Dodaj do ulubionych

ok, to ja szukam kogoś do masażu;)

18.12.05, 16:12
kobiety odpadają;)
Obserwuj wątek
    • czarls_bronson Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:13
      Klasycznego?
      • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:14
        A są jakieś jeszcze propozycje, oprócz klasycznego?
        • czarls_bronson Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:16
          Istnieją specjalizacje i ktoś kto jest dobry powiedzmy w klaszycznym nie
          sprawdzi się w innym...stąd moje pytanie
          • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:17
            A Ty jesteś dobry.....? W jakim ...?;)
            • czarls_bronson Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:20
              Ja również jestem zwolenikiem masażu
              to znaczy lubię być masowany..
              ale jestem dobry!
              • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:23
                Jesteś dobry...w...? hm...masażu klasycznym?
                A jeśli chodzi o saunę, solar, siłownię...korzystasz?
                • wesolutka72 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:25
                  tapierwsza, zapytaj jeszcze czy ma duzo na koncie, jakim jezdzi autem, czy ma
                  wlasne mieszkanie (i juz nie pamietam jakie to jeszcze pytania byly) hehehehhe
                  • czarls_bronson Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:27
                    Jako byt wirtualny odpowiadam pozytywnie na wszystkie pytania.
                    • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:28
                      No i bym zapomniała, ten masażysta musi mieć odpowiednie ciało...żeby
                      faktycznie wygladał na masażystę;)
                  • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:27
                    wesolutka, ja nie szukam amanta tylko masażysty;) A ten, ważne żeby miał
                    odpowiednie dłonie...;)
                • czarls_bronson Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:25
                  ale zasypujesz mnie pytaniami
                  Jestem dobry (czytaj )podatny na masaż
                • wesolutka72 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:29
                  Jak padly te pytania to czemu nie pociagnac dalej? :))))

tapierwsza1 napisała:

> Jesteś dobry...w...? hm...masażu klasycznym?
                  > A jeśli chodzi o saunę, solar, siłownię...korzystasz?
                  • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:30
                    No właśnie, bronson, agencie, jak u Was z tymi sprawami?
      • wesolutka72 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:14
        hehehe jak zaznaczyla odrazu :PPP :))))
        • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:15
          krótka piłka;)
    • agent006 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:24

Myślę, że poradziłbym sobie...
      • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:25
        ;) bardzo proszę...oddaję ciało do dyspozycji;)
    • pazerny Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:29
      Zawodnika sumo? Do masowania calego ciala? :)
      • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:30
        nie nie, nie sumo, ale musi być odpowiedni;)
        • pazerny Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:31
          wzrost, zarost, dlugosc, czy srednica? :)
          • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:34
            Kurde no chodzi o faceta zadbanego, lekko przypakowanego, który chodzi na
            solar, korzysta z siłowni, sauny itp...czy to zbyt dużo?
            • pazerny Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:36
              Chyba tak. Chodze tylko do teatru, czy kina. Solar i silownia mnie juz nie
              interesuja :)
              • tapierwsza1 bronson a co z Tobą? 18.12.05, 16:37
                ;)
                • czarls_bronson Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 16:47
                  Uwielbiam masaże - tu zwłaszcza umysłowe ale w tym gąszczu straciłem wątek ;)
                  • tapierwsza1 Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 16:48
                    czy masz silne dłonie?
                    • czarls_bronson Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 16:50
                      tapierwsza1 napisała:

> czy masz silne dłonie?

Pewnie że tak - łatwo odpowiedzieć
                      a co kiedy bedziesz chciała dowodów?
                      • tapierwsza1 Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 16:53
                        bo jeśli będziesz zbyt słaby mogą Cię po prostu w trakcie boleć;)
                        • czarls_bronson Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 16:58
                          tapierwsza1 napisała:

> bo jeśli będziesz zbyt słaby mogą Cię po prostu w trakcie boleć;)

To prawda tylko że ja nie deklarowałem się jako masażysta
                          a ręce i tak mogą boleć i nie tylko.
                          spytasz - a co jeszcze?
                          odpowiadam -głowa ;)
                          • tapierwsza1 Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:00
                            bronson, to na kogo się deklarowałeś?
                            • czarls_bronson Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:17
                              tapierwsza1 napisała:

> bronson, to na kogo się deklarowałeś?

Tylko pytałem - chyba chodziło mi do jakiego masażu potrzebujesz masażysty
                              ech nieważne pozdro :)
                              • tapierwsza1 Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:18
                                do masażu całego ciała tylko i wyłącznie;)
                                • czarls_bronson Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:22
                                  Cha! to jest odpowiedz! stąd kolejne pytanie:
                                  czy z uwzględnienie zakamarków i zagłębień z których ciało się się składa? ;)
                                  • tapierwsza1 Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:23
                                    zależy, które zakamarki i zagłębienia bierzesz pod uwagę;)
                                    • wesolutka72 Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:25
                                      pewnie fałdy hehehhehe

tapierwsza1 napisała:

> zależy, które zakamarki i zagłębienia bierzesz pod uwagę;)
                                      • tapierwsza1 Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:26
                                        nie mam fałd;)
                                    • czarls_bronson Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:27
                                      Oczywiście wszelkie!
                                      jeśli całe ciało to całe bez ograniczeń
                                      • tapierwsza1 Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:29
                                        ok, ale w granicach zdrowego rozsądku;)
                                        • czarls_bronson Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:32
                                          tapierwsza1 napisała:

> ok, ale w granicach zdrowego rozsądku;)

Tak tylko jest masaż który stawia bariery i ograniczenia
                                          i jest taki który je wszystkie znosi - rozsądek oczywiście dobra rzecz tak w
                                          jednym jak drugim.
                                          ;)
                                          • tapierwsza1 Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:35
                                            hm....muszę się zastanowić...co proponujesz?
                                            • czarls_bronson Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:41
                                              tapierwsza1 napisała:

> hm....muszę się zastanowić...co proponujesz?

Komu?
                                              sobie - zaproponuję chyba spacer, piękny świeży śnieg na ulicy leży.
                                              Tobie - to samo i dużo uśmiechu :))))))
                                              • tapierwsza1 Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:45
                                                Wyglądam przez okno...jest pięknie!!!! jednak moje mięśnie....
                                                • wesolutka72 Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:46
                                                  tapierwsza, moze to grypa sie zbliza i Tobie pielegniarz bedzie potrzebny :)))
                                                  • tapierwsza1 Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:47
                                                    wesolutka jak znajdziesz dwóch to mi jednego podeślij;)
                                                  • wesolutka72 Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:49
                                                    Kazdy dziala na swoj rachunek :)))

tapierwsza1 napisała:

> wesolutka jak znajdziesz dwóch to mi jednego podeślij;)
                                                  • konrado80 Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:47
                                                    to ja mogę i za pielęgnierza robić ;))
                                                  • tapierwsza1 Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:48
                                                    ale pielęgniarza wykorzystam!!!!!!
                                                  • konrado80 Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:57
                                                    do czego? ;))
                                                • czarls_bronson Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:48
                                                  tapierwsza1 napisała:

> Wyglądam przez okno...jest pięknie!!!! jednak moje mięśnie....

To Kaszirowski z kasety - adin dwa tri......
                                                  a później spacer :)))
                                                  • tapierwsza1 Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:49
                                                    chcesz w głowę śniegową kulką?
                                                  • czarls_bronson Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:55
                                                    tapierwsza1 napisała:

> chcesz w głowę śniegową kulką?

Czy chcę... Ona juz leci, a ja wciąż chwytam ten ułamek sekundy w którym mogę
                                                    zdecydować uchylić się czy dostać!
                                                    I to jest pytanie :))))
                                                  • tapierwsza1 Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 17:58
                                                    Myślę, że warto zrobić unik... w każdym bądź razie można wylądować w białym
                                                    puchu...;)
                                                  • czarls_bronson Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 18:04
                                                    Tak tak jest najłatwiej, tylko unikając trafienia paradoksalnie tracę ..
                                                    tracę JEJ uśmiech, tracę JEJ radość, tracę jej współczucie, tracę JEJ masujący
                                                    dotyk uwalanej śniegiem mojej głowy :)
                                                  • tapierwsza1 Re: bronson a co z Tobą? 18.12.05, 18:08
                                                    Nie czekam już na to co powiesz, właśnie lepię kulkę i wrzucam Ci ją za
                                                    koszulę...;)
                    • uzdek98 Re: bronson a co z Tobą? 04.05.06, 11:33
                      masaz dlonmi ??? to juz jest passe teraz sie masuje calym cialem :)
              • tapierwsza1 agencie a Ty? 18.12.05, 16:37
                ;)co z tym masażem? dasz radę czy nie?
                • pazerny Re: agencie a Ty? 18.12.05, 16:40
                  jestem po AWF- cos niecos sie na tym znam :)
                  • tapierwsza1 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 16:42
                    No proszę ! i już Cię lubię! Bardzo lubię sportowców, sama też kilka lat
                    uprawiałam...;)
                    • pazerny Re: agencie a Ty? 18.12.05, 16:52
                      co uprawialas? Buraki? :)
                      • tapierwsza1 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 16:53
                        buraków nie miałam okazji
                        -lekkoatletykę dlatego jest co masować;)
                        • pazerny Re: agencie a Ty? 18.12.05, 16:57
                          Bylas kulomiotka? Kurde, to jest co masowac :)
                          • tapierwsza1 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 16:58
                            nie, nie byłam kulomiotką. Byłam krótkodystansowcem:) 60/300/600
                            • pazerny Re: agencie a Ty? 18.12.05, 17:05
                              Co to za numerki? Ja znam 100/200/400/800 :)
                              • tapierwsza1 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 17:07
                                to jest dystans;)
                                • pazerny Re: agencie a Ty? 18.12.05, 17:13
                                  a gdzie sie jeszcze na 60, albo 600 biega? :)
                                  • tapierwsza1 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 17:17
                                    nie wiem, zmieniłam dyscyplinę;)
                                    • pazerny Re: agencie a Ty? 18.12.05, 17:22
                                      Na 5 boj nowoczesny? :)
                                      • tapierwsza1 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 17:24
                                        nie, na coś delikatniejszego
                                        • pazerny Re: agencie a Ty? 18.12.05, 17:32
                                          Aerobic pod kolderka? :)
                                          • tapierwsza1 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 17:36
                                            aerobic już przerobiłam i balet i karate i ...
                                            • pazerny Re: agencie a Ty? 18.12.05, 17:40
                                              teraz sie dziwisz ze masz tyle potomstwa, a nie masz masazysty :)
                                              • tapierwsza1 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 17:43
                                                ??????
                                                • pazerny Re: agencie a Ty? 18.12.05, 17:44
                                                  konsekwencja poprzednich wypowiedzi :)
                                                  • tapierwsza1 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 17:45
                                                    ???????
                                                  • pazerny Re: agencie a Ty? 18.12.05, 17:50
                                                    !!!!!

Poza tym czytalem na romantice, co Ty robisz ze swoimi masażystami :)
                                                  • tapierwsza1 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 17:51
                                                    nie wiem o czym mówisz pazerny, poważnie.
                                                  • pazerny Re: agencie a Ty? 18.12.05, 17:54
                                                    Zaraz sprobuje znalezc ten watek :)
                                                  • tapierwsza1 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 17:56
                                                    tylko jak coś głupiego to mi nie przypominaj!
                                                  • pazerny Re: agencie a Ty? 18.12.05, 18:04
                                                    To moze juz nie bede szukal :)
                                                  • tapierwsza1 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 18:05
                                                    było aż tak głupie?
                                                  • pazerny Re: agencie a Ty? 18.12.05, 18:09
                                                    raczej trudne do zrozumienia, ale niewazne ;)
                                                  • tapierwsza1 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 18:11
                                                    pazerny, podpuszczasz mnie... co jest trudne do zrozumienia?
                                                  • tapierwsza1 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 18:13
                                                    nie wiem, może w końcu załapałam!!! Czy chodzi Ci o moją pracę? O to, co robię
                                                    na codzień?:):):):)
                                                  • pazerny Re: agencie a Ty? 18.12.05, 18:17
                                                    Brawo :)))))))
                                                  • tapierwsza1 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 18:19
                                                    uroczyście oświadczam: wyszłam już z wywiadu gospodarczego, wyszłam już z
                                                    egzekucji!!!! Teraz mam coś lepszego, można powiedzieć praca, w której
                                                    odpoczywam!
                                                  • pazerny Re: agencie a Ty? 18.12.05, 18:23
                                                    ojojoj- to musi byc teraz bardzo ciekawe :)
                                                  • tapierwsza1 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 18:25
                                                    jest ciekawie....:):):)
                                                  • pazerny Re: agencie a Ty? 18.12.05, 18:30
                                                    I na pewno nic wiecej nie powiesz :)
                                                  • tapierwsza1 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 18:32
                                                    powiem: masażysty szukam!!!!! :):):)
                                                    Idę się potarzać w śniegu a jak wrócę to proszę, niech na mnie czeka:):):)
                                                  • pazerny Re: agencie a Ty? 18.12.05, 18:33
                                                    No niestety, to bedzie niemozliwe ;)
                                                  • tapierwsza1 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 18:35
                                                    rozumiem, że jesteś ograniczony czasowo:):):)
                                                  • pazerny Re: agencie a Ty? 18.12.05, 18:36
                                                    tak to mozna okreslic. :)))
                                                  • tapierwsza1 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 18:37
                                                    no szkoda;)
                                                  • pazerny Re: agencie a Ty? 18.12.05, 18:39
                                                    jest mi z tego powodu bardzo przykro- przepraszam
                  • konrado80 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 16:43
                    ale siakiś taki pazerny jesteś :P
                  • agent006 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 16:58
                    Na czym pazerny...na czym??
                    • pazerny Re: agencie a Ty? 18.12.05, 17:06
                      A na czym mozna po rehabilitacji? :)
                      • agent006 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 17:49
                        No właśnie...
                        • tapierwsza1 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 17:49
                          co właśnie...?
                          • agent006 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 17:55

Pazerny powiedział: "jestem po AWF- cos niecos sie na tym znam :)"
                            na co ja zapytałem: "na czym pazerny... na czym?"
                            no co pazerny odpowiedział " a na czym można znać się po rehabilitacji"
                            na co ja odpowiedziałem : "no właśnie...."
                            ;)
                            • tapierwsza1 Re: agencie a Ty? 18.12.05, 17:59
                              podoba mi się agencie...:):):)
    • konrado80 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:38
      ale mogęliczyć na mały rewanż??
      bo cały czas dokucza mi kark o którym już nie raz pisałem ;)
      • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:40
        witaj konrado! Ja niestety nie mam siły w dłoniach, więc jedynie szukam
        masażysty...;)
        • konrado80 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:42
          spoko, nie musis być dzisiaj ;)
          ja Cie wymasuje, tak żebyś była zadowolona
          a jak już będziesz w pełni sił to wymasujesz mój kark ;)
          • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:43
            konrado a czy mogę Ci kogoś poszukać kto Ciebie też wymasuje? Ja nie dam rady;)
            • konrado80 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:44
              dasz radę, mówiłem że jak już będziesz w pełni sił ;)
              wole Ciebie, więc jak? ;)
              • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:46
                jestem za delikatna jeśli chodzi o masaż;)
                • konrado80 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:48
                  jak bym potrzebował siakiś inny, to bym poszedł do siakiegoś faceta :)))
                  a tak zdecydowałem się na Ciebie ;)
                • to-wlasnie-ja Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:50
                  Ja tak tylko zapytam. A po co facet ma byc po solarium? Osobiscie wolalabym , aby byl po kursie masazu. No, ale ja chyba nie TEN masaz mam na mysli :)
                  • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:51
                    :):):):):)):):):) kursu nie musi przechodzić, wystarczy, ze potrafi;)
                    • to-wlasnie-ja Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:54
                      Po kursie bylby pewniejszy. Fachowiec .Kota w worku nie kupuje, nawet opalonego jak Murzyn.:)
                      • konrado80 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:57
                        no ale ja nie jestem kotem w worku ;>
                      • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:57
                        ja chcę po solarium i koniec!
                        • konrado80 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:58
                          to ja odpadam, bo nie łaże na niszczarkę skóry
                          • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:00
                            raz możesz pójść, ja Cię chętnie zaprowadzę;)
                            • konrado80 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:01
                              wole prawdziwe słońce :)
                            • konrado80 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:01
                              ale na plaży któregoś pięknego słonecznego dnia możemy się spotkać ;)
                              • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:02
                                masaż na plaży..mmmmmmmmmm.....;)
                                • konrado80 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:05
                                  na plazy będzie jak będzie słońce, a teraz to będzie... ;)
                                  • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:08
                                    kurde, ja naprawdę myślę o samym masażu :):):) przecież na plaży jest miło...
                                    tylko, ze ja nie mogę czekać tak długo na słońce;)
                                    • konrado80 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:21
                                      dlatego napisałem że na plaży to jak będzie słońca i ciepło ;)
                                      a teraz to w domu ;)
                        • wesolutka72 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 16:59
                          A solarium jakos na sile wplywa? hehehhe :PPP :))))

tapierwsza1 napisała:

> ja chcę po solarium i koniec!
                          • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:03
                            wesolutka, szukam przystojnego masażysty!;)
                            • konrado80 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:04
                              czyli jednak do czegoś więcej on ma być ;))
                            • wesolutka72 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:08
                              tzn ze jak jest po solarium, to jest przystojny?
                              a taki bez chodzenia na solarium nie jest przystojny?

tapierwsza1 napisała:

> wesolutka, szukam przystojnego masażysty!;)
                              • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:09
                                wesolutka, ja tego nie powiedziałam. Po prostu lubię opalonych facetów;)
                                • wesolutka72 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:11
                                  ciekawe jak beda wygladac za 10-20 lat? :)))

tapierwsza1 napisała:

> wesolutka, ja tego nie powiedziałam. Po prostu lubię opalonych facetów;)
                                  • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:12
                                    no bez przesady, jak to jak? normalnie!
                                    • konrado80 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:19
                                      nie po solarium
                        • agent006 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:00
                          No cóż... w takim razie odpadam (ciemna karnacja nie wystarczy..., sprawne dłonie...???)
                          • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:01
                            agencie, jeśli masz ciemną karnację to proszę, bądź moim masażystą!!!!!!!!
                            • agent006 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 18:23
                              Chętnie pierwsza, ale niestety, nie dam rady...
                              • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 18:25
                                ale dlaczego agencie...:)?
                                • agent006 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 18:33
                                  Mam stałą, bardzo wymagającą klientkę...;)
                                  • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 18:36
                                    a co ma klientka do tego masażu?
    • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:21
      konrado, dlaczego faceci nie lubią solarium?
      • konrado80 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:33
        nie wiem dlaczego faceci nie lubią
        wiem dlaczego ja nie lubie ;)
        po prostu niszczy skóre
        przyjżyj się ludziom opalonym na solarium a tym na słońcu
        zobaczysz że skóra im postarzała się
        • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:37
          nie można przesadzać, fakt, ale w stopniu umiarkowanym dodaje urody. Ja
          korzystam:)
          • konrado80 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:40
            jak znajde, to coś Ci prześle na @
            • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:44
              nie uświadamiaj mnie konrado:)
              • konrado80 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:46
                sprawdź @ ;)
                • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:50
                  konrado, nic nie dostałam, może do drugiej wysłałeś?
                  • konrado80 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 17:53
                    ja znam tylko tą, czyli ten nick, wyśle jeszcze raz
                    • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 18:03
                      Dostałam konrado. Wiem, że w wielu solariach jest kamera. Nie przeraża mnie to.
                      Biorę to pod uwagę.
                      • konrado80 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 18:08
                        :)
    • girl32 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 18:38
      Dobra! Dawać plecki ja Was wymasuję.I nie mów mi Tapierwsza,że kobiety
      odpadają.No to jak? Kładziecie się?
      • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 18:40
        girl, poczekaj, idę na chwilę na śnieg...za parę minut będę!
        • girl32 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 18:42
          Hartujesz się?
          • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 19:41
            No dobra, jestem gotowa do tego masażu. Gdzie masażysta?
            • konrado80 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 19:42
              a co tak krótko?? :)
              opłacało się wogóle wychodzić? :))
              • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 19:43
                opłacało się, dostałam kulką w głowę nie wiem od kogo;)
                • konrado80 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 19:46
                  byłem przez chwile na dworzu, jak przechodziłem z domu do domu
                  ale to na pewno nie byłem ja :))
                  • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 19:48
                    niech ja dorwę tego drania!!!!! jejku, co ja z nim zrobię...nie chciej
                    wiedzieć!;)
    • nieswietymikolaj Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 20:53
      Przeczytałem pierwszy post i wiem że i tak się nie dopcham hihihihi
      • girl32 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 18.12.05, 21:11
        dopchasz się,dopchasz.A może nawet załapiesz się na masażyk.... :)
        Mikołaje wchodzą bez kolejki.
        • tapierwsza1 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 19.12.05, 08:52
          Przez to czekanie usnęłam;)
    • brasil13 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 02.05.06, 16:20
      ile kosztuje masaż plecków?..:)

tapierwsza1 napisała:

> kobiety odpadają;)
      • grzanka23 Re: ok, to ja szukam kogoś do masażu;) 02.05.06, 16:37
        A mozeby tak zalozyc gabinet.Niezly interes,co?
    • wietka Ale jak się rzucili do masowania!! 02.05.06, 19:57
      I...ten...i...tamten... :))
      • tapierwsza1 Re: Ale jak się rzucili do masowania!! 02.05.06, 20:38
        hahahahahahaa!
        • tapierwsza1 Re: Ale jak się rzucili do masowania!! 02.05.06, 20:54
          Zimą można było jeszcze kogoś namówić a teraz...;)
          • wietka Re: Ale jak się rzucili do masowania!! 02.05.06, 21:43
            Ale po zimie zazwyczaj jest więcej miłego ciałka do masowania :)
            • tapierwsza1 Re: Ale jak się rzucili do masowania!! 02.05.06, 21:50
              I pewnie masz rację wietka;)
              • wietka Re: Ale jak się rzucili do masowania!! 02.05.06, 21:51
                pewnie,ze mam! :)
                tak więc kandydatów Ci nie zbraknie...jeszcze jaki casting będzie trzeba
                zorganizować...:)
                • tapierwsza1 Re: Ale jak się rzucili do masowania!! 02.05.06, 21:58
                  Ale kandydaci w śnie zimowym jeszcze pogrążeni...;)
                  • wietka Re: Ale jak się rzucili do masowania!! 02.05.06, 21:59
                    Tacy...oziębli?!
                    czy tylko nierozbudzeni? ;)
                    • tapierwsza1 Re: Ale jak się rzucili do masowania!! 02.05.06, 22:01
                      Oziębli, tak! ;/
                      • wietka Re: Ale jak się rzucili do masowania!! 02.05.06, 22:03
                        Niedobrze...a gdzie ci gorący i namietni się podziali?
                        • tapierwsza1 Re: Ale jak się rzucili do masowania!! 02.05.06, 22:10
                          nicponie!
        • brasil13 Re: Ale jak się rzucili do masowania!! 03.05.06, 22:27
          nie do masowania..to Ty przeciez szukasz do wymasowania...
          ja to mam na codzień, więc po godzinach tylko odwrotnie..

tapierwsza1 napisała:

> hahahahahahaa!
          • tapierwsza1 Re: Ale jak się rzucili do masowania!! 04.05.06, 07:32
            zalatuje mi tu sportem;)
            • wesola_kicia Re: Ale jak się rzucili do masowania!! 04.05.06, 11:36
              jak coś to wymasować moge,
              ale czy po pazurkach śladu nie zostanie
              to nie wiem
              :PP
              • tapierwsza1 Re: Ale jak się rzucili do masowania!! 05.05.06, 07:13
                Ciekawe, ciekawe, pazurki i masowanie całym ciałem hiehiehie....;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka