Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 26.10.02, 23:05 a co, piwo się skończyło ? Odpowiedz Link Zgłoś
zlosnica__ns Re: kto mi zrobi herbatę....? 26.10.02, 23:09 jakbym chciała piwo zadzoniłabym po kogoś, a że chcę herbatę........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 26.10.02, 23:14 ...to klepiesz po klawiszach ? Odpowiedz Link Zgłoś
zlosnica__ns Re: kto mi zrobi herbatę....? 26.10.02, 23:17 bo mi się do kuchni iśc nie chce cholera, nie mógłbyś mi nalać zamiast ględzić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 26.10.02, 23:18 z cukrem ? cytryną ? a może z rumem (pogoda taka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zlosnica__ns Re: kto mi zrobi herbatę....? 26.10.02, 23:21 z sokiem malinowym i cytryną:) a ty co pijesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 26.10.02, 23:23 nic, do kuchni za daleko a w domu tylko kot Odpowiedz Link Zgłoś
zlosnica__ns Re: kto mi zrobi herbatę....? 26.10.02, 23:27 to moze mleka ci pozyczy??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 26.10.02, 23:30 nie ma mowy - drań nie chce się dzielić (nawet puszki sam zżera) i na posyłki latać :-( Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: kto mi zrobi herbatę....? 26.10.02, 23:42 Już ci zrobiłam :) Może być z owoców leśnych lub zielona ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 26.10.02, 23:46 miłego wieczoru przy herbatce Drogie Panie Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: kto mi zrobi herbatę....? 27.10.02, 00:29 Te młoda, to ja ci tu kurwa herbatkę robie, a ty spać poszłaś ?????? Wpierdziel dostaniesz, jak tylko spotkam !!!!!!!!!!!!!!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 00:45 a może wyskoczyła po pierniczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.02, 00:48 dobry wieczór,też czekacie do trzeciej,żeby zegarki na drugą przestawić?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 00:50 i wreszcie docenić tą podarowaną godzinkę snu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: kto mi zrobi herbatę....? 27.10.02, 00:54 OONA!!!!!!!!!!! natychmiast Mi powiedz co sie stalo z crimenem !!!!!!!!! PLLLLIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZ :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.02, 00:56 randia napisała: > OONA!!!!!!!!!!! > natychmiast Mi powiedz co sie stalo z crimenem !!!!!!!!! > PLLLLIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZ :)))))) zyje,zyje:) prawdopodobnie zaszła pomyłka,wiec wszystko chyba bedzie ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.02, 00:54 no to poprosimy zamiast herbaty dwie kawy...i pierniczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 01:00 a kto ma podać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.02, 01:01 nie wiem,jestem słabo zorientowana,bo przeczytałam tylko koncówke wątku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 01:04 jak już było wyżej - mój kot to wyjątkowo nieużyty sierściuch ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: kto mi zrobi herbatę....? 27.10.02, 01:07 Ja juz robiłam herbatę, więc kawe podaje "przecinek" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 01:13 a "wlewka" do kawy - jaka ma być ? Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: kto mi zrobi herbatę....? 27.10.02, 01:27 ja chcem bialą :)a co jeszcze sam zdecyduj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 01:30 a nie lepiej o tej porze ździebko koniaku zamiast "białego szaleństwa" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.arcor-ip.net 27.10.02, 15:57 Ty,Złośnica,a samej dupki to się do kuchni ruszyć nie chce,tylko szukasz lokaja? Zacznij dbać o siebie,więcej ruchu=mniej tłuszczyku na bioderkach. I w ogóle jak skończyła się ta historia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 17:09 ciekawość = pierwszy stopień do piekła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.chello.pl 27.10.02, 17:31 no to kto mi poleje tejgoracej hierbatki? wlasnie wrocilam z dworu, przemarzlam na kosc, wiec napoj moze byc z pradem dla rozgrzewki i usorawnienia krazenia :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.arcor-ip.net 27.10.02, 22:33 Gość,dzisiaj przeszedłeś siebie samego.Nie powiedziałeś,że się ktoś wcina.Brawo.I ty się uczysz. Martucha-ja cię nawet własnym ciałem bym ogrzał skarbeczku,taki skłonnym do poświęceń.Ale co z tego,jak ja na razie na stacji badawczej na Spitsbergenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 23:28 Gość portalu: leziox napisał(a): > I ty się uczysz. nie od Ciebie ... dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: kto mi zrobi herbatę....? 28.10.02, 01:16 Nieważne od kogo.Ważne że przyswajasz sobie jakieś tam normy.I to mnie cieszy.Będąc na forum,podnosisz swoje IQ w górę. Gość-congratulations!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.chello.pl 28.10.02, 07:29 Leziu - ale kiedys z tego Szicbergenu wrocisz, warto poczekac dla zwiekszonych efektow :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś