Dodaj do ulubionych

kto mi zrobi herbatę....?

26.10.02, 23:03
Obserwuj wątek
    • Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 26.10.02, 23:05
      a co, piwo się skończyło ?
      • zlosnica__ns Re: kto mi zrobi herbatę....? 26.10.02, 23:09
        jakbym chciała piwo zadzoniłabym po kogoś,
        a że chcę herbatę........
        • Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 26.10.02, 23:14
          ...to klepiesz po klawiszach ?
          • zlosnica__ns Re: kto mi zrobi herbatę....? 26.10.02, 23:17
            bo mi się do kuchni iśc nie chce
            cholera, nie mógłbyś mi nalać zamiast ględzić??
            • Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 26.10.02, 23:18
              z cukrem ?
              cytryną ?
              a może z rumem (pogoda taka ;-)
              • zlosnica__ns Re: kto mi zrobi herbatę....? 26.10.02, 23:21
                z sokiem malinowym i cytryną:)
                a ty co pijesz??
                • Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 26.10.02, 23:23
                  nic, do kuchni za daleko a w domu tylko kot
                  • zlosnica__ns Re: kto mi zrobi herbatę....? 26.10.02, 23:27
                    to moze mleka ci pozyczy??:)
                    • Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 26.10.02, 23:30
                      nie ma mowy - drań nie chce się dzielić (nawet puszki sam zżera) i na posyłki
                      latać :-(
                      • randia Re: kto mi zrobi herbatę....? 26.10.02, 23:42
                        Już ci zrobiłam :) Może być z owoców leśnych lub zielona ????
                        • Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 26.10.02, 23:46
                          miłego wieczoru przy herbatce Drogie Panie
                        • randia Re: kto mi zrobi herbatę....? 27.10.02, 00:29
                          Te młoda, to ja ci tu kurwa herbatkę robie, a ty spać poszłaś ??????
                          Wpierdziel dostaniesz, jak tylko spotkam !!!!!!!!!!!!!!! :))))))
                          • Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 00:45
                            a może wyskoczyła po pierniczki ?
                            • Gość: oona Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.02, 00:48
                              dobry wieczór,też czekacie do trzeciej,żeby zegarki
                              na drugą przestawić?:)
                              • Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 00:50
                                i wreszcie docenić tą podarowaną godzinkę snu ;-)
                                • randia Re: kto mi zrobi herbatę....? 27.10.02, 00:54
                                  OONA!!!!!!!!!!!
                                  natychmiast Mi powiedz co sie stalo z crimenem !!!!!!!!!
                                  PLLLLIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZ :))))))
                                  • Gość: oona Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.02, 00:56
                                    randia napisała:

> OONA!!!!!!!!!!!
                                    > natychmiast Mi powiedz co sie stalo z crimenem !!!!!!!!!
                                    > PLLLLIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZ :))))))

zyje,zyje:)
                                    prawdopodobnie zaszła pomyłka,wiec
                                    wszystko chyba bedzie ok :)
                                • Gość: oona Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.02, 00:54
                                  no to poprosimy zamiast herbaty dwie kawy...i pierniczki :)
                                  • Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 01:00
                                    a kto ma podać ?
                                    • Gość: oona Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.02, 01:01
                                      nie wiem,jestem słabo zorientowana,bo
                                      przeczytałam tylko koncówke wątku:))
                                      • Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 01:04
                                        jak już było wyżej - mój kot to wyjątkowo nieużyty sierściuch ;-)
                                      • randia Re: kto mi zrobi herbatę....? 27.10.02, 01:07
                                        Ja juz robiłam herbatę, więc kawe podaje "przecinek" :))))
                                        • Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 01:13
                                          a "wlewka" do kawy - jaka ma być ?
                                          • randia Re: kto mi zrobi herbatę....? 27.10.02, 01:27
                                            ja chcem bialą :)a co jeszcze sam zdecyduj :)
                                            • Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 01:30
                                              a nie lepiej o tej porze ździebko koniaku zamiast "białego szaleństwa" ?
                                              • Gość: leziox Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.arcor-ip.net 27.10.02, 15:57
                                                Ty,Złośnica,a samej dupki to się do kuchni ruszyć nie chce,tylko szukasz lokaja?
                                                Zacznij dbać o siebie,więcej ruchu=mniej tłuszczyku na bioderkach.
                                                I w ogóle jak skończyła się ta historia?
                                                • Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 17:09
                                                  ciekawość = pierwszy stopień do piekła
                                                  • Gość: martucha Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.chello.pl 27.10.02, 17:31
                                                    no to kto mi poleje tejgoracej hierbatki? wlasnie wrocilam z dworu, przemarzlam na kosc, wiec napoj moze byc z
                                                    pradem dla rozgrzewki i usorawnienia krazenia :))))))))
                                                  • Gość: leziox Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.arcor-ip.net 27.10.02, 22:33
                                                    Gość,dzisiaj przeszedłeś siebie samego.Nie powiedziałeś,że się ktoś
                                                    wcina.Brawo.I ty się uczysz.
                                                    Martucha-ja cię nawet własnym ciałem bym ogrzał skarbeczku,taki skłonnym do
                                                    poświęceń.Ale co z tego,jak ja na razie na stacji badawczej na Spitsbergenie?
                                                  • Gość: , Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 23:28
                                                    Gość portalu: leziox napisał(a):

> I ty się uczysz.

nie od Ciebie ...
                                                    dobranoc

• leziox Re: kto mi zrobi herbatę....? 28.10.02, 01:16
                                                    Nieważne od kogo.Ważne że przyswajasz sobie jakieś tam normy.I to mnie
                                                    cieszy.Będąc na forum,podnosisz swoje IQ w górę.
                                                    Gość-congratulations!!!
                                                  • Gość: martucha Re: kto mi zrobi herbatę....? IP: *.chello.pl 28.10.02, 07:29
                                                    Leziu - ale kiedys z tego Szicbergenu wrocisz, warto
                                                    poczekac dla zwiekszonych efektow :)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka