Dodaj do ulubionych

La fille avec verts oeil....

21.10.02, 09:50
jesteś my babe???, albo znowu problemy z serwem...;((((

tygrysek...

Obserwuj wątek
    • Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 21.10.02, 10:07
      Oui, mon Tiger...
      • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 21.10.02, 10:29
        a tak siem martwiłem my green-eyed babe...:((
        ..tyle cię nie było...czemu??
        • Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 21.10.02, 10:44
          Poranne jazdy z paniem kier, wrócił z urlopiku i najwyraźniej ma za dużo
          energii...;(((
          • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 21.10.02, 10:49
            biedna Kijanuś moja..((,..jak przyjade to mu skopie dupsko za Ciebie!!!:)
            ..a ja dziś słabym nieco po pobycie w Krakowie...:((
            • Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 21.10.02, 11:11
              Biedne Tygrysiątko, a mówiłam żebys sie tyle nie uczył...;)))
              • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 21.10.02, 11:18
                a coż mage zrobić Kijanuś,.. musze siem uczyć,..w końcu trza kiedyś zacząć
                zbijać gruby szmal a nie być pijaczyną do końca życia!:))))
                co nie???:))

tygrysek...
                PS..doszedł do Ciebie sms w sobote wieczorem??
                PS..a wczoraj ok.21 Ty mi sygnalik dałaś??:)
                • Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 21.10.02, 11:46
                  Nie, święta kijana z Asyżu...dała ci sygnał...
                  • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 21.10.02, 11:51
                    oj Kijanuś! nie nerwuj siem!:)) ja nie mam w tel. identyfikacji of numbers i
                    dlategom nie wiedział czy to od Kijaneczki mej!:))))

nadal dużo pracy????:(
                    • Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 21.10.02, 12:04
                      trochę, zaraz ide na obiadek. Wzoraj byłam u kolezanki w szpitalu, boże
                      załapałam takiego doła jak zobaczyłam tych ludzi, że szok...
                      • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 21.10.02, 12:19
                        Kijanuś nie przejmuj siem!,..takie rzeczy sie ludziom zdarzają...
                        później Ci coś powiem... ale nie na Forum...
                        a teraz idź i zjedz obiadek!:)))
                        buźka!:)

tygrysek...

• tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 21.10.02, 12:20
                        Kijanuś nie przejmuj siem!,..takie rzeczy sie ludziom zdarzają...
                        później Ci coś powiem... ale nie na Forum...
                        a teraz idź i zjedz obiadek!:)))

tygrysek...

• tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 08:09
                          a moja zielonooka zaraz tutaj przyjdzie!:)))))
                          • aroska Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 08:21
                            Ja tylko przyszłam się przywitać;)))))
                            • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 08:23
                              witaj Arosa!:)
                              • aroska Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 08:25
                                ...oooooo...jaki zły;))))))))
                                • Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 22.10.02, 08:28
                                  heeeeeljoł Tygrysku!!!
                                • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 08:31
                                  ... z najeżonym futerkiem!:)
                                  • aroska Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 08:33
                                    ...to ktoś musi Cię ugłaskać...i nawet wiem kto;)))))))...już przyszła, więc ja
                                    znikam;)))
                                    • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 08:34
                                      :(

tygrysek...
                                      • aroska Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 08:35
                                        ...myślałam, że to Cię akurat ucieszy...
                                        • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 08:39
                                          ech,... jak Ty mało wiesz o Tygryskach...:(
                                          • Gość: Aroska Re: La fille avec verts oeil.... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 22.10.02, 08:55
                                            ...mylisz się...to było tak specjalnie...
                                  • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 08:33
                                    witaj Kijanuś moja!!:)),...czytałaś to co Ci wczoraj napisałem po twoim poscie
                                    o wizycie w szpitalu???
                                    a jak koleżanka? lepiej już????

tygrysekszczeżącykły...:)
                                    • Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 22.10.02, 08:38
                                      o emperorze? czytałam, kumpela ma się ok, na szczęście...
                                      • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 08:41
                                        chodziło mi o tego posta Kijanuś:

>Kijanuś nie przejmuj siem!,..takie rzeczy sie ludziom zdarzają...
                                        >później Ci coś powiem... ale nie na Forum...
                                        >a teraz idź i zjedz obiadek!:)))
                                        >buźka!:)

>tygrysek...

pozdrów koleżanke ode mnie!:))
                                        a wczoraj czytałem fajna książke!:))
                                        a dziś zaś przychodzi ten ebel na angol:(((

tygrysek...

• Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 22.10.02, 09:02
                                          a co chciałeś mi powiedzieć? ;))
                                          • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 09:05
                                            chciałem Ci powiedzieć że dobrze Cie rozumiem...bo też coś podobnego przeżyłem..
                                            opowiem Ci , ale nie teraz, i nie na Forum...

buźka!
                                            tygrysek...
                                            PS..ani nie spytasz jaką to książke czytałem...;((((
                                            • Gość: Aroska Re: La fille avec verts oeil.... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 22.10.02, 09:50
                                              ...to ja się spytam...bo jestem ciekawa;))))))))))
                                              • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 09:53
                                                to była wspaniała, kształcąca, porywająca książka dla Tygrysków, z mnóstwem
                                                obrazków pt."Kamasutra bez futra, czyli jak sie kochać nie brudząc sobie
                                                futerka"....:))

tygrysek...
                                                • Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 22.10.02, 09:57
                                                  oooo ty Tygrysku, ty ty ty tygryssssssku ty jeden...;))))
                                                  • Gość: Aroska Re: La fille avec verts oeil.... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 22.10.02, 10:04
                                                    ...no i co Tygrysku...teraz przydałby się jakaś praktyka;))))))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 10:06
                                                    no przydała by sie...bo ja ciągle sobie te futerko brudze!:)))
                                                  • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 10:07
                                                    cio Kijanuś ty ty ty ma zielonooka ty!?:))))
                                                    a mówilem Ci przecie że książka ta ciekawa okrutnie była!:))

tygrysek...
                                                  • Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 22.10.02, 10:34
                                                    Tygrysku o jakiej ty książce ciągle mówisz? kurna
                                                  • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 10:40
                                                    no o tej "Kamasutra bez futra, czyli..." :))))),..ciekawa okrutnie była!:))
                                                    a ile obrazków w niej!!:))))

tygrysek...
                                                  • Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 22.10.02, 10:43
                                                    podszkoliłeś się coś rygrysku? ;))) pewnie teraz wymiatasz jak dziki....
                                                  • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 11:09
                                                    oj Kijanuś!:), dziki to ja zawsze byłem i bede!!:)),..i zawsze wymiatałem tylko
                                                    że przy tym sobie futerko brudziłem:(,..ale dzięki tej książce to siem
                                                    zmieni!!:)))))

buźka!

tygrysek...
                                                  • Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 22.10.02, 11:14
                                                    a czy to niby sobie brudziłeś, mam nadzieje że nie krwią zagryzanych
                                                    samic....jeeeeeezu!!!!
                                                  • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 11:17
                                                    nieeee no coś Ty!!!:)),..to był przeważnie kurz piasek, trawa..:))))
                                                  • Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 22.10.02, 11:32
                                                    Booooże, tygrys ja się ciebie boję!!!! Kurz, piasek krew, pot.....
                                                  • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 11:46
                                                    nie bój sie Kijanuś ma!!:)) , dla Ciebie bede wrażliwy , czuły i delikatny!:)))

tygrysek...
    • Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 22.10.02, 12:17
      no właśnie zadzwoniła siora, że ukradli jej komórę, płacze biedan. Jak bym
      kurwa mać złapała tego skurwysyna co jej ukradł to capoeira poszła by w ruch i
      mortla kombat też!!!
      • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 12:28
        kurcze, naprawde mi przykro Kijanuś..:(((
        ta Twoja siostra to ma na serio pecha....
        może pociesz ją jakoś,...w końcu komóra to nie koniec świata!:)

tygrysek...

• Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 22.10.02, 12:52
          no wiem, że koniec świata. Ale bez komóry jak bez ręki...no i w ogóle nie mam
          do niej teraz kontaktu.
          • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 12:59
            wiem Kijanuś, ale nie smuć siem!:)),..będzie dobrze!! zobaczysz!!:))
            jak bedzie Ci smutno to zawsze możesz do Tygryska zadzwonić!!:)))
            a tymczasem śle Ci buziaki od Czorta i od siebie oczywiście!!:))

tygrysek...
            PS..właśnie kończe czytac tą książke!:)),..ach te obrazki w niej!!!!:)
            • Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 22.10.02, 13:52
              Byłam na obiadku of kors, a ty uważaj na tę kamasutrę bo będziesz mieć sny
              erotyczne i obudzisz się zlany potem...he he he
              • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 14:12
                oj dziecinko!:)) sny erotyczne to ja codziennie mam!:))
                i budze siem zlany nie tylko potem!!:))

tygrysek...
                • Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 22.10.02, 14:39
                  no nie mów że sikasz w gacie. Tyyyyygrys!!!!
                  • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 22.10.02, 14:47
                    no coś Ty Kijanuś!! to nie to!! raczej coś innego... wiesz..:)))
                    • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 23.10.02, 09:20
                      kurcze,... mi net padł,.. a Ciebie nie ma..:((((
                      • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 23.10.02, 09:55
                        buuuuuuuuuu....Kijane mi chyba zamordowali!!!!!!!:((((((
                        ide sie utopić!!!:(((
                        • Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 23.10.02, 10:15
                          przestoń, przerstoń!!! Dycham ino na angliku byłam...
                          • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 23.10.02, 10:35
                            to mogłabyś kurna chata aby jakoś znać dać żebym siem nie martwił!!
                            a teraz to już sił nie mam bom ledwo żywy..wody siem opiłem i ledwo żyje..
                            • Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 23.10.02, 10:49
                              no biedny tygrys. wczoraj byłam na "Pianiscie" i zdołował mnie ten film na
                              maxa.
                              • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 23.10.02, 10:55
                                to mogłaś zadzwonić wczoraj do mnie... a ja sygnały słałem jak ten gupol.. :((((
                                • Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 23.10.02, 11:34
                                  nie gupol ino tygrys!!!!
                                  • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 23.10.02, 11:44
                                    tak Tygrys!!! zły, okrutny, drapieżny i bezlitosny zabójca!!!!!
                                    ..i co Ty ze mnie zrobiłaś?,..martwie siem o Ciebie na każdym kroku żebyś mi w
                                    doły nie wpadła:)

tygrysek...

• Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 23.10.02, 12:06
                                      iiiiii tam doły, dzisiaj trzymaj kciuki bo mam korki z tym popierdoleńcem...
                                      • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 23.10.02, 12:26
                                        bede trzymał Kijanuś spox!!:)),..a napisz mi potem jak było!:))
                                        ..jak cie bedzie wkurwiał to zrób mu las machinos de la muerte!:))

..a do mnie popierdoleniec jutro przychodzi!:))
                                        ..a wczoraj dzwoniło do mnie jakies młode dziewczęcie z pytaniem o możliwość
                                        udzielenia korków!:)), ciekawym okrutnie czy owo dziewcze apetyczne bendzie!:)))

buziaków tysiąc na nowy misiąc!!:))

tygrysek...
                                        • Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 23.10.02, 13:02
                                          noooo, na pewno będzie apetyczna i będziesz mógł zatopić w niej kły ..i nie
                                          tylko...;)))
                                          • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 23.10.02, 13:26
                                            a Ty zaraz o zatapianiu!:)),..mówiłem Cu już że Tygryski wierne som!!:))
                                            ...zastanawiałem siem tylko z czystej Tygrysiej ciekawości!:))

tygrysek...
                                            • Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 23.10.02, 13:45
                                              da, da aż ciekawość tygrysia (jak sama nazwa mówi) jest wielga, to....

iha iha iha !!!!!!
                                              • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 23.10.02, 13:57
                                                eee no co Ty Kijanuś!:)) ciekawość to jedno a chęci to drugie!:)
                                                a że Tygryski wierne som to tego drugiego nie ma!:)))

..a tymczasem powiedz byłaś na obiadku???:)
                                                ..co rzucili???:)

tygrysek...
                                                • Gość: KIJANA Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 23.10.02, 14:12
                                                  no wyobraź sobie, że kijana dzisiaj ma dietę i nie polazła na obiad, bo cos mi
                                                  ciężko dzisiaj na żołądku...bleeeee
                                                  • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 23.10.02, 14:29
                                                    a co siem to mej Kijaneczce stało!????buuuu...
                                                    ...co takiego pozarła wczoraj!???:)

tygrysek...
                                                  • Gość: kijana Re: La fille avec verts oeil.... IP: proxy / 193.74.43.* 23.10.02, 14:39
                                                    za dużo ważek...Nie to przed "trudnymi dniami: jestem ociężała jak ciężarówa....
                                                  • tygrysek_ Re: La fille avec verts oeil.... 23.10.02, 14:48
                                                    oj biedactwo moje!!:((((,..ale nie martw siem to szybko minie!!:)))
                                                    buzaczki dla Ciebie i trzymaj siem jakoś!! ja trzymam za Ciebie!!!:))

tygrysek...
    • Gość: erratum la fille aux yeux verts IP: *.york.ac.uk / 172.16.1.* 23.10.02, 15:21

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka