romy_sznajder 23.12.05, 15:05 "Większość z nas spędzi święta we własnym domu, przed telewizorem lub przy kuchni, pichcąc kolejne smakołyki" wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3081577.html no i zasadnicze pytanie. będzie "MIŚ"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_ata Re: Święta = telewizor 23.12.05, 15:51 Obstawiam, że będzie :) Jakos tak w przerwie między karpiem a sylwestrowym szampanem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Święta = telewizor 23.12.05, 16:30 ja to bym bardziej chciala "Bruneta wieczorowa pora" tv zawsze daje to w sylwestra albo po poludniu albo wczesnym wieczorem (dla mnie pora zupelnie niedostepna z oczywistych wzgledow:) a generalnie program na swieta, to wielka kicha liczylam na cos lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Święta = telewizor 23.12.05, 16:44 kevin sam w domu 1, 2 i 3 bedzie na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
olesia.z Re: Święta = telewizor 23.12.05, 17:41 Ja zaniepokojona jestem, ponieważ nie dopatrzyłam się w programie "Potopu" ani "Doktora Wilczura" Cóż ja będę oglądać nieboga!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Święta = telewizor 23.12.05, 19:25 doktor wilczur chyba obstawia swieto zmarlych? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Święta = telewizor 23.12.05, 19:25 profesora Wilczura, Olesiu a wlasciwie Znachora prosze mi tu nie kaleczyć tytułu filmu na ktorym regularnie zalewam sie lzami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Święta = telewizor 23.12.05, 19:28 doktor na niego wolali, kolokwialnie od lekarza. tytuly mial odebrane, czy same uprawnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Święta = telewizor 23.12.05, 19:30 ja nie słyszalem zeby na niego doktor w filmie wolali na koncu byl profesorem tytulowany no a przez wieksza czesc filmu był Antonim Kosibą Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Święta = telewizor 23.12.05, 19:33 A co powiecie na Ocean`s eleven :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Święta = telewizor 23.12.05, 19:42 mnie nie nęci jakoś szczególnie a dobre to czy takie se??:) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Święta = telewizor 23.12.05, 20:16 mnie tez jakos nie kreci juz wole romans czterdziestolatka :) no i gdzies jeszcze wypatrzylam "wyjscie awaryjne", ktore moge ogladac non stop :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Święta = telewizor 23.12.05, 21:59 A ja chyba ocean`s obejrzę, bo twelve podobno taki hicior, a ja nawet jedensatki nie widziała żem :) Czterdziestolatka to i ja zobaczę :) Dawno motyla nie widziałam już :) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Święta = telewizor 25.12.05, 11:03 "Ocean's Eleven" położyło tłumaczenie :/ I lektor albo wyprzedzał tekst albo za późno czytał i brzmiało bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
olesia.z Re: Święta = telewizor 23.12.05, 23:58 Przepraszam poprawie się :)) A zalewasz się łzami na wersji przedwojennej czy na zestawie Anna Dymna i doktor Lubicz?? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Święta = telewizor 24.12.05, 00:12 zalewam sie na powojennej ale bardziej na zestawie Dymna plus Binczycki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Święta = telewizor 24.12.05, 00:19 przepraszam, ze sie wtrace, ale chcialam napisac 44 444 - ego posta:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Święta = telewizor 24.12.05, 00:28 hihi, adminowi sie nie odmawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Święta = telewizor 25.12.05, 21:44 Delikatnie kontynuując temat "Ocean's Eleven" - prawie pod koniec filmu jest scena, gdy bohaterowie oglądają fontanny przed hotelem. Jako tło muzyczne użyty został utwór Debussy'ego. Dziś, na TV Polonia, około 15. pokazywano koncert Rafała Blechacza (pamiętacie? zwycięzca Konkursu Chopinowskiego) i chłopak zagrał na bis wspomniany wyżej utwór :) Lubię takie zbiegi okoliczności :) Odpowiedz Link Zgłoś