lubie.pomponiki 24.12.05, 11:16 Nie jestem katoliczką i te święta nic dla mnie nie znaczą. Wiem jednak, że dla wielu z Was jest to czas szczególnie piękny i ważny. Życzę Wam, aby w Waszych domach była w tych dniach Miłość i tylko Ona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasanet Re: Wam Wszystkim 24.12.05, 11:56 lubie.pomponiki napisała: > Życzę Wam, aby w > Waszych domach była w tych dniach Miłość i tylko Ona. Tak się nie da. Miłość ma także twarze dużych i małych facetow. W. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Tobie również.. 26.12.05, 21:07 ..wiele miłości życzę i nie tylko w świątecznych dniach:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Wam Wszystkim 31.12.05, 22:20 ..jeśli pozwolicie,.. zacytuję słowa napisane przez jedną "wróżkę":) .."Co roku czekamy na magiczną noc noworoczną. I za każdym razem otwieramy nasze serca na nadzieję, napełniamy je optymizmem i wiarą, że tym razem będzie lepiej. Myślimy, że ta czysta karta, którą jest przyszły rok, zostanie zapisana szczęściem i radością. Nie ma chyba nikogo, kto wchodziłby w nowy rok ze złymi intencjami. Wszyscy chcemy zaznać radości, miłości, opieki... Chcemy być dobrzy, najlepsi, najwspanialsi... Składamy sobie mnóstwo noworocznych zapewnień, począwszy od tych ważnych, a skończywszy na tych najmniej istotnych. Niemniej jednak czar sylwestrowej nocy pryska i wchodzimy w zwykłą szarość dnia. Jeśli nie potrafimy magii noworocznej nocy zachować w swoich sercach, jeśli pozwolimy ulecieć jej czarowi i nadziei, to szybko robi się smutno, szaro i zimno. Postarajcie się, aby te skarby zostały przy Was do końca przyszłego roku, aby każdy dzień mógł stać się magiczny, czarowny i niezwykły. Najlepiej zbierać okruchy dnia, te miłe, czasem malutkie chwilki radości, wtedy wyrosną one w radość dnia codziennego i napełnią Wasze serca szczęściem."... Autorem tekstu jest Ella Selena życzę Wam... ...mnóstwa, najpiękniejszych okruchów zebranych każdego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Wam Wszystkim 02.01.06, 13:07 Przeżywszy bardzo uroczyście i bardzo rodzinnie czas świąteczno-noworoczny, wracam do Was z uśmiechem. Za wszelkie życzenia, pozdrowienia, uśmiechy, wspomnienia i radosne świergoty dziękuję serdecznie. Bądźmy ze sobą na dobre, przede wszystkim na dobre, ale rownież i na złe. Może nawet na złość ;0) rzeczywistości, ubranej dziś w topniejący zbyt szybko śnieg i szantażowanej gazem, poprzetykanej wyświechtanymi frazesami i podpartej laską, niekoniecznie marszałkowską... OLDPRZEKOR ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Wam Wszystkim 02.01.06, 15:00 oldpiernik napisał: > Bądźmy ze sobą na dobre, przede wszystkim na dobre, ale rownież i na złe. > Może nawet na złość ;0) rzeczywistości,... > OLDPRZEKOR ;0) docierające wiadomości i tytuły z gazet nie sugerują nam radosnych nastawień do życia.. brakuje dobrych nowin, optymistycznych nutek uśmiechu ..dlatego, jestem za..i takiej przekornej postawy życzę sobie i Wam Wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Wam Wszystkim 03.01.06, 00:35 oldpiernik napisał: > Bądźmy ze sobą na dobre, przede wszystkim na dobre, ale rownież i na złe. Więc bądźmy niczym stare, dobre małżeństwo;) Bądźmy. Odpowiedz Link Zgłoś