Dodaj do ulubionych

różnica wieku

10.12.05, 16:24
Mam pytanie , czy naprawde starsze panie (ok 30 ) lubią młodszych chłopców (ok 18) bo ja bym chciał taką poznać, kraków się kłania, ja zapraszam :)
Obserwuj wątek
    • bettina75 Re: różnica wieku 10.12.05, 16:26
      Sa takie i takie....nasz swiat jest bardzo kolorowy:)
      • orff Re: różnica wieku 10.12.05, 16:35
        A ty :) ?
        • wietka Re: różnica wieku 10.12.05, 16:49
          30 - naprawdę starsze panie...hmmm ;)))
          • bettina75 Re: różnica wieku 10.12.05, 18:24
            Biorac te sprawe matematycznie, mozna zostac nawet babcia!!!!!:))
        • bettina75 Re: różnica wieku 10.12.05, 19:51
          Hmmmmm....
    • inna-bajka Re: różnica wieku 10.12.05, 17:50
      Matko kochana, a kto tego dzidziusia tu wpuscił !!! ;-P
      • konrado80 Re: różnica wieku 10.12.05, 17:56
        hehe :))
        powinnyście zapytać go, do czego jemu ta starsza pani :))
        • inna-bajka Re: różnica wieku 10.12.05, 17:57
          Może mamusia już mu bajeczek nie czyta przed snem.
          • konrado80 Re: różnica wieku 10.12.05, 17:58
            a on pewnie bez bajki przed snem nie uśnie
            • inna-bajka Re: różnica wieku 10.12.05, 18:02
              Ale on to by chyba wolał bajki o robotach, bo takiej sarej bajki o
              ksieżniczkach to by chyba do łóżka nie wpuścił ;-)
              • konrado80 Re: różnica wieku 10.12.05, 18:05
                to już on sam powinien się wypowiedzieć w tym temacie
                ale, chyba nie chcesz wskakiwać jemu do łóżka, co sobie chłopak pomyśli :)
                • inna-bajka Re: różnica wieku 10.12.05, 18:06
                  Faceci maja to do siebie, że nie myślą, tylko wyciagaja pochopne wnioski ;-)
                  • konrado80 Re: różnica wieku 10.12.05, 18:07
                    to było o mnie? ;>
                    • inna-bajka Re: różnica wieku 10.12.05, 18:12
                      Nie wiem, może.
                      Szczerze mówiąc ..... nie nie wiem.
                      • konrado80 Re: różnica wieku 10.12.05, 18:14
                        oj wiesz, tylko nie chcesz powiedzieć
                        • inna-bajka Re: różnica wieku 10.12.05, 18:24
                          Może nie chcę urazić, bo wiesz z Mlodymi są problemy ;-)
                          • konrado80 Re: różnica wieku 10.12.05, 18:26
                            już nie musisz nic mówić ;)
                            a tak wogóle to nie zwalajcie wszystkiego na nas :P
                            • onlyania Re: różnica wieku 10.12.05, 18:29
                              no wietka i bajeczka,
                              toz wy juz wiecie kogo wolac, hehe

:)
                            • inna-bajka Re: różnica wieku 10.12.05, 18:31
                              Nie zwalamy, poprostu tak jest i nic tego nie zmieni.
                              • konrado80 Re: różnica wieku 10.12.05, 18:39
                                ale nie zawsze tak jest że to facet nie myśli
                                po prostu Wy kobiety nie zawsze wiecie czego chcecie
                                • girl32 Re: różnica wieku 10.12.05, 18:41
                                  Jemu chyba bardziej o nauczycielkę chodzi.Prawda?
                                  Beeee...takie panie wolą starszych panów...i bogatych na dodatek.
                                  • konrado80 Re: różnica wieku 10.12.05, 18:43
                                    z tymi bogatymi to już temat na inny wątek
                                    • girl32 Re: różnica wieku 10.12.05, 18:46
                                      przeciez wiesz Konrad,ze żartuję.
                                      • konrado80 Re: różnica wieku 10.12.05, 19:00
                                        nie wiem :)
                                        juz nie raz spotkałem się z takim czymś
                                        nie jestem bogaty, ale jak bym był, to poznając dziewczyne, starał bym się nie
                                        pokazywać że mam jej dużo
                                        • girl32 ORFF 10.12.05, 19:02
                                          gdzie jesteś?Porozmawiaj z nami...
                                          • konrado80 Re: ORFF 10.12.05, 19:03
                                            stęskniłaś sie? :)
                                            • girl32 Re: ORFF 10.12.05, 19:05
                                              Nieee..Ciekawa jestem co sam autor wątku o tym myśli.
                                              • konrado80 Re: ORFF 10.12.05, 19:10
                                                czyli o czym? :)
                                                o sponsorowaniu? :))
                                        • onlyania Re: różnica wieku 10.12.05, 19:03
                                          no a jak, komrado..
                                          porszak w garazu,
                                          a ty metrem bys jezdzil na spotkanie...:)
                                          • konrado80 Re: różnica wieku 10.12.05, 19:13
                                            tak, nie szukam laski która pokocha mój portfel
                                            tylko dziewczyny która pokocha mnie i ja ją
                                • inna-bajka Re: różnica wieku 10.12.05, 18:42
                                  Wszyscy myślimy, niezależnieod płci, tylko róznice w myśleniu powoduję
                                  niedomówienia.
                                  • konrado80 Re: różnica wieku 10.12.05, 18:45
                                    ale nie zawsze jest to z winy nas facetów
                                    a jak się czegoś chce, to wystarczy po prostu powiedzieć
                                    a nie bawić się w jakieś podchody
                                    • inna-bajka Re: różnica wieku 10.12.05, 18:47
                                      Masz rację, tylko bardzo czesto mówi wam sie cos w prost 1000 razy i .... i nic.
                                      • konrado80 Re: różnica wieku 10.12.05, 18:59
                                        jedna rada, nie nam
                                        to że są tacy ludzie (bo chodzi tutaj o kobiety i facetów) co nie rozumieją
                                        nawet w prost, ale to nie znaczy że wszyscy tacy są
                                        • inna-bajka Re: różnica wieku 10.12.05, 19:06
                                          Z całym szacunkiem dla Ciebie i wszystkich w Twoim wieku, tak jest niestety :-(
                                          • konrado80 Re: różnica wieku 10.12.05, 19:10
                                            jak jest??
                                            że niby wszyscy tacy są??
                                            tu nie mogę się zgodzić, bo nie wszystkich jeszcze znasz, więc nie możesz mówić
                                            o wszystkich, miałas po prostu pecha że trafiałaś na takich co nie rozumieli
                                            ale to już nie moja wina
                                            • inna-bajka Re: różnica wieku 10.12.05, 19:14
                                              Ojej, nie obruszaj sie tak.
                                              Wy jesteście cudowni z tymi ideałami i niekończącym sie uśmiechem, prostotą w
                                              rozwiązywaniu problemów, bo wszystko dla Was jest bezproblemowe i takie ...
                                              beztroskie.
                                              • konrado80 Re: różnica wieku 10.12.05, 19:24
                                                ale ja się nie obruszam, po prostu nie wolno uogólniać
                                                • inna-bajka Re: różnica wieku 10.12.05, 19:25
                                                  Wiem i przepraszam za szufandię
                                                  • konrado80 Re: różnica wieku 10.12.05, 19:33
                                                    dzisiaj mam dobry humor, więc wybacze ;)
                                                  • inna-bajka Re: różnica wieku 10.12.05, 19:35
                                                    Ufff, bo już sie miałam chłostać ;-)
                                                  • konrado80 Re: różnica wieku 10.12.05, 19:37
                                                    hmmm, siakiś hartkor? :))
                                                  • inna-bajka Re: różnica wieku 10.12.05, 19:41
                                                    Dla mnie to kara, a dla Ciebie nagroda ?
                                                  • konrado80 Re: różnica wieku 10.12.05, 19:43
                                                    nie, nie mamz amiaru bić kobiet ;)
                                              • onlyania Re: różnica wieku 10.12.05, 19:27
                                                alez oczywiscie, konrado
                                                pozwolisz jej marznac na przystanku w taka pogode jak dzis, bo autobus sie
                                                opozni,
                                                nie zaprosisz na herbatke do kawiarni zeby sie rozgrzala, bo przeciez ty biedny
                                                studencik,
                                                i bedziecie sie walesac po ulicach, od czasu do czasu moze pojdziecie do kina,
                                                nie zaprosisz jej na prywatke do kumpli,
                                                bo przeciez moga wygadac o tym twoim porszaku i willi,
                                                a potem razem z nia sam bedziesz marzl na przystanku,
                                                bo przeciez bedziesz chcial ja odprowadzic do domu....
                                                po czym po odprowadzeniu do chaty
                                                zadzwonisz po taksowke i jak przyjedzie
                                                to pierwsze co powiesz do kierowcy
                                                to bedzie:
                                                "ale k... zimno i jeszcze ta pier....na komunikacja miejska"

hehe...:)
                                                • onlyania Re: różnica wieku 10.12.05, 19:28
                                                  hmmmm
                                                  ten wpis mial byc pietro wyzej...
                                                  • konrado80 Re: różnica wieku 10.12.05, 19:33
                                                    trochę dziwnie to widzisz, ale coż nie każdy jest doskonały
                                                    mi chodziło o to że jak będe chciał poznać jakąś dziewczynę
                                                    a jak już ją poznam i umówie się na spotkanie, to na pewno nie będziemy stali
                                                    na zimnie, tylko pójdziemy np na gorącą czekoladę, albo coś zjeść
                                                    ale nie musi to być jakaś droga restauracja
                                                  • onlyania Re: różnica wieku 10.12.05, 19:39
                                                    eeee,
                                                    no pewnie ze bys jej nie zabral do drogiej i dobrej,
                                                    w ktorej by cie kazdy znal,
                                                    jako stalego klienta,
                                                    i wszyscy pozostali goscie by cie znali...:)))
                                                  • metiowiec Oto ja autor :) 10.12.05, 19:58
                                                    Wiecie co zachwile pogadam z wami :) tylko z zakupów wrócę :) tak po 20:00
    • pazerny Re: różnica wieku 10.12.05, 20:01
      starsze panie ok. 40 lubia panow ok 30 :)
      • onlyania Re: różnica wieku 10.12.05, 20:07
        jestes starsza pania okolo 40???
        • pazerny Re: różnica wieku 10.12.05, 20:09
          Nie!- ale znam takie )
          • onlyania Re: różnica wieku 10.12.05, 20:11
            ale jak ladnie sie wyraziles: "strsze panie"...
            pewnie nie wszystkim bedzie to w smak...:)
            • pazerny Re: różnica wieku 10.12.05, 20:14
              cicho siedz malolacie :)
              • onlyania Re: różnica wieku 10.12.05, 20:20
                hehe
                problem w tym ze bedac juz nawet "starsza pania 40-sto letnia"
                nadal bede zaslugiwala w twoim miemaniu na miano "malolata"
                prawde mowiac, to niesprawiedliwe!!!!
                • pazerny Re: różnica wieku 10.12.05, 20:30
                  hehe, szkoda ze Cie nie ma w Polsce :))
                  • onlyania Re: różnica wieku 10.12.05, 20:34
                    eee,
                    wprost przeciwnie
                    jak dobrze ze mnie tam nie ma...:)
                    • pazerny Re: różnica wieku 10.12.05, 20:36
                      pie..sz
                      • onlyania Re: różnica wieku 10.12.05, 20:43
                        alez nie mam ku temu powodow...
                        • pazerny Re: różnica wieku 10.12.05, 20:45
                          byc moze, wszak to nie laze na zakupy do marketow :)
                          • onlyania Re: różnica wieku 10.12.05, 20:51
                            jakich tam zaraz marketow....
                            to tylko sklepik osiedlowy..:)
                            • pazerny Re: różnica wieku 10.12.05, 21:01
                              opowiadasz glupoty Only :)
                              • onlyania Re: różnica wieku 10.12.05, 21:11
                                toz naokolo sa same osiedla....
                                • pazerny Re: różnica wieku 10.12.05, 21:14
                                  z murzynami? :)
                                  • onlyania Re: różnica wieku 10.12.05, 21:22
                                    nie zaladalam do blokow,
                                    zreszta skad w polsce tyle murzynow mialoby byc....
                                    • pazerny Re: różnica wieku 10.12.05, 21:27
                                      Wiesz Only.... w Polsce jak w Polsce...:)

jestesna GG?
                                      • onlyania Re: różnica wieku 10.12.05, 21:28
                                        gg mi siadlo...
                                        ale jak znasz moj numer to mozesz dac znac, zobacze czy dziala....
                                        • pazerny Re: różnica wieku 10.12.05, 21:30
                                          buuuu nie znam :(
                                          mozesz podac na @#
                                          • onlyania Re: różnica wieku 10.12.05, 21:33
                                            hmmm,
                                            a skad ja niby mam wiedziec kto ty???
                                            moze ty naprawde starsza kobieta po 40-tce???

:P
                                            • pazerny Re: różnica wieku 10.12.05, 21:36
                                              po 40, to sie zgadza glupoto :)
                                              • onlyania Re: różnica wieku 10.12.05, 21:38
                                                eeee,
                                                teraz sa takie czasy ze ludzie sie zmieniaja....i plec czasem tez....
                                                • pazerny Re: różnica wieku 10.12.05, 21:39
                                                  ok yo moj 7818190
                                                  • onlyania Re: różnica wieku 10.12.05, 21:48
                                                    to niby mamy teraz prywate odwalac????

• pazerny Re: różnica wieku 10.12.05, 21:49
                                                    a co/ :))
                                                  • orff Re: różnica wieku 10.12.05, 21:54
                                                    To żadna pani sie nie znajdzie z krakowa ?
                                                  • wietka Re: różnica wieku 10.12.05, 21:56
                                                    tak stare panie tu nie pisują ;)
                                                  • bebe80 Re: różnica wieku 10.12.05, 21:58
                                                    W Krakowie ponoc jakis morderca grasuje co to cwiartkuje panie na kawalki .
                                                  • wietka Re: różnica wieku 10.12.05, 21:59
                                                    takie lekko starawe panie?
                                                    teraz juz wiem, dlaczego mlody po forum buszuje ;)
                                                  • schizoo Re: różnica wieku 10.12.05, 21:59
                                                    orff napisał:

> To żadna pani sie nie znajdzie z krakowa ?
                                                    jest za to starszy pan z zabrza;)
                                                  • onlyania Re: różnica wieku 10.12.05, 21:57
                                                    wstydze sie....
                                                    i film ogladam w miedzyczasie....
                                                    When harry met sally....

• wietka Re: różnica wieku 10.12.05, 22:00
                                                    a czego dziecko sie wstydzisz? ;)
                                                  • orff Re: różnica wieku 10.12.05, 22:01
                                                    moze przesadziłem ze starsze, bo to nie chodzi o ogóle pojecie starsze, tylko starsze odemnie :)
                                                  • onlyania Re: różnica wieku 10.12.05, 22:02
                                                    no dobra, jak sie nie wstydzisz to mozesz za mnie popisac...:)
                                                  • wietka Re: różnica wieku 10.12.05, 22:06
                                                    Only, chcesz iść na łatwizne ;)
                                                  • onlyania Re: różnica wieku 10.12.05, 22:10
                                                    eeeetam,
                                                    nikogo nie urazajac
                                                    to po prostu nie chce mi sie rozmawiac na gg...
                                                  • wietka Re: różnica wieku 10.12.05, 22:11
                                                    za gg też dziękuję:)
                                                    myslałam, ze chodzi o rozmowę z młodym:)
                                                  • onlyania Re: różnica wieku 10.12.05, 22:15
                                                    w sensie z tym od starszych 30-to letnich???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka