Dodaj do ulubionych

wątek dla mena...

24.10.02, 17:32
...którego tutaj nie ma... a który w ciągu kilku minut... pomimo swojej
nieobecności zdążył poskarżyć się na administratora...
;))))
Obserwuj wątek
    • Gość: oona Re: wątek dla mena... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 17:35
      znaczy-wątek ku czci mena??:)
      • dr_mengele Re: wątek dla mena... 24.10.02, 17:39
        oki... ku czci mena... który siedzi i nas obserwuje...
        ;)))
        • Gość: oona Re: wątek dla mena... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 17:41
          ktoś musi czuwać...żeby bawić mógł się ktoś:))
          • dr_mengele zatem... 24.10.02, 17:43
            ...pana zdrowie... panie posterunkowy...
            ;))))
            • Gość: oona bo men... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 17:49
              jest jak TEN NA GÓRZE,niby go nie ma a jest...,
              z tym,że men daje dowody swego istnienia,a TAMTEN
              nie za bardzo......:)
              • dr_mengele teraz to już nie jest... 24.10.02, 17:54
                ...ten na górze... tylko raczej men na górze...
                ;)))
                • Gość: oona przespałam detronizację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 18:01
                  tamtego?:((
                  :)
                  • dr_mengele Re: przespałam detronizację 24.10.02, 18:06
                    tamten się w swoim siedzeniu zapomniał... i palmę pierszeństwa dawno utracił...
                    :)))
                    • Gość: oona Re: przespałam detronizację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 18:09
                      przysnął sobie no i....
                      to teraz za wszystkie nieszcześcia świata będziemy
                      obwiniać mena??:)
                      • dr_mengele oczywiście... 24.10.02, 18:19
                        ... nie będzie tylko odpowiedzialny za koklusz... i gradobicie...
                        ;)))
                        • Gość: oona Re: oczywiście... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 18:34
                          i bezrobocie...:)
                          • dr_mengele w bezrobociu... 24.10.02, 18:36
                            ...można by go oskarżyć o współudział...
                            ;)))
                            • Gość: oona Re: w bezrobociu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 18:39
                              każdy pracujący ma współudział-zabrał komuś
                              miejsce pracy!:)))))
                              • dr_mengele ja nikomu... 24.10.02, 18:47
                                ...nie zabrałem... powstał nowy etat...
                                • Gość: oona Re: ja nikomu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 18:50
                                  dobra,dobra,to pewnie ten ,który mi zabrali...tylko dla niepoznaki
                                  zmienili miasto i branżę:)))))
                                  • dr_mengele no oczywiście... 24.10.02, 18:53
                                    ...a co ty sobie myślałaś... właśnie dlatego teraz rozmawiam z tobą... bo mam
                                    wyrzuty sumienia... i chcę jakiegoś wybaczenia win od ciebie...
                                    :))))
                                    • Gość: oona ale ja się wcale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 18:57
                                      nie gniewam,przynajmniej się teraz wysypiam:))
                                      no i mam wyrzuty sumienia,że przeze mnie teraz Ty
                                      musisz wcześnie wstawać:((
                                      • dr_mengele wcześnie wstawać... 24.10.02, 19:01
                                        ...ja się czasem spać nie kłądę...
                                        ;)))
                                        • Gość: oona od tego umywam ręce, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 19:04
                                          to zdecydowanie nie moja wina:))
                                          • dr_mengele nie... ale za to... 24.10.02, 19:10
                                            ...powinnaś być mi dźwięczna... zdjąłęm ci ten ciężar z ramion...
                                            :))
                                            • Gość: oona Re: nie... ale za to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 19:14
                                              no jestem jestem:))
                                              dlatego umilam(???)Ci czas
                                              oczekiwania naaaaa....:))
                                              • dr_mengele naaaaaaaaaaaa... 24.10.02, 19:16
                                                ...kogo...???
                                                ;)))
                                                • Gość: oona Re: naaaaaaaaaaaa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 19:17
                                                  nie wiesz na kogo z utęsknieniem czekasz????:)
                                                  • dr_mengele wiem... 24.10.02, 19:18
                                                    ...doskonale... jeszcze tylko godzinka do godziny 0...
                                                  • Gość: oona Re: wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 19:22
                                                    pomogę Ci odliczać czas..adin,dwa,tri,czetyrje...:)
                                                  • dr_mengele pięć... sześć... siedem... 24.10.02, 19:28
                                                    no to sobie jeszcze policzymy... albo porachujemy... gnaty...
                                                  • Gość: oona Re: pięć... sześć... siedem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 19:34
                                                    miałeś zasnąć i się we snie odprężyć,a Ty wręcz przeciwnie:(
                                                  • dr_mengele bo mnie... 24.10.02, 19:35
                                                    ...takie numerki pobudzają...
                                                    ;))))
                                                  • Gość: oona Re: bo mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 19:54
                                                    nie wiedziałam:(
                                                    moze wymien od razu co jeszcze,żebym nie zrobiła następnego
                                                    błędu:))
                                                  • dr_mengele nic więcej... 24.10.02, 20:04
                                                    bo jak powiem wszystko... toś jeszcze gotowa na wieki zamilknąć...
                                                  • dr_mengele oki... 24.10.02, 20:08
                                                    muszę się chwilowo oddalić w kierunku stacji kolejowej...
                                                    ale wrócę...
                                                    ;))))
                                                  • Gość: oona Re: oki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 20:09
                                                    to brzmi jak tekst z horroru...:))
                                                  • dr_mengele Re: oki... 24.10.02, 21:10
                                                    już jestem u ciebie...
                                                  • dr_mengele to znaczy... 24.10.02, 21:11
                                                    ...chciałem powiedzieć... że randyjko jest już u mnie...
                                                    ;))))
                                                  • Gość: oona Re: to znaczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 21:26
                                                    dr_mengele napisała:

> ...chciałem powiedzieć... że randyjko jest już u mnie...
                                                    > ;))))
                                                    >
                                                    i więcej lepiej nic nie mów.....:))

pozdrawiam randię:))
                                                  • Gość: oona Re: oki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 21:25
                                                    spadłam z krzesła z wrażenia...,a prosiłam:nie
                                                    strasz przed snem!:)
                                                  • dr_mengele i jak tam samopoczucie... 25.10.02, 20:21
                                                    podźwignęłaś się już z podłogi... ???
                                                    ;))))
                                                  • Gość: oona Re: i jak tam samopoczucie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.02, 20:26
                                                    tak,ale jeszcze trzęsą mi się ręce,więc za ewentualne
                                                    literówki z góry przepraszam:)

i z dołu też
                                                  • dr_mengele z dołu... 27.10.02, 10:48
                                                    ...to i mnie się trzęsie...
                                                    ;)))
                                                  • Gość: oona Re: z dołu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.02, 15:13
                                                    no to przydałoby sie to unieruchomić:))
                                                  • dr_mengele Re: z dołu... 27.10.02, 15:17
                                                    że co... ten tego... ???
                                                    ;)))
                                                  • Gość: oona a co, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.02, 15:18
                                                    samo przestało??:)
                                                  • Gość: oona Re: a co, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.02, 15:29
                                                    chyba się zawstydził doktorek :))
                                                  • Gość: dr_mengele nie speszył się... IP: *.kalisz.mm.pl 27.10.02, 16:04
                                                    ...nie speszył... tylko się pakuje... bo musi radyjko do samiuteńkiego domku
                                                    odwieźć... miało pojechać pociągiem... ale serce doktorka zmiękło... i na to
                                                    nie pozwoliło...
                                                  • Gość: oona e tam zmiękło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.02, 16:29
                                                    sądząc z rozanielonych wpisów radyjka na forum
                                                    serce doktorka jest cały czas w stanie przypominającym
                                                    masełko pozostawione na słońcu:))
                                                  • dr_mengele e tam zmiękło... 28.10.02, 00:55
                                                    serce moje jest jak najbardziej w porządku... tylko wobec jednej białogłowy
                                                    wykazuje zachowania mogące zakrawać na patologię...
                                                    ;))))))
                                                  • randia Re: e tam zmiękło... 28.10.02, 09:45
                                                    Oona zmiękło, zmiękło :))
                                                    I to jak......................
                                                  • men_ Uff !!!, Randia, 28.10.02, 09:56
                                                    kamień mi spadł z serduszka, bom juz myslał, że dochtorek skrycie podkochuje
                                                    się w Uneczce, już chciałem iść na skargę do Ciebie :))

randia napisała:

> Oona zmiękło, zmiękło :))
                                                    > I to jak......................
                                                  • randia Re: Spokojnie..... 28.10.02, 10:01
                                                    ........dziecie co dzien siem spowiada z kim to dzisiaj gaworzył :)))
                                                    A Uneczke bardzo lubi, jak i Ja zreszta :))))
                                                  • men_ Re: O jezuuuuuuuuuuuu !!! 28.10.02, 10:23
                                                    To Uneczka tak "strasznie" krótko mnie nie trzyma !!:))
                                                    Codziennie się (nie)spowiadam :))
                                                  • randia Re: Menik!!! 28.10.02, 10:53
                                                    Ty w nieświadomości żyjesz, tak jak i moje słońce !!!!!!
                                                    On tyz uważa że tego nie robi, a Ja swoje wiem :)))))
                                                  • men_ Myslcie tak dalej, 28.10.02, 11:55
                                                    mówcie, powtarzajcie sobie tak dalej - dodaje to Wam jeszcze więcej urody :)

p.s.: a my swoje i tak wiemy, i tak robimy, O !:)

randia napisała:

> Ty w nieświadomości żyjesz, tak jak i moje słońce !!!!!!
                                                    > On tyz uważa że tego nie robi, a Ja swoje wiem :)))))
                                                  • randia Re: Myslcie tak dalej, 28.10.02, 13:43
                                                    Jasne, a świstak siedzi i zawija w te sreberka :))))))
                                                  • men_ Re: Noooooooooooooo jasne !:) 28.10.02, 15:54
                                                    Ja mam swoich dealerów i wyjazdy w Polskę do nich, doktorek zastępstwa na
                                                    dyzurach itede ... :))
                                                  • dr_mengele gwoli sprostowania... 29.10.02, 11:05
                                                    ...chciałem dodać... że mi nic nie zmiękło... i odpowiedni stopień twardości
                                                    utrzymuje...
                                                    a z tym się spowiadaniem... to...

... babskie imaginacje...

;)))
                                                  • randia Re: gwoli sprostowania... 29.10.02, 11:50
                                                    Słonko....................aż nie chce Mi sie przykładów
                                                    przytaczać ...........:)))
                                                  • dr_mengele Re: gwoli sprostowania... 29.10.02, 11:58
                                                    ty i te twoje przykłady... bazujące na intuicji...
                                                    ;)))
    • men_ Chcesz sielepiej doktorku .., 24.10.02, 19:15
      wbij sobie szpryce w ..:))

dr_mengele napisała:

> ...którego tutaj nie ma... a który w ciągu kilku minut... pomimo swojej
      > nieobecności zdążył poskarżyć się na administratora...
      > ;))))
      >
      • dr_mengele pięknie... 24.10.02, 19:17
        ...jak feniks z popiołów...
      • Gość: oona najwyższy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 19:18
        do Ciebie przemówił,doktorze.....:)
        • dr_mengele qrwa... 24.10.02, 19:21
          ...czuję się jak mojżesz na górze synaj...

mój komputer goreje... i słyszę jakiś głos z nieba dochodzący...
          • Gość: oona do mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 19:27
            zaraz pewnie przemówi przez telefon...jesli z Samej Góry zadzwoni
            to będzie to chyba połączenie międzyświatowe?:))
            • dr_mengele albo... 24.10.02, 19:36
              ...zaświatowe...

ps. wsłuchaj się dobrze... czy w tle słychać chóry aniołów-kastratów...
              • Gość: oona aha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 19:41
                jak się przyznam,że coś słyszę to
                mi z Kitkiem odpowiednią diagnozę postawicie...
                nic nie słyszę,nic nie słyszę,nic nie słyszę...:)
              • men_ No i co doktorku ..? 24.10.02, 19:41
                chyba zaraz przyślę królika, bo do końca nie rozumiem tej twojej medyczno-
                rzeźniczej gwary :)

p.s.: wole słuchac śpiewu anielic

dr_mengele napisała:

> ...zaświatowe...
                > :))))
                >
                > ps. wsłuchaj się dobrze... czy w tle słychać chóry aniołów-kastratów...
                >
                • dr_mengele i na dodatek... 24.10.02, 19:46
                  p...prestidigitator... z kapelusza króliki wyciąga...
                  a sztuczki z kartami też znasz...???
                  ;)))))
                  • men_ A co Ci sie Króliczki nie podobają, qrwa mć, 24.10.02, 19:58
                    przeciez ich akurat nie rżniesz codziennie w pracy ...

dr_mengele napisała:

> p...prestidigitator... z kapelusza króliki wyciąga...
                    > a sztuczki z kartami też znasz...???
                    > ;)))))
                    >
                    • dr_mengele Re: A co Ci sie Króliczki nie podobają, qrwa mć, 24.10.02, 20:06
                      lekarek... pielęgniarek... ani tym bardziej salowych... też codziennie nie
                      rżnę...
                      ;)))
                      • men_ Cholera, to sie walnąłem .., 24.10.02, 20:10
                        pamiętam z jakiegos serialu o rżnięciu - może to było krojenie w slangu
                        lekarzy ..:)

p.s.: nawet o tym nie pomyslałem, co Ci w głowie zaświtało (czy też
                        przypomniało się), hę ?:)
                        • dr_mengele mnie czasami... 25.10.02, 20:32
                          setki i tysiące dziwnych rzeczy świtają...
                          ;))))
                          • Gość: oona Doktorze?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.02, 17:48
                            mam prośbę...dobij mnie,bo ta pogoda...:((((
                            meteopaci wszystkich krajów łączmy się...
                            tylko po co?:((
                            • dr_mengele Re: Doktorze?? 29.10.02, 17:54
                              dobij mnie...
                              nim ona to zrobi...
                              dobij mnie...
                              to nic nie boli...
                              jeśli chcesz...
                              mieć święty spokój...
                              dobij mnie...
                              zamknę oczy...
                              ;)))
                              • Gość: oona już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.02, 17:56
                                zamknęłam...no i?:(
                                • dr_mengele i jak tylko coś zrobię... 29.10.02, 17:59
                                  ...to wyjdzie menik i...

• Gość: oona Re: i jak tylko coś zrobię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.02, 18:01
                                    i razem przeniesiemy sie na drugą stronę tęczy:))))
                                    • dr_mengele właśnie... 29.10.02, 18:06
                                      ...tylko co na to moje randyjko powie...???
                                      ;))))
                                      • Gość: oona Re: właśnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.02, 18:07
                                        no to..trzeba by ją zabrać:))
                                        • dr_mengele a jeśli... 29.10.02, 18:12
                                          ...się nie zgodzi... ???
                                          • Gość: oona zgodzi,zgodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.02, 18:18
                                            jak nie prośbą to....przekupstwo się zastosuje:))
                                            • dr_mengele taaaaaaaaaaaaaaaaaaak...??? 29.10.02, 18:35
                                              a niby jakiego argument użyć...???
                                              "kochanie... co powiesz na wspólne odebranie sobie życia... ???
                                              no zgódź się... zobaczysz... będzie fajnie..." ??? ??? ???
                                              ;)))
                                              • Gość: oona no:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.02, 19:29
                                                albo jakoś podobnie...będziemy razem pląsać
                                                po niebiańskich łąkach i nie bedzie tam żadnych cholernych
                                                urywających głowy wichurrrrrrrrr :))
                                                • dr_mengele w takim razie... 29.10.02, 20:25
                                                  ...na pewno z nią o tym porozmawiam... tylko nie wiem czy spodoba jej się
                                                  pomysł opuszczenia tego łez padołu...
                                                  ;))))
                                                  • Gość: oona stop! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.02, 20:29
                                                    już mi lepiej ,wystarczyło pudło czekoladek:)
                                                  • dr_mengele cooooo to...??? 29.10.02, 20:33
                                                    już nie chcemy podążać w stronę światła...???
                                                    ;)))
                                                  • Gość: oona no dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.02, 20:38
                                                    zjem jeszcze jedno i znów będę chciała..ufff,mój żołądek:((

a czekoladki w niebie to na pewno będą??:)
                                                  • dr_mengele nie wydaje mi się... 29.10.02, 20:41
                                                    tam tylko zielsko i jabłka dominują...
                                                    ;((
                                                  • Gość: oona Re: nie wydaje mi się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.02, 20:54
                                                    i w nocnych koszulach trzeba się całymi dniami pałętać,
                                                    bez żadnego celu i sensu:(
                                                  • dr_mengele nie trzeba... nie trzeba... 29.10.02, 20:58
                                                    z gołą dupą można po całych niebiesiech latać... bo im podobno to drzewo od
                                                    dobra i zła rozpoznawania... na jakąś chorobę liści uschło...
                                                    ;)))
                                                  • Gość: oona Re: nie trzeba... nie trzeba... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.02, 21:10
                                                    i tym z cellulitisem na de też pozwalają??...:))
                                                  • dr_mengele nawet z pryszczami... 29.10.02, 21:14
                                                    na tyłku po całym obszarze biegać można...
                                                    ;)))
                                                  • Gość: oona Re: nawet z pryszczami... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.02, 21:16
                                                    a Tyś skąd taki dobrze poinformowany??:))
                                                  • dr_mengele a bo ja czasami... 29.10.02, 21:23
                                                    charonowi klientów odprowadzam... to i od czasu do czasu jakieś słowo się
                                                    zamieni...
                                                  • Gość: oona napisz książkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.02, 21:32
                                                    "życie po zyciu-wg.dr mengele",
                                                    to może być bestseller :))
                                                  • kitek1 widze ze uneczka, jak dr ratajczak................ 29.10.02, 21:48
                                                    z przeslawnego uniwersytetu opolskiego,
                                                    za chwile zacznie lansowac teze,
                                                    ze mengelik, glownym reanimantem byl w auschwitzku:(
                                                  • Gość: oona nie,nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.02, 21:51
                                                    kariera medialna na miare dr eR
                                                    wcale mi sie nie marzy:)
                                                  • dr_mengele he he he he... 29.10.02, 22:01
                                                    pozdrowienia od głównego reanimatora...
                                                  • Gość: oona albo nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.02, 22:27
                                                    wycofuje pomysł,bo moze byc afera na miare
                                                    tej w Łodzi...jak sie przyłożysz zanadto
                                                    do zbierania materiału:)
                                                  • dr_mengele ja bardzo dyskretny... 29.10.02, 22:40
                                                    jestem...
                                                    dobrze się konspiruję...
                                                    ;)))
                                                  • men_ Re: kurde, 29.10.02, 22:59
                                                    a nie od (kre)matora ?

dr_mengele napisała:

> pozdrowienia od głównego reanimatora...
                                                    > :)))
                                                    >
                                                  • dr_mengele kremator-amator... 29.10.02, 23:09
                                                    kremuję nie z zawodowego obowiązku... tylko z zamiłowania i życiowej pasji...
                                                  • men_ Ty popatrz, to Uneczka ma podobna pasję do 29.10.02, 23:18
                                                    kremowania (się) - robi to już od prawie pół godziny :)

dr_mengele napisała:

> kremuję nie z zawodowego obowiązku... tylko z zamiłowania i życiowej pasji...
                                                    > :)))
                                                    >
                                                  • dr_mengele tylko niech zachowa ostrożność... 29.10.02, 23:31
                                                    ...łatwo się można poparzyć...
                                                  • Gość: oona za póżno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.02, 23:34
                                                    i zaraz w postaci prochu ,zwiewnie,
                                                    opadnę na łóżko...
                                                    proszę zbyt głęboko przy mnie nie oddychać!:)
                                                  • dr_mengele dobrze... 29.10.02, 23:41
                                                    ostrośnie... aby ruchów powietrza nie powodować... odwracam się i do własnego
                                                    łóża zmierzam...
                                                  • Gość: oona Re: dobrze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.02, 23:43
                                                    widze to...oczyma wyobrażni...cóż za gustowna
                                                    szlafmyca!...:))
                                                  • dr_mengele nie używam szlafmycy... 31.10.02, 10:31
                                                    ...no chyba... że jako szlafmycę potraktujemy noszoną zimową porą czpkę... w
                                                    której uda mi się przyciąć komara gdzieś na przystanku...
                                                    ;)))
                                                  • Gość: oona ale w zimie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.02, 11:14
                                                    raczej nie ma komarów,a zwłaszcza na przystankach...??:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka