nadzieje że "wpuszczą cię"
                                          na portal!!

tygrysek....(neo)
                                          • anka1 Re: <do Neo 02.10.01, 11:46
                                            jak mnie nie wpuszczą próbuj na mój adres. gdzieś tu czasem miga. ale będę próbować
                                            mlody dzielny Tygrysku !
                                            • Gość: Neo Re: <do Ani IP: 9.67.96.* 02.10.01, 12:17
                                              dzięki!

ale nie wiem czy tygrysek jest dzielny ...skoro pochlipuje.

tygrysek....
                                              • anka1 Re: <do Neo 02.10.01, 12:22
                                                czasem nawet dzielne stare Tygrysy placzą to mlodym nie ma co się dziwić!
                                                • Gość: Neo Re: <do Ani IP: 9.67.96.* 02.10.01, 12:29
                                                  masz rację.

bedę więc twoim dzielnym, młodym,
                                                  czasami pochlipującym tygryskiem dobrze?

ale w razie czego nie zabraknie mi odwagi
                                                  żeby cie obronić!

tygrysek Neo.
                                                  • anka1 Re: <do Neo 02.10.01, 12:33
                                                    zgoda! razem stworzymy sojusz ktoremu niky nie da rady:)))
                                                • Gość: krm Re: <do Ani IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 02.10.01, 12:30
                                                  Swiatelko dzis bardziej rozproszone, a ja musze uporzadkowac ogrod. Moze cos
                                                  znajde ciekawego. Trafia sie , a to jakis pajak z ogromna pajeczyna, pojawily
                                                  sie sikorki, takie barwniejsze i te skromniutkie bardzo piekne. Czesc lisci
                                                  zazolcila sie , slimak lazi po winogronie i ladnie przelazl bluszcz od strony
                                                  sasiada...
                                                  Jablka z sasiedzkiego ogrodu czasem pacna i rozdziobuja je ptaszory...fajnie.
                                                  Dobrze ze nie pada. Ale jest jakos dziwnie cieplo...
                                                  A teraz przedarlo sie ostro slonko ...
                                                  Milego dnia i pewnies rada, ze cieplej
                                                  krm
                                                  • anka1 Re: <do Krzyś 02.10.01, 12:37
                                                    jak jest ciepło to zupelnie inne zycie! u nas też jest ładnie! i może znowu grzyby się pokażą!
                                                    mily jest twój ogrodzie jak widać z opisu.
                                                  • Gość: Ronja Re: <do Krzyś IP: 212.244.252.* 02.10.01, 12:42
                                                    Cześć, Aneczko!
                                                    Cześć, młody dzielny tygrysku!
                                                    Cześć, Krzysiu!

Wielkie piękne cumulonimbusy czy jak im tam pędzą po niebie, w związku z czym
                                                    czuję że jestem dziś w stanie dokonać cudów!!!

Tygrysku, popatrz na te obłoki nad wrzosowiskiem a one Cię uleczą!!!
                                                  • Gość: krm Re: <do Ronja IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 02.10.01, 12:46
                                                    Witaj, prawda, ze od samego spotkania takich obrazkow lepiej?
                                                    A jeszcze jesli chlody nie zapedzaja w cieply kat.
                                                    Chociaz czasem i w cieply kacie milo. Oczywiscie jesli milo.
                                                    Dobrego dnia. Wyglada, ze kilka takich wytrzyma , a potem pewnie sloty.Brrr. Ja
                                                    nie przepadam, a Panstwo?
                                                    krm
                                                  • anka1 Re: <Ronja Krzyś 02.10.01, 12:51
                                                    ja też nie lubię ponurej listopadowej pory ale czasem taka jest potrzebna. doceniam wtedy
                                                    bardziej cieplo, slonce i babie lato. i cieszę się z nich dopoki są .
                                                  • Gość: krm Re: <Ronja Krzyś IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 02.10.01, 12:56
                                                    Nie wiem tak naprawde jaka aura jest teraz tam gdzie jestescie, ale tu gdzie ja
                                                    daje slowo , teraz jest naprawde pieknie. Fantastycznie.
                                                    Pozdrawiam Was z ostrym, jesiennym ale bardzo mocnym slonkiem, ktore przedarlo
                                                    sie na dobre...
                                                    krm
                                                  • Gość: ronja Re: <Ronja Krzyś IP: 212.244.252.* 02.10.01, 12:56
                                                    Mi się w sumie każda pogoda podoba, tylko w deszczowe dni trudniej wyładować
                                                    energię...

No ale wiadomo ciepło i słońce są NAJPIĘKNIEJSZE!!!
                                                  • Gość: Strzyga Re: <Ronja Krzyś IP: *.wardynski.com.pl 02.10.01, 13:03
                                                    Dzień dobry, Ronju kochana i reszto! Czy można smarknąć w tę chusteczkę, czy
                                                    już jest całkiem zużyta?
                                                    Pozdrawiam bardzo mocno, olbrzym się rozchorował i mogę odetchnąć pełną piersią.
                                                  • anka1 Re: <Ronja Strzyga Krzyś Neo 02.10.01, 13:06
                                                    smarkajcie sobie ile chcecie:))))
                                                    ja muszę Was pożegnać. idę na dyzur. odezwę się ok. 18.00. a kogo z Was juz nie bedzie
                                                    życze Mu miłego dnia i do jutra!!!
                                                  • Gość: krm Re: Strzyga IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 02.10.01, 13:07
                                                    Czy zawsze tak jest, ze choroba olbrzyma umozliwia Ci oddychanie?
                                                    O Boze, toz Ty pewnie musisz pragnac jego niedomagania jak dzdzu kania.
                                                    Az tak jest zle?
                                                    Radosnie wiec oddychaj , obupiersnie, gleboko i ...choc to z mej strony
                                                    swinstwo, niechze olbrzym pochoruje zdrowo...
                                                    krm
                                                  • Gość: Strzyga Re: olbrzym a płuca IP: *.wardynski.com.pl 02.10.01, 13:15
                                                    Ano tak.
                                                    Parafrazując pewnego świętej już pamięci ale szacownego Edwarda - "Ty co
                                                    chorujesz, ażeby oddychać mógł ktoś" - muszę przyznać, że nieobecność olbrzyma
                                                    zawsze zdejmuje mi z pleców trochę jarzma. Kiedy jest tutaj muszę biegać w
                                                    różne miejsca w różnych celach, bez tchu, z obłędem w oczach i im szybciej
                                                    wykonuję misję tym więcej zadań mi olbrzym wyznacza. Jak widać śmierć z powodu
                                                    niedotlenienia grozi mi w każdej chwili.
                                                    Źle mu nie życzę, ale ten tydzień obydwojgu nam pójdzie na zdrowie.
                                                  • Gość: krm Re: olbrzym a płuca IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 02.10.01, 13:35
                                                    A nie wybralby sie po takim tygodniu np. na jeszcze dwa dla poratowania zdrowia?
                                                    Przeciez bez niego nic nie upadnie , a Ty przewentylujesz sie na czas dluzszy
                                                    skutecznie. Chyba , ze obawiasz sie powrotu olbrzyma i jakiegos planu
                                                    nadrobczego?
                                                    Oddychaj poki co i ja ,az nie oddycham, aby starczalo mieszanki dla Ciebie i
                                                    wszystkich ciemiezonych olbrzymami...
                                                    podrawiam slonecznie i cieplo
                                                    krm
                                                  • Gość: Str. Re: olbrzym a płuca IP: *.wardynski.com.pl 02.10.01, 13:38
                                                    Ale oddychaj, krm, już zsiniałeś, oddychaj!!! Tlenu starczy dla wszystkich, już
                                                    otwieram okno.
                                                    Co do olbrzyma to po tygodniu jego nieobecności jestem tak znudzona i
                                                    przewentylowana, że witam go z zapartym tchem i z otwartymi ramionami. Niech
                                                    więc nie wyjeżdża nigdzie dalej i wraca z górą pomysłów do zrealizowania.
                                                  • Gość: krm Re: olbrzym a płuca IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 02.10.01, 13:42
                                                    No i dobrze, bo moglem rzeczywiscie nie jedynie zsiniec, ale i wykonczyc sie, a
                                                    widac nie bylo takiej potrzeby. Nic gorszego jak prozna ofiera, nie?
                                                    Ale dobrze, juz sobie oddycham. A co do okna to nie szalej.
                                                    Wiesz dlaczego ,jak mowia, w gorach powietrze czyste i dobre?
                                                    No widzisz. Wiec i Ty z tym oknem nie szalej...
                                                    krm
                                                  • Gość: Str. Re: olbrzym a płuca IP: *.wardynski.com.pl 02.10.01, 14:38
                                                    O, nasze stołeczne powietrze jest tak do cna zatrute, że nasze kolektywne nawet
                                                    wyziewy wiele mu nie zaszkodzą!
                                                  • Gość: Neo Re: do Ani IP: 9.67.96.* 03.10.01, 10:37
                                                    cześć Aniu!

dzisiaj ja witam cię pierwszy!
                                                    jak się dzisiaj masz?

twój tygrysek - (Neo)
                                                  • anka1 Re: do Neo 03.10.01, 11:14
                                                    cześć Tygrysku! mam się nieźle. tylko jest mnostwo pracy i dzis prawie nie będę mogla sie
                                                    odzywać. pozdrawiam Cię serdecznie i odezwę się jak tylko będę mogła!
                                                  • Gość: Ronja Re: do Neo IP: 212.244.252.* 03.10.01, 11:16
                                                    Aniu, jakiś głupi przekorny wątek?
                                                    Mogę zaproponować...
                                                  • anka1 Re: Ronja 03.10.01, 11:39
                                                    odpowiedź masz już na you know!!! i wiesz może ja od czasu do czasu będę tam zaglądać a
                                                    ten wątek niech zaśnie w spokoju. co Ty i Neo na to?
                                                  • Gość: Ronja Re: Ronja IP: 212.244.252.* 03.10.01, 11:42
                                                    Bądź wola Twoja...;)
                                                  • anka1 Re: Ronja 03.10.01, 11:50
                                                    amen! w takim razie niech ten wątek requiescat in pace...
                                                  • Gość: Neo Re: Ania IP: 9.67.96.* 03.10.01, 11:55
                                                    tygrysek Neo tez sie zgadza!!!:)))))

chodz Ania do nas!!!!
                                                  • anka1 Re: koniec wątku 03.10.01, 12:19
                                                    idę! a wątek uśnie z tym ostatnim 100 wpisem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka