Gość: mario2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 20:31 dla naszego Kitka!!!!! Chlopak jest o kilka stopni naukowych wyzej! GRATULACJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ to wreszcie Kituś nas skutecznie uleczy !!:)) 22.10.02, 20:52 gratulacje Kitek :) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: GRATULACJE!!!!!!!! 22.10.02, 20:56 noooo.... ja tez gratuluje:) teraz zeby napic sie z Toba trzeba bedzie stac w kolejce chyba ,co Kitus?:) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 dziekuje forumkom w stanie pomrocznosci.... 22.10.02, 21:04 walesowato-juniorowatej, ale jasnej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: dziekuje forumkom w stanie pomrocznosci.... IP: *.chello.pl 22.10.02, 21:54 a co Kitus, ty juz profesor nadzwyczajny doktor habilitowany :)))) congrats!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Kitek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.02, 22:05 serdeczne gratulacje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wetka Re: Kitek IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 22:10 gratulacje:))))))))))))))))))))))) czujesz ciezar tego stopnia naukowego?:))))))))))) czy to odnieni twoje zycie?:))))))))))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom No to teraz... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 22:38 wszystkie kobiety i pieniądze tego świata są kitkowe:)) Serdecznie gratuluje i ściskam mocno.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men-tliczek Re: WIELKIE I SERDECZNE GRATULACJE 22.10.02, 23:22 Ja tutaj nie jestem od skladania gratulacji, ale jako ze zaczynam sie czuc w okolicy jak u siebie w domu, chcialam sie przylaczyc do gromkiej radosci i pogratulowac pierwszej osobie z FT ukonczenia dziesiatej:))) klasy szkoly sredniej! Gratulacje!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: WIELKIE I SERDECZNE GRATULACJE 23.10.02, 09:17 jo tyz, kitus, jo tryz, moze terozki jako nauczony czlek, bydziesz rozumial, co poeta chcial przez to powiedziec:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor CONGRATULATIONS KITEK! :))) 23.10.02, 09:30 a teraz na serio, czy bedziemy mogli czerpac teraz jakies wieksze korzysci ze znajomosci Ciebie??? :))) tzn. chodzi mi o to co mozesz zalatwic, ewentualnie gdzie masz jakies wtyki, znajomosci itd. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: CONGRATULATIONS KITEK! :))) 23.10.02, 09:33 I Ja siem przyłączem :)))) Wszystkiego naj, naj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: CONGRATULATIONS KITEK! :))) 23.10.02, 09:37 Randia, odejdz kobieto, nie widzisz ze ja tu business zalatwiam! :)) randia napisała: > I Ja siem przyłączem :)))) > Wszystkiego naj, naj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: CONGRATULATIONS KITEK! :))) IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 23.10.02, 09:45 ...ja również...gratulacje Kiteczku;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: CONGRATULATIONS KITEK! :))) 23.10.02, 09:48 Aroska, a ja niedawno mature zdalem:))))) Gość portalu: Aroska napisał(a): > ...ja również...gratulacje Kiteczku;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: CONGRATULATIONS KITEK! :))) IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 23.10.02, 10:05 ...aha...niedawno to pojęcie względne;)))))... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: CONGRATULATIONS KITEK! :))) 23.10.02, 10:27 wzgledne pojecie moze stac sie bezwzglednym, jesli wzglednie na to spojrzysz, sytuacja moze okazac sie wzglednie o wiele bardziej bezwzgledna anizeli mogloby ci sie to wzglednie poczatkowo wydawac bezwzglednym:)))) Gość portalu: Aroska napisał(a): > ...aha...niedawno to pojęcie względne;)))))... Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: CONGRATULATIONS KITEK! :))) 23.10.02, 10:32 Empek, Ty tu interesem nie kręć, tu czasami dzieci przychodzą :))))) emperor napisał: > Randia, > odejdz kobieto, nie widzisz ze ja tu business zalatwiam! :)) > > > randia napisała: > > > I Ja siem przyłączem :)))) > > Wszystkiego naj, naj :))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
cnotka Re: WIELKIE I SERDECZNE GRATULACJE 23.10.02, 09:52 moja cnotka stoi przed toba otworkiem,jest dla ciebie:(0! a co ty wiesz o karmi syneczku! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: WIELKIE I SERDECZNE GRATULACJE 23.10.02, 09:54 przedemna czy przed kitkiem? :) cnotka napisała: > moja cnotka stoi przed toba otworkiem,jest dla ciebie:(0! > > a co ty wiesz o karmi syneczku! Odpowiedz Link Zgłoś
cnotka cnotka czeka ? 23.10.02, 10:02 dla kitusia jest moja cnotka,ale jak nie no to mozesz w ostatecznosci i ty byc tym pierwszym? co ty wiesz o karmi? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: cnotka czeka ? 23.10.02, 10:49 oki, to nie bedzie bolalo, tylko mnie nie gryz, moge cie polac karmi wtedy to beda wieksze doznania, ala golden shower:)) wiec jesli Kitek sie nie zglosi to wiesz co masz robic! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: WIELKIE I SERDECZNE GRATULACJE 23.10.02, 10:13 kitek... i ode mnie branżowe gratulacje... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: WIELKIE I SERDECZNE GRATULACJE 23.10.02, 10:58 no, no Kitek...... tylko teraz sie pochwal ze to dzieki dzialalnosci na forum to wszystko...... no i w sumie gratulacje..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sw.mina Re: WIELKIE I SERDECZNE GRATULACJE 23.10.02, 16:01 kitus!!!!!!!!!!!! najlepszego, gratulacje, bede sie przechwalac znajomoscia z toba! no i ze zaprosiles mnie na jacuzzi:)))) wieczorem mamy skromna impreze integracyjna - jeden toast bedzie za ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: WIELKIE I SERDECZNE GRATULACJE 23.10.02, 13:15 Wnusiu, strasznie dumna jestem z Ciebie, ze Ci sie w koncu udalo!;) wysluchala Bozia moich modlow, ze jak Ci innych zalet nie stalo, to przynajmniej łuczony bedziesz;)) (kazdy facet powinien miec 5 Ł; byc ładny, łuczciwy, łuczony, łokropnie bogaty i łogoniasty;))) az sie zwruszylam, chlip! chlip! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Kitek to sie pojawił dzisiaj na FT, czy 23.10.02, 17:21 na odwyku "leczy się", hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonick BRAWO !! IP: *.net 23.10.02, 17:24 No koń granulations znaczy sięgranulki z konia :) a tak serio to GRATULACJE OF KORZ :) --- rob@ :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 DZIEKUJE BARDZO LUDKI KOCHANE..................... 23.10.02, 17:38 a ty skad meniku wiesz, ze ja nadal malo trzezwy jestem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Ty Kitek, ja tam nieuk i straszny kapitalista, 23.10.02, 17:44 ale jak zrobiłem biznes zycia, to .., to Ci nie powiem, co, gdzie i jak długo robiłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Ty Kitek, ja tam nieuk i straszny kapitalista 23.10.02, 17:45 ja tez nieuk w sumie, dlatego tak mi ciezko ostatnio bylo, i na babolinkach musialem odreagowywac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Ty Kitek, ja tam nieuk i straszny kapitalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 17:46 Kitek-to juz nie bedziesz nas,kobiet,dręczył??:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Ty Kitek, nie gadaj, to teraz twoim guru 23.10.02, 17:51 będzie Crimenik, hę ?:) p.s.: oczywiście w kwestii "sprzeciwu wobec babolinek" ?:) kitek1 napisał: > ja tez nieuk w sumie, > dlatego tak mi ciezko ostatnio bylo, > i na babolinkach musialem odreagowywac:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Ty Kitek, nie gadaj, to teraz twoim guru 23.10.02, 18:08 crimena to ja już od kilku dni tutaj nie widziałem... może mu jeszcze i palce połamali... i teraz biedny tylko na klawiaturkę sobie może popatrzeć... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 lepszy crimenek............... 23.10.02, 20:37 niz jakis hippis przycpany:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Ale Crimenik na Ciebie sie wkurzy 23.10.02, 20:49 za to, dalekie nawet, porównanie :)) kitek1 napisał: > niz jakis hippis przycpany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Ale Crimenik na Ciebie sie wkurzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 21:12 a Crimen to nie hippis?? a kto bardziej niż on stara sie wcielac w zycie hasło"make love not war",zawsze i wszedzie,no,chyba,ze widzi na horyzoncie shreka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 bo crimenek, jak clintonik................. 23.10.02, 22:33 lubi sobie na sexofonie pograc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: bo crimenek, jak clintonik................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.02, 22:35 znaczy-dobrze nam Crimenik rokuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 niejedna monika.......................... 23.10.02, 22:37 jeszcze zadowolona bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: WIELKIE I SERDECZNE GRATULACJE IP: 195.116.200.* 28.10.02, 22:32 Gość portalu: mario2 napisał(a): > dla naszego Kitka!!!!! > Chlopak jest o kilka stopni naukowych wyzej! > GRATULACJE!!! ehh...no i wstydam siem.. nie zauwazylam wczesniej :-(((( Kitusiu kochany :-))))))))))) gratulujem serdecznie i cieplutko, no i dodam jeszcze, "ja wiedzialam, ze tak bedzie" :-)))))))))) buziaczki :-))))))*** Odpowiedz Link Zgłoś